kızlar ben 5 tane yasin okudum
öncelikle UĞURBÖCEGİME sağlıklı sıhhatlii doğumlar diledim,öyle güzel bir doğum geçirsinki dedim öyle şirin bir bebeği olsun ki gecen seneyi hatırlamayamasın insallah
sonra da tüm meleklerimizin ruhlarına,kuzularımız cennette huzurla yasasın dedim ve elbette tüm melek annelerimize ve babalarımıza sabır dayanma gücü ver yarabbim ve tez zamanda sağlıklı nur topu gibi güzel hayırlı evlatlar dedim
Allahım bu aciz kulunun sesini duyar insallah
eşin niye istemiyorki korkuyor sanırım ikinizinde hazır olması önemli ama o haberi alsan sevinirde :) aynen düşündüğün gibi elimiz boş kalmasında ne zaman olursa olsun bu arada ben daha nasıl korunacam bilemiyorum hap kullanamam çünkü içmeyi unuturum.. bende eşim dikkat eder diye düşünüyordum ama hemen hamile kaldım ya yine ters bişe olursa hemen hamile kalırsam ..
öyle diyorsun ama içinden umut bağlamışsın gibi geçmiş yüzünden gelecekten korkmayın biz melek anneleriyiz güzel günler bizim inşallah
güzel haberler gelsinde sevinelim
esim hep benim piskoljim yüzünden istemiyor hemde benim kolumdan ameliyat olmustum ya suan hala gecmedi heran birdaha olabilir ameliyat olma ihtimalim olur hamile kalirsam ameliyatda olamam diye bekliyor..
bu arada bütün gün bekledim gelmedi aksama dogru adet oldum biraz geldi
tatlım korunmuyoruz diyorsun ama içinede bişey bırakmıyor eşin.buda bi korunma yöntemi.inş hamilesindir ama ne kadar zaman oldu senin melegin dogalı?
oda önemli.Allah hayırlı zamanda versin inş. cok umut yükleme yüreğine. hayalkırıklığı cok zor.
ben su an korunmadıgımız halde kendimi bu konudan uzak tutmaya gayret ediyorum.
ilgi alanlarımı farklı yerlerden tutuyorum.bu olaya odaklanmamaya calısıyorum.
benimde regl tarihime 5 gün var.suratım kızımda oldugu gibi renk değiştirmiş durumda ama umut yüklemiyorum kendime.
emirberkem sana saçma gelir belki bilemem ama hiiç hamileymişsin gibi düşünme gelcekmiş gibi düşün stresten gelmemiştir de ilaç içtim de ne biliyim boşa umutlanmak çook zor çünkü mesela 1 hafta geçmeden adetin sakın bakma ben hep öyle diyorum bi hafta 10 gün geçmeden bakmam bi sorun olmadıkça tabiiki vardır inşallah ama hayırlısı cnm
üzülme canım benim hayırlı zamanda olsun inş. ne kadar oldu dogum yapalı
dilaynur haklı cnm bencede erkendi zaten hayırlısı tabii ben 8. aydayım anca anca istiyorum dahaCanım emir berkem üzülme sakın hayırlısı buydu belkide zaten çok erkendi hem biraz daha zaman geçsin toparlanman için
kızlar salı günü regl olmam gerek.bilmiyorum ama cok fazla kendimde değişiklik hissetmesemde bazı seyler kafama takılıyor ister istemez.
öncelikle yüzümün rengi kızımda oldugu gibi soluklastı.
Sonra kasıklarımda batmalar ve asırı tatlı merakım basladı.
