ketennnn canım nasılsın
inay melis kızlar msn de görremiyorum sizi
iyiyim melek yavrum sen nasılsın epeydir konuşamadık hiç. ben bu hafta kromozom sonuçlarını aldık temiz çıkmış diğer gebeliklerdede aynı sorun oladabilir olmayadabilir dediler % 50 yani ama rabbime inanıyorum banada nasip edecek o muhteşem duyguyu cennette iki meleğim var ikide bu dünyada olacak inşalahhh sağlıcakla
Amin inşallah sağlıklı yavrularimız olur
Amin inşallah sağlıklı yavrularimız olur
nabr keten helvamm..
nasıl gıdıo hayat..bu ara topıkte onlıne denk gelemıoz kızlar. yazdıklarımız okuyoz cok sukur ama. saatler tutmuo galiba.
neyse esim geldi de bende net bagımlılıgndan kurtuldum accık da olsaa
iyiyim melek yavrum sen nasılsın epeydir konuşamadık hiç. ben bu hafta kromozom sonuçlarını aldık temiz çıkmış diğer gebeliklerdede aynı sorun oladabilir olmayadabilir dediler % 50 yani ama rabbime inanıyorum banada nasip edecek o muhteşem duyguyu cennette iki meleğim var ikide bu dünyada olacak inşalahhh sağlıcakla
canımm nekadar sonra aldnz sonucları.ve neye gore%50 dedıler
evt ya ben akşamları giremiyorum pek sizde gündüz denk gelmiyoruz sen nasılsın kocişinle hasret gider artık
günler geçse diyorum 40 gün sonra 6 ay olacak ve nasip olursa korunmayı bırakacağım bende sonra gelsin bebeişler
esmaları çektiğimden beri içimde öyle bi umut yşerdiki sorma zelalcim ya kalpten inanıyorum benimde tekrar evladım olacak diye
canım 4 şubatta verdik 4 martta aldık kromozom sonucumuzu. bizim kızımızın resimden anlarsın nöroblastomo diye bi kanser türü 100 000 doğumda bir görülürmüş bi tümörmüş normalde her yeni doğanda olurmuş ama bizde anne karnındayken aşırı derece büyümüş doktorlar farketmediler.ve kötü huyluymuş öldükten sonra aldıkları parça ile belli oldu. diğer gebeliklerde olup olmadıklarını öğrenmek için ingilterede bi labaratuara göndermek gerekliymiş oda çok pahalıymış.kromozomlarda temiz çıkınca oladabilir olmayadabilir dediler yani kesin bişey söylemediler bebek gelişirken sinir uçlarında bi kopma olmuş o yüzden oluşmuş bu tümör
Emir berkem nasılsın canım?
36 haftalık hamileyim yazılanları okuyunca çok korktum.. Allah herkesin yardımcısı olsun banada dua edin.. çok korkuyorum..
yasinleri okudum simdi öyle tek basima sessizlikte oturup düsünüyodum sen nasilsin canim
bende iim cnm allah kabul etsin bende tesbihleri çektim yeni
amin canim insallah yaptigimiz tüm dualar evlatlarimiza kavusmamiza..
Düsünüyorumda 6 ayin ilk haftalarinda baslamak istiyoruz ya cok erken degildir insallah korkuyorum cok doktor
demisti 1 sene ben cok israr edince üzülünce tamam 6 ay ama oda riskli dikislerden ve bebek icin en basta..
öff birsürü örnek var dogumdan bi kac hafta bi kac aya hamile kalan :s korkmiyim dimi gün sayip heycan yapmak istiyorum(
birbirinin derdini anlayanlar o kadar belli oluyor ki.. Ben de bebegimi 2 mart akşamı kaybettim ne yazacağımi ne diyeceğimi bilemiyorum.. Içimden geçenleri sizin yazdıklarınızda okuyorum .. Daha benim acım çok taze ama vakit geçtikçe azalmiyormuş sizde gördüm.. Ben de 10 günlük yavrumu kara toprağa verdim kimseye bisse belli etmiyorum ama içimde kıyametler kopuyor insanların teselli etmeye çalışmasından bıktım çünkü.. Bende sezeryanla doğum yaptım ve bir an önce hamile kalmak istiyorum yavrum geri gelecek gibi geliyor çünkü.. Melek annesi burdaki herkes ve hepinizin gönlüne göre versin Allah artık bundan sonra
suan cok kötüyüm yanlizim ve durmaksizin aglama krizinden cikamiyorum bagirsam bagiramiyor konussam konusamiyorum buraya yazmak carem oldu ..
dibe vurdum suan inanin uzun zamandir bukadar kötü olmamistim.. sürekli gözümün önünde o kucagimda vedalastigimiz zaman.. cokmu canin yandi annem
ben sana yardim edemedim diyorum cevap gelmiyorrrrrrrr...her dakikamiz birlikte gecti o ayri gecen dakiklarda ne yaptilar sana nasildin ..ben anneyim beni sen anne ettin ama hani yoksun...
rabbım kabul etsın bende okudum yasinlerimizi. rabbım dualrımızı kabul etsin. hepimize sıra sıra bebekler nasip etsin ins.
melek bebeklerin kardesleri gelıyor topıgınde bulusalım hepımız... benim daha bir ayım var korunmayı bırakmak icin ama belki ins ben acarım topıgı..
Ne güzel yazmışsın inşallah yeniden yavrularimızı yazarız buraya şu gunlerimiz geçer gider.. Melek anneleri olarak bebek anneleri de oluruz daha benim hamile kalmam için aylar var nasıl geçer günler bilmiyorum.. Daha doğum yaptıran doktora gitmedim o ne kadar korun diyecek bilmiyorum ama ben 4 ay beklemeyi planlıyorum inşallah hayırlı zamanda verir Allah yavrumu bana bir de en büyük isteğim rüyamda görmek yavrumu aranızda gören var mi
Bende fotoğrafı var hastanede yatarken çekmiştim peki onu ne yapacam ona bakıyorum
facebookta benle doğum yapanlara baktım ve gözümden bir damla yas aktı,içimden de imrenerek bir soru sordum sadece kadere
neden..............................
çok zor ya çokkk
36 haftalık hamileyim yazılanları okuyunca çok korktum.. allah herkesin yardımcısı olsun banada dua edin.. çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?