Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ewet 3 adanalı olduk canım galiba herhalde greotpesin gittiği hastane başkent ebru hanım bende sormuştumçünkü öle dedi maalesefffff eeee nereye gitcek biz ya koskoca adanada dr yokmu bize göreeeeee

yaşadıklarımızdan dolayı pimpirikliyiz diyelim valla napacaz güzel bir doktor bulmak lazım

yaşadıklarımızdan dolayı pimpirikliyiz diyelim valla napacaz güzel bir doktor bulmak lazım

kesinlikle aynen öyleyiz.napalım.canım acı tecrübeler çok şey öğretti.ortadoğuda levent toksöze gittim.adam bebeğimin parmaklarını sayıyordu oysa yapışıkmış.19.haftaya kadar cinsiyetini göremedi.15 haftalıkken dayanamamış bi tıp merkezine herhangi bi k.doğumcuya gitmiştim %99 erkek diye görmüştü.tabi bildiğimi belli etmedim ama levent bey hala göremiyorum falan derdi.balcalıya Allah kimseyi düşürmesin.asistanların elindesiniz.sorun varsa proflar bakıyor.herzaman da değil.cüneyt evrüke de muayene etmişti beni.bebeği aldırmayı düşünmüyorum diyince önemsemeden çekti gitti.cansun beye gittim detaylı incelemedibeynine odaklandı bebeğin.en iyi ultrasonu ebru tarım yaptı uzun uzun her yerine ddik didik baktı bebeğiminve ne dediyse çıktı.ondan beridir onun üstüne tanımam.henüz muayene olamadım nisana verdiler randevuyuşimdilik başka doktordayım.bizlerin perinatolağa gitmesi lazım tabi sadece bi doktor yetmez göz gözden üstündür her zaman.filiz hanım varmış ortadoğuda bayram bukan ve muzaffer bey üniversalde.bunlar perinatolog değil yalnız.iyi diye duydum.ebru tarımın yanı sıra ben de ara ara gidip birine muayene olucam.

o saydıklarını duydum cnm şuan en uygunun ebru tarım olduğunu da biliyorum fakat belki hamile kalınca gidebilirim belki ama öncesinde tahammülüm yok oraya gitmeye ...
peki sen sezeryan mıydın ne kadar sonra hamile kaldın ?

hersey cok guzelolcak canım emın ol... Hayırlısı neyse hakkında o olsun tabı delıye bagladım ben tekrar sorayım kac ay sonra korunmayı bıraktın canımmm ?

6 ay sonra tatlım.ki doktorum bana 2 yıl deyip kestirip atmıstı.ama beklemesi cok zor.nitekim beynimdeki bezeden dolayıda tedavi gördüğüm için zaten korunmak zorundaydım.

benimde 4 ay oldu ama ben çok istiyorum.hemde çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım Rabbim hepimize nasip eder inş

canım basın saolsun. cok üzüldüm.1 sene olmus nerdeyse. iyi beklemişsin. düşünmüyormusun???

kızlar ben bugün regl olmadım.Allahım inş hamişimdir.
büyük bi umut sardı dört bir yanımı.

Son düzenleme:
ayşenaz hayırlı haberlerini bekliyoruz canım rabbim güzel haberlerle sevindirsin inş, bu arada melekyavrum yoksun inş. iyisindir, böceğim canım arkadaşım gözünüz aydın rabbim sağ salim hayırlısıyla büyütmeni nasip eder inş. arkadaşım.. darısı bizlerin başına olsun......

Hala olmadıysan umutlanmak için büyük bir nedenin var artık, günün birkaç gün geçtiyse bir test daha yap bence, eğer hamileysen pozitifi görürsün bu sefer,bak yaşadığımız onca acıdan bu günlere gelmek de bir mucize, inşallah hamilesindirr, bu heyecan, bu umut bile harika bişi...

ayycnm ne güzel yaa inşallah vardır ama sana tavsiyem normalde adetin gününde oynama oluyosa erken ümitlenme ..beni yanlış anlama sakın demek istediğimi anladıgına inanıyorum geçen ay bende ümitlendim sonra ağlama krizleerine girdim.innnnşallah hamişsindir.

Düşünmez olurmuyum tabiki çok istiyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.Dr. bana en az 8 ay olmasın demişti bende yaklaşık 3-4 aydır korunmuyorum ama henüz bi gelişme yok zaten en zoruda o ya heray ümitlenip ümitlenip boşluğa düşmek.Bugün bebğimin yanına gittim her gittiğimde tazeleniyo acısı bi görseniz geçen hafta kimse yokken bu hafta yavrumun bi sürü arkadaşı olmuş biliyorumki ben yanlız değilim.Benim bebeğim 6 sene sonra gelmişti tüp bebek tedavisiyle olmuştu ilk denemede o zman bizim yüzümüzü güldürdü geçen seb-ne bu zmanlar yavrum karnımdaydı kimin aklına gelirdiki bu sene yanımda kucağımda olamıycakmış.İnşallah onun acısını dindirmesede avutacak daha sağlıklı hayırlı bağışlamış bi evlat verir rabbim bize.Seninde Allahım gönlüne göre verir İnşallah .

Sağol canım sizlerinde üzülsekte çare olmuyo işte Allahın dedği oluyo o beklemeyi birde bana sor Düşünüyorum İnşallah Allah nasip ederse tabi.Hayırlısı artık

Son düzenleme:

rabbim sana ne güzel sabır vermiş kendimden utandım resmen bu sabırsızlığımdan
bu sabrın sonu selamet inşallah arkadaşım inanıyorum ki hayırlı haberleri alacaksın ve buradan paylaşacaksın rabbim derdi verir sabrı sınar ve sen en yakın zamanda mükafatlanırsın inşallah yalnız değiliz canım kesinlikle o kadar çokki eskiden beri çok biz şanslıyız birbirimizi buluyoruz destek oluyoruz hergün buraya girmezsem rahat etmem valla
rabbim hepimizin gönlüne göre verecek inşallah :)

Son düzenleme:
aysenazim güzel haberlerîni alirz insallah.icimdn hamilesin gibi geliyor.cok heyecanlandm kac gün gecti.

BUGÜN İKİNCİ GÜNÜM CANIM ve hala olmadım

benim hiç sasmaz tatlım normalde ama bazı seyler hissediyorum.bence var.testlerde yok cıkıyo. bilemiyorum.
Ama hissediyorum.vücut tepkilerim normal değil.

BUGÜN İKİNCİ GÜNÜM CANIM ve hala olmadım

benim hiç sasmaz tatlım normalde ama bazı seyler hissediyorum.bence var.testlerde yok cıkıyo. bilemiyorum.
Ama hissediyorum.vücut tepkilerim normal değil.

hadi bakalım inşallah vardır hemen kan tahlili yaptırsan çıkardı canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…