slm kızlar,
bu ay da olmadı. adet dönemine girmiş bulunmaktayım, hem de olması gerekenden daha erken bir sürede.
8 ayı geride bıraktık hayırlısıyla...dün doktora gitmiştim. göğüslerim sızlıyor diye. prolaktine yani süt hormonuna baktırdım. bana değerler normal dedi. bebek isteği varsa yumurta takibi yapayım, boşuna hormon vs takıntı yapıosun dedi.
çok zor bu sınav çok zor, şuan öyle bir ağlamaklıyım ki,işe gidesim de yok yataktan çıkasım da. her olmadığında sanki bu mutluluğa layık değilmişim bir daha anne olamayacakmışım gibi hissediyorum. bütün ümitlerim tükeniyor. oysa o kadar dolu dolu geçiriyorum ki vaktimi. inanın kurslara gidiorum, seminerlere, sevdiklerimleyim.boş bi anım bile yok. düşünmemek için çaba sarf ediyorum..aklımı başka başka şeylere veriyorum.
dün doğum evine gittiğimde bakıorum milletin ufak tefek bebeleri kucağında , karınları da dolu. diyorum ki içimden bi bebek doğduktan sonra arkası gelir bu böyledir. ama avunamıorum.çok mu sabırsızım ben?doğum evinde karşımda bi kadın hamile, kaç ayılıksın diolar bilmem dior. dr sölemedi mi diolar söledi de ne bilim tutamıom aklımda diorben nelerin günlerini sayıorum kafayı yiyeceğim....8 ayın nasıl geçtiğini tahmin edersiniz.
yumurta takibi için erken mi kızlar...napayım?
yasinler kime gidiyo bu hafta bnm regl bitti bidaha olmaz inşallahonuda sıkıştırdım araya
slm kızlar,
bu ay da olmadı. adet dönemine girmiş bulunmaktayım, hem de olması gerekenden daha erken bir sürede.
8 ayı geride bıraktık hayırlısıyla...dün doktora gitmiştim. göğüslerim sızlıyor diye. prolaktine yani süt hormonuna baktırdım. bana değerler normal dedi. bebek isteği varsa yumurta takibi yapayım, boşuna hormon vs takıntı yapıosun dedi.
çok zor bu sınav çok zor, şuan öyle bir ağlamaklıyım ki,işe gidesim de yok yataktan çıkasım da. her olmadığında sanki bu mutluluğa layık değilmişim bir daha anne olamayacakmışım gibi hissediyorum. bütün ümitlerim tükeniyor. oysa o kadar dolu dolu geçiriyorum ki vaktimi. inanın kurslara gidiorum, seminerlere, sevdiklerimleyim.boş bi anım bile yok. düşünmemek için çaba sarf ediyorum..aklımı başka başka şeylere veriyorum.
dün doğum evine gittiğimde bakıorum milletin ufak tefek bebeleri kucağında , karınları da dolu. diyorum ki içimden bi bebek doğduktan sonra arkası gelir bu böyledir. ama avunamıorum.çok mu sabırsızım ben?doğum evinde karşımda bi kadın hamile, kaç ayılıksın diolar bilmem dior. dr sölemedi mi diolar söledi de ne bilim tutamıom aklımda diorben nelerin günlerini sayıorum kafayı yiyeceğim....8 ayın nasıl geçtiğini tahmin edersiniz.
BUGÜN İKİNCİ GÜNÜM CANIM ve hala olmadım
benim hiç sasmaz tatlım normalde ama bazı seyler hissediyorum.bence var.testlerde yok cıkıyo. bilemiyorum.
Ama hissediyorum.vücut tepkilerim normal değil.
rabbim sana ne güzel sabır vermiş kendimden utandım resmen bu sabırsızlığımdan
bu sabrın sonu selamet inşallah arkadaşım inanıyorum ki hayırlı haberleri alacaksın ve buradan paylaşacaksın rabbim derdi verir sabrı sınar ve sen en yakın zamanda mükafatlanırsın inşallah yalnız değiliz canım kesinlikle o kadar çokki eskiden beri çok biz şanslıyız birbirimizi buluyoruz destek oluyoruz hergün buraya girmezsem rahat etmem valla
rabbim hepimizin gönlüne göre verecek inşallah :)
Hadi hayirlisi insallah bebis geliyordur.ama 2 gunde cikar benim bildigim.
slm kızlar,
eger regl döneminden sonra biraz zaman gectikten sonra olmussa testte cıkmayabiliyormus.1 hafta 10 gün sonra tekrar denemek gerekiyormus.birde benim reglim gecikmez. 3 gün oldu gelen giden yok.
belki silik çizgi çıkar bende öyle olmuştu daha adet günüm gelmeden yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sende öyle birşeyler yazmıştın ya belki öledir..
ama şimdi umudun çoğalıyor benim de öyle :) olmazsada sakın üzülme heee
yok tatlım üzülmem inş ama ben hissediyorumki var. kasık vurmaları yürürken bile zorluyor.bu denli yorgunluk ve hiç gecikmediğim halde normalde regl olmamam. ki olacak izlenimide yok artık. elhamdülillah Rabbime.hayırlısını nasip eylesin. :103:
yok tatlım üzülmem inş ama ben hissediyorumki var. kasık vurmaları yürürken bile zorluyor.bu denli yorgunluk ve hiç gecikmediğim halde normalde regl olmamam. ki olacak izlenimide yok artık. elhamdülillah Rabbime.hayırlısını nasip eylesin. :103:
aysenazmm ha gayrett ole bole derken hamısmısın kızzzz? hadi ins... cok sewınırım ınan.
rabbım hayırlısını versın ins. saglıkla sıhhatle hepımze nasıp eylesınn
Kan testi niye yaptırmıyorsun , ya da idrar testini tekrarlasan, hamileysen kesin çıkar artık çünkü 3 gün geciktin. Burada hepimiz senden hayırlı bir haberr bekliyoruz hepimiz heyecan yaptık, ama sen bu denli olumlu hissediyorsan kesin hamilesindir, çünkü insan öyle ya da böyle hissediyor bu mucizeyi...
ayşenazzz yarın test al yaptır yaaa
bu arada kaynana takma kafayı o sen ümitlenme falan diye üzülürsün diye öyle demiş olabilir bide o senin ne kadar istediğini anlamaz canım onu biz anlarızz :) bizim içimiz heyecan olur hop hop olur:)
bide hamile kalıp kalıp bırakmayın burayı... ben daha çok beyleyecem ve size ihtiyacım varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?