Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Ben 14.04.2012 melek annesi. Ugurbocegi. Buraya ilk kez geldiyimde hayati bitmis
,hayalleri yikilmis,herseyini kaybetmis ,bir tek umudunu yitirmemis biriydim. Allaha sigindim,ve burdaki melek annelerinin yardimiyla,icimdekileri paylasarak,acimi hafifletdim.en yakinlara bile anlatamadiklarimi sizlere anlatdim. Simdi de guzel haberi sizlere vermek icin geldim. Ben melek annesi Ugurbocegi anne oldum. O yuce Rabbim bizden aldigini tekrar bize verdi. Dilerim Allahdan bugunden sonra teker teker buradakilarin once hamileik sorada dogum haberlerini ouyalim. Allah hepinize hayirli evlatlar nasib etsin. Yasadigimiz herseyi bizlere unutdursun. Melwgimi hic unutmadim hep aklimda ama allahima hergun sukr ediyorum.ah bu eve elibos donmek varya insani yakiyorcok
allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben meleyimi cennete ugurladim ve bebegimi kucagima aldim. Insallah bur gun sizlerde yarim kalmis annelik duygularinizi doya doya yasarsiniz. Suan agliyorum bunlari yazarken ama bunlar sevinc gozyaslari. Opuyorum hepinizi. Ddualarim sizlerle.

O kadar mutlu oldum ki yazdıklarını okuyunca umut olduğunu biliyorsundur... Allah anali babalı büyütsün bebişini darısı bütün melek annelerine inşallah :) çok ama çok mutlu oldum neticede kader arkadaşı buradaki herkes..

canımmmmmmmmmmmmmmmmmm
yazını okuyunca tüylerim diken diken oldu ve gözlerim doldu.
Allahım analı babalı büyütsün inş... cok mutlu oldum.
Rabbim hayırlı evlat eylesin inş.Ve bizede nasip eylesin hayırlısıyla inş.

okurken tüylerim diken diken oldu canım rabbim hayırlı uzunömürlü eylesin ana babalı çoooookkkk uzun yıllar nasip etsin inşallahhh çok sevindim senin adına darısı inşallah bizlerin başına

kızlar kendimi cok tuhaf hissediyorum.
ben umut yüklemek istemiyorum dedikçe kendime vücudum kafamda soru işaretleri olusturuyor.
bugün niyetliyim.kaç zamandırda ara ara borclarımı tutuyorum.
bugün 1 saat önce tam namaza durucam.midem agzıma geldi ve bogazım acı bi tat aldı.
kusmadım. ama ya ne oluyor ki böle???
Allahım varsa umutlanayım ama yoksa günüm geldiğinde hemen regl olayım.
nedirki tüm bu vücut tepkilerim. :99:

Ne kadar güzel yazmışsın duygularını, ne kadar mutlusundur kimbilir, bir melek annesi bebeğini kucağına aldığında sanki ben kucağıma almışım gibi mutlu oluyorum.
Seni hiç tanımasam da mutluluğunu taaa yüreğimde paylaşıyorum arkadaşım, daha önceki yazılarını, yaşadıklarını, heyecanını okumuştum şimdi de kuzunun müjdesini okudum, allahım mutlu, sağlıklı ömürler versin, ve bu muhteşem duyguyu bana ve buradaki gibi tüm melek annelerine nasip etsin inşallahh ...

İnşallah içinde hissettiğin o umut gerçeğe dönüşür arkadaşım, işte o zaman hayat tekrar renklenecektir senin için, bu ay olmazsa da üzülme nasılsa bu yola girdin artık, allahım o heyecanları tekrar yaşatacak inşallah bizlere...

İNŞ canım.umudumuz Allah.O ne derse o olur.Ama hala daha midem tuhaf. ne bulantı diyebilirim ne baska bişey.
ben bu konuya odaklanmayacagımı sölemiştim zaten.
Ama vücudumun bu halleri bana soru isareti yasatıyor ve umutlansammı bilemedim.

Son düzenleme:
ayyyyy ne güzel bi haber uğurböceği.tebrik ederim.İnan çok sevindim inşallah analı babalı büyütürsünüz mutlu ve sağlıklı bir şekilde.bu bölümün başlığı malesef bebeğimi kaybettim ama inşallah kaderini değiştireceğiz .sevinçlerimizi dolu dolu yaşayıp paylaşacağız.çok mutlu oldum çokkkkk.

masallah canımm. rabbım hayırlı saglıklı omurler nasıp etsın. o kadar garıp oldu ki icim. cok mutlu oldum senın icin. emınım sen bunları yazarken ve her bır melek annesi okurken aynı kalp carpıntısını yasadı. masallah...
rabbım evladının acısını bır daha yasatmasın sana. ins bizlere de nasiıp etsin. sen simdi ozel zamanlardasın. gunahlarından arınık bir haldesin ins. bizler icinde dua edecgınden zaten suphe yok. allah razı olsun sımdıden. aynı mutlulukları ins bizde yasarız...
rabbım bebegınle hayırlı omur nasıp etsinn

İnan çok sevindim. Allahım hiç ayırmasın
sizi inşallah. Sağlıklı mutlu günleriniz olsun. Seni hiç tanımıyorum ama İnan hergün foruma girip senden haber var mı diye baktım ve işteee mutlu son. Çok sevindim çoookkk :)

Canım Allah hayırlısını versin. Bi test alsana :) ben bile senin adına meraklandım şimdi :) daha önce de böle mi olmuştu, gerçi hepsi farklı tepkiler ortaya çıkarabilir. Sen test al test :)

canım çoook sevindim ALLLAHIM bir ömür ayırmasın sizi hep mutlu mesut olursunuz inşallahh darısıda bize olsun inşallahh
sen normal doğum yapmıştın ilk bebeğini buda normal mi oldu böcükcüm peki kız mı oğlan mı
ayy çok sevindim gerçektennn

