ewet 3 adanalı olduk canımgaliba herhalde greotpesin gittiği hastane başkent ebru hanım bende sormuştumçünkü öle dedi maalesefffff eeee nereye gitcek biz ya koskoca adanada dr yokmu bize göreeeeee
yaşadıklarımızdan dolayı pimpirikliyiz diyelim valla napacaz güzel bir doktor bulmak lazım
kesinlikle aynen öyleyiz.napalım.canım acı tecrübeler çok şey öğretti.ortadoğuda levent toksöze gittim.adam bebeğimin parmaklarını sayıyordu oysa yapışıkmış.19.haftaya kadar cinsiyetini göremedi.15 haftalıkken dayanamamış bi tıp merkezine herhangi bi k.doğumcuya gitmiştim %99 erkek diye görmüştü.tabi bildiğimi belli etmedim ama levent bey hala göremiyorum falan derdi.balcalıya Allah kimseyi düşürmesin.asistanların elindesiniz.sorun varsa proflar bakıyor.herzaman da değil.cüneyt evrüke de muayene etmişti beni.bebeği aldırmayı düşünmüyorum diyince önemsemeden çekti gitti.cansun beye gittim detaylı incelemedibeynine odaklandı bebeğin.en iyi ultrasonu ebru tarım yaptı uzun uzun her yerine ddik didik baktı bebeğiminve ne dediyse çıktı.ondan beridir onun üstüne tanımam.henüz muayene olamadım nisana verdiler randevuyuşimdilik başka doktordayım.bizlerin perinatolağa gitmesi lazım tabi sadece bi doktor yetmez göz gözden üstündür her zaman.filiz hanım varmış ortadoğuda bayram bukan ve muzaffer bey üniversalde.bunlar perinatolog değil yalnız.iyi diye duydum.ebru tarımın yanı sıra ben de ara ara gidip birine muayene olucam.
hersey cok guzelolcak canım emın ol... Hayırlısı neyse hakkında o olsun tabıdelıye bagladım ben tekrar sorayım kac ay sonra korunmayı bıraktın canımmm ?
benimde 4 ay oldu ama ben çok istiyorum.hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Merhabalar. Ben çok güzel bi hamilelik geçirdim normalde olan sıkıntıların hiçbirisini yaşamadım bebeğimin gelişimide hep 1 hafta önceden gitti dr.bebeğin iri olacak sakın küçük bişey alma demişti gerçektende öyle oldu Bende 12 nisanda bebeğim 38 haftalıkken sezaryanla doğum yaptım.Dünyalar güzeli bi bebeğim doğdu.Herşey o kadar güzeldiki hayatımdaki en mutlu an o andı hepimiz çok mutluyduk O gün nasıl geçti bilmiyorum Rüya gibiydi.ama rüyamın kabusa dönüşeceğini hiç düşünmemiştim.Ertesi gün topuk kanı almak için bebğimi götürdüler ve onu son görüşüm oldu.Ebe hemşiresi kanının renginden şüphelendi ve bi bakılsın istedi ama hastanenin çocuk dr. anlamadılar sonra bebeğimi başka bi hastaneye ambulansla götürdüler ordada sonuç alınamayınca ünv. hastanesine gidildi orda yoğun bakım ünitesine almışlar bebeğimi ve akşam ameliyat olucak diye beklerken akşam kalbinin durduğu haberiyle dünyamız karardı.Bebeğimin kalbine giden oksijen pompalayan damarının teki tıkalıymış ve bunu ne hamileliğimde nede doğum sonrasında farkedemediler.Çok güzel bi bebekti .Nasıl olduda bunlar oldu hala inanamıyorum.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın.Yavrumun şimdi sadece mezarını ziyaret edebiliyorum ona bile dayanamıyorum çok zor hepimizin hikayesi ayrı ama acımız ortak ,Bu acıyı yaşayan bilir onu çok özlüyorum.tek tesellim ahirette kavuşacağımız gün.Allah yardımcımız olsun inşallah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bağışlamış evlatlar versin.
kızlar ben bugün regl olmadım.Allahım inş hamişimdir.
büyük bi umut sardı dört bir yanımı.
aysenazim güzel haberlerîni alirz insallah.icimdn hamilesin gibi geliyor.cok heyecanlandm kac gün gecti.kızlar ben bugün regl olmadım.Allahım inş hamişimdir.
ayycnm ne güzel yaa inşallah vardır ama sana tavsiyem normalde adetin gününde oynama oluyosa erken ümitlenme ..beni yanlış anlama sakın demek istediğimi anladıgına inanıyorum geçen ay bende ümitlendim sonra ağlama krizleerine girdim.innnnşallah hamişsindir.kızlar ben bugün regl olmadım.Allahım inş hamişimdir.
Allah sabır versin herkesin hikayesi ayrı ama acıları aynı çok doğru demişsin... ama o kadar mutluykrn bir anda böyle olması da çok acı mesela ben bebeğimin rahatsızlığını biliyordum hemen kucağıma alamayacağımı biliyordum ufak bir umut vardı onu bekledik olmadı kucağıma bile alamaddım.... Sen herşey yolundayken bir anda.. Allah sabır versin gerçektende tekrar bebek düşünmüyor musun 1 sene olmuş senin neredeyse bak okuduysan biz burada kafayı yiyoruz 6 ay nasıl geçecek diye..
Düşünmez olurmuyum tabiki çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.Dr. bana en az 8 ay olmasın demişti bende yaklaşık 3-4 aydır korunmuyorum ama henüz bi gelişme yok zaten en zoruda o ya heray ümitlenip ümitlenip boşluğa düşmek.Bugün bebğimin yanına gittim her gittiğimde tazeleniyo acısı bi görseniz geçen hafta kimse yokken bu hafta yavrumun bi sürü arkadaşı olmuş biliyorumki ben yanlız değilim.Benim bebeğim 6 sene sonra gelmişti tüp bebek tedavisiyle olmuştu ilk denemede o zman bizim yüzümüzü güldürdü geçen seb-ne bu zmanlar yavrum karnımdaydı kimin aklına gelirdiki bu sene yanımda kucağımda olamıycakmış.İnşallah onun acısını dindirmesede avutacak daha sağlıklı hayırlı bağışlamış bi evlat verir rabbim bize.Seninde Allahım gönlüne göre verir İnşallah .
aysenazim güzel haberlerîni alirz insallah.icimdn hamilesin gibi geliyor.cok heyecanlandm kac gün gecti.
ayycnm ne güzel yaa inşallah vardır ama sana tavsiyem normalde adetin gününde oynama oluyosa erken ümitlenme ..beni yanlış anlama sakın demek istediğimi anladıgına inanıyorum geçen ay bende ümitlendim sonra ağlama krizleerine girdim.innnnşallah hamişsindir.
BUGÜN İKİNCİ GÜNÜM CANIM ve hala olmadım
benim hiç sasmaz tatlım normalde ama bazı seyler hissediyorum.bence var.testlerde yok cıkıyo. bilemiyorum.
Ama hissediyorum.vücut tepkilerim normal değil.
hadi bakalım inşallah vardır hemen kan tahlili yaptırsan çıkardı canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?