Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ketennnn canım nasılsın

inay melis kızlar msn de görremiyorum sizi

iyiyim melek yavrum sen nasılsın epeydir konuşamadık hiç. ben bu hafta kromozom sonuçlarını aldık temiz çıkmış diğer gebeliklerdede aynı sorun oladabilir olmayadabilir dediler % 50 yani ama rabbime inanıyorum banada nasip edecek o muhteşem duyguyu cennette iki meleğim var ikide bu dünyada olacak inşalahhh sağlıcakla

nabr keten helvamm..
nasıl gıdıo hayat..bu ara topıkte onlıne denk gelemıoz kızlar. yazdıklarımız okuyoz cok sukur ama. saatler tutmuo galiba.
neyse esim geldi de bende net bagımlılıgndan kurtuldum accık da olsaa

Amin inşallah sağlıklı yavrularimız olur

öncelikle başın sağolsun arkadaşım Allahım peygamber sabrı versin sanada bende kızımı kaybedeli 5 ay oluyor zamanla sadece alışıyorsun bu duruma.bende 14 gün boyunca küvezde gördüm sadece dokunamadım bile onu kaybettikten sonra aldım kucağıma kokladım süt kokuyor mu kuzum diye ama....bendede ilk doğduğunda bi resmi var hepsi o 14 gün boyunca küvezdeyken elim hiç varmadı resim çekmeye ağlamaktan aklıma bile gelmemiş keşke diyorum son günlere bi resmini çekseydim çok değişmişti 14 günde kuzum. bu günlerde geçecek şunu düşün ya onun yüzünü hiç görmeseydin hiç hamile kalamyıp içinde bi bebeğin hareketini hissedemeyenlerde var onlar ne yapsın onlarda hamile olup o duyguyu bari yaşasak diyorlar.

evt ya ben akşamları giremiyorum pek sizde gündüz denk gelmiyoruz sen nasılsın kocişinle hasret gider artık
günler geçse diyorum 40 gün sonra 6 ay olacak ve nasip olursa korunmayı bırakacağım bende sonra gelsin bebeişler
esmaları çektiğimden beri içimde öyle bi umut yşerdiki sorma zelalcim ya kalpten inanıyorum benimde tekrar evladım olacak diye

canımm nekadar sonra aldnz sonucları.ve neye gore%50 dedıler

canımm nekadar sonra aldnz sonucları.ve neye gore%50 dedıler

canım 4 şubatta verdik 4 martta aldık kromozom sonucumuzu. bizim kızımızın resimden anlarsın nöroblastomo diye bi kanser türü 100 000 doğumda bir görülürmüş bi tümörmüş normalde her yeni doğanda olurmuş ama bizde anne karnındayken aşırı derece büyümüş doktorlar farketmediler.ve kötü huyluymuş öldükten sonra aldıkları parça ile belli oldu. diğer gebeliklerde olup olmadıklarını öğrenmek için ingilterede bi labaratuara göndermek gerekliymiş oda çok pahalıymış.kromozomlarda temiz çıkınca oladabilir olmayadabilir dediler yani kesin bişey söylemediler bebek gelişirken sinir uçlarında bi kopma olmuş o yüzden oluşmuş bu tümör

amin canım ins. bende umutluyum gercekten. ole olsun die degıl cok sukur bu aralar gercekten umudum var. rabbım hayır edıp gonlumuzdekını versin ins. yani hamileligi dusununce cok tedırgın oluo insan ama bız zaten en zorunu yasadık. rabbım bır daha yasatmasın. ins evlattan yaan hepımızın son imtihanıdır. dua ederken isteyen herkese denir ya. ben melek annelerine diorum. hani hic olmayana da zor tabi ama biz de birde hasret var ya. rabbım hayırla melek annelerının kucaklarını bos bırakmasın ins.
canım bende bır ay sonra korunmayı bırakıcam ıns. bakalım topıke baharla birlikte umutlar, bebekler gelir ıns

Rabbım bu acıların tekrarını yasatmasın...sadece kanmı aldılar sızden.bızım once bebegın sonucları cıksın ona gore sızı arastırcaz dedıler beklemek cok zorrr

36 haftalık hamileyim yazılanları okuyunca çok korktum.. allah herkesin yardımcısı olsun banada dua edin.. çok korkuyorum..

