Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ugurbocegım hakkaten taze kan oldu suan...gercekten cok sewındırdı hwpımızı. ins rabbım her bırımıze nasıp etsinn...

aysenzcım sende neler oluo merak etım. test yapar yapmaz yazzzz...yani umut baglamıyım dıosun aslında dogru teorıde ama pratıkte hangımız yapabılır ki bunu. korunmayı bırakınca hepımız aynı seyleri yassaycaz her ay. hakkımızda hayırlısı.
ben gectıgımz hafta gezmeler tozmalar gırıp bıldırımde yapamadım. zaten hastaydım. bu hafta hersey normala dondu bakalım.
bu hafta kıme okunuyosa yasın ben 5 okurummmm ıns...

kızlar sizi çok özledim eşim hastaydı ve sizden 1 hafta uzak kalmak zorunda kaldım. ama eşimi bu gün işe gönderir göndermez oturdum pc başına hemen geçmişi okudum yeni gelen arkadaşlarım için çok üzüldüm ama ugurböcegi sonunda bana final oldu ve inanın hepinizin oldugu gibi benimde tüylerim diken diken oldu içimden hemen ona gidip bebegini koklayıp sevinçten aglamak istedim hepinizi çokseviyorum ve hepiniz her an ama her an dualarımdasınız

okunan arkadaşlarımız

tobeguk

melekyavrum

ayşenazz

ketenhelva

cerenball

dilaynur

greathopes

zelalperd

ugurböcegi

derinsuberfu

şimdi kime okuyalım bundan sonra tablo yapıp takip edelim diyorum bazen eksiklerimiz oluyo bunu önlemek için hem daha iyi takip ederiz.

canım duyguların kıskançlık degil yüregimiz acıyla bogusurken neden baskaları hicbi sorun yasamadan süslü odalarda lohusa taçlarıyla mutluluk pozları veriyor diye soruyorum tabi sonra tövbe ALLAHIMdiyorum ama inan hamileym hergünüm korku icinde geçiyor bende dogum yapan arkadaşlarımı arayamıyorm yasadıklarımızı anlatmak kolay mı ya kucagında yavrusu melek olan bi anneym biliyrum hiçbisey eskisi gibi tozpembe olmayack hep elim yüregimde tetikte olacagım çünkü biz kaybetmeyi cok iyi biliyoruz

canım bende normal doğumla kaybetmiş olsam bende senin gibi kesinlikle sezeryan isterdim herşeye rağmenn...
canımcımm inşallah ağrılarında geçer ve yavrunla doyasıya sağlıkla sıhhatle vakit geçirirsinn Allahım yar ve yardımcımız olsunnn inşallahh arkadaşımmm

bizde iyiyiz çok şükür 24 haftalık olduk bile Allahın izniyle ama korkularım tabiki her geçen gün artarak devam ediyor 1 saat hareket hissetmezsem telaş basıyor babası sürekli sorup duruyor falannn inşallah bizimde korkularımız bebeğimizi sağlıkla kucaklarızda biterrr [aminnnnnnn]
kızlardan benimde haberim yok 1 ay önce doğayla konuşmuştuk iyiydi oda başkada kimseyi bilmiyorummm
yerim senin minnoş oğlunu bennn
bende oğlumu kaybetmiştim bu kez kızım olacak dağada kızını kaybetmişti oğlu olacakk senin cinsiyet değişmemişşş olsuunnnn hepsi çokkk güzellller yaaaa ultrasonda bile bakmaya doyamıyorummm bebişimeee
kendine bebişine çoook dikkat et öpüyorummm senide oğluşunudaaa

iki hafta sonra tr gezım var malum. zor gunler beni beklıyo.kızımla akran eltımın kızını gorucem. nasıl hıssedıcem, sevecekmıyım sevmeyecekmıyım bılmıorum hıc.
elim bos gıtmek olmaz dıe hedıye bıseyler alayım dedım. magzaya gırmemle cıkmam bır oldu. aynı magazalar...sankı kızım benımleymıs gıbı...ben hergun yutuyuse cıkar ugrardım bebek magazaalrına.kızımla konusa konusa alırdım bıseyler. magazayı dolasmayı bunyem kaldırmadı.

