offfffffffffffff o dedigim bebegin adida BERK'mis inanmiyorum yaaaaaaaaa
zaten moralim bozuktu bugün isyerinde her an aglama krizlerine giriyodum derken erken biraktilar isten
eve geldim bi baktim dün dedigim akrabamin bebeginin adi BERK resmini yüklemisler allahim ya
suan karsimda duran mevlüt sekerleri bosa gitti giysilerinin hepsini ütüledik hepsi kartonlarda burusdu
mevlütte giyecekleri.. herseyi .. simdi o BERK bebegin etrafinda kosusturmacalar sevinmelergünaha mi giriyorum böyle diyince ben
tutamiyorum kendimi yarabbim nasil bisey bu24 saat kafamda bebisim cikmiyo cikmiyo cikmiyo hayatimin ici disi o oldu saplanti gibi
baska bebek mebekde istemiyorum artik sankiöf sizlerinde artik hergün basini agrittigimi düsünüyorum !!!!!!
öle canım ben zaten kendime umut yüklemek istemedim bu ay. ama vücudumda sanki bazı değişimler oldu.
belkide psikolojik. bi anlık gazlada yaptım bugün.
gerci testte anormal bi durum daha vardı.tek çizgide cok sonra ve silik cıktı.
aman ne bilim. az kaldı günüme.beklicem.olursa ne ala olmazsa baska bahara artık. :82:
zaten moralim bozuktu bugün isyerinde her an aglama krizlerine giriyodum derken erken biraktilar isten
eve geldim bi baktim dün dedigim akrabamin bebeginin adi BERK resmini yüklemisler allahim ya
suan karsimda duran mevlüt sekerleri bosa gitti giysilerinin hepsini ütüledik hepsi kartonlarda burusdu
mevlütte giyecekleri.. herseyi .. simdi o BERK bebegin etrafinda kosusturmacalar sevinmelergünaha mi giriyorum böyle diyince ben
tutamiyorum kendimi yarabbim nasil bisey bu24 saat kafamda bebisim cikmiyo cikmiyo cikmiyo hayatimin ici disi o oldu saplanti gibi
baska bebek mebekde istemiyorum artik sankiöf sizlerinde artik hergün basini agrittigimi düsünüyorum !!!!!!
Canım kendine gel lütfen olacak şeyler bunlar malesef bunların hepsi birer imtihan böyle yaparak kendini isyana sürüklüyorsun halimize şükür etmeliyiz başımızı ağrıttıgin falan yok ama bizim yazımız bu kabullenmek zorundayız çocuklarımız mutlular şu an oldukları yerde. Kimsenin isteyipte ulaşamayacağı yerdeler oğlun huzur içinde ve bi zaman sonra kardesini gondeRip dünyada mutlu olmanı sağlayacak Allah.sabır canım sabır.
biliyorum son günlerde kendimi iyice biraktim..cok doldum iste.. kendimi cok cok yanliz hissediyorum ya yüz yüze görüsebilecegim hic kimsem yok deli olucam tek basima sürekli esim desem o da yok hep calisiyoruz karsilasamiyoruz karsilassak konusmuyor bu konuda hep baska seyler hakkinda .. ama artik kendimi biraz daha zorlamam lazim yoksa olmicak kaybedicem kendimi bu gidisle.. insallah kendimi toparlarim haklisin canim sabirdan baska care yok..
Kızlar ugurböceginin saglıklı bi bebegi olmasına cok sevindm eskidn taniyanlar varsa acaba bebisini kaybetme sebebi neydi
cerencim naberr
cevap veren olmadı uğurböceğinindiğer bebeğinin kaybetme sebebi neydi diye sormuştum.amacım acısını yinelemek değil asla.o yüzden de eskilerden tanıyanlara sordum.merak ettiğim şu çok şükür sağlıklı bebek dünyaya getirmiş.acaba ilkindeki sorun neydi tekrarlama riski var mıydı?
anomalisi olan ve testleri temiz çıkan ,kesin bir tanı konamayan ve bebeğini kaybeden biri olarak bilinmez karanlık bir tüneldeyim sanki.risk konusunda doktorlar bişey söylemiyor araştırıyorum araştırıyorum kafayı yiyeceğim artık.bu gebeliğinizde takiple anlaşılır deniliyor.ben umut arıyorum.benim gibi olanlara doktorlar ne diyor ya da sağlıklı bebek dünyaya getiren ya da duyduğunuz var mı?inanaın hamile kalmak ayrı dert bu süreci yaşamak daha ayrı bir dert.bunun tadını falan çıkarmayı bırakın stresten bu sefer olacaksa bişey olacak.
