cnm senin kararın tabii bilemem bide çok zor yasadıgımız ama sezeryan olmuşsun bnm gibi bende ağustosta oldum ama yaza korunmayı bırakırım anca hemen olursa olur diyorum.iki doğum arası 1.5 sene olsun en azından vücudumuz anca toparlanıyo acımız büyük olsada bu boyutu düşünmemiz lazım.benim geçenlerde içimi oyuyolardı sanki annemde için anca toparlanıo eski haline geliyo kızım dedi.sen bilirsin cnm.normal dogumda bile 6 ay veriyo dr lar hem bi dr a git danış.kusura bakma çok yazdım ama hepimiz birbirimizi düşünüyoruz burdaCanlar kasım 19 bir pazertesi günü malumSezeryan tarihim nisan 19 da korunmayı bıraksam sizce erkenmiii nisan 12 regl tarihi regl döneminden sonra birdaha korunmamayı düşünüyrum ama fikirlerinize ihtiyacım varrrrrrrr :18::18:
anladım canım tekrardan başın sağolsun rabbim birdaha göstermesin aynı acıları bizlerecanım daha önce konuşmamıştıık. Benım normal doğum oldu. Bebeğimde böbreklerinde kıst vardı hiç çalışmıyordu ve suum bitmişti. 23. Haftada sonlandırıldı. Inş burda gz l gzl eni hamileliğimizden konuşuruz.
canım kaçsamda sanki hep kovalanıyorum birgün can evimden sobelencem artık içiiiim karma karışık zincirleri kırıp herkese özentimden kurtulmak istyorum ama bimlmiyorum aynı şeyleri yaşamatan ççççççççok korkuyorum tatlım yaaaa allah yardımcımız olsun buaaradada çok geçmiş olsun sanagidemiyorum be balım.zaten bugün daha iiyim cok şükür.
kayınvalidemler bendeler ve bilsinler istemiyorum şimdilik bebek isteğimizi.
olunca sölemek istiyorum.
ben hep bu duruma girdigimde hemen toparlanmaya calısıyorum ve toparlıyorum kendimi.
belli etmemek için büyük caba.aynı zamanda böle dfüşündügüm zamanki vicdan hesabım.
kacmıyorum kendimden.kaçtıkça daha beter olucam bunu böle hissediyorum.
ne yazıkki sende katıldın aramıza.hosgeldin demek adetten olmus.malesef hosgeldin.
sanırım normal dogumla oldu seninki.bize göre daha sanslısın.
daha erken düşünebilirsin.inş Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.
cnm senin kararın tabii bilemem bide çok zor yasadıgımız ama sezeryan olmuşsun bnm gibi bende ağustosta oldum ama yaza korunmayı bırakırım anca hemen olursa olur diyorum.iki doğum arası 1.5 sene olsun en azından vücudumuz anca toparlanıyo acımız büyük olsada bu boyutu düşünmemiz lazım.benim geçenlerde içimi oyuyolardı sanki annemde için anca toparlanıo eski haline geliyo kızım dedi.sen bilirsin cnm.normal dogumda bile 6 ay veriyo dr lar hem bi dr a git danış.kusura bakma çok yazdım ama hepimiz birbirimizi düşünüyoruz burda
amin inşallah hayırlısıyla sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza ben çok sabırsızım çok mutsuzum bakalım nasıl geçecek günlerbunun adı yok farklı çok farklı başkasının bebeğii görünce insanın iiçinin sızlaması işte bu durumu bir siz anlarsınız raabim aratmasın bekletmesin en hayırlı zamanda tekrardan o güel duygularrı tadarız inş.benim ozaman kadar 5 ay dolmuş olcak zaten nisan 6.ayın içinde hamile kalsam vs vs....bakalım işte kısmet darısı sana melek annesi inş.o vakitte tez zamandadır
amin inşallah güzel haberlerni alırız ne mutlu sana benim gibi aylarca beklemiceksin korunup... rabbim bekletmesin hayırlısıyla inşallahbende bebeğimi 13 ocakta 23. haftalıkken normal doğumla kaybetmiştim.sebebi bulunamadı dr enfeksiyon yüzünden dedi.suyum erken geldi.kaybettim eymeni mi. rabbim emanet olarak verdi ama emanetini çok çabuk aldı.ilk bebeğimdi. heyecanla bekliyorduk.tüm kiyafetlerini almıştım.hazırlıkları tamam dı.ama olmadı.tarifi mümkün olmayan bir acı bu.rabbim kimseye yaşatmasın
ama bizler anneyiz.bebeklerimiz yaşamasada anneyiz.sürekli ağlamak istiyorum.
bugün dr a kontrole gittik fitil ve antibiyotik verdi 1 haftalık kullanımı var.sonra bebek düşünebilirsiniz dedi.