Kafamı dagıtmak istiyorum yaaaaa
dilaynur haklı cnm bencede erkendi zaten hayırlısı tabii ben 8. Aydayım anca anca istiyorum daha
Canım emir berkem üzülme sakın hayırlısı buydu belkide zaten çok erkendi hem biraz daha zaman geçsin toparlanman için
hakkimizda hayirlisi neyse o olsun evet.. Haziran temmuz gibi insallah olur asil ozaman istiyorum.. Insallah sagligimda el verirse tabiki
ozaman tam 6-7 ay gecmis olacak..
esim hep benim piskoljim yüzünden istemiyor hemde benim kolumdan ameliyat olmustum ya suan hala gecmedi heran birdaha olabilir ameliyat olma ihtimalim olur hamile kalirsam ameliyatda olamam diye bekliyor..
bu arada bütün gün bekledim gelmedi aksama dogru adet oldum biraz geldi
inş.canım rabbim gönlüne göre versin çok az kaldı allahın izniyle valla ben nisand ayınnın sonuna kadar beklicem ve artık korunmaayı bırakçam eger kısmet olursa ozamanları görrsem rabbim inş.çok fazla aratmaz daa boş kalan kucağım ve karnım doluverir bir anda
nisan sonu senin ne kadar olucak canım peki ne kadar beklemiş olacaksın yani
inşallah melek annelerinin dünyadada bebekleri olucak inşallah
amanda aman cici hamiş adayı seni canıda hemen neler istemiş böleHadi bakem hayırlı haberler bekliyoruz ya git kan tahlili yaptır bençatlıcam merağımdan ye tatlıyı doğur atlıyı
hakkimizda hayirlisi neyse o olsun evet.. haziran temmuz gibi insallah olur asil ozaman istiyorum.. insallah sagligimda el verirse tabiki
ozaman tam 6-7 ay gecmis olacak..
canım çok karasızım ama kendimi ilk günden hep nisana odaklamıştım kafam çok karışık şuan 4 ay bitti nisandada 5 ay bitiyor yani nisan 19da beş ayı geride bırakacam kısmete ama doktora gitmeye çok korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum burda zaten 5 yada 6 tane kadın doğumcu var hepsi birbirinden tecrübesiz
nasıl olcak bilmiyorum zaten hamile kalırsam büyk çoğunluğu adanada geçer 4 aylık olaba kadar 4 ay tekrardan siirte gelirim son ay geri gderim doğumu adanada düşünüyorum kısmet olursa ayyyyy laf kalabalığı yaptım demi hayallerle yaşıyorum işte hemde çok uzun hayaller belkide kısmet olmayacak
ne demek olmayacak daha önce hamile kalmış insansın rabbim sana bu şansı vermiş neden bir daha vermesin lütfen böyle ümitsiz olma belki birbirimiz doğumuna geliriz yakın hamile kalırız falan çünkü bende adanada doğum yapacam :) inşallahhhh
aynı şeyleri yaşıyoruz aynı planları yapıyoruz emin ol :) bende sakaryada oturuyorum ailem adanada benim bebeğimin diyafram zarı gelişmemişti yavrumun mide, bağırsak, dalak göğüs boşluğunda ciğerlerni geliştirmiyor doğar doğmaz makineye bağlanması gerekti ve ameliyat olacaktı.. Sakaryada o imkan yokmuş bende adanaya geldim başkentte doğum yaptım on gün yaşadı yavrum 4. Gün ameliyat oldu ama olmadı işte....
şimdi senin düşündüklerini bende düşünüyorum sakaryada doğum yapmam yeni doğan yoğun bakımı olan bir hastane bile yok yeni üniversite hastanesine yapılmış ama devlet neticede güvenmem yine adanaya gelicem ama başkenti uzaktan görmeye bile tahammülüm yok doktoruma da gidemiyorum napacam bilmiyorum
sen siirtte mi oturuyorsun normalde nerede yapmıştın doğumu
ya canım sendemi adanalısın esas doğum gatada olcaktı 12 12 12 de ama kısmet olmadı 19 11 12 siirtte doğum yaptım herşey yolundayken...uzun hikaye....bende başkenti düşünüyorum yada ortadoğu filiz hanım kısmet bakam neler beklior bizi evet birbirimizi ziyeret edebiliriz ben adanalıyım ama eşim mesleği gereği burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?