ooof canım benim valla bende aynıyım dengem iycene alt üst oldu bi türlü kafamı toparlayamıyorum tam toparladım diyorum sil baştan her şey bide dün alt komşum açmış kapıyı apartmanda bagıra bagıra ablama üçüncüsü geliyo bana diye büyük bir keyifle anlatıyo allahım nasıl olur böyle insanlar ya
diyecek söz bulamiyorumki öyle insanlara bukadarmi duyarsiz vicdansiz olunur anlamiyorumki allah onlari elbet sorgulayacak dayanmamiz lazim..
hayat bize burda belki gülmiyebilir ama öbür tarafta güzel olacak insallah.. hic bitmiyecek gibi gelsede su hayat zaman cabuk geciyor
düsündükce suan 3 aylik olacakdi gülmeye baslamisdi kafasini kaldirmak minnacik ellerini ayaklarini oynatacakti melegimsabir..
AMİN CNM BENİM.en güçlü dal sizin dalınız canım RABBİM BENİM PRENSES KIZIMDAN SİZLERE DE NASİP ETSİN PRENS VE PRENSESLERDEN BİR PRENSESİM VARDI BİRDE PRENSİM OLDU DİYE ÇOK SEVİNMİŞTİM AMA RABBİMDEN BİZDEN ÇOK SEVMİŞ NE ÇAREKIZIM BENİM KUVVETİM GÜÇ KAYNAĞIM İNANKİ BİTANEM AZ KALDI RABBİM HEPİMİZE NASİP ETSİN SENİNLE BENİM ARAMDA çok ZAMAN FARKI YOK TAM BİR AY VAR GALİBA SENDE MAYIS GİBİ DÜŞÜNEBİLİRSİN aslında ozamana seninde 5 ay bitiyor tatlım
birbirinin derdini anlayanlar o kadar belli oluyor ki.. Ben de bebegimi 2 mart akşamı kaybettim ne yazacağımi ne diyeceğimi bilemiyorum.. ıçimden geçenleri sizin yazdıklarınızda okuyorum .. Daha benim acım çok taze ama vakit geçtikçe azalmiyormuş sizde gördüm.. Ben de 10 günlük yavrumu kara toprağa verdim kimseye bisse belli etmiyorum ama içimde kıyametler kopuyor insanların teselli etmeye çalışmasından bıktım çünkü.. Bende sezeryanla doğum yaptım ve bir an önce hamile kalmak istiyorum yavrum geri gelecek gibi geliyor çünkü.. Melek annesi burdaki herkes ve hepinizin gönlüne göre versin allah artık bundan sonra
birbirinin derdini anlayanlar o kadar belli oluyor ki.. Ben de bebegimi 2 mart akşamı kaybettim ne yazacağımi ne diyeceğimi bilemiyorum.. Içimden geçenleri sizin yazdıklarınızda okuyorum .. Daha benim acım çok taze ama vakit geçtikçe azalmiyormuş sizde gördüm.. Ben de 10 günlük yavrumu kara toprağa verdim kimseye bisse belli etmiyorum ama içimde kıyametler kopuyor insanların teselli etmeye çalışmasından bıktım çünkü.. Bende sezeryanla doğum yaptım ve bir an önce hamile kalmak istiyorum yavrum geri gelecek gibi geliyor çünkü.. Melek annesi burdaki herkes ve hepinizin gönlüne göre versin Allah artık bundan sonra
birbirinin derdini anlayanlar o kadar belli oluyor ki.. Ben de bebegimi 2 mart akşamı kaybettim ne yazacağımi ne diyeceğimi bilemiyorum.. Içimden geçenleri sizin yazdıklarınızda okuyorum .. Daha benim acım çok taze ama vakit geçtikçe azalmiyormuş sizde gördüm.. Ben de 10 günlük yavrumu kara toprağa verdim kimseye bisse belli etmiyorum ama içimde kıyametler kopuyor insanların teselli etmeye çalışmasından bıktım çünkü.. Bende sezeryanla doğum yaptım ve bir an önce hamile kalmak istiyorum yavrum geri gelecek gibi geliyor çünkü.. Melek annesi burdaki herkes ve hepinizin gönlüne göre versin Allah artık bundan sonra
insallah hamile kalabilirim yine birinci denememde.. Sonra 9 ay her an panikle korkuyla gececek daha onu düsünüp korkuyorum.. Yinede sag salim hayirlisiyla bebegimi kucagima alirsam ne mutlu bana ..
