Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

insallah hamile kalabilirim yine birinci denememde.. sonra 9 ay her an panikle korkuyla gececek daha onu düsünüp korkuyorum.. yinede sag salim hayirlisiyla bebegimi kucagima alirsam ne mutlu bana ..
5 ay olacak evet ama esim istemiyor 6 aydan itibaren diyor bakalim gercekten dedigi gibimi.. su kolumun gecmesini bekliyor gecmezse olmaz diyor birde piskolojin cok kötü böylemi anne olucaksin diyor hakli olarak ama elimden geldigi kadar toparlanmaya gayret gösteriyorum canim canla basla

Canlar önce zelal adına sonra hepimiz için allahın izniyle 5 yasin okudum rabbim dualarımızı kabul etsin

canımmmmm :2::2::2: Başın sağolsun çok ama çok yenisin rabbim peygamber sabrı versin ilk dönemlerde acı çok acı oluyor...ama inanki zaman en iyi ilaçmış acı geçmeyir zatende alışıyorsun acı hafifliyor yani bugün 106 gün olmuş il günlere haftalara baka şuan daha iyiyim..ağlama krizleri hala oluyor ama ne çare elden bişe gelmiyor....emir okadar büyük yerden ki rabbim gönlüne göre versin inş.tez zamanda iyileşirsin sağlıcakla yavrunu kucağına alırsın ama inan bana zaman geçiyor ben geçmez diyordum ama 1....35....56...78.... 99....106 geçmiş o gün o sayı 160 gün olduğunda korunmayı bırakçam ve rabbim izin veriirse o cayır cayır yanan yüreğime buz gibi su serpilmiş olcak Hamiş olursam eger allah yardımcın olsun

Saz kursuna başladım içim kıpır kıpır müthiş ötesi bişey yaaaaa Hoca 3 haftada bu işi yapacağımı söyledi çooooooooook mutluyum şiddetle tavsiye edilir oğlumdan hatıra olcak gari bana durum böyle olmamış olsaydı aklıma bile gelmezdi saımın üstüne canımın ismini yazdırcam bütün türküleri canım için çalcam derdimi saza Dökçem artık

canım benim seni de aramaıza dahil ettiğimiz için çok üzgünüm her seferinde böyle bir acıyı Rabbim kimseye yaşatmasın diye dua ediyoruz ama yinede sen gibi yeni katılanlar oluyor .anlat hayatım bundan sonra bütün içindekileri ama heran.biz dinleriz ve seninle aynı şeyi hissederiz.inan bu çok rahatlatır seni.eşimize bile yeri geliyor ağladığımızı söyleyemiyoruz ama saolsun kızlarla brilikte birbirimize ağlıyoruz.
hala hamilelik takvimin var::::::::::::(neden böyle oldu.

inşallah rabbim senin de kucağını doldurur yakın zamanda.sadece dua et ve ona sığın.oğlumu kaybedeli 6 ay oldu.rabbim bana şimdi kardeşini gönderdi ve tesadüfe bak ki oğlumun sene-i devriyesinin olduğu hafta nasip olursa doğum yapacam.acıdan kıvrandığın zamanlarda bu umut olsun canım.onun hediyesi seni de ve tüm melek annelerinin kucağını doldursun .

kızlarr 5 yasinimi okudum.Rabbim kabul etsin.

Allah sabır versin Rabbim yardımcın olsun.zamanla geçmiyecek ama acın azalacak
inşallah en yakın ve hayırlı zamanda yeniden sağlıcakla kucaklarsın yavrunu
burada hepimiz bu acının ardından en çok isteğimiz tekrar hamile kalmak oluyor zamanı ve sırası geldiğinde oda oluyor inşallah

cnm benimmm pek hoş bi buluşma sebebbi değil ama gerçekten bu acıyı anca birbirimizle paylaşabiliyoruz çokta rahatlatıyo insanı bi nebzede olsa.güzel dilekleri gibi inşalah rabbim acımızı sağ salim tekrar evlat vererek dindirir.evet acına gelince hafiflicek bigün birden aklına gelicek ağlıcaksın için yanıcak benim 8. ayında bende artık yavaş yavaş bebek istiyorum tabii hayırlısı

canımmmmmm rabbim aratmasın inş.hayırlısı ile istediğin zamanda olursun 6 ay geçsin Sen ikna edersinn eşini yeterki sen iyi ol tatlım benim inş.kolundan falanda sorunun kalmaz dualarım hep bizimle bütün melek annelerimle

çok sağolun.. Bi söz vardır ya benim yanıma damdan düşen gelsin diye.. Gerçekten damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmiş.. Peki psikolojik yardım aldınız mi ben kendime gelemem gibi hala hastanede gibi geliyor bazen eşime kalk gidelim diyesim geliyor.. Bu arada yavrumun diyaframı yırtıktı, mide bağırsak ve dalak göğüs boşluğunda ciğeri geliştirmiyor doğdu 4. Gün ameliyat oldu toparlanmasını bekliyorduk 10 günlükken fenalaştı cumartesi akşamı haber geldi 1 saat aşağıda bekledik sonra acı haberi aldık, ertesi gün gömdük yavrumu vedalaştım da ama hala inanamıyorum gitsem hastanede sanki ne kokusunu aldım ne kendindeyken görebildim, sesini de duyamadım sütümü de veremedim. Bıktım insanların üzülme demesinden yine olur demesinden. Ben kalacam inşallah yine hamile yavrum geri gelecek bana

