Ne güzel yazmışsın inşallah yeniden yavrularimızı yazarız buraya şu gunlerimiz geçer gider.. Melek anneleri olarak bebek anneleri de oluruz daha benim hamile kalmam için aylar var nasıl geçer günler bilmiyorum.. Daha doğum yaptıran doktora gitmedim o ne kadar korun diyecek bilmiyorum ama ben 4 ay beklemeyi planlıyorum inşallah hayırlı zamanda verir Allah yavrumu bana bir de en büyük isteğim rüyamda görmek yavrumu aranızda gören var mi
Çok sağolun.. 10 gün yaşadı yavrum onda da yoğun bakimdaydı şimdi kalkıp hastaneye gidesım geliyor orada yatıyor sanıyorum arada zorla gözünü acar bakardı bana dudağını büzerdi unutamıyorum unutamıyorum bir daha doğuracam o gelsin istiyorum gerilavinyammmm
basın sağolsun.Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin
hamilelik takvimini görünce bize moral vermek istedin sandım
off neyse
biz seni anlarız
ilk aylar agır gecer
gel buraya kus içindeki nefreti
biz her zaman dinleriz seni
ilk zamanlar emizrmistim birkeresinde ruyamda ama aslında tam analmıyla kızım dıe hatırlamıorum ama sureklı bebeklerle ugrasıosun..
hayallerinde hep yasatıosun zaten ama en yaralayıcı sey bebegın esyalarına bakmak. hazırlıklarını dusunmek. ben en ınce ayrıntıya kadar. isimli kurabıyseınden cukulatasına , mevlutluk kıyafetınden kapı suslerıne odasını hazırlamıstım. ben eve gelene kadar hepsini tıkıstırmıslar bir yerlere
ara sıra yani ben iki kere yaptım. kızımın esyalarına caıp bakıp aglayıp aglayıp kapattım. yani bunu belkı bir kere yap ama sakın cok takılı kalma
bebegının esyalarına. daha cok acıtır ve toparlanmanı uzatır . ama tabıkı anneyız, hayllerımız vardı ve bunun acısını yasamak en dogal hakkımız.
Bende fotoğrafı var hastanede yatarken çekmiştim peki onu ne yapacam ona bakıyorum
o bende var. benım kızım da ıkı gun yasadı.
ona bak tabıkı. canın nasıl istiosa bak. evladına. ben sonra sonra elim gitmedi hic. sımdılerde bakamıorum ama onun oradakı varlıgı rahatlatıo yinede beni. bak tabi resimlerine. herkes farklı yasar acaısını. istersen bastır as evine. sen bilirsin .ben ilk zamanlar esimle beraber bakıp bakıp aglardık. simdi pek bakamıyoruz. mezarının resimleri de var..
birbirinin derdini anlayanlar o kadar belli oluyor ki.. Ben de bebegimi 2 mart akşamı kaybettim ne yazacağımi ne diyeceğimi bilemiyorum.. Içimden geçenleri sizin yazdıklarınızda okuyorum .. Daha benim acım çok taze ama vakit geçtikçe azalmiyormuş sizde gördüm.. Ben de 10 günlük yavrumu kara toprağa verdim kimseye bisse belli etmiyorum ama içimde kıyametler kopuyor insanların teselli etmeye çalışmasından bıktım çünkü.. Bende sezeryanla doğum yaptım ve bir an önce hamile kalmak istiyorum yavrum geri gelecek gibi geliyor çünkü.. Melek annesi burdaki herkes ve hepinizin gönlüne göre versin Allah artık bundan sonra
rabbım kabul etsın bende okudum yasinlerimizi. rabbım dualrımızı kabul etsin. hepimize sıra sıra bebekler nasip etsin ins.
melek bebeklerin kardesleri gelıyor topıgınde bulusalım hepımız... benim daha bir ayım var korunmayı bırakmak icin ama belki ins ben acarım topıgı..
canım allah bol bol sabır versin ama tek kelimeyle kelimelerin bittigi yer işte ama buraya içinden geleni yaz biz seni dinleriz ben buranın sayesinde bu güzel melek annelerimle birlikte toparlamaya çalışıyorum .
allah kabul etsin canım ay valla çok istedim bu topigi açmanı içten yazıyorum .
