Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

aminn aminnn
lohusa dönemim geçsin inşallah bende okurum...

esim hep benim piskoljim yüzünden istemiyor hemde benim kolumdan ameliyat olmustum ya suan hala gecmedi heran birdaha olabilir ameliyat olma ihtimalim olur hamile kalirsam ameliyatda olamam diye bekliyor..
bu arada bütün gün bekledim gelmedi aksama dogru adet oldum biraz geldi

üzülme canım benim hayırlı zamanda olsun inş. ne kadar oldu dogum yapalı

kızlar salı günü regl olmam gerek.bilmiyorum ama cok fazla kendimde değişiklik hissetmesemde bazı seyler kafama takılıyor ister istemez.
öncelikle yüzümün rengi kızımda oldugu gibi soluklastı.
sonra kasıklarımda batmalar ve asırı tatlı merakım basladı.
kafamı dagıtmak istiyorum yaaaaa

kötü haber tez geldi.. aksama dogru adet oldum maalesef.. cok degil ama biraz geliyor..stresden galiba gecikti ve tuhaf..
cok umut yüklememeye calisiyorum zaten kimbilir nezaman olacak allah nezaman nasip ederse ozaman hayirlisiyla olsun ins.
benim bugün tam 3 aylik olacakdi bebegim. 15 aralik 2012 dogdu 17 aralik 2012 melek oldu.......
daha 3 ay oluyor bugün cok taze daha aslinda hamile kalmam erken allah korusun..
insallah senden iyi haberler aliriz canim insallah kendimden cok zaten hepinize heycanlaniyorum insallah 5 gün sonra
güzel seyler paylasirsin

zaten bu sefer ilk defa oldugu icin heycan yaptim, ama kesinlikle bi hafta 10 gün beklicem artik..
bizim piskolojimiz sagligimiz iyi degil bu durumda normal gecikmesi .. ki gecikti ve geldi sonunda

Canım emir berkem üzülme sakın hayırlısı buydu belkide zaten çok erkendi hem biraz daha zaman geçsin toparlanman için

amanda aman cici hamiş adayı seni canıda hemen neler istemiş böle Hadi bakem hayırlı haberler bekliyoruz ya git kan tahlili yaptır bençatlıcam merağımdan ye tatlıyı doğur atlıyı

Canım emir berkem üzülme sakın hayırlısı buydu belkide zaten çok erkendi hem biraz daha zaman geçsin toparlanman için

hakkimizda hayirlisi neyse o olsun evet.. haziran temmuz gibi insallah olur asil ozaman istiyorum.. insallah sagligimda el verirse tabiki
ozaman tam 6-7 ay gecmis olacak..

hakkimizda hayirlisi neyse o olsun evet.. Haziran temmuz gibi insallah olur asil ozaman istiyorum.. Insallah sagligimda el verirse tabiki

inş.canım rabbim gönlüne göre versin çok az kaldı allahın izniyle valla ben nisand ayınnın sonuna kadar beklicem ve artık korunmaayı bırakçam eger kısmet olursa ozamanları görrsem rabbim inş.çok fazla aratmaz daa boş kalan kucağım ve karnım doluverir bir anda

ne zaman hayırlı ise o zaman olacak inşallah doğurganız ya buna şükür kolundan ne ameliyatı oldun dikkat et doktora görün tekrarlama olayı var ise yarın hamilelikte zor olur
senin 3 ay olmuş sanırım 3 ay erkenmiş 6 deniyor hep napalım diğer bebiş için tehlikeli birşeyden kaçınmalı tabi ama ben doktordan onay alsam beklemem tabi.. ya bu bekleme işi de doktordan doktora değişiyor 2 sene diyen var, 1 sene diyen var, 6 ay diyen doktor çok yalnız 4 ay diyende var hiç bekleme diyen de var herkes başka diyor
bende gidicem doktora baksın rahmin durumuna falan bakalım benim gideceğim doktor ne diyecek