Rabbim bir an önce eymenime kardeşini verir inş.
dua edin güzel anneler....
cnm senin kararın tabii bilemem bide çok zor yasadıgımız ama sezeryan olmuşsun bnm gibi bende ağustosta oldum ama yaza korunmayı bırakırım anca hemen olursa olur diyorum.iki doğum arası 1.5 sene olsun en azından vücudumuz anca toparlanıyo acımız büyük olsada bu boyutu düşünmemiz lazım.benim geçenlerde içimi oyuyolardı sanki annemde için anca toparlanıo eski haline geliyo kızım dedi.sen bilirsin cnm.normal dogumda bile 6 ay veriyo dr lar hem bi dr a git danış.kusura bakma çok yazdım ama hepimiz birbirimizi düşünüyoruz burda
cnm bnm aynı şeyi bende yasıyorum hastaneye gittimi dr umu ebeleri gördümü çook zor ama unutucaz yeni bebişlerimize kavusunca.dediğin gibi 1 sene sonra doguranlar var bişey olmuyoda ne bileyim rabbim bilir hayırlısını buarada biz birbirimizin kafasını assla şişirmiş olmayız aşk olsun deme öyle çünkü acımız biranladım canım tekrardan başın sağolsun rabbim birdaha göstermesin aynı acıları bizlere
canım kaçsamda sanki hep kovalanıyorum birgün can evimden sobelencem artık içiiiim karma karışık zincirleri kırıp herkese özentimden kurtulmak istyorum ama bimlmiyorum aynı şeyleri yaşamatan ççççççççok korkuyorum tatlım yaaaa allah yardımcımız olsun buaaradada çok geçmiş olsun sana
ayyyy olurmu öle çok konuştum falan okadar ihtiyacım varki şuan birntek kelimeye bileyaa işte kafammmm karma karışık bilmiyorum kısmet birgün bombayı batltacam kurtulcam bu dertten boynu bükük dolaşmaktan ama önce hayırlısı olsun rabbim aratmasın bizlere doktor gtmeye çok korkuyorum ilk doğum yaptğımda sormuştum dr nezman hamile kalabilirim diye dr direk 2 yıl dedi ama senin durumunda olupta çok takip ettiğm hastam var 4.5.6.aynda hamile kalan dedi hiç bir problemle karşıllaşmadım demişti o oldu birdaha gtmedim gdemm buarada sanki herkes hamile nasıl gdeyim ki kadın doğuma offfffff bu defa ben şişirdim kafanısenin kusuruma bakma
bekleniyo cnm yaa napcan benm bide kilom çok kilo vermek istiyorum rabbim veriyo yine sabrını yaaamin inşallah hayırlısıyla sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza ben çok sabırsızım çok mutsuzum bakalım nasıl geçecek günler
amin inşallah güzel haberlerni alırız ne mutlu sana benim gibi aylarca beklemiceksin korunup... rabbim bekletmesin hayırlısıyla inşallah
1,5 sene çok ya en sağlıklısı tabi ama nasıl dayanılır bilemiyorum Allah bekletmesin nasıl sabrettin ağustostan beri
geçen ona okumamışmıydık benmi yanlış hatırlıyorum yaa kafayımı kırdım :44:kızlar bu hafta ugurböcüğüme okuyoruz.ben 5 tane yasin okuyorum.herkes yazsın lütfen.derinsu giremiyor simdilik.ben ona ileticem.
kızlar bu hafta ugurböcüğüme okuyoruz.ben 5 tane yasin okuyorum.herkes yazsın lütfen.derinsu giremiyor simdilik.ben ona ileticem.