içim sıkılıyor.bu günlerde bebeğimin gelişim takviminde elleri perde şeklinde gelişiyormuş.daha önce bahsetmiştim oğlumun kalp damarında problem vardı bir de parmaklarının bazıları perdeliydi.anomalili bebek diyorlar .şimdilerde aklımdan çıkmayan bir soru varya yine olursa?sendromik bir durummuş ama hiçbir sendroma benzetemediler.kromozom testi de temiz.ama genetikçiyle görüştüğümde ayrıca netten de doktorsitesi diye bir siteye de sordum risk var diyorlar.şimdilerde içimi içten içe kemiriyor bu durum.bir sebep yok ama yüksek risk grubuyuz bir kere yaşadık ya(
hepimizde tekrar yaşamaktan korkuyoruz canlar emiinim be n doktoruma sordum bana çok güzel bi cevap verdi OLMAZ DİYEMEM ÇÜNKÜ HİÇ BAŞINA GELMEMİŞ Bİ ANNEYLE BİR DEĞİLSİN.dogru en azından genetik fala değil sağlıklı bi kızım var.amaben hiiiç düşünmüyorum düşünmicem kendimi şimdiden hazırladım BENİM KIZIMIN KENDİ GİBİ SAĞLIKLI Bİ KARDEŞİ OLACAKŞimdi korkman çok normal ama düşünme çok çekme kendine o kadar normal ki ben de korkuyorum yine olur diye daha çok yeni evladımı kaybettim yine istiyorum ama ya sorun olursa diye düşünmeden edemiyorum.. Bu korku olacak ama dua et ve çok düşünme
Şimdi korkman çok normal ama düşünme çok çekme kendine o kadar normal ki ben de korkuyorum yine olur diye daha çok yeni evladımı kaybettim yine istiyorum ama ya sorun olursa diye düşünmeden edemiyorum.. Bu korku olacak ama dua et ve çok düşünme
çok sağolun.. Bi söz vardır ya benim yanıma damdan düşen gelsin diye.. Gerçekten damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmiş.. Peki psikolojik yardım aldınız mi ben kendime gelemem gibi hala hastanede gibi geliyor bazen eşime kalk gidelim diyesim geliyor.. Bu arada yavrumun diyaframı yırtıktı, mide bağırsak ve dalak göğüs boşluğunda ciğeri geliştirmiyor doğdu 4. Gün ameliyat oldu toparlanmasını bekliyorduk 10 günlükken fenalaştı cumartesi akşamı haber geldi 1 saat aşağıda bekledik sonra acı haberi aldık, ertesi gün gömdük yavrumu vedalaştım da ama hala inanamıyorum gitsem hastanede sanki ne kokusunu aldım ne kendindeyken görebildim, sesini de duyamadım sütümü de veremedim. Bıktım insanların üzülme demesinden yine olur demesinden. Ben kalacam inşallah yine hamile yavrum geri gelecek bana
suan cok kötüyüm yanlizim ve durmaksizin aglama krizinden cikamiyorum bagirsam bagiramiyor konussam konusamiyorum buraya yazmak carem oldu ..
dibe vurdum suan inanin uzun zamandir bukadar kötü olmamistim.. sürekli gözümün önünde o kucagimda vedalastigimiz zaman.. cokmu canin yandi annem
ben sana yardim edemedim diyorum cevap gelmiyorrrrrrrr...her dakikamiz birlikte gecti o ayri gecen dakiklarda ne yaptilar sana nasildin ..ben anneyim beni sen anne ettin ama hani yoksun...
senin bebeğin için ne dediler lavinya ?
8. ay cnm ama çooook istiyorum yaa kızım var 5 yasında çocuk kardeeeş diye çıldrıyo oda hepimizde istiyoruz bide o okula baslayana kadar 5 6 aylık olur bebişim diyoruz yaa nasip tabii rabbimin takdiri.ço ozr yaa bebek görünce falan dayanamıyorum
canım basınsagolsun,bende 34gun once kaybrttım mınıgımı... ruh gıbı gezıyorum ortalıkta bızım suan genetık arastırmamız yapılıyor,sonuclarımız ne zaman cıkar belırsız ıcımın acısı bı yandan korkularım bı yandan...kotuyummm
hepimizde tekrar yaşamaktan korkuyoruz canlar emiinim be n doktoruma sordum bana çok güzel bi cevap verdi OLMAZ DİYEMEM ÇÜNKÜ HİÇ BAŞINA GELMEMİŞ Bİ ANNEYLE BİR DEĞİLSİN.dogru en azından genetik fala değil sağlıklı bi kızım var.amaben hiiiç düşünmüyorum düşünmicem kendimi şimdiden hazırladım BENİM KIZIMIN KENDİ GİBİ SAĞLIKLI Bİ KARDEŞİ OLACAK
ALLAHIN İZNİYLE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?