nisan sonu senin ne kadar olucak canım peki ne kadar beklemiş olacaksın yani
inşallah melek annelerinin dünyadada bebekleri olucak inşallah

nisan sonu senin ne kadar olucak canım peki ne kadar beklemiş olacaksın yani
inşallah melek annelerinin dünyadada bebekleri olucak inşallah

canım çok karasızım ama kendimi ilk günden hep nisana odaklamıştım kafam çok karışık şuan 4 ay bitti nisandada 5 ay bitiyor yani nisan 19da beş ayı geride bırakacam kısmete ama doktora gitmeye çok korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum burda zaten 5 yada 6 tane kadın doğumcu var hepsi birbirinden tecrübesiz
nasıl olcak bilmiyorum zaten hamile kalırsam büyk çoğunluğu adanada geçer 4 aylık olaba kadar 4 ay tekrardan siirte gelirim son ay geri gderim doğumu adanada düşünüyorum kısmet olursa ayyyyy laf kalabalığı yaptım demi hayallerle yaşıyorum işte hemde çok uzun hayaller belkide kısmet olmayacak

Son düzenleme:
amanda aman cici hamiş adayı seni canıda hemen neler istemiş böle Hadi bakem hayırlı haberler bekliyoruz ya git kan tahlili yaptır bençatlıcam merağımdan ye tatlıyı doğur atlıyı

ilahi canım güldürdün beni.ya ben günümü bekliyim diyorum.
nitekim kaynanamlar bende.gidemem tahlile falan.beklemek en iisi.

hakkimizda hayirlisi neyse o olsun evet.. haziran temmuz gibi insallah olur asil ozaman istiyorum.. insallah sagligimda el verirse tabiki

canım cok erkenmiş.zaman gecmiyor gibi geliyo bişliyorum bende yasadım bu durumu.ama gececek tatlım.bi bakacaksınki gecmiş.bak bende gecmez derken 6.5 ay olmus.

ne demek olmayacak daha önce hamile kalmış insansın rabbim sana bu şansı vermiş neden bir daha vermesin lütfen böyle ümitsiz olma belki birbirimiz doğumuna geliriz yakın hamile kalırız falan çünkü bende adanada doğum yapacam :) inşallahhhh
aynı şeyleri yaşıyoruz aynı planları yapıyoruz emin ol :) bende sakaryada oturuyorum ailem adanada benim bebeğimin diyafram zarı gelişmemişti yavrumun mide, bağırsak, dalak göğüs boşluğunda ciğerlerni geliştirmiyor doğar doğmaz makineye bağlanması gerekti ve ameliyat olacaktı.. sakaryada o imkan yokmuş bende adanaya geldim başkentte doğum yaptım on gün yaşadı yavrum 4. gün ameliyat oldu ama olmadı işte....
şimdi senin düşündüklerini bende düşünüyorum sakaryada doğum yapmam yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastane bile yok yeni üniversite hastanesine yapılmış ama devlet neticede güvenmem yine adanaya gelicem ama başkenti uzaktan görmeye bile tahammülüm yok doktoruma da gidemiyorum napacam bilmiyorum
sen siirtte mi oturuyorsun normalde nerede yapmıştın doğumu

Son düzenleme:

ya canım sendemi adanalısın esas doğum gatada olcaktı 12 12 12 de ama kısmet olmadı 19 11 12 siirtte doğum yaptım herşey yolundayken...uzun hikaye....bende başkenti düşünüyorum yada ortadoğu filiz hanım kısmet bakam neler beklior bizi evet birbirimizi ziyeret edebiliriz ben adanalıyım ama eşim mesleği gereği burdayız

evvet adanalıyım şuan özel mesaj atamıyorum bu arada konu cevaplamam 100 ü geçecekmiş
başkent çok güzel bir hastane yavruma iyi baktıklarına inanıyorum asla onları suçlamıyorum bilmiyorum tekrar aynı hastaneye gidebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…