5 ay olacak evet ama esim istemiyor 6 aydan itibaren diyor bakalim gercekten dedigi gibimi.. Su kolumun gecmesini bekliyor gecmezse olmaz diyor birde piskolojin cok kötü böylemi anne olucaksin diyor hakli olarak ama elimden geldigi kadar toparlanmaya gayret gösteriyorum canim canla basla
çok sağolun.. Bi söz vardır ya benim yanıma damdan düşen gelsin diye.. Gerçekten damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmiş.. Peki psikolojik yardım aldınız mi ben kendime gelemem gibi hala hastanede gibi geliyor bazen eşime kalk gidelim diyesim geliyor.. Bu arada yavrumun diyaframı yırtıktı, mide bağırsak ve dalak göğüs boşluğunda ciğeri geliştirmiyor doğdu 4. Gün ameliyat oldu toparlanmasını bekliyorduk 10 günlükken fenalaştı cumartesi akşamı haber geldi 1 saat aşağıda bekledik sonra acı haberi aldık, ertesi gün gömdük yavrumu vedalaştım da ama hala inanamıyorum gitsem hastanede sanki ne kokusunu aldım ne kendindeyken görebildim, sesini de duyamadım sütümü de veremedim. Bıktım insanların üzülme demesinden yine olur demesinden. Ben kalacam inşallah yine hamile yavrum geri gelecek bana
cnnm yaaa kıyamam bende dün öyleydim.oluyo bazen öyle geçen sene bu zamanlar karnımdaydın annem diyorum işte dengemiz bazen bozuluyo cnm birbirimizle paylaşmaktan baska çare yok gibisuan cok kötüyüm yanlizim ve durmaksizin aglama krizinden cikamiyorum bagirsam bagiramiyor konussam konusamiyorum buraya yazmak carem oldu ..
dibe vurdum suan inanin uzun zamandir bukadar kötü olmamistim.. sürekli gözümün önünde o kucagimda vedalastigimiz zaman.. cokmu canin yandi annem
ben sana yardim edemedim diyorum cevap gelmiyorrrrrrrr...her dakikamiz birlikte gecti o ayri gecen dakiklarda ne yaptilar sana nasildin ..ben anneyim beni sen anne ettin ama hani yoksun...
öyle olur cnm eşinde anlmaz bnm ki ağladıgımı konuştugumu görünce yapma isyan etmiş gibi oluyosun ömrü yokmuş diyo tamam bende biliyorum ama olmuyo işte bi annem anlıyo beni oda yaşamış aynı şeyi oda burda değil.aynı bende cnm sütüm kesilsin diye hap içtim göğüs pedlerini koklaya koklaya ağladım.çoook zor ama iyileşicez inanıyorum bençok sağolun.. Bi söz vardır ya benim yanıma damdan düşen gelsin diye.. Gerçekten damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmiş.. Peki psikolojik yardım aldınız mi ben kendime gelemem gibi hala hastanede gibi geliyor bazen eşime kalk gidelim diyesim geliyor.. Bu arada yavrumun diyaframı yırtıktı, mide bağırsak ve dalak göğüs boşluğunda ciğeri geliştirmiyor doğdu 4. Gün ameliyat oldu toparlanmasını bekliyorduk 10 günlükken fenalaştı cumartesi akşamı haber geldi 1 saat aşağıda bekledik sonra acı haberi aldık, ertesi gün gömdük yavrumu vedalaştım da ama hala inanamıyorum gitsem hastanede sanki ne kokusunu aldım ne kendindeyken görebildim, sesini de duyamadım sütümü de veremedim. Bıktım insanların üzülme demesinden yine olur demesinden. Ben kalacam inşallah yine hamile yavrum geri gelecek bana
çok sağolun.. Bi söz vardır ya benim yanıma damdan düşen gelsin diye.. Gerçekten damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmiş.. Peki psikolojik yardım aldınız mi ben kendime gelemem gibi hala hastanede gibi geliyor bazen eşime kalk gidelim diyesim geliyor.. Bu arada yavrumun diyaframı yırtıktı, mide bağırsak ve dalak göğüs boşluğunda ciğeri geliştirmiyor doğdu 4. Gün ameliyat oldu toparlanmasını bekliyorduk 10 günlükken fenalaştı cumartesi akşamı haber geldi 1 saat aşağıda bekledik sonra acı haberi aldık, ertesi gün gömdük yavrumu vedalaştım da ama hala inanamıyorum gitsem hastanede sanki ne kokusunu aldım ne kendindeyken görebildim, sesini de duyamadım sütümü de veremedim. Bıktım insanların üzülme demesinden yine olur demesinden. Ben kalacam inşallah yine hamile yavrum geri gelecek bana
çok sağolun burada olmak az da olsa rahatlatıyor telden gizli giriyorum buraya.. Az önce biri geldi basın sağolsun diyecek diye beklerken bebek nerde dedi yıkıldım eşimde yıkıldı ama görmüyor kırdığı potu sorulara devam ediyor.. evet hala takvimde yavrum çok yeni ama eski de olsa acınız hala aynı görebiliyorum keşke bir araya gelme imkanı olsa..
sen anlattıkca aynı o gunlerimi hatırlıorum. sımdı etrafında donen dunya bogucu cok yorucu oluo. cekıl bir koseye . bugnlerin gececını
unutmak degıl ama hayata yeniden umutla bakacagını yaniden hamile olacagını dusun hayal et, dua et lutfen...ve ınsanlrla cok muhatap olma imkanın varsa sehır dısında bır yakınına gıt. ailenin yanına ablana kardesıne falan. varsa ole bisey. yani ben taziyeye gelenlere neredyse hıc cıkmadım annem hep uyuyo dedi..insanlara basınsagolsun olsun gencsınız daha cok olur gıbı samimiyetsiz sadece klıse sozde desteklerini salla.
evet belkı ole ama bunu bole duymak cok sınır bozucu. acını anlamadan uzak gecıstırmeceee
sen buraya yaz ne istersen. gizli gizli girme rahat rahat yaz. en yararlı lüksün bu topık artık. cunku burada gercekten ,birbirimizi tanımadan
cennet bahcelerinde beraber oynayan meleklerin dunyadaki anneleriyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?