Merhaba arkadaşlar,
Ben de acısı taze olan bir melek annesiyim. 13 Aralık tarihinde 28 haftalık 835 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdim. Ne yazık ki 31 gün boyunca küvezde verdiği mücadeleyi kaybetti benim yavrum. Herşey yolunda gidiyordu, benimle kalacağına beni bırakmayacağına o kadar inandırmıştım ki kendimi...Olmadı olamadı... 57 gün oldu yavrumu kaybedeli 57 koca gün. Kalbimin sızısı bir an bile geçmiyor, onu düşünmekten, neden böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Beni ancak sizler anlarsınız.
Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum, sizlere yazmak bugüne kısmetmiş, inanın yalnız olmadığımı bilmek bana biraz da olsa güç veriyor,
Doktorum 6 aylık korunma süresi verdi ve 3 ayım kaldı, bir kez daha deneyeceğim. Biliyorum meleğim geri gelmeyecek , ama belki kardeşi biraz da olsa acılarımızı dindirir... İnşallah tüm melek anneleri için mutlu günler yakındır, inşallah hepimiz mutlu, heyecanlı haberler paylaşırız bir gün...
Merhaba arkadaşlar,
Ben de acısı taze olan bir melek annesiyim. 13 Aralık tarihinde 28 haftalık 835 gr ağırlığında bir kız bebek dünyaya getirdim. Ne yazık ki 31 gün boyunca küvezde verdiği mücadeleyi kaybetti benim yavrum. Herşey yolunda gidiyordu, benimle kalacağına beni bırakmayacağına o kadar inandırmıştım ki kendimi...Olmadı olamadı... 57 gün oldu yavrumu kaybedeli 57 koca gün. Kalbimin sızısı bir an bile geçmiyor, onu düşünmekten, neden böyle oldu diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Beni ancak sizler anlarsınız.
Uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum, sizlere yazmak bugüne kısmetmiş, inanın yalnız olmadığımı bilmek bana biraz da olsa güç veriyor,
Doktorum 6 aylık korunma süresi verdi ve 3 ayım kaldı, bir kez daha deneyeceğim. Biliyorum meleğim geri gelmeyecek , ama belki kardeşi biraz da olsa acılarımızı dindirir... İnşallah tüm melek anneleri için mutlu günler yakındır, inşallah hepimiz mutlu, heyecanlı haberler paylaşırız bir gün...
ya doktora gıtmeye korkuyorum. gıdıp artık baslayabılırmıyım die bır kontrol olsun istiorum ama ters olumsuz bisey diyecek die korkuyorum. ama korkunun ecele bleee faydası yokmus gorduk zaten. girmezsemde hep aklıma takılır ama hayırlısı bakalım.
tr az kaldı. 18 gun sonra trdym. aslında ozlemedım. can havliyle kactıgım yeri nie ozlıyım kı zaten. herkesten herseyden
resmen kactık ...simdi yeniden herkesle karsılasmak. kızımla ay das bir bebekle karsılasmak nasıl olcak bılmıorum. aslında ayaklarım geri gerii gidiyoo
Kızlar geçmişi okuyordum da geçen yazdıklarınız kafama takıldı. İsim konusu. Benim kızım 5 gün yaşadı hep yoğun bakımdaydı. Kulağına ezanla isim okunmadıcenaze namazı kılındı nufusu çıkmıştı.nasıl olacak şimdi anlamadım ben
Merhaba arkadaşlar,
cnm bnm bildiğim yaşama belirtisi verdiyse dogdugunda isimde konur cenaze namazı da kılnır işte bu konular çok karıştırıyo insanın aklını takılı kalıyosun ama dediğim gibi senin cenaze namazı kılınmış ama isim konmamış tuhaf :44:Kızlar geçmişi okuyordum da geçen yazdıklarınız kafama takıldı. İsim konusu. Benim kızım 5 gün yaşadı hep yoğun bakımdaydı. Kulağına ezanla isim okunmadıcenaze namazı kılındı nufusu çıkmıştı.nasıl olacak şimdi anlamadım ben
bi melek annesi daha aramızda allah sabrını artırsın cnm.ne desek boş normal dogum yapmışsın galiba korunma süren az ne güzel.dediğin gibi hepimizin hayırlısıyla acıları dinecek birgünMerhaba arkadaşlar,
ayşe nazımmmmm sen normal doğumla mı sezeryanlamı doğum yaptın?
sezaryenle canım ben,im. soracaksın biliyorum doktoruma kalsa 2 sene deyip kestirip atmıstı ilk kızımı kaybettiğim zaman gitmiştim.
