öncelikle ugurböcegi icin cok sevindim gercekten insallah bu sefer yarim kalan hayallerini doya doya yasarsiniz
hayirli saglikli uzun ömrülü hepberaber insallah.. allah tüm eli bos kalan annelerede nasip etsin insallah..
suan yine salya sümük aglama krizlerine girdim.. bir akrabamiz hamileydi uzun zamandir görmedigimden unutmusdum
az önce facebookda bir yazi okudum oley dayi oldum bilmemne.. kiskanclik degilde bi tuhaf duygu iste.. beynimden vurulmusa
döndüm.. suan herkes dört dönüyo bebegin etrafinda dedim icimden herkes mutlu mesut.. yakinda bizleride cagirirlar..
allahim bu nezamana kadar sürecek böyle hep bir hamile gördügümde bir bebek gördügümde böyle yanacakmiyim ben ..
suan halimi görseniz korkarsiniz kendimden gecmisim perisan oldum ..
Ozaycim canim ilk bebegi normal dogumda kayb etdim diye dr.un israrina ragmenbu kez korkdumve sezeyan oldum. Masallahbebek iyi ama bende bir az sorun var. Normal sezeryan agrilarindan baska belde sinir agrilarim cok fazla.zaten onceleride osexandroz vardi bende bide ustune spinal anestezi alinca olanlar oldu.
Cok canim yaniyor.bygun bir hafta olmasina ragmen hala cok zorlaniyorum.ama inan bana cekdigim butun bu skintilara agrilara deger. Meleyimde bunu ben istemisdim keske fiziksel olarak agrilarim olsaydida ama bebegim yanimda olsaydidefim.simdide boyleyim.amaaan neyse duzelir herhalde. He bu arada cinsiyyetini sormusdun. Allah bizdenaldigini tekrar bizlere hediyye etdi. Bebek erkek. Sen nadilsin?digerleri nerede? 24kasim,izmirli,aaynur,inay,ooo adini suanhatirlsmadigim ama bir zamanlar beraber gunlerce yazisib paylasib aglasdigimiz digerl?
Ben 14.04.2012 melek annesi. Ugurbocegi. Buraya ilk kez geldiyimde hayati bitmis
,hayalleri yikilmis,herseyini kaybetmis ,bir tek umudunu yitirmemis biriydim. Allaha sigindim,ve burdaki melek annelerinin yardimiyla,icimdekileri paylasarak,acimi hafifletdim.en yakinlara bile anlatamadiklarimi sizlere anlatdim. Simdi de guzel haberi sizlere vermek icin geldim. Ben melek annesi Ugurbocegi anne oldum. O yuce Rabbim bizden aldigini tekrar bize verdi. Dilerim Allahdan bugunden sonra teker teker buradakilarin once hamileik sorada dogum haberlerini ouyalim. Allah hepinize hayirli evlatlar nasib etsin. Yasadigimiz herseyi bizlere unutdursun. Melwgimi hic unutmadim hep aklimda ama allahima hergun sukr ediyorum.ah bu eve elibos donmek varya insani yakiyorcok
allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben meleyimi cennete ugurladim ve bebegimi kucagima aldim. Insallah bur gun sizlerde yarim kalmis annelik duygularinizi doya doya yasarsiniz. Suan agliyorum bunlari yazarken ama bunlar sevinc gozyaslari. Opuyorum hepinizi. Ddualarim sizlerle.
okunan arkadaşlarımız
tobeguk
melekyavrum
ayşenazz
ketenhelva
cerenball
dilaynur
greathopes
zelalperd
ugurböcegi
derinsuberfu
şimdi kime okuyalım bundan sonra tablo yapıp takip edelim diyorum bazen eksiklerimiz oluyo bunu önlemek için hem daha iyi takip ederiz.
kime okunacaksa 5 tane alabilirim
24kasıma okuyalım derim herkes tmm derse sırada onun doğumu var yanlış bilmiyorsam
cnm ben uğurböceğine okuyamadım kırmızı alarm varokunan arkadaşlarımız
tobeguk
melekyavrum
ayşenazz
ketenhelva
cerenball
dilaynur
greathopes
zelalperd
ugurböcegi
derinsuberfu
şimdi kime okuyalım bundan sonra tablo yapıp takip edelim diyorum bazen eksiklerimiz oluyo bunu önlemek için hem daha iyi takip ederiz.