öyle canım çeken bilir daha çooook yenisin yaa insanlardan aynı sözleri duymaktan bıkacaksın artık boğulacksın teselli edelim derken lafı uzatıpta uzatırlar.elbet olcak yaşımız genç bu söz artık kalıplaştı hepsini biz biliyoruz zaten ama bizi asla anlayamazlar ben dr gtmedim çünkü bir kızım var o benim kuvvetim ama farklı şeyler yapmayaçaılşıyorum kuran öğrenmeye şimdide saz kursuna yazıldımyazın yhamile olduğum için oruç tutamamıştım oğluma karşı hiç borçlu olmmak için hamilelik borcumu ödemeye çalışıyorum 23 gün tuttum 7 günüm kaldı çok şükür.ama herkesin düşüncesi farklı sen kendini toparlayamazsan gtmeni tavsiye ederim

suan cok kötüyüm yanlizim ve durmaksizin aglama krizinden cikamiyorum bagirsam bagiramiyor konussam konusamiyorum buraya yazmak carem oldu ..
dibe vurdum suan inanin uzun zamandir bukadar kötü olmamistim.. sürekli gözümün önünde o kucagimda vedalastigimiz zaman.. cokmu canin yandi annem
ben sana yardim edemedim diyorum cevap gelmiyorrrrrrrr...her dakikamiz birlikte gecti o ayri gecen dakiklarda ne yaptilar sana nasildin ..ben anneyim beni sen anne ettin ama hani yoksun...

cnnm yaaa kıyamam bende dün öyleydim.oluyo bazen öyle geçen sene bu zamanlar karnımdaydın annem diyorum işte dengemiz bazen bozuluyo cnm birbirimizle paylaşmaktan baska çare yok gibi

öyle olur cnm eşinde anlmaz bnm ki ağladıgımı konuştugumu görünce yapma isyan etmiş gibi oluyosun ömrü yokmuş diyo tamam bende biliyorum ama olmuyo işte bi annem anlıyo beni oda yaşamış aynı şeyi oda burda değil.aynı bende cnm sütüm kesilsin diye hap içtim göğüs pedlerini koklaya koklaya ağladım.çoook zor ama iyileşicez inanıyorum ben

lavinyammmm
basın sağolsun.Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin
hamilelik takvimini görünce bize moral vermek istedin sandım
off neyse
biz seni anlarız
ilk aylar agır gecer
gel buraya kus içindeki nefreti
biz her zaman dinleriz seni

çok sağolun burada olmak az da olsa rahatlatıyor telden gizli giriyorum buraya.. Az önce biri geldi basın sağolsun diyecek diye beklerken bebek nerde dedi yıkıldım eşimde yıkıldı ama görmüyor kırdığı potu sorulara devam ediyor.. evet hala takvimde yavrum çok yeni ama eski de olsa acınız hala aynı görebiliyorum keşke bir araya gelme imkanı olsa..

canım basın sag olsun. rabbım sabrını artırsın ins...secılmıs olan ozel annelerden olmussun sende. rabbım layık olmayı nasip etsin.
acın cokk yenii. simdi hicbisey sondurmuo hıcbısey tat vermıo olacak ama sabır ins.
burada yazarsan rahatlarsın. burada herkes seni anlıo olcak cunku ..etrafında kımseye anlatamdıgın yada kımsenin anlamadıgı seyleri burada bizler birebir yasamıs olarak destek oluruz sana.
ıns rabbım hepımıze yeni evlatlar nasip etcek. meleklerimizin hasretine kardesleriyle dındırmemıze izin verecek ins

rabbım kabul etsın bende okudum yasinlerimizi. rabbım dualrımızı kabul etsin. hepimize sıra sıra bebekler nasip etsin ins.
melek bebeklerin kardesleri gelıyor topıgınde bulusalım hepımız... benim daha bir ayım var korunmayı bırakmak icin ama belki ins ben acarım topıgı..

sen anlattıkca aynı o gunlerimi hatırlıorum. sımdı etrafında donen dunya bogucu cok yorucu oluo. cekıl bir koseye . bugnlerin gececını
unutmak degıl ama hayata yeniden umutla bakacagını yaniden hamile olacagını dusun hayal et, dua et lutfen...ve ınsanlrla cok muhatap olma imkanın varsa sehır dısında bır yakınına gıt. ailenin yanına ablana kardesıne falan. varsa ole bisey. yani ben taziyeye gelenlere neredyse hıc cıkmadım annem hep uyuyo dedi..insanlara basınsagolsun olsun gencsınız daha cok olur gıbı samimiyetsiz sadece klıse sozde desteklerini salla.
evet belkı ole ama bunu bole duymak cok sınır bozucu. acını anlamadan uzak gecıstırmeceee
sen buraya yaz ne istersen. gizli gizli girme rahat rahat yaz. en yararlı lüksün bu topık artık. cunku burada gercekten ,birbirimizi tanımadan
cennet bahcelerinde beraber oynayan meleklerin dunyadaki anneleriyiz

Ne güzel yazmışsın inşallah yeniden yavrularimızı yazarız buraya şu gunlerimiz geçer gider.. Melek anneleri olarak bebek anneleri de oluruz daha benim hamile kalmam için aylar var nasıl geçer günler bilmiyorum.. Daha doğum yaptıran doktora gitmedim o ne kadar korun diyecek bilmiyorum ama ben 4 ay beklemeyi planlıyorum inşallah hayırlı zamanda verir Allah yavrumu bana bir de en büyük isteğim rüyamda görmek yavrumu aranızda gören var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…