Ama ben o kadar zaman bekleyemem ve nitekim basladım bu ay düşünmeye.inş Rabbim hepimize nasip eder. :107:
Merhaba arkadaşlar,
Allah sabır versin canım
tez zamanda geçsin o 3 ay insallah
sağlıkla beklemeden bebeğini yollasın önce karnına sonra kucağına önce Rabbim sonra meleğin
sen neden erken doğum yaptın
cocuğun var mı baska
başın saolsun canım.söylenecek tüm sözleri tükettik artık.sen de akışına bırak.3 ay su gibi geçer inşallah.folbiol kullanmaya başla bence.Bu acı geçmeyecek ama en azından rabbim en kısa zamanda acını dindirecek gül kokuşlu güzel bebeler nasip etsin.
canım basın saolsun.Rabbim yerini doldursun.bende 29 haftalık dogum yapmıstım.Ama benim bebegim 34 haftalık olması gerekiyordu.
Allah sabrını sabrımızı artırsın.gecmez dediğim günler gecti.6 ay oldu tam.geciyor canım zaman geciyor.bi şekilde senden alıp götürdükleriylede olsa geciyor.
bi melek annesi daha aramızda allah sabrını artırsın cnm.ne desek boş normal dogum yapmışsın galiba korunma süren az ne güzel.dediğin gibi hepimizin hayırlısıyla acıları dinecek birgün
Şartsız koşulsuz seni en güzel en iyi anlayacak insanlar burada emin ol çünkü sen ne hissediyorsan hepimizde hissediyoruz.. Allah sabır versin, hayırlı evlatlar versin inşallah
vaayy sezeryan olmasına ragmen dr 6 ay dedi he bi arkd ta daha duymuştum ben sormadım bile dr a tabii onları dinlemek önemli onlar 2 yıl diyolar ama 1 1.5 yıl içinde sezeryan olanlar oluyo bişey olmuyo rabbim yardım ediyoGüzel dileklerin için teşekkür ederim. Erken doğum sebebi preeklampsi ne yazık ki... 28. Haftama girdiğim gün tansiyonum çok çok yükseldi doktorum hemen Üni. Hastanesine yatırdı ama 4 gün dayanabildik 28+4' de doğdu yavrum ve ilk bebeğimdi allahım hepimizin dileklerini gerçekleştirir inşallah.
Teşekkür ederim arkadaşım 40'ım geçtikten sonra doktor kontrolüne başladım bir takım testler yaptılar pıhtılaşma ile ilgili ve 3 ay öncesinden de folbiolu ve vitamini kullanmamı tembihledi doktorum başlayacağım inşallah.
Allah razı olsun arkadaşım benim bebeğimde 28 haftalık dogdu ama anne karnında gelişemediği için 25 haftalık kadardı, çok zor Allah hepimize sabır versin. Ne kadar güzel korunma süren bitmiş tez vakitte özlemle beklediğin yavruna kavuşursun inşallahh.
Sezeryanla doğum yaptım cnm, doktorum 6ay korunma süresi verdi doğum yapalı 3 ay oluyor, ben yeniden hamile kalmayı çok istiyorum gece gündüz bunu düşünüyorum, günleri sayıyorum resmen ama bi yandan da kaybettiğim yavruma haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor, karmakarışık yani. Allah hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürür inşallah.
Evet arkadaşım dediğim gibi günlerdir okuyorum yazılanları, başka topiklere de yazdım ama burası daha sıcak daha içten geldi bana, zaten bizi bizden başkası anlamaz, bazen burada yazılanları okuduğumda ben yazmıştım gibi oluyor, o kadar bildik, o kadar tanıdık geliyor ki yaşananlar, ne yazık ki kader bizi böylesi bir acıyla buralarda birleştirdi. İnşallah birbirimize mutlu haberler vermek de nasip olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?