Ben 14.04.2012 melek annesi. Ugurbocegi. Buraya ilk kez geldiyimde hayati bitmis
,hayalleri yikilmis,herseyini kaybetmis ,bir tek umudunu yitirmemis biriydim. Allaha sigindim,ve burdaki melek annelerinin yardimiyla,icimdekileri paylasarak,acimi hafifletdim.en yakinlara bile anlatamadiklarimi sizlere anlatdim. Simdi de guzel haberi sizlere vermek icin geldim. Ben melek annesi Ugurbocegi anne oldum. O yuce Rabbim bizden aldigini tekrar bize verdi. Dilerim Allahdan bugunden sonra teker teker buradakilarin once hamileik sorada dogum haberlerini ouyalim. Allah hepinize hayirli evlatlar nasib etsin. Yasadigimiz herseyi bizlere unutdursun. Melwgimi hic unutmadim hep aklimda ama allahima hergun sukr ediyorum.ah bu eve elibos donmek varya insani yakiyorcok
allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben meleyimi cennete ugurladim ve bebegimi kucagima aldim. Insallah bur gun sizlerde yarim kalmis annelik duygularinizi doya doya yasarsiniz. Suan agliyorum bunlari yazarken ama bunlar sevinc gozyaslari. Opuyorum hepinizi. Ddualarim sizlerle.
ugurbocegım hakkaten taze kan oldu suan...gercekten cok sewındırdı hwpımızı. ins rabbım her bırımıze nasıp etsinn...
aysenzcım sende neler oluo merak etım. test yapar yapmaz yazzzz...yani umut baglamıyım dıosun aslında dogru teorıde ama pratıkte hangımız yapabılır ki bunu. korunmayı bırakınca hepımız aynı seyleri yassaycaz her ay. hakkımızda hayırlısı.
ben gectıgımz hafta gezmeler tozmalar gırıp bıldırımde yapamadım. zaten hastaydım. bu hafta hersey normala dondu bakalım.
bu hafta kıme okunuyosa yasın ben 5 okurummmm ıns...
tamam canım olur bu hafta 24 kasım için okuyalım
kızlar kendimi cok tuhaf hissediyorum.
ben umut yüklemek istemiyorum dedikçe kendime vücudum kafamda soru işaretleri olusturuyor.
bugün niyetliyim.kaç zamandırda ara ara borclarımı tutuyorum.
bugün 1 saat önce tam namaza durucam.midem agzıma geldi ve bogazım acı bi tat aldı.
kusmadım. ama ya ne oluyor ki böle???
Allahım varsa umutlanayım ama yoksa günüm geldiğinde hemen regl olayım.
nedirki tüm bu vücut tepkilerim. :99:
Aysenazcımm canım, ınsallah senden de guzel haberler alcaz bu ay, ya da cok kısa sure ıcınde oyle hıssedıyorum.. ınsallah Allah soyletıyodurgozum topıkte guzel haberlerını beklıorum canm benm dualarımdasın
idrar testi regl tarihinden enaz 2 3 gün geçince belli olur ama kantahlili regl tarihine 1 hafta kala falan belli oluyor bekle bakalım hakkında hayırlısı çokşükürki korunma süren geçti bu ay almazsa diğre hayırlı hayırlı gelsin bebiş gelsinde geç gelsin gelip güç gelmesndensecanımmmmm Allah razı olsun inş Allah söyletmiştir.
bakalım daha iki gün var reglime bugün test negatif cıktı.bilemiyorum.
idrar testi regl tarihinden enaz 2 3 gün geçince belli olur ama kantahlili regl tarihine 1 hafta kala falan belli oluyor bekle bakalım hakkında hayırlısı çokşükürki korunma süren geçti bu ay almazsa diğre hayırlı hayırlı gelsin bebiş gelsinde geç gelsin gelip güç gelmesndense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?