Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

slm kızlar,
bu ay da olmadı. adet dönemine girmiş bulunmaktayım, hem de olması gerekenden daha erken bir sürede.
8 ayı geride bıraktık hayırlısıyla...dün doktora gitmiştim. göğüslerim sızlıyor diye. prolaktine yani süt hormonuna baktırdım. bana değerler normal dedi. bebek isteği varsa yumurta takibi yapayım, boşuna hormon vs takıntı yapıosun dedi.

çok zor bu sınav çok zor, şuan öyle bir ağlamaklıyım ki,işe gidesim de yok yataktan çıkasım da. her olmadığında sanki bu mutluluğa layık değilmişim bir daha anne olamayacakmışım gibi hissediyorum. bütün ümitlerim tükeniyor. oysa o kadar dolu dolu geçiriyorum ki vaktimi. inanın kurslara gidiorum, seminerlere, sevdiklerimleyim.boş bi anım bile yok. düşünmemek için çaba sarf ediyorum..aklımı başka başka şeylere veriyorum.

dün doğum evine gittiğimde bakıorum milletin ufak tefek bebeleri kucağında , karınları da dolu. diyorum ki içimden bi bebek doğduktan sonra arkası gelir bu böyledir. ama avunamıorum.çok mu sabırsızım ben?doğum evinde karşımda bi kadın hamile, kaç ayılıksın diolar bilmem dior. dr sölemedi mi diolar söledi de ne bilim tutamıom aklımda dior ben nelerin günlerini sayıorum kafayı yiyeceğim....8 ayın nasıl geçtiğini tahmin edersiniz.

yumurta takibi için erken mi kızlar...napayım?

üzülme hiç sıkma canını.Rabbim anne olmayı nasip etti bir kez daha edecektir elbet.bu evet zor bir imtihan ama şu hayatta herkesin bir imtihanı var buna sabretmek en güzeli....diyorum ama çokkkkk zoorrrr.dua et bol bol sığınacak tek kapımız.her gece 41 gece meryem suresi oku.anlamıda çok güzel .Allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bebişler nasip etsin hepimize.
benim iş yerinde masa arkadaşım yeni doğum yaptı 3 aylık felan.hep bebeğinden bahsediyor.ağlamalarından uyutmadığından yakınıyor.ahhh diyorum bizde görsecekmiyiz o günleri diyorum.her gün kanıyor yaram.

inşallah gçer bu zamanlar ve bizde yazarız burdan güzel haberleri cumanız hayırlı olsun allah bütün gönlünüzdeki dilekleri nasip etsin inşallahn

canım aceleci değilsin.bu konuda hepimiz aynı tepkiyi veriyoruz.cünkü bu duyguya hasretiz.yasadıgımız kısacık görünen zaman dilimini tekrar istiyoruz ve bu defa tatlılıkla nasip olsun istiyoruz. ben hiçbir tahlil için gitmedim doktora.korktum zaman uzayacak diye.olduktan sonra giderim dedim.

dün kayınvalidem mutfaktayken yanına gittim.kasıklarım yürüdükçe agrıyordu.
karnınmı agrıyo dedi.yok kasıklarım dedim.regl olcan heralde dedi.gecti günüm dedim.
bişimi var dedi önce gülümser gibi. sonra ben bilmiyorum dedim.
ciddi oldugumu görünce bu konuda yoktur bişi regl olcan ondan dedi.
kac gün gecti dedi.2 gün dedim.hasta olcan ondandır dedi gene.
ve hala geciktigimi bildigi halde tek bi kelime etmedi.yüzü gülmedi.
insallah bile demedi. bu durum canımı sıktı kızlar.
ne düşüneyimki simdi ben???

BUGÜN İKİNCİ GÜNÜM CANIM ve hala olmadım

benim hiç sasmaz tatlım normalde ama bazı seyler hissediyorum.bence var.testlerde yok cıkıyo. bilemiyorum.
Ama hissediyorum.vücut tepkilerim normal değil.

