- 20 Mart 2012
- 995
- 509
- 408
canım bak sen gitmişsin benim nerdeyse 4 ay olacak beni götürmüyolar istedigim an herkes ayaga kalkıyo bende çok gitmek istiyorum ogluma bi kere melekyavrum gitmişti kendi yavrusuna benim ogluma selam götürdü dünyalar benim olmuştu.
ooooof bana gene geldiler gözyaşlarım içime içime akıyo annemler bende aglayamıyorum şuan bagıra bagıra aglamak istiyorum . ogluma çok gitmek istiyorum ama derdimi bir türlü anlatamıyorum.ayrıca burdan başka kimseninde beni anladıgını düşünmüyorum aslında artık bütün aile kabullendi durumu bir ben kabullenemiyorum ve çok fazla gelgitler yaşıyorum. nolcak bu halim
canım bak sen gitmişsin benim nerdeyse 4 ay olacak beni götürmüyolar istedigim an herkes ayaga kalkıyo bende çok gitmek istiyorum ogluma bi kere melekyavrum gitmişti kendi yavrusuna benim ogluma selam götürdü dünyalar benim olmuştu.
sizi ne rahatlatıyorsa yapın bence.ben yapamadım.mezara gitmek bana dayanılmaz acı veriyor.oğlum öldükten 15 gün sonra gücümü toplayıp gittim feryat figan .bir dekurban bayramında gittim okadar.mezarını yaptırmaya bile eşimi gönderdim ve son halini görmedim.bazen hayalimde canlandırıyorum mezarı içime bıçak saplanıyor katlanılmaz oluyor öleceğimi zannediyorum.onun toprağın altında üşüdüğünü ıslandığını düşünmek yıkıyor.ama aklıma getirmezsem onu kıyafetleriyle bulutların arasında canlandırıyorum gözümde.bu beni rahatlatıyor.
bu arada kızlar komik ve acayip ama aklıma geldi.sanırım oğlum sizin meleklerinizden büyük.9.aya girmişti yaşasaydı.bildiğim kadarıyla da temmuzdan önce bebeğini kaybeden yok aramızda.sizin meleklerinizin abisi benimki.cennette ne güzel abilik yapıyordur diye aklıma geliverdi.güldüm kendi kendime.tuhafım işte.....
lanet olsun temmuz ayına benimde 2 temmuzdu canım.
bu arada kızlar pek girmiyor hamile diye ama doğa calakan aynur inay ozay ve tobeguk hepsininki bizden önce. bizim meleklerimiz aynı ayda ama
namazı kılınmadı ama adı kondu. bizim buradaki imam babama söylemişcanlarım yaa hepimiz aynıyız...ben haftasonu adetim geçerse gitmek istiyorum eşim götürüyo beni mezarlığa uzak oldugu için.MELEK ANNELERİ SİZE BİŞEY SORCAM: kiminizin doguup yasayıp öyle öldü kiminizin karınında öldü ölü doğum yaptı meleklerinize isim kondumu mezarlarında tasda isim falan yazılımı bunu merak ediyorum.benim bebeğim karnımda öleli 2 gün olmuş dogdugunda.gömülürken hoca isim konmaz demiş.ama ben araştırdım anne karnında 4 ayını dolduran bebeklere ruh üflenirmiş onun için isim konur ama cenaze namazı kılınmaz yazıyor siz neler yaşadınız bu konuda.bizim isim konmadı hoca konmaz demiş diye ama 8 aydır aklımda :44:
canlarım yaa hepimiz aynıyız...ben haftasonu adetim geçerse gitmek istiyorum eşim götürüyo beni mezarlığa uzak oldugu için.melek anneleri size bişey sorcam: Kiminizin doguup yasayıp öyle öldü kiminizin karınında öldü ölü doğum yaptı meleklerinize isim kondumu mezarlarında tasda isim falan yazılımı bunu merak ediyorum.benim bebeğim karnımda öleli 2 gün olmuş dogdugunda.gömülürken hoca isim konmaz demiş.ama ben araştırdım anne karnında 4 ayını dolduran bebeklere ruh üflenirmiş onun için isim konur ama cenaze namazı kılınmaz yazıyor siz neler yaşadınız bu konuda.bizim isim konmadı hoca konmaz demiş diye ama 8 aydır aklımda :44:
