Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canlar size bişey sorcam benim adetim geldi ilk basta çok az geldi normale döndü ama zaten 3 4 gün sürüyo normalde bitiyo gibi oldu 3 gün sonra ama şimdi yoğun bi şekilde geliyo uzadı çok neden acaba yaa sizdede oluyo mu kistmi varki diyorum

ahhh be canım ne guzel bı paylasım boyle ... hem ıcım rahatladı hemde gozyaslarıma engel olamadım ama acıldım agladıktan sonra ınsallah otekı dunyada kavusuruz yavrularımıza ınsallahh yarabbımmm ınsallahhh...

aynen canım benım aldıgım cevaplarda boyleydı, ama suda bı gercek kı ıslam akıl ve mantık dını benım ıcımede sındı hersey... yıkandıda oglum namazıda kılındı fakat ısmı konulmadı Rabbım omur verseydı o da olcaktı kısmet degılmıs dıyecek cokta bısey yok hayırlısı buymuss..

derin ben 3 tane yasin okudum uğur böceğine

2 tane de yarın okusam olurmu

dişim cok fena

kızlar ben bu ay bebek işini erteledim

dişim berbat 2 gündür işe gitmedim

neyse Allahtan hamile kalmamısım yoksa bebege bile zarar verirdi bu diş
yüzüm gözüm hep şiş

CANIMMMM cok gecmiş olsun.bu ay dişinle ilgilen elbette.
inş bi sonraki ay yüzün güler.
birde derinsu bu hafta giremiyor eşinden dolayı.
ben kızlara sordum kimler ac adet okicak diye ama ses seda olmadı.ben 5 adet aldım.4ünü okudum.
senin aracılıgınla bi daha sesleniyorum kaç adet okuyacak arkadaslar????

kizlar banada acil yardim lazim lütfen
benim 15 araliktan yani dogumdan itibaren adetim 18.01-24.01 ve sonra 14.02-20.02 yani 28 gün sonra yani düzenli olarak geldi
simdi bugün bütün gündür bekliyorum yok gelmedi .. kendi kendime triplere girdim hayaller kurmaya basladim umutlandim iste ama
olmasi imkansiz aslinda. biz gerci korunmuyoruz ama hic korunmadik bu güne kadarda hic bi sorun yasamadik dün biri demisti siz
nekadar dikkat ederseniz edin erkegin bosalmasindan biraz daha öncesindede geliyomus meni onu hissedemezsin dedi.
kafam karisti simdi cok istiyorum ama esimde hic istemiyo kendi kendine kapilma lütfen erken daha.. hastaligindan ve stresten simdi
gecikmisdir diyor off allahim olsa keske varya dünyalar benim olur allah büyük o isterse olur elbet hic ummadik anda süprizim olsun nolur
gelmesin sakin kan mannnnnn

hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah bu heyecanları yaşaman da çok güzel :) belli olmaz bu işler ben kuzuma hiç beklemediğim bir anda hamile kalmıştım evlenir evlenmez kaldım aklıma bile gelmiyor midem bulanıyor kusuyorum falan sanıyordum ki üşüttüm sonra mutlu haber 9 ay sonrada kara haber tabi
e olabilir yani sonuçta korunmuyoruz dedin :)

haklisin canim heycanlanmasina heycanlaniyorumda bosa cikmaz insallah. korunmuyoruz ama iliskiye girdigimizde dikkat ediyoruz yani hic olma ihtimali yok
gelmeden önce özellikle dikkat ediyor esim cünki o istemiyor kesinlikle ..
ama iste bendekide heves, simdi 1 gün gecikdi hala yok.. allahimmm insallah bidaha 9 ay bekler sonunda elimiz bos kalmayiz.
hakkimizda hayirlisi neyse o olsun insallah rabbim hepimizin bu sefer kucaklarini bos birakmasin..

tatlım korunmuyoruz diyorsun ama içinede bişey bırakmıyor eşin.buda bi korunma yöntemi.inş hamilesindir ama ne kadar zaman oldu senin melegin dogalı?
oda önemli.Allah hayırlı zamanda versin inş. cok umut yükleme yüreğine. hayalkırıklığı cok zor.
ben su an korunmadıgımız halde kendimi bu konudan uzak tutmaya gayret ediyorum.
ilgi alanlarımı farklı yerlerden tutuyorum.bu olaya odaklanmamaya calısıyorum.
benimde regl tarihime 5 gün var.suratım kızımda oldugu gibi renk değiştirmiş durumda ama umut yüklemiyorum kendime.

eşin niye istemiyorki korkuyor sanırım ikinizinde hazır olması önemli ama o haberi alsan sevinirde :) aynen düşündüğün gibi elimiz boş kalmasında ne zaman olursa olsun bu arada ben daha nasıl korunacam bilemiyorum hap kullanamam çünkü içmeyi unuturum.. bende eşim dikkat eder diye düşünüyordum ama hemen hamile kaldım ya yine ters bişe olursa hemen hamile kalırsam ..