36 haftalık hamileyim yazılanları okuyunca çok korktum.. Allah herkesin yardımcısı olsun banada dua edin.. çok korkuyorum..

allah yardımcın olsun...korkulacak bişe yok durumuzda çok şükür bizim hepimizin cennette yavruları var hepimizin bir yanı mutsuz ama bir yanımızda çok mutlu çünkü rabbimin cennetinde bizi bekleyen yavrularımız var sen bu topiği okuma bence sana göre değil bizler yeni umutlarla hamilelik takvimi ile geliyoruz yada gelmeye çalışıyoruz kimi son 6 ay kim son 2 ay gün sayıyor yeni umutlara merhaba demek için sizin içinizi açan topiklere bakın siz korktuysanız.rabbim yardımcın olsun sağselim kucağına almayı nasip etsin

bende iim cnm allah kabul etsin bende tesbihleri çektim yeni

amin canim insallah yaptigimiz tüm dualar evlatlarimiza kavusmamiza..

düsünüyorumda 6 ayin ilk haftalarinda baslamak istiyoruz ya cok erken degildir insallah korkuyorum cok doktor
demisti 1 sene ben cok israr edince üzülünce tamam 6 ay ama oda riskli dikislerden ve bebek icin en basta..
öff birsürü örnek var dogumdan bi kac hafta bi kac aya hamile kalan :S korkmiyim dimi gün sayip heycan yapmak istiyorum (

bu arada faceden mesajina geri yazdim burdan yazamiyormm

Son düzenleme:

ya canım bende korkuyorum ama etrafıma bakıyorum kimi 3 kimi 5 aysonra kalıyor bir yakınım 3 ay sonra kaldı önce rabbimden hayırlısını isteyip deneicez kısmet olursa 5 6 ay sonra birde dua ederken besmele elhamdülillah sonra salavat sonra duanı et ve duana salavat getirerek bitir rabbim 2 salavat arası yapılan duayı kabul edermiş az kaldı bitanem yaaaaa sabır sabır sabır

okuyorum da ne hastalıklar varmış herkes ne sıkıntılar yaşamış inşallah güzel günler de gelir ve başka başlık altında uykusuz geceleri, çıkmayan gazları falan konuşuruz

cnm baska bi topik olsaydı aramıza hosgeldin derdik ama malesef hosgeldin diyorum. cok yenisin henüz.ne diceğimide bilemiyorum.Allahım sabır ihsan eylesin.benim kızımda 12 günlüktü kaybettiğimde.cok zor günlerdi ama 6 ayımız doldu.suan 6 aylık olacaktı melegim ama Allah verdi emanetini geri aldı.bu bizlere bi sınav ve inş Rabbim kazananlardan eylesin.

canım yıkma kendini bu kadar yeni bebeklerimizi için saglam durmaya calısmalıyız.eşin böle görüncede vazgecer diye korkuyorum.

aYYY hadi bakalım.o topiği hangimiz acarsak acalım. inşşşş

cnım bende gördüm zaman zaman aysenazımı rüyamda.ama cok net olmuyo her zaman .devamlı düşündügümüz içinde bilinçaltı olarakta görüyoruz.birde rüyama gelmiyo diye üzülüyoruz.

Bende fotoğrafı var hastanede yatarken çekmiştim peki onu ne yapacam ona bakıyorum

benim kızımın videosu bile var.kızımın resmini her yerde koyuyorum.tepki gösterenlere inat.çünkü herseye ragmen o benim meleğim ve ona bakmak huzur veriyo.

facebookta benle doğum yapanlara baktım ve gözümden bir damla yas aktı,içimden de imrenerek bir soru sordum sadece kadere

neden..............................

çok zor ya çokkk

canım sakın bi daha duymak istemiyorum bunu.hasa neden diye sorgulayamayız.Allahın takdiri ve seytan neden dedirtmesin bizxe tatlım.hasa isyana giriyor.nedeni nasılı yok Allahım böle uygun gördü.bizi sınadı.inna lillah ve inna ileyhi raciun.Allahtan geldik ona döneceğiz.devamlı bunu söle tatlım.

36 haftalık hamileyim yazılanları okuyunca çok korktum.. allah herkesin yardımcısı olsun banada dua edin.. çok korkuyorum..

cnm sen yüreğini ferah tut.nasıl düşünürsen öle olur.bol bol dua oku.esmaları cek. stresttende tamamen uzak dur.

Son düzenleme:
kızlar cumartesi kayınvalidemler geliyor.artık kac hafta kalırlar bilmiyorum.cok sık giremeyebilirm bu nedenle buraya.en cok buna üzülüyorum.sizlerden ayrı kalmak beni zorlayacak.merak içinde olucam. ama genede girmeye calısıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…