öncelikle ugurböcegi icin cok sevindim gercekten insallah bu sefer yarim kalan hayallerini doya doya yasarsiniz
hayirli saglikli uzun ömrülü hepberaber insallah.. allah tüm eli bos kalan annelerede nasip etsin insallah..

suan yine salya sümük aglama krizlerine girdim.. bir akrabamiz hamileydi uzun zamandir görmedigimden unutmusdum
az önce facebookda bir yazi okudum oley dayi oldum bilmemne.. kiskanclik degilde bi tuhaf duygu iste.. beynimden vurulmusa
döndüm.. suan herkes dört dönüyo bebegin etrafinda dedim icimden herkes mutlu mesut.. yakinda bizleride cagirirlar..
allahim bu nezamana kadar sürecek böyle hep bir hamile gördügümde bir bebek gördügümde böyle yanacakmiyim ben ..
suan halimi görseniz korkarsiniz kendimden gecmisim perisan oldum ..

aynen öyle haberler gördükçe bende çıldırıyorum ama uğurböceği için öyle olmuyor değil mi nedense çok ama çok mutlu oldum eminim bütün melek anneleri öyle hissetti ki belittiler bunu onun haberini okuyunca ben doğurmuşum gibi oldu :) niye böyle oluyor acaba anlamıyorum sanki o gördüğümüz insanlar mutlu olsunlar olmasınlar istemiyoruz değil mi ama bu garip his kıskançlık mı diyelim bilemiyorum hepimizde var

tatlı heyecanlar bunlar olana kadar merakla beklriz artık :) olmazsada üzülme elbet olacak inşallah :) umutlan nolacak umutlanıyorum diye tedirgin olma canım umutlanacaksın elbet kalbine söz geçiremezsin :)

Canım Allah hayırlısını versin. Bi test alsana :) ben bile senin adına meraklandım şimdi :) daha önce de böle mi olmuştu, gerçi hepsi farklı tepkiler ortaya çıkarabilir. Sen test al test :)

bu aksam dayanamadım testi aldım canım ama yapıp yapmamak arasındayım daha 2 gün var. ayın 20sinde regl tarihim.
daha önce böle olmamıstı tam olarak.kızımda pek anlamamıstım.hiçbişey hissetmemiştim.
bilemiyorum.testi yapmakta istemiyorum nedense. ayyyyyyyyyyyyyy cıldırasım var

canımmm kıyamam ben sana.yapma böle.evet malsef bunu yasıyoruz ve yeni bi bebek haberimizi alana kadarda belki daha sonrada etkilenmeye devam edicez.
taki yeni evlatlarımızı kucagımıza alana dek.adı kıskanclık değil bunun iç buruklugu canım.

neden biliyormusun canım?cünkü burda melek annelerimiz bize umut oluyor ve bu nedenle kendimiz olmusuz gibi seviniyoruz.
Ama dısardaki olay öle değil.Bi zamanlar bende böleydim diyoruz ister istemez.

ugur böcegi çok güzel yazmışsın tebrikler gözün aydın çook sevindim senin adına..
canlar ben çoook kötü adetim...adetimde diyemiyorum yarın 2 hafta olucak kanamam var çok geliyo nerden geldi bu bilmiyorum ççooook endişşeliyim inşalllah bi problem yoktur allahımm paranoyakmı olduk ne aklıma olmadık şeyler geliyo sanki yarın dr a gidicem ve kötü bişey olcak bi daha anne olamamaya bi sebep gösterecek bana. :18: kafayı yedim yaa uyuyamıyorum knamam geldikçe sabah dar gidicem dr a

Canlarim cok tesekkur ederim. Dogru cogunuzu tanimiyorum malesef yenisiniz. Ama benim icin sevindiginize dair hic bir suphem yok icinde. Ve inanin bana hastenede yatdigimiz o dort gun icinde her yeni bebek dogdugunda Allahim butun melek annelerine,anne olmak isteyen herkese bu sevinci tatdir dedim. Sadece siz deyil hayaleri hayal olmus butun melek annelerinin once o bos kalan karinlarini sorada kucaklarini doldur. Allahdan yanlizca isteyin ve sunu soyleyin Allahim "meleklerimiz cennetde mutlu,bizlerde mutlu olalimdiye o guzel bebeklerden bizlere de nasib eyle.
Inanin Allah sizi duyuyordur ve goruyordur sabrinizin mukafati olarak o guzel hediyyeyi size gondeeecekdir.

Ozaycim canim ilk bebegi normal dogumda kayb etdim diye dr.un israrina ragmenbu kez korkdumve sezeyan oldum. Masallahbebek iyi ama bende bir az sorun var. Normal sezeryan agrilarindan baska belde sinir agrilarim cok fazla.zaten onceleride osexandroz vardi bende bide ustune spinal anestezi alinca olanlar oldu.
Cok canim yaniyor.bygun bir hafta olmasina ragmen hala cok zorlaniyorum.ama inan bana cekdigim butun bu skintilara agrilara deger. Meleyimde bunu ben istemisdim keske fiziksel olarak agrilarim olsaydida ama bebegim yanimda olsaydidefim.simdide boyleyim.amaaan neyse duzelir herhalde. He bu arada cinsiyyetini sormusdun. Allah bizdenaldigini tekrar bizlere hediyye etdi. Bebek erkek. Sen nadilsin?digerleri nerede? 24kasim,izmirli,aaynur,inay,ooo adini suanhatirlsmadigim ama bir zamanlar beraber gunlerce yazisib paylasib aglasdigimiz digerl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…