Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Keşke bende gorebilsem, hep istiyorum bebekler görüyorum ama benim yavrum yok

kızlar yasinlerde eksik var nasıl yapalım
cnm ben 5 yasiin okudum.sonuncuları ağlaya ağlaya okudum bugün meleğime giderim diyodum adetim bitti ama eşim götürmedi mi diyim götüremedimi bilemiyorum artık.geçi oldu dedi sonra işi çıktı falan.ama çok kötüyüm içim daralıyo sanki gitsem rahatlıcam.ben ona dedim köye götürme ben burda istediğim zaman giderim san demem diye suçlamak istemiyorum ama onun belliydi böyle yapacağı.biz bi bilsek diceksiniz biliyorum ama NASI DİNCEK BU ACIIII ZAMAN GEÇTİKÇE İYİ OLURUM DİYODUM BU AY NOLDU BANA BİLİYORUM.ALLAHIM YANLIŞ SÖZLER ÇIKARTMA AĞZIMIZDAN

bugun 40.gunum cnm ama gec kalmıs sayılmazsın,ben gıt derım.hemen etkısını gostermeye basladı rahatladıgımı hıssedıorum.ve kolay degıl yasadıklarımız desteksız asılmaz bence

kızlar cok hastayım.sinüzitten 2 gündür ölüyorum.üstüne grip eklendi gibi.

kızlar cok hastayım.sinüzitten 2 gündür ölüyorum.üstüne grip eklendi gibi.
bende 5 gündür çok fenayım geçmiyor bu grip dikkat et ....
cok gecmis olsun canim hic bekletme doktora git daha cok hasta olma kendimize iyi bakalim bir an önce iyi seyler olsun

evet güzel haberler olsun inşallah..
ya siz hala korunuyor musunuz yoksa iyi haber mi bekliyorsunuz?

En yakın arkadaşım bugün yarın doğum yapcakmş oğlu olcak allahın izniyle içim doğumu yaklaştıkça ale v alev yanıyor yanıyorda ne yanıyor kıskançnçlık hasetlik değil bu ama nasıl nedir bunun adı bilemiyorum bugün evine gttim birdaha gelemem doğum yapınca diye vedalaştım dua ettm ona valizleri bütün hazırlıkları kapıda çantasında lohusa tacı bezleri eşyaları ütülenmiş çantaya konmayı bekliyor gözüm kapıdan çıkarken takıldı içim milyonda defa cız dedi yandı sadece vay beeeeeeee dedim vaybeeeeeee hemen korunmayı falan bırakasım geldi biranda ama beklemekte zorundayımmmmmm allahım yardım et bizlere yarabbim senki çiğ yumurtaya can katansın bizlerin yardımcı doktoru sen ol rabbbim allahımdan canı gönülden en içten hepimiz için dua ediyorum bizlerinde yüreklerimizin burukluğundan kurtarsın diyeeee kocaman sevgilerimi ve dualarımı gönderiyorum sizlere Geçecekmi bu günler geçermiki

Son düzenleme:
Canlar kasım 19 bir pazertesi günü malum Sezeryan tarihim nisan 19 da korunmayı bıraksam sizce erkenmiii nisan 12 regl tarihi regl döneminden sonra birdaha korunmamayı düşünüyrum ama fikirlerinize ihtiyacım varrrrrrrr :18::18:

cnm anlattıklarını bende yaşıorum arkadaşımın bebeği oldu gecen benımle arası iki gündü eşyaları falan gösterdi odasını ben süsledim . içim cız etti kaç gün kendime gelemedim benımde 13 kasım . mayıs gelsede bir an önce kporunmayı bıraksam çok zor .rabbım kımseyı evladınla sınamasın. bebeklerimizin kardeşlerini inş. kucağımıza alırız.

kızlar çok kötüyüm

rüyamda meleğimi gördüm
mezarını yapmıslar ilk defa görüyorum
offf gündüz niyetine deyin lütfen

Kızım çok güzel çok tatlı yavrum
bir bakıyoorum aslında meleğim yasıyor ama değişik şöyle ki şarjlı pil gibi diyim çok sacma oldu ama
vücudu benimle anne beni mezara koyma diyor offf
saçlarım bozulcak diyo
pasta yiyoruz
su içemiyor çok üzülüyorum annem yeme pastadan diyorum
azcık ucundan yiyor
onun o haline dayanamıyorum
bir yandan da onu sevdiğim için cok mutlu oluyorum
oyun havası calıyor ben sanki kızımın mezarına bakarak kızımla oynuyor gibi yapıyorum
cok değişik bir rüyaydı hem cok kötü hemde kzımla yavrumla hasret giderdiğim için cok güzeldi

