Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ilk zamanlar emizrmistim birkeresinde ruyamda ama aslında tam analmıyla kızım dıe hatırlamıorum ama sureklı bebeklerle ugrasıosun..
hayallerinde hep yasatıosun zaten ama en yaralayıcı sey bebegın esyalarına bakmak. hazırlıklarını dusunmek. ben en ınce ayrıntıya kadar. isimli kurabıyseınden cukulatasına , mevlutluk kıyafetınden kapı suslerıne odasını hazırlamıstım. ben eve gelene kadar hepsini tıkıstırmıslar bir yerlere
ara sıra yani ben iki kere yaptım. kızımın esyalarına caıp bakıp aglayıp aglayıp kapattım. yani bunu belkı bir kere yap ama sakın cok takılı kalma
bebegının esyalarına. daha cok acıtır ve toparlanmanı uzatır . ama tabıkı anneyız, hayllerımız vardı ve bunun acısını yasamak en dogal hakkımız.

Çok sağolun.. 10 gün yaşadı yavrum onda da yoğun bakimdaydı şimdi kalkıp hastaneye gidesım geliyor orada yatıyor sanıyorum arada zorla gözünü acar bakardı bana dudağını büzerdi unutamıyorum unutamıyorum bir daha doğuracam o gelsin istiyorum geri

Bende fotoğrafı var hastanede yatarken çekmiştim peki onu ne yapacam ona bakıyorum

Bende fotoğrafı var hastanede yatarken çekmiştim peki onu ne yapacam ona bakıyorum

o bende var. benım kızım da ıkı gun yasadı.
ona bak tabıkı. canın nasıl istiosa bak. evladına. ben sonra sonra elim gitmedi hic. sımdılerde bakamıorum ama onun oradakı varlıgı rahatlatıo yinede beni. bak tabi resimlerine. herkes farklı yasar acaısını. istersen bastır as evine. sen bilirsin .ben ilk zamanlar esimle beraber bakıp bakıp aglardık. simdi pek bakamıyoruz. mezarının resimleri de var..

Eşimin bendeki resimden haberi yok gizli bakıyorum onu üzmek istemiyorum.. Her zaman bakamıyorum zaten o yüzden bilmesinler

canım allah bol bol sabır versin ama tek kelimeyle kelimelerin bittigi yer işte ama buraya içinden geleni yaz biz seni dinleriz ben buranın sayesinde bu güzel melek annelerimle birlikte toparlamaya çalışıyorum .

allah kabul etsin canım ay valla çok istedim bu topigi açmanı içten yazıyorum .

Amin sağol bundan sonra her fırsatta buraya gelicem 4 ay beklemeyi planlıyorum bu günler geçmez ancak benim yaşadıklarımı yaşayanlarla geçer keşke kimse yaşamasa ama napalım

içim sıkılıyor.bu günlerde bebeğimin gelişim takviminde elleri perde şeklinde gelişiyormuş.daha önce bahsetmiştim oğlumun kalp damarında problem vardı bir de parmaklarının bazıları perdeliydi.anomalili bebek diyorlar .şimdilerde aklımdan çıkmayan bir soru varya yine olursa?sendromik bir durummuş ama hiçbir sendroma benzetemediler.kromozom testi de temiz.ama genetikçiyle görüştüğümde ayrıca netten de doktorsitesi diye bir siteye de sordum risk var diyorlar.şimdilerde içimi içten içe kemiriyor bu durum.bir sebep yok ama yüksek risk grubuyuz bir kere yaşadık ya(

Son düzenleme:

Şimdi korkman çok normal ama düşünme çok çekme kendine o kadar normal ki ben de korkuyorum yine olur diye daha çok yeni evladımı kaybettim yine istiyorum ama ya sorun olursa diye düşünmeden edemiyorum.. Bu korku olacak ama dua et ve çok düşünme

hepimizde tekrar yaşamaktan korkuyoruz canlar emiinim be n doktoruma sordum bana çok güzel bi cevap verdi OLMAZ DİYEMEM ÇÜNKÜ HİÇ BAŞINA GELMEMİŞ Bİ ANNEYLE BİR DEĞİLSİN.dogru en azından genetik fala değil sağlıklı bi kızım var.amaben hiiiç düşünmüyorum düşünmicem kendimi şimdiden hazırladım BENİM KIZIMIN KENDİ GİBİ SAĞLIKLI Bİ KARDEŞİ OLACAK
ALLAHIN İZNİYLE

senin bebeğin için ne dediler lavinya ?

canım basınsagolsun,bende 34gun once kaybrttım mınıgımı... ruh gıbı gezıyorum ortalıkta bızım suan genetık arastırmamız yapılıyor,sonuclarımız ne zaman cıkar belırsız ıcımın acısı bı yandan korkularım bı yandan...kotuyummm

agla canım agla kus ıcındekılerı...ben pskatrste gıttım kucuk dozda ılac basladık.kendı kendıme asamıcamı anladım cunku...Allah yar ve yardımcımız olsunn...

senin bebeğin için ne dediler lavinya ?

Benim bebegimde diyafragma hernisi vardı diyafram zarı gelişmemiş mide bağırsak ve dalak göğüs boşluğunda bu yüzden ciğerleri gelişmiyor doğdu 4. Gün ameliyat oldu ama 10 gün dayanabildi kuzum genetik bir rahatsızlık değil ama yine de korkuyor insan tabi.. Senin yavrunun rahatsızlığını duymadım gerçi sende benimkini duymamışsindir belki.. ne kadar zaman sonra hamile kaldın

Allah gonlune gore versın canımmm.bak ne mutlu sana bı yavrun varmıs ınsallah en yakın zamanda yavruna kardes gelır

Senin de çok olmamış basın sağolsun peki neden oldu genetik olma ihtimali mi var.. Ben de ruh gibiyim

Amin inşallah sağlıklı yavrularimız olur

facebookta benle doğum yapanlara baktım ve gözümden bir damla yas aktı,içimden de imrenerek bir soru sordum sadece kadere

neden..............................

çok zor ya çokkk

kızlar bugün bir hastam geldi bebeklerine rapor alıcaklarmıs
ne raporu dedik
özürlü raporu dedi

bebek 19 aylık ama dikkat edince anca belli engelli olduğu

adam diyorki Türkiyede 35 kişinin basında varmıs bizi buldu dior
bu hastalıkla yasayan cocuklar en gec 12 yasına kadar geliyormus dedi
bekliyoruz dedi

bu anne baba ne yapsın
Allah yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…