Hadi hayirlisi insallah bebis geliyordur.ama 2 gunde cikar benim bildigim.

İnşallah cnm benim sağol güzel dileklerin içn umrım hepimiz içn hayırlı haberler olur bende 1 nisanda regl olcam ama baklım ne olcak Allahtan ümit kesilmez pek sanmıyorum ama yinede ümit işte

Hadi hayirlisi insallah bebis geliyordur.ama 2 gunde cikar benim bildigim.

eger regl döneminden sonra biraz zaman gectikten sonra olmussa testte cıkmayabiliyormus.1 hafta 10 gün sonra tekrar denemek gerekiyormus.birde benim reglim gecikmez. 3 gün oldu gelen giden yok.

ne sabırsızı 8 ayı devirmişsin maşallah :) olmayacak diye korkma canım doktor yumurta takibi yapayım diyorsa yaptır canım ben olsam yapardım çünkü ben herkesten sabırsızımmmm...
bende düşünmemek için çaba sarfediyorum hatta iş arıyorum ben, evde daha kötü oluyor ama napalımm
daha önce bir sıkıntı olmuş muydu peki gebe kalmanda ... gerçi olmuşsa bile kalmışsın bir kere yine olur demekki :)

eger regl döneminden sonra biraz zaman gectikten sonra olmussa testte cıkmayabiliyormus.1 hafta 10 gün sonra tekrar denemek gerekiyormus.birde benim reglim gecikmez. 3 gün oldu gelen giden yok.

belki silik çizgi çıkar bende öyle olmuştu daha adet günüm gelmeden yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sende öyle birşeyler yazmıştın ya belki öledir..
ama şimdi umudun çoğalıyor benim de öyle :) olmazsada sakın üzülme heee

yok tatlım üzülmem inş ama ben hissediyorumki var. kasık vurmaları yürürken bile zorluyor.bu denli yorgunluk ve hiç gecikmediğim halde normalde regl olmamam. ki olacak izlenimide yok artık. elhamdülillah Rabbime.hayırlısını nasip eylesin. :103:

Son düzenleme:

aysenazmm ha gayrett ole bole derken hamısmısın kızzzz? hadi ins... cok sewınırım ınan.
rabbım hayırlısını versın ins. saglıkla sıhhatle hepımze nasıp eylesınn

Kan testi niye yaptırmıyorsun , ya da idrar testini tekrarlasan, hamileysen kesin çıkar artık çünkü 3 gün geciktin. Burada hepimiz senden hayırlı bir haberr bekliyoruz hepimiz heyecan yaptık, ama sen bu denli olumlu hissediyorsan kesin hamilesindir, çünkü insan öyle ya da böyle hissediyor bu mucizeyi...

ayşenazzz yarın test al yaptır yaaa
bu arada kaynana takma kafayı o sen ümitlenme falan diye üzülürsün diye öyle demiş olabilir bide o senin ne kadar istediğini anlamaz canım onu biz anlarızz :) bizim içimiz heyecan olur hop hop olur:)
bide hamile kalıp kalıp bırakmayın burayı... ben daha çok beyleyecem ve size ihtiyacım varrr

aysenazmm ha gayrett ole bole derken hamısmısın kızzzz? hadi ins... cok sewınırım ınan.
rabbım hayırlısını versın ins. saglıkla sıhhatle hepımze nasıp eylesınn

aminnn bitanem hepiniz dualarımdasınız emin ol.her namazımda her duamda

evet balım hissediyorum su anda.hayırlısıyla inş. su an dısarı cıkamıyorum ama haftaya pazartesi inş doktora gidicem.
o zaman size veririm müjdeli haberi.

yok tatlım bende sizlere umut olucam inş.bırakmaya niyetim yok.sizler kaderdasımsınız benim.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.kucagımızı doldursun inş saglıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…