evde bır valız kızımın esyaları var. belkı onlardan bısey gotursem mı dedım. actım... ama yuregımın yangınını bılırsnız zaten. hamıleyken aldıklarımı hergun acar acar bakar hayal kurardım. artık gelsın dıe ya da hep onla ılgılı bıseyler olsun dıe...mahvoldum tabı.. bırde o arada radyoda mustafa ceceli sewgılım sarkısı cıkmasın mı? sankı kızım beni goruyo izlo, yanımda gıbı geldi. cok agladımm...optum kıyafetlerini.

ben sımdı kızımın mezrına gıdıcem. hayallerını kurdugum kıyafetlerı de baska bı bebege mı hediye edecem? rabbım kucaklarımızı, hayallerımızı bu dunya bos bırakmasın ınss

Kızlar ugurböceginin saglıklı bi bebegi olmasına cok sevindm eskidn taniyanlar varsa acaba bebisini kaybetme sebebi neydi

senden haber varmı diye bakmaya geldim gözün aydın Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim yazamıyorum birşey.. herkesle aynı şeyleri hissetmişimdir bende anlarsınız beni.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....
topiğimizin 2. bebeği :)

kime okunacaksa 5 tane alabilirim
24kasıma okuyalım derim herkes tmm derse sırada onun doğumu var yanlış bilmiyorsam

Son düzenleme:
cnm ben uğurböceğine okuyamadım kırmızı alarm var

aaa ugurböceğinin bebeğimi olduuu negzl yaa yaa bebek olması hem ona hem bize moral oluyo dimi hayırlı olsun

şükürler olsun cnm çok çok sevindiim Allahım tüm evlat aşkı ile yananlara nasip etsin kucaklarına almayı böle özelliklede biz melek annelerine benim de az sürem kaldı nasipse inş tahmini 5 nisan gibi burda güzel habrlerimi vermek nasip olur dularınızı eksik etmeyin son haftalarım tabi nefesim daralmaya başladı ama senin haberin çok iyi geldi inşş hep güzel haberler olucak sırayla bu topikteeee Allaha emanet olun dertdaşlarım.....

REGLİME 2 GÜN VAR DAHA AMA BEN DAYANAMAYIP YAPTIM TESTİ VE SONUC NEGATİF

tamam canım olur bu hafta 24 kasım için okuyalım

BENDE regl olmazsam 5 tane okurum bitanem.

Canımmmm benım,tebrık ederım gozunaydınnn Rabım evladını sana bagısladı darısı basımıza ınsallah... Allah a emanett olunnn

Aysenazcımm canım, ınsallah senden de guzel haberler alcaz bu ay, ya da cok kısa sure ıcınde oyle hıssedıyorum.. ınsallah Allah soyletıyodur gozum topıkte guzel haberlerını beklıorum canm benm dualarımdasın

canımmmmm Allah razı olsun inş Allah söyletmiştir.
bakalım daha iki gün var reglime bugün test negatif cıktı.bilemiyorum.

Son düzenleme:
canımmmmm Allah razı olsun inş Allah söyletmiştir.
bakalım daha iki gün var reglime bugün test negatif cıktı.bilemiyorum.
idrar testi regl tarihinden enaz 2 3 gün geçince belli olur ama kantahlili regl tarihine 1 hafta kala falan belli oluyor bekle bakalım hakkında hayırlısı çokşükürki korunma süren geçti bu ay almazsa diğre hayırlı hayırlı gelsin bebiş gelsinde geç gelsin gelip güç gelmesndense

öle canım ben zaten kendime umut yüklemek istemedim bu ay. ama vücudumda sanki bazı değişimler oldu.
belkide psikolojik. bi anlık gazlada yaptım bugün.
gerci testte anormal bi durum daha vardı.tek çizgide cok sonra ve silik cıktı.
aman ne bilim. az kaldı günüme.beklicem.olursa ne ala olmazsa baska bahara artık. :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…