Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ooooof bana gene geldiler gözyaşlarım içime içime akıyo annemler bende aglayamıyorum şuan bagıra bagıra aglamak istiyorum . ogluma çok gitmek istiyorum ama derdimi bir türlü anlatamıyorum.ayrıca burdan başka kimseninde beni anladıgını düşünmüyorum aslında artık bütün aile kabullendi durumu bir ben kabullenemiyorum ve çok fazla gelgitler yaşıyorum. nolcak bu halim

Onlar iyiliğini düşünüyorlar zaten üzülüyorsun acın katlanmasın diye.. Sen esinle konuş tek ona anlat yavrumuza gitmek istiyorum de böyle gidemedikçe aklından çıkmaz esin anlar götürür bence.. Tabi ben çok kötü oldum çığlıklarla ağladım ama gitmek istedim napim

Ben boş teselliler duymak istemediğim için kimsenin yanında ağlamıyorum.. Eğer gitmek istiyorsanız yavrunuza gidin eşine şöyle git.. Bence gitmedikçe orası hep aklında kalır ve daha çok üzülürsün

sizi ne rahatlatıyorsa yapın bence.ben yapamadım.mezara gitmek bana dayanılmaz acı veriyor.oğlum öldükten 15 gün sonra gücümü toplayıp gittim feryat figan .bir dekurban bayramında gittim okadar.mezarını yaptırmaya bile eşimi gönderdim ve son halini görmedim.bazen hayalimde canlandırıyorum mezarı içime bıçak saplanıyor katlanılmaz oluyor öleceğimi zannediyorum.onun toprağın altında üşüdüğünü ıslandığını düşünmek yıkıyor.ama aklıma getirmezsem onu kıyafetleriyle bulutların arasında canlandırıyorum gözümde.bu beni rahatlatıyor.

bu arada kızlar komik ve acayip ama aklıma geldi.sanırım oğlum sizin meleklerinizden büyük.9.aya girmişti yaşasaydı.bildiğim kadarıyla da temmuzdan önce bebeğini kaybeden yok aramızda.sizin meleklerinizin abisi benimki.cennette ne güzel abilik yapıyordur diye aklıma geliverdi.güldüm kendi kendime.tuhafım işte.....

canımın içi her gidişimde sölerim bundan sonra meleğine selam

lanet olsun temmuz ayına
benimde 2 temmuzdu canım
bu arada kızlar pek girmiyor hamile diye ama doğa calakan aynur inay ozay ve tobeguk hepsininki bizden önce
bizim meleklerimiz aynı ayda ama

canlarım yaa hepimiz aynıyız...ben haftasonu adetim geçerse gitmek istiyorum eşim götürüyo beni mezarlığa uzak oldugu için.MELEK ANNELERİ SİZE BİŞEY SORCAM: kiminizin doguup yasayıp öyle öldü kiminizin karınında öldü ölü doğum yaptı meleklerinize isim kondumu mezarlarında tasda isim falan yazılımı bunu merak ediyorum.benim bebeğim karnımda öleli 2 gün olmuş dogdugunda.gömülürken hoca isim konmaz demiş.ama ben araştırdım anne karnında 4 ayını dolduran bebeklere ruh üflenirmiş onun için isim konur ama cenaze namazı kılınmaz yazıyor siz neler yaşadınız bu konuda.bizim isim konmadı hoca konmaz demiş diye ama 8 aydır aklımda :44:

lanet olsun temmuz ayına benimde 2 temmuzdu canım.
bu arada kızlar pek girmiyor hamile diye ama doğa calakan aynur inay ozay ve tobeguk hepsininki bizden önce. bizim meleklerimiz aynı ayda ama

namazı kılınmadı ama adı kondu. bizim buradaki imam babama söylemiş

benim yavrumda karnımda sonsuzluğa gözünü kapadı 37.hftmda 109 gün oldu Bende isim yazdırcaktım ama yazılmıyormuş denildi...yazılırsada bebek+soyisim yazılırmış anne baba adıda isteğe bağlıymış...çünkü anne karnından ölü doğdu için doğup ses verseydi hem kulağına ezan okunmuş hemde isim konmuş olurdu o şekilde zaten mezarına isim yazılırmış ama bizim durumumzda yazılmazmş bunu mustafa karatş hocadan da duymuştum ben kısmet olursa 6.ay btsin ilk işim oğlumun mzarını yaptırmak olcak 1 yıl beklemicem ve bebek k.r yazdırcam

sonunda ben gelip götürücem ogluna seni kuzum.senin oraya gitmek hakkın.ogluna ihtiyacın var. deli oluyorum.

bitanem sakın agzından lanet cıkmasın.her serde bi hayır vardır.beni yanlış anlama ikidir uyarıyorum diye.ukalalık ettiğimi düşünme ama isyan etmeden bu süreci atlatmanı istiyorum.ne olursun.

