vaayy sezeryan olmasına ragmen dr 6 ay dedi he bi arkd ta daha duymuştum ben sormadım bile dr a tabii onları dinlemek önemli onlar 2 yıl diyolar ama 1 1.5 yıl içinde sezeryan olanlar oluyo bişey olmuyo rabbim yardım ediyo
rabbim gönlüne göre versin canım bugün gttm ziyarete cvb yazamadım kusura bakma müthiş ötesi birşey dedenizin isminn geçtiği bir yazıyıda okudum çok etkilendim yaa bize yakın sürekli gidiyoruz her gttğimde daha farklı oluyorum ve birşeyler öğreniyorum burası evliyalar şehri ve o evliyarda hep peygamber efendimiz s.a.v aşkıyla yanmışlar rabbim sanada kısmet etsin o müberek insanların olduğu yeri ziyareti inş.
aysenazcım once istanbul bikac gun.
sonra eskisehıre gidicem belkı biraz da bursaortaya karısıkk iste. ama temmuzda temelli donunce bursa istnbul yakın. benım bir ayagım istnblda olur ins..belkı hamıle hamıle gorusuruzz
bu arada bizde isim koyduk. kayınpederım hemen okumus kulagına. ve cenaze torenide oldu. hatta o kadar kalabalıktı ki herkes sasırmıs mezarlıkta. kım bu olen demısler. bebek oldugunu ogrenınce sasırmıslar. esimin butun is arkadasları otobusle bursadan geldiler. eni konu buyuk insan cenazesi gibi oldu bizimde
Ben 2 ayrı doktora gittim ikisi de 6 ay süre verdi, biri riskli gebelik uzmanı hatta... benim gebelik haftam çok ileri değildi , bebek de olması gerekenden küçüktü, rahim çok fazla büyümedi belki onunla ilgisi vardır, Allah hayırlı zamanda nasip etsin tabii ama bana da beklemek zor geliyor... 1 yıl , 2 yıl çok fazla....
kızlar kim kaç yasin okuyo?? melek yavrum ve ben 5 yasin aldık.
evet yaa işte mantık bu isim konmadımı o çocuk ahirette nasıl cagrılcak hee anne baba adı söylenir belki o var ama bilmiyorum yaa şu konuyu bi netleştirsem insanın içi rahat etmiyobizde de aynıoldu canım hastaneden aldığımızda kızımı annemlerdeyken komşumuz kızımın yüzünü açmadan srılıydı zaten kundağa ezan okyup ismini söyledi çünkü14 gün yaşadığı için ahiretti herkes ismi ile çağrılırken o etrafa bakar dururmuş.yıkandı cenaze namazıda kılındı sağolsun duyanlar gelmiş kalabalıktı .
ne iki yılı ne bir yılı ben çok sabırsızım 6 ay nasıl geçecek onu düşünüyorum ben :) Yaradan bekletirse boynum ince ama 2 sene nasıl beklenir o sabır yok bende
Ben 2 ayrı doktora gittim ikisi de 6 ay süre verdi, biri riskli gebelik uzmanı hatta... benim gebelik haftam çok ileri değildi , bebek de olması gerekenden küçüktü, rahim çok fazla büyümedi belki onunla ilgisi vardır, Allah hayırlı zamanda nasip etsin tabii ama bana da beklemek zor geliyor... 1 yıl , 2 yıl çok fazla....
canlar hepiniz haklısınız bnm bi kızım var kii bi evladım oldugu halde beklemek istemiyorum hem kızımda çooook kardeş istiyo arkadaslarımın hep kardeşi var diyo bide ben bebekleri çoook seven bi insanım.bi de dün akşam noldu anlatayım size kızım bi reklammı ne çıktı çcogun biri bnm annemin karnında kız kardeşim var diyo biri erkek kardeşim var diyo kafasını çevirip boynu bükük bi tebessümle baktı bana baktı noldu annem dedim hiiiç dedi boynunu çevirdi kıyamam yaa.belki kızım okula basladıgında ufak olur bebeğim ama olsun yinede istiyorum.razıyım ben herşeye tabii allah nasip edersebu arada benım doktorum. esk gayet ii bilinen bırcok insan tarafından tercıh edılen isinde iyi bir doktordu.
bana eger hemen istioyasak ilacla korunmamam gerektıgını ve 6 ay beklemenin yeterli oldugunu bızım durumuzda 6 ay beklenebilcgni soledi. 6/8 ay arasında bekle dedi. yasayan bir cocuk olsa ve hemen ıkıncı dogumu dusunsen ıkı sene verırdım ama bu keyfi bir durum degıl. senın 6 ay toparlanman yeter dedi.
yani aslında 2 sene biraz fantazik yani normal sartlar dakı bir sexaryen icin dusunulen sure herhalde kızlar. yani tabıkı bır operasyon bu ve ne kadar cok ara verılse o kadar i ama bizim icin bole degıll tabii
ketenımm helvamm napann canımm
nasıl gidiyooo isler?
ne olsun canım ya uğraşmaya devam sen nasılsın. ay onu kontrole gidiyorum ondnasonra nasipse eğer korunmayı bırakıyoruz sonrada hamiş oluyoruz
canlar hepiniz haklısınız bnm bi kızım var kii bi evladım oldugu halde beklemek istemiyorum hem kızımda çooook kardeş istiyo arkadaslarımın hep kardeşi var diyo bide ben bebekleri çoook seven bi insanım.bi de dün akşam noldu anlatayım size kızım bi reklammı ne çıktı çcogun biri bnm annemin karnında kız kardeşim var diyo biri erkek kardeşim var diyo kafasını çevirip boynu bükük bi tebessümle baktı bana baktı noldu annem dedim hiiiç dedi boynunu çevirdi kıyamam yaa.belki kızım okula basladıgında ufak olur bebeğim ama olsun yinede istiyorum.razıyım ben herşeye tabii allah nasip ederse
gene bebek haberleri gene hamilelik haberleri. ben kıskanmıyorum.kıskanmıyorum ya.
Ama neden bu böle kötü bi his olarak bana geri dönüyor?
regl dönemim yaklasıyor.acaba bu duygusal bosluk bundanmı?
o zaman bu ay bebegim gelmiyormu?
ya ben neden bu kadar sorgulamaya basladım gene?
neden bu defa hemen toparlayamıyorum duygularımı???
bende yakında bırakıorum ıns. galiba bu adet donemınden sonra bırakıcaz. gercı nısanda doktora gıdıcem bende. ama zaten hemen olma ihtimali az ya. bıraksakta olur sımdı. bakalım . nasipp
kızımı ozledım yinee. hep ozlıycem zaten ama
kötü düşünme lütfen zaten üzülüyoruz geçmişimize, geleceğimize de üzülmeyelim acaba bu ayda bebiş gelmiyor mu diye baştan kabulleniyorsun yenilgiyi hem bu ay olmasa diğer ay olur olmasada dert değil (bunu yazıyorum ama senin duygularını anlıyorum valla ) Allah en hayırlısı ne zamansa o zaman yollasın bebişlerimizi :) geç olsun güç olmasın derler ya :)
haklısın canım.bunu kabulleniyorum.bu ay olacak diye bişey yok ama umut dünyası ya ve biz insanoğluyuz ya hemen olsun istiyoruz bazı seyler.Rabbim hayırlısını versin hepimiz içinde.Ama cok etkileniyorum ve etkilendigimi belli etmemek için büyük caba sarfediyorum.Ayrıca o an orda bulunanlara öfke duyuyorum.bu kadar üstüne basa basa sölemesele rolmuyormu diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?