öyle diyorsun ama içinden umut bağlamışsın gibi geçmiş yüzünden gelecekten korkmayın biz melek anneleriyiz güzel günler bizim inşallah
güzel haberler gelsinde sevinelim

emirberkem sana saçma gelir belki bilemem ama hiiç hamileymişsin gibi düşünme gelcekmiş gibi düşün stresten gelmemiştir de ilaç içtim de ne biliyim boşa umutlanmak çook zor çünkü mesela 1 hafta geçmeden adetin sakın bakma ben hep öyle diyorum bi hafta 10 gün geçmeden bakmam bi sorun olmadıkça tabiiki vardır inşallah ama hayırlısı cnm

ayyyyy hadi hayırlısı rabbim yüreğine su serpsin canım benim 5 gün çok az kalmış ben yerinde olsam kan tahlili yaptırırdım ay nasıl heycanlandım bilemezsin hadi bakalım gelsin güzel haberler melek annelerimdem

yavrum acil yardım edecek bişe yok ki sanki ne olmuş ki ne güzel işte gelsin bebiş üzülme hayırlısı neyse o olsun bir gün geçmiş adetin dört gün önce olmuş diğer ayda eeee yani ayın 11 nde olcakmş ama olmamış ne bilem :18::18::18:eşin erken diye istemiyordur ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN TATLIM HAYIRLIYSA İNŞ.OLURSUN DEĞİLSEDE KAFANI TAKMAZ DİKİŞLERİN İYİLEŞİR YAZI BEKLERSİN

yarın kayaga gıdecektık. bende heyecanlı mutlu mutlu kayak kıyafetleri almaya gıttım carsıya. ben heveslı heveslı mutlu mutlu alısverıs yaparken. bır kadının kucagında mınımnnacık yeni dogmus bebegı. tam koynunda yaslamıs kafasını.uyuyo ama bir yandan da o kadar gusel gulumsuyo kii. beynimden vurulmusa dondum. o anda unutmusum sankı...o bebegi gorunce ne heves kaldı bende ne mutluluk...oturdum agladım.

hersey yarım iste ne yaparsan yap, nereye gıdersen gıt cigerini daglanıo bi sekılde..hersey yarımm. bayram, seyran, dugun dernek neyime dedim bir kere daha..

esimi mutsuz etmemek icin ona soleyemıycem yıne.yine yutacamm. bi surası isteee

aynı şeyler yaşadıklarımız gerçekten de arkadaşlarım benden önce sonra hep doğurdu aldılar yavrularını kucaklarına ben sadece resmine bakıyorum kuzumun rüyamda bile göremiyorum seni o kadar iyi anlıyorum ki yazdığını okurken içim yandı acını hissettim... bende bugün doktora gittim kulak burun boğaza benden önce bebiş muayen oluyordu nasıl ağlıyordu anlatamam içim yandı ağlamaya başladım çıktım hemen dışarı garip garip baktılar ne bilsinler içimi.. benim kuzum ağlayamadı bile dudağını büzerdi ama ağlayamadı bile sesini bile duyamadım kucağım yeniden dolmazsa bu yanma azalmayacak.. geçmez bu yangın çok iyi anlıyorum seni

kızlar ben 5 tane yasin okudum

öncelikle UĞURBÖCEGİME sağlıklı sıhhatlii doğumlar diledim,öyle güzel bir doğum geçirsinki dedim öyle şirin bir bebeği olsun ki gecen seneyi hatırlamayamasın insallah

sonra da tüm meleklerimizin ruhlarına,kuzularımız cennette huzurla yasasın dedim ve elbette tüm melek annelerimize ve babalarımıza sabır dayanma gücü ver yarabbim ve tez zamanda sağlıklı nur topu gibi güzel hayırlı evlatlar dedim

Allahım bu aciz kulunun sesini duyar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…