Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

offfffffffffffff o dedigim bebegin adida BERK'mis inanmiyorum yaaaaaaaaa
zaten moralim bozuktu bugün isyerinde her an aglama krizlerine giriyodum derken erken biraktilar isten
eve geldim bi baktim dün dedigim akrabamin bebeginin adi BERK resmini yüklemisler allahim ya
suan karsimda duran mevlüt sekerleri bosa gitti giysilerinin hepsini ütüledik hepsi kartonlarda burusdu
mevlütte giyecekleri.. herseyi .. simdi o BERK bebegin etrafinda kosusturmacalar sevinmeler günaha mi giriyorum böyle diyince ben
tutamiyorum kendimi yarabbim nasil bisey bu 24 saat kafamda bebisim cikmiyo cikmiyo cikmiyo hayatimin ici disi o oldu saplanti gibi
baska bebek mebekde istemiyorum artik sanki öf sizlerinde artik hergün basini agrittigimi düsünüyorum !!!!!!

Canım kendine gel lütfen olacak şeyler bunlar malesef bunların hepsi birer imtihan böyle yaparak kendini isyana sürüklüyorsun halimize şükür etmeliyiz başımızı ağrıttıgin falan yok ama bizim yazımız bu kabullenmek zorundayız çocuklarımız mutlular şu an oldukları yerde. Kimsenin isteyipte ulaşamayacağı yerdeler oğlun huzur içinde ve bi zaman sonra kardesini gondeRip dünyada mutlu olmanı sağlayacak Allah.sabır canım sabır.

idrar tahlilinde çıkması için gününün gecikmesi lazım yalnız silik çıktı demişsin ikinci çizgi mi silik çıktı eğer öyleyse gebesin ama ilk çizgi silikse o zaman da test yanlış demek başka bahar deme çok uzun zaman oluyor bu ay olmazsa diğer ay ne zaman hayırlı ise o zaman olsun demiyoz mu :)

canım o tarz şeyler benide çileden çıkarıyor geliyorlar bana böyle ...dün annemle kavga ettim hatta boğulacak gibi oluyorum nefes alamıyorum... ama isyana sürükleme kendini nolur boşuna çekmiş olma bu sıkıntıları lütfen eğer dayanamıyorsan mekan değiştir, eşinle dertleş psikolağa git, dua et ...ama böyle olma ....ayrıca baş ağrıtmak yok ne demek o bizi bizden başka kim anlar tam manasıyla herkes yazıyor herkeste aynı şeyleri hissediyor senden farlı değiliz inan başka bebek istememek ne demek bizim en büyük isteğimiz meleklerimizin kardeşi değil mi lütfen

biliyorum son günlerde kendimi iyice biraktim..cok doldum iste.. kendimi cok cok yanliz hissediyorum ya yüz yüze görüsebilecegim hic kimsem yok deli olucam tek basima sürekli esim desem o da yok hep calisiyoruz karsilasamiyoruz karsilassak konusmuyor bu konuda hep baska seyler hakkinda .. ama artik kendimi biraz daha zorlamam lazim yoksa olmicak kaybedicem kendimi bu gidisle.. insallah kendimi toparlarim haklisin canim sabirdan baska care yok..

Inan bana seni cok ii anliyorum.ama toparlanman gerek tatlim.zamanla daha iyi olacaksin.emin ol ogluna dünyami cennetmi dendiginde sececegi yer cennettir.o simdi orda cok mutlu.ins Rabbim orda cennetinde kavustursun bizi

cevap veren olmadı uğurböceğinindiğer bebeğinin kaybetme sebebi neydi diye sormuştum.amacım acısını yinelemek değil asla.o yüzden de eskilerden tanıyanlara sordum.merak ettiğim şu çok şükür sağlıklı bebek dünyaya getirmiş.acaba ilkindeki sorun neydi tekrarlama riski var mıydı?

anomalisi olan ve testleri temiz çıkan ,kesin bir tanı konamayan ve bebeğini kaybeden biri olarak bilinmez karanlık bir tüneldeyim sanki.risk konusunda doktorlar bişey söylemiyor araştırıyorum araştırıyorum kafayı yiyeceğim artık.bu gebeliğinizde takiple anlaşılır deniliyor.ben umut arıyorum.benim gibi olanlara doktorlar ne diyor ya da sağlıklı bebek dünyaya getiren ya da duyduğunuz var mı?inanaın hamile kalmak ayrı dert bu süreci yaşamak daha ayrı bir dert.bunun tadını falan çıkarmayı bırakın stresten bu sefer olacaksa bişey olacak.

ozay37barış arkadaş cevaplamış ama emin değil sanırım canım benim yavrumun da anomalisi vardı test falan da olmadım ama tekrarlama olayı olmaz dedi doktorlar testlerin temiz çıktıysa bu kadar üzme kendini ama hepimiz o korkuyla geçireceğiz hamileliğimizi

lavinyacım teşekürler cevbın için.özayınkiniı görmedim.doktorlardan tamin edici cevap alamayınca içim hiç rahat değil.doktor sitesi diye bir yer buldum bi profa sordum aldığım yanıt :

Merhaba, Önceki bebeğinizde olan problemin yeni bebeğiniz içinde tekrarlama riskiniz sözkonusu ancak bu risk önceki bebekte olan problemin net teşhisi ile yakından ilişkili. Bu tür problemler için en doğru yol hasta bebekte tüm test ve incelemeleri yaparak teşhis yapılmasına çalışmaktır, örneğin kromozom testi normal çıkmış olsa bile FISH testi yaparak 22. kromozomunda detaylı kontrol yapılması ve hatta bazı hedef genlere ait mutasyon taramalarının yapılması gibi. Şu an için size yapılabilecek testler oldukça sınırlı (bazı heterozigot tarama testleri denenebilir). Ancak yeni gebeliğinizin detaylı USG takibi ile yakından izlenmesi önemlidir.