şunu anladımki evladına dokunan emziren sarılan anneler acınız benden beter
3bebeğe ragmen benden beter
Rabbim sabrınıza sabır katsın insallah
Allahım hepimize çok güzel mutluluklar yasatsın evlatlarımıza cennette kavusmayı nasip etsin
bu dünyada da tez zamanda sağlıklı bebeklere sahip olalım insallahh
tüm yüreğimle diliyorum hepimiz için

Benim de yakın arkadaşlarım hep doğum yaptı yavrumun akranları diye hep onlara imrenerek bakacam isyan yok ama o tarifsiz kıskançlık bende de var.. Toplam 5 ay ara vermiş olacaksın sanırım bana göre az değil ben 4 ay korunmayı düşünüyorum tabi doktorla daha konuşmadım sağlık ocağı doktoru 4 ay dedi. Daha fazla bekleyemem

bunun adı yok farklı çok farklı başkasının bebeğii görünce insanın iiçinin sızlaması işte bu durumu bir siz anlarsınız raabim aratmasın bekletmesin en hayırlı zamanda tekrardan o güel duygularrı tadarız inş.benim ozaman kadar 5 ay dolmuş olcak zaten nisan 6.ayın içinde hamile kalsam vs vs....bakalım işte kısmet darısı sana melek annesi inş.o vakitte tez zamandadır

canım daha önce konuştukmu bilmiyorum ama başın sağolsun aramızda 6 gün var sendemi sezeryan oldun rabbim kimseye yaşatmasın ama çok zor kimse anlamıyor hatta yanlış anlıyorlar belirli bir süreden sonra kısmetse rabbim gönderir en hayırlı zamanda rabime sığındım artık yaaa inş.aynı zamanda hamiş haberini canım rabbim gönlüne göre versin

canım daha önce konuşmamıştıık. Benım normal doğum oldu. Bebeğimde böbreklerinde kıst vardı hiç çalışmıyordu ve suum bitmişti. 23. Haftada sonlandırıldı. Inş burda gz l gzl eni hamileliğimizden konuşuruz.

bende bebeğimi 13 ocakta 23. haftalıkken normal doğumla kaybetmiştim.sebebi bulunamadı dr enfeksiyon yüzünden dedi.suyum erken geldi.kaybettim eymeni mi. rabbim emanet olarak verdi ama emanetini çok çabuk aldı.ilk bebeğimdi. heyecanla bekliyorduk.tüm kiyafetlerini almıştım.hazırlıkları tamam dı.ama olmadı.tarifi mümkün olmayan bir acı bu.rabbim kimseye yaşatmasın
ama bizler anneyiz.bebeklerimiz yaşamasada anneyiz.sürekli ağlamak istiyorum.
bugün dr a kontrole gittik fitil ve antibiyotik verdi 1 haftalık kullanımı var.sonra bebek düşünebilirsiniz dedi.
Rabbim bir an önce eymenime kardeşini verir inş.
dua edin güzel anneler....

cnm doktora gitsene ya da bir eczaneye git ilaç al gecmez öyle

kızlar benim yarın diş doktoruna gitmem lazım
o yüzden bu ay bebek calısmalarını aksatıcam

gidemiyorum be balım.zaten bugün daha iiyim cok şükür.
kayınvalidemler bendeler ve bilsinler istemiyorum şimdilik bebek isteğimizi.
olunca sölemek istiyorum.

ben hep bu duruma girdigimde hemen toparlanmaya calısıyorum ve toparlıyorum kendimi.
belli etmemek için büyük caba.aynı zamanda böle dfüşündügüm zamanki vicdan hesabım.
kacmıyorum kendimden.kaçtıkça daha beter olucam bunu böle hissediyorum.

ne yazıkki sende katıldın aramıza.hosgeldin demek adetten olmus.malesef hosgeldin.
sanırım normal dogumla oldu seninki.bize göre daha sanslısın.
daha erken düşünebilirsin.inş Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

sağol canım.maalesef rabbim böyle uygun görmüş elden ne gelir.bilmiyorum hemen nasip olur mu olmaz mı tek dileğim aynı kötü şeyleri bir daha yaşamadan hepimizin bebeklerini kucağımıza almamız.

sağol canım.maalesef rabbim böyle uygun görmüş elden ne gelir.bilmiyorum hemen nasip olur mu olmaz mı tek dileğim aynı kötü şeyleri bir daha yaşamadan hepimizin bebeklerini kucağımıza almamız.

allah büyük canım sabırla beklicez.

cnm yaaa ne gzl bende cok görmek istiyorum rüyamda hiç görmedim çünkü yavrumun yüzünü eşim gördü ama ben göremedim.o görmemi istemedi daha kötü olurum die.bazen yatarken gözlerimi sımmsıkı kapatıp görebilsem diyorum.dediğin gibi dünyaya geldikten sonra bebeğini kaybedenlerin durumu daha kötü düşük yapanlara görede bizim durumumuz daha kötü rabbim dindirsin acılarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…