ooooof bana gene geldiler gözyaşlarım içime içime akıyo annemler bende aglayamıyorum şuan bagıra bagıra aglamak istiyorum . ogluma çok gitmek istiyorum ama derdimi bir türlü anlatamıyorum.ayrıca burdan başka kimseninde beni anladıgını düşünmüyorum aslında artık bütün aile kabullendi durumu bir ben kabullenemiyorum ve çok fazla gelgitler yaşıyorum. nolcak bu halim
canımın içi her gidişimde sölerim bundan sonra meleğine selam
lanet olsun temmuz ayına
benimde 2 temmuzdu canım
bu arada kızlar pek girmiyor hamile diye ama doğa calakan aynur inay ozay ve tobeguk hepsininki bizden önce
bizim meleklerimiz aynı ayda ama
canlarım yaa hepimiz aynıyız...ben haftasonu adetim geçerse gitmek istiyorum eşim götürüyo beni mezarlığa uzak oldugu için.MELEK ANNELERİ SİZE BİŞEY SORCAM: kiminizin doguup yasayıp öyle öldü kiminizin karınında öldü ölü doğum yaptı meleklerinize isim kondumu mezarlarında tasda isim falan yazılımı bunu merak ediyorum.benim bebeğim karnımda öleli 2 gün olmuş dogdugunda.gömülürken hoca isim konmaz demiş.ama ben araştırdım anne karnında 4 ayını dolduran bebeklere ruh üflenirmiş onun için isim konur ama cenaze namazı kılınmaz yazıyor siz neler yaşadınız bu konuda.bizim isim konmadı hoca konmaz demiş diye ama 8 aydır aklımda :44:
beni anne yapan önce allahima sonra sana oglum cok tesekkür ederim..
cok özledim hamisliyimi 3 gece uyutmadigin o günleri.. kocaman göbegimi.. ultrasonlarda gülüsünü.. ve kucagimdaki o güzel SENI...cok özledim iste..
hayatimin anlami.. Emir-Berkem..
ben bu dönemimi cooooook özedim sevgili melek anneleriii
bimliyorum kızlar yaa kafam çok karışık böle nihat hocaya mustafa hocaya yada necmettin hocaya sorabilsem anca öyle rahatlıcam.mantıklısı konmaması çünkü ölü doğdu hani adını kulğına okuma olayı yok.ama bi yandan kıyamete haşroluncak bizim meleklerimizde olcak orda ee onlara ne diye sesleneckler bi kere dediğiniz gibi soyadı söyleniyo diye duymuştum.bakalım mezarını yaptırana kadar öğrenicem yaa.yaza dogru istiyorum yaptırmak.
cnm benim vardı hastalıgım bitmek üzere yarın yada p.tesi okurum 5 tane cvb ın için sağol bu aradakızlar derinsu nete bugün giremiyo eşinden dolayı.bu nedenle bana sölememi rica etti.yasinlerde eksiğimiz var.11 adet daha okunması gerekiyo.pazartesiye uzattık bu nedenle bagıslamasını.okuyacak olanlar bildirim yapabilirmi???
niye kim yazdırmadı cnm.benim isim konmadı yavruma hoca konmaz demiş.ama konuyomuş ben içim rahat etsin die yazdırmak istiyorum ama istemele oluyomu oda var tabii..emirberkem ne güzel yapmıssın mezarını yavrunun bende isim yazdırmak istiyordum ama yazmadılar
aysenaz söz canım bir daha demicem bu aralar gene kötüyüm
tobeguk senin avatarını yerim ben
emirberkem ne güzel yapmıssın mezarını yavrunun bende isim yazdırmak istiyordum ama yazmadılar
emirberkem ne güzel yapmıssın mezarını yavrunun bende isim yazdırmak istiyordum ama yazmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?