çok çok çok sevindim inşallah ALLAHIM HAYIRLISIYLA o günleri bizlerede gösterir.

canım benim rabbim sabrını versin aslında birazda yanlızlıktan kaynaklanıyor bence çalışmak inş.sana iyi gelcektir benim çok arkadaş çevrem var sağolsunlar 4 aydır üzerime titrediler ya çaya ya kahvaltıya yürüyüşe siğgara keyfine gidiyorum şimdi de saz çalmasını ögreniyorum sazımı da götürüyorum iki ağlıyorum iki gülüyorum ilk zamanlar kimseyle görşemydum ama şimd çok şükür daha iyiyim rabbim yardımcın olsun en kısa ve hayırlı zamanda bebişin olurda bütün bu acıların diner yeni bebek yeni umut yine yeniden hayaller çifter çifter kilolar aş ermeler yaaaaaa hamile olasım geldi varya seviliyorsun kendini üzme folik asite da başlamalısın zzaman yavaş yavaş geliyo tatlım benim.....

cnm yaa ne güzel rabbim kucağını doldurmuş şükür darısı başımıza sağ saim büyütürsün inşallah.ama şunu merak ediyorum eminim kızlarda merak ediyodur acını muhakkak hafifletmiştir dimi ..ne güzel yaa bizde böyle olucazmı burda paylaşcazmı kiii

mehtabım hamilelik nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur inş.cinsiyeti bellimi?

çok şükür bir sorunum yok ama şeker rahatsızlığımla mücadele ediyorum inşallah o mutlu sona bizde yaklaşırız cinsiyeti kız sağlıcakla gelir inşallah kaybettiğim bebeğim oğlandı o yüzden ilk öğrendiğimde çok kötü oldum içim sızladı istedimki oğlumun hasreti azalsın ama tabi bunlar yanlış düşünceler önemli olan sağlıklı ve hayırlısıyla gelmesi.insanoğlu işte içindekilere hakim olamıyor.Allah kulu için en hayırlısı en iyisini bilir öyle değilmi karnımdaki yavrum benim için en hayırlısı inşallah.Allahım bu güzel duyguları sizede yaşatır en yakın zamanda inşallah canım benim

inş.canımbenim rabbim isteyen herkese versin negüzel maşllah yaavaş yavaş gidiyor bakalım takipçisiyim gebeliğinin umudum sun ayrıca o düşüncende haklısın bende senin gibi oğlumu kaybettim rabbime dua ediyorum eger hakkımda hayırlısıysa birdaha oğlum olsun yarım kalan hayallerim tamamlansın diye ama dediğin gibi bizim için en hayırlısı neyse o olsun kucağımız boş kalmsında kız da bizim oğlanda allahm kucağını doldurur tez zamanda inş.rabbim yardımcın olsun çok geçmişolsun budefa herşey gönlünce olur umarım ALLAHA EMANETSİN CANIM

Son düzenleme:
kızlar çok kötüyüm ben oğlumu çok özlüyorum nasıl dayanacaz çok özlüyorum yeni bir evlat biraz olsun hafifletiyor mu başka çare yok ya dayanamıyorum çok özledim çok çok rüyamda bile göremiyorum kuzumu

canımmm merhaba... benım bebegımde de anomalı vardı fakat benım gebelıgım boyunca bılınıyordu ( ben kendı ıstegımle surdurdum hamılelıgımı, doktorlar sonlandırma kararı vermıstı ) fetal ıskelet dısplazısı bebegımın rahatsızlıgı... ben 31ocakta dogum yaptım 50 gun falan oldu.. bebegımın patolojı ve otopsı sonucları henuz cıkmadı.. fakat genetık doktoryla gorustuk bu hafta bu durumun tekrarlamayacagına karar verılmıs uzmanlar bızı arastırmayacaklarmıs... sevınsem mı uzulsem mı bılemedım o kadar kısı bu kararı verdıyse esım bı bıldıklerı vardır rahat ol dıyo amaa benn anlarsın ıste delı gıbı korkuyorumm ya aynı seyler olursa Allah ım yasatmasın aynı acıyı.. doktor rahat ol %1 bı ıhtımal dıo ve bızım vakamız ultrsonda saptanabılıyormus korkma olmaz ama olursada ultrosonda bellı olur dedı... sızın sorununuz neydı ve ne tur arastırma yapıldı paylasırsan sevınırım canımm... ve ne kadar sonra gebe kaldınnn...

bana geldılerrr galba... delı gıbı bebek ıstegım basladııı. daha 50 gunoldu dogum yapalı korunmak ıstemıorummm kesınlıklee sezeryanım bılıosunuzz... suankı hamıslerr ne kadar sonra kaldınız. suan bebek calısmalarına baslayanlarr ne kadar sonra basladınızz... ben dayanamıorum 6ay cokkk.. bıseyy dıyınnnn ıstıorummm...

canımmmmm Allah razı olsun inş Allah söyletmiştir.
bakalım daha iki gün var reglime bugün test negatif cıktı.bilemiyorum.

hersey cok guzelolcak canım emın ol... Hayırlısı neyse hakkında o olsun tabı delıye bagladım ben tekrar sorayım kac ay sonra korunmayı bıraktın canımmm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…