Ben 14.04.2012 melek annesi. Ugurbocegi. Buraya ilk kez geldiyimde hayati bitmis
,hayalleri yikilmis,herseyini kaybetmis ,bir tek umudunu yitirmemis biriydim. Allaha sigindim,ve burdaki melek annelerinin yardimiyla,icimdekileri paylasarak,acimi hafifletdim.en yakinlara bile anlatamadiklarimi sizlere anlatdim. Simdi de guzel haberi sizlere vermek icin geldim. Ben melek annesi Ugurbocegi anne oldum. O yuce Rabbim bizden aldigini tekrar bize verdi. Dilerim Allahdan bugunden sonra teker teker buradakilarin once hamileik sorada dogum haberlerini ouyalim. Allah hepinize hayirli evlatlar nasib etsin. Yasadigimiz herseyi bizlere unutdursun. Melwgimi hic unutmadim hep aklimda ama allahima hergun sukr ediyorum.ah bu eve elibos donmek varya insani yakiyorcok
allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben meleyimi cennete ugurladim ve bebegimi kucagima aldim. Insallah bur gun sizlerde yarim kalmis annelik duygularinizi doya doya yasarsiniz. Suan agliyorum bunlari yazarken ama bunlar sevinc gozyaslari. Opuyorum hepinizi. Ddualarim sizlerle.
cnm yaa ne güzel rabbim kucağını doldurmuş şükür darısı başımıza sağ saim büyütürsün inşallah.ama şunu merak ediyorum eminim kızlarda merak ediyodur acını muhakkak hafifletmiştir dimi ..ne güzel yaa bizde böyle olucazmı burda paylaşcazmı kiiiBen 14.04.2012 melek annesi. Ugurbocegi. Buraya ilk kez geldiyimde hayati bitmis
,hayalleri yikilmis,herseyini kaybetmis ,bir tek umudunu yitirmemis biriydim. Allaha sigindim,ve burdaki melek annelerinin yardimiyla,icimdekileri paylasarak,acimi hafifletdim.en yakinlara bile anlatamadiklarimi sizlere anlatdim. Simdi de guzel haberi sizlere vermek icin geldim. Ben melek annesi Ugurbocegi anne oldum. O yuce Rabbim bizden aldigini tekrar bize verdi. Dilerim Allahdan bugunden sonra teker teker buradakilarin once hamileik sorada dogum haberlerini ouyalim. Allah hepinize hayirli evlatlar nasib etsin. Yasadigimiz herseyi bizlere unutdursun. Melwgimi hic unutmadim hep aklimda ama allahima hergun sukr ediyorum.ah bu eve elibos donmek varya insani yakiyorcok
allah kimseyi evlat acisiyla sinamasin. Umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben meleyimi cennete ugurladim ve bebegimi kucagima aldim. Insallah bur gun sizlerde yarim kalmis annelik duygularinizi doya doya yasarsiniz. Suan agliyorum bunlari yazarken ama bunlar sevinc gozyaslari. Opuyorum hepinizi. Ddualarim sizlerle.
mehtabım hamilelik nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur inş.cinsiyeti bellimi?
çok şükür bir sorunum yok ama şeker rahatsızlığımla mücadele ediyorum inşallah o mutlu sona bizde yaklaşırız cinsiyeti kız sağlıcakla gelir inşallah kaybettiğim bebeğim oğlandı o yüzden ilk öğrendiğimde çok kötü oldum içim sızladı istedimki oğlumun hasreti azalsın ama tabi bunlar yanlış düşünceler önemli olan sağlıklı ve hayırlısıyla gelmesi.insanoğlu işte içindekilere hakim olamıyor.Allah kulu için en hayırlısı en iyisini bilir öyle değilmi karnımdaki yavrum benim için en hayırlısı inşallah.Allahım bu güzel duyguları sizede yaşatır en yakın zamanda inşallah canım benim
cevap veren olmadı uğurböceğinindiğer bebeğinin kaybetme sebebi neydi diye sormuştum.amacım acısını yinelemek değil asla.o yüzden de eskilerden tanıyanlara sordum.merak ettiğim şu çok şükür sağlıklı bebek dünyaya getirmiş.acaba ilkindeki sorun neydi tekrarlama riski var mıydı?
anomalisi olan ve testleri temiz çıkan ,kesin bir tanı konamayan ve bebeğini kaybeden biri olarak bilinmez karanlık bir tüneldeyim sanki.risk konusunda doktorlar bişey söylemiyor araştırıyorum araştırıyorum kafayı yiyeceğim artık.bu gebeliğinizde takiple anlaşılır deniliyor.ben umut arıyorum.benim gibi olanlara doktorlar ne diyor ya da sağlıklı bebek dünyaya getiren ya da duyduğunuz var mı?inanaın hamile kalmak ayrı dert bu süreci yaşamak daha ayrı bir dert.bunun tadını falan çıkarmayı bırakın stresten bu sefer olacaksa bişey olacak.
canımmmmm Allah razı olsun inş Allah söyletmiştir.
bakalım daha iki gün var reglime bugün test negatif cıktı.bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?