facebookta benle doğum yapanlara baktım ve gözümden bir damla yas aktı,içimden de imrenerek bir soru sordum sadece kadere
neden..............................
çok zor ya çokkk
amin canim insallah yaptigimiz tüm dualar evlatlarimiza kavusmamiza..
düsünüyorumda 6 ayin ilk haftalarinda baslamak istiyoruz ya cok erken degildir insallah korkuyorum cok doktor
demisti 1 sene ben cok israr edince üzülünce tamam 6 ay ama oda riskli dikislerden ve bebek icin en basta..
öff birsürü örnek var dogumdan bi kac hafta bi kac aya hamile kalan :S korkmiyim dimi gün sayip heycan yapmak istiyorum(
bu arada faceden mesajina geri yazdim burdan yazamiyormm
hadi hayırlısı olsun canim bence Allaha sıgın ve basla.bana doktor erken falan demedi.benden tavsiye bazı dualar var birlesmedn önce okunacak.ben okudum ve ilk ay hamile kaldm .
offff cabuk gitsinler yakızlar cumartesi kayınvalidemler geliyor.artık kac hafta kalırlar bilmiyorum.cok sık giremeyebilirm bu nedenle buraya.en cok buna üzülüyorum.sizlerden ayrı kalmak beni zorlayacak.merak içinde olucam. ama genede girmeye calısıcam.
aynurum haklısın aysenaz sende canımgünaydın hepinize kızlar....melekyavrum isyan yok biliyorsun bunlar bizim kaderimiz allahım hiçöbirimize başka acı ağrı göstermesin arkadaşım... sen üzülüyorsun bizleride üzüyorsun ama ....
bu arada sen face kullanmaya başladın o zman ?
hepinizin kadınlar günü kutlu olsun arkadaşlar....en güzel günler hepimizin olsun inş...hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.... sağlıcakla kalın allaha emanet olun....
hadi hayırlısı olsun canim bence Allaha sıgın ve basla.bana doktor erken falan demedi.benden tavsiye bazı dualar var birlesmedn önce okunacak.ben okudum ve ilk ay hamile kaldm .
offff cabuk gitsinler ya
aynurum haklısın aysenaz sende canım
kızlar yazdığım seyler yanlıs biliyorum
bir daha yazmıcam söz
face acmadım canım
eşimin face i bu baktığım haftada 1-2 bakıyorum ordan
insallah bebeğim olursa o zaman acarım
çok güzel resimlerim vardı kızımla acmaya cesaretim yok
birde yorumlar falan vardı bir sürü bakacak cesaretim hala yok
banada bi arkadaşımdemişti ve uyguladığım ay hamile kaldım bende 2 arkadaşa söyledim onlarda yaptıkları ay hamile kaldı biri kucağına aldı diğeride doğurmak üzere bi ben alamadım kızımı kucağıma.
enbiya suresinin 87-88. ayetlerini bir bardak suya 3 kere okudum yarısını ben yarısını eşimiçti sonra ilşkiye girdik ve o ay hamile kalmıştım... melek yavrum dene istersen sende bende diğer ay deneyeceğim bakalım hayırlısı ile
hayırlı cumalar olsun eyy hatunlar
benım kırmızlar geldiii. 'out of order' moduna gectım. esim regl gunlerinde senin üstüne 'devre dısı' yazısı yappıstırcam dıoda
derınsucum bu hafta ızınlıyım anlıycan.
aysenazcım diger topıke gırmeden buradan yazsam bugunluk kızmazsın demiii.ins. dun ve bugunku esmamı bıtırdım yani. daha dogrusu bugun aksama omrum yeter cıkarsam bıtırmıs olurum di soluyorum. hastalandıgım icin namaza ara vermıs oluyorum ama bitince arkandayım ins
burada havalar cok gusel kıslarr. hatta bırazdan sezonun ilk pıknıgıne gıdıyoruz esımleee
hep bu zamanlarda kızımla hayl etmıstım kendımı hamileyken. bebek arabasında kızımda olcak seneye derdim ama nasip degılmıs. rabbım ins bu dünyada hayırlı evlat sahibi eder bizleri
ne kadar olmuştu senin cnm .bnm 8 ay olcak ama bazen ben böyle atlatamıcam heralde diyorum baştan gitsem olcaktı.epey oldu ama yok geçmiyo yaa biri olsa içimde ne varsa döksem hüngür hüngür ağlasam omzunda yada ona sarılıp diyorum eşim yada bi kardeş bi arkadaş.çoook doluyum.agla canım agla kus ıcındekılerı...ben pskatrste gıttım kucuk dozda ılac basladık.kendı kendıme asamıcamı anladım cunku...Allah yar ve yardımcımız olsunn...
amin cnm sağol cümlemizin gönlüne göre versin rabbim.evet bi kızım var abla olmak için yanıp tutuşan biz eve geldikten sonra dedesi getirdi hemen çocuk odasına gitti kardeşim nerde dedi beşiğe bakto o anı unutamıyorum sanırım oda unutamıyo.Allah gonlune gore versın canımmm.bak ne mutlu sana bı yavrun varmıs ınsallah en yakın zamanda yavruna kardes gelır
inşalah cnmAmin inşallah sağlıklı yavrularimız olur
benım kırmızlar geldiii. 'out of order' moduna gectım. esim regl gunlerinde senin üstüne 'devre dısı' yazısı yappıstırcam dıoda
aysenazcım diger topıke gırmeden buradan yazsam bugunluk kızmazsın demiii.ins. dun ve bugunku esmamı bıtırdım yani. daha dogrusu bugun aksama omrum yeter cıkarsam bıtırmıs olurum di soluyorum. hastalandıgım icin namaza ara vermıs oluyorum ama bitince arkandayım ins
burada havalar cok gusel kıslarr. hatta bırazdan sezonun ilk pıknıgıne gıdıyoruz esımleee
hep bu zamanlarda kızımla hayl etmıstım kendımı hamileyken. bebek arabasında kızımda olcak seneye derdim ama nasip degılmıs. rabbım ins bu dünyada hayırlı evlat sahibi eder bizleri
banada bi arkadaşımdemişti ve uyguladığım ay hamile kaldım bende 2 arkadaşa söyledim onlarda yaptıkları ay hamile kaldı biri kucağına aldı diğeride doğurmak üzere bi ben alamadım kızımı kucağıma.
enbiya suresinin 87-88. ayetlerini bir bardak suya 3 kere okudum yarısını ben yarısını eşimiçti sonra ilşkiye girdik ve o ay hamile kalmıştım... melek yavrum dene istersen sende bende diğer ay deneyeceğim bakalım hayırlısı ile
hehe adetim bitince bu duaları denicem tektek bidaha regl olmam belki
DENEMEZ MİYİM
canım ya insalllah insallah faydası olur
insallah canım bir daha ikimizde olmayız ama 9aylık bir süre için
derinim ben yarın itibariyle yasinlere katılabilirim
tamam canım sagol o zaman hep birlikte yarın tamamlarız allah razı olsun
herkese hayırlı akşamlar... Yavrumun mezarını ziyarete gittim geldim bu acı geçmez arkadaşlar geçmez bunu anladım.. Anca yeniden bebegimiz olur onunla avunuruz ama o yürek yangını sönmez.. Allah hepimize sabır versin isyan ettirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?