benim kızım 12 gün yasadı.ismide vardı daha dogmadan zaten karar vermiştik.cinsiyetini ögrendiğimizde.kimliğide cıkmıstı.suan mezarını yaptıramadım daha.görevli baharda yaptırın dedi.ama bebeginize isim koyabiliyorsunuz.

beni anne yapan önce allahima sonra sana oglum cok tesekkür ederim..
cok özledim hamisliyimi 3 gece uyutmadigin o günleri.. kocaman göbegimi.. ultrasonlarda gülüsünü.. ve kucagimdaki o güzel SENI...cok özledim iste..
hayatimin anlami.. Emir-Berkem..

ben bu dönemimi cooooook özedim sevgili melek anneleriii

Eklentiler

• $askim 3.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 48
  • $IMG_1195.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_0529.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_1081.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:

canım rabbim sabrına sabır katsın o dönemlerin aynısı birdaha gelcek rabbimin izniyle hem budefa daha tecrübelisin inan bana tatlım herşey daha güzel olcak

bimliyorum kızlar yaa kafam çok karışık böle nihat hocaya mustafa hocaya yada necmettin hocaya sorabilsem anca öyle rahatlıcam.mantıklısı konmaması çünkü ölü doğdu hani adını kulğına okuma olayı yok.ama bi yandan kıyamete haşroluncak bizim meleklerimizde olcak orda ee onlara ne diye sesleneckler bi kere dediğiniz gibi soyadı söyleniyo diye duymuştum.bakalım mezarını yaptırana kadar öğrenicem yaa.yaza dogru istiyorum yaptırmak.

cnm cocuga isim konmalıdır.cünkü bizler bi evlat dogurduk. yani dünyaya geldiklerinde herseyleri vardı.yüzü gözü herseyi.bu durumda bize sefaat edecekler ve isimlerinin koymak gerek.nettende bi bak istersen.
Ölen çocuğun adı konur, yıkanır, kefenlenir. Ancak cenaze namazı kılınmaz. En sahihide budur. Fetva buna göre verilir. Eğer doğan çocuk ses çıkarmışsa dı verilir, yıkanır ve cenaze namazı kılınır. Çocuğun ses çıkarması demek, doğum esnasında yüksek sesle ağlaması yahut vucudunun çoğu dışarı çıktıktan sonra yaşadığına delil olacak bir belirtinin bulunması demektir.

Eğer çocuk ses çıkarmamış yahut hayat emaresi göstermemişse yani ölü olarak doğmuş ise "Zahirur-rivayeye" aykırı fetvaya esas olan esah görüşe göre yıkanır ve adı konur. Adem oğlunun şerefine binaem bir defa sarılır ve gömülür. Ama cenaze namazı kılınmaz. Hanefilerin bu meselede dayandıkları delil Hz. Ali hadisidir: Hz. Ali Hz. Peygamber (as)'in düşük hakkında şöyle buyurduğunu duymuştur: Sesi duyulmamışsa düşük üzerine namaz kılınmaz. Sesi duyulursa namazı kılınır, diyeti ödenir, varis ve muris olur. Eğer sesi duyulmamışsa üzerine namaz kılınmaz, mirasçı olamaz ve diyet ödenmez. (İbni Adiyy)

kızlar derinsu nete bugün giremiyo eşinden dolayı.bu nedenle bana sölememi rica etti.yasinlerde eksiğimiz var.11 adet daha okunması gerekiyo.pazartesiye uzattık bu nedenle bagıslamasını.okuyacak olanlar bildirim yapabilirmi???

cnm benim vardı hastalıgım bitmek üzere yarın yada p.tesi okurum 5 tane cvb ın için sağol bu arada

emirberkem ne güzel yapmıssın mezarını yavrunun bende isim yazdırmak istiyordum ama yazmadılar

aysenaz söz canım bir daha demicem bu aralar gene kötüyüm

tobeguk senin avatarını yerim ben

emirberkem ne güzel yapmıssın mezarını yavrunun bende isim yazdırmak istiyordum ama yazmadılar

niye kim yazdırmadı cnm.benim isim konmadı yavruma hoca konmaz demiş.ama konuyomuş ben içim rahat etsin die yazdırmak istiyorum ama istemele oluyomu oda var tabii..

tsk ederim.. yavruma giydiremedim bari mezarini rengarenk yapiyorum

yarin bende okuyabilirim en gec pazartesiye

biliyorum canım kötü oldugunu anlayabiliyorum ama üzülüyorumda.hasa allahın emanetleriydi onlar bize ve nedeni nasılı sorgulanmıyo tatlım.her aklına geldiğinde su ayeti oku.inna lillah ve inna ileyhi raciun.
Anlamı allahtan geldik ve yine ona döneceğiz.

gozumu actım ama nasıl...
burun kemıklermde o bildik sızı. yuregımde kocaman bir tas. niye bole ya derken.ruyam geldi aklımaa
aylar sonra kucagımda kızım
emziriyodum yine onu. canlı kanlı sapa saglam bir emisi vardı. aa benim suutum kesılmemıs. e benım kızımda yasıyo olmemıs iste diorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…