Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım benim olacak inşallah benim 3 ay uğraştıktan sonra oldu bu kadar üzüntü çekince vücut kendini adabte edemiyor hemen olmuyor üzme kendini.olacak inşallah.Bak canım adetlerin her zaman düzenliyse eğer yumurtlama dönemini hesapla o günü bulunca 1 gün öncesi ve sonrası beraber ol.Ben öyle yaptım ve oldu Allahın izniyle

ay canım mas . takvımını her gordugumde sevınıorum. buyumus mas. 17 olmussunuz. grethopes daha kucuk senden galıba ama takvımlı bırılerı iyi oluo topıkte.
hadı bakalım bırde aysenaz katılcak gıbı inss...
biz daha korunuyoruz. bır ıkı ay daha erteleme kararı aldık. bakalım nasıp artık. korunmayı bırakınca heyecanla regl gunu takıbı yaparım gariii...
rabbım her bırımıze saglıklı evlatlar nasıp etsinn inss

cok dogru söylüyorsun canım.strest yapınca olacakmı falan diye bile etkiliyo.ben bu ay korunmayı bırakınca hep böyle düşündüm ve moralimi hep yüksek tutmaya gayret ettim.olacak Rabbimin izniyle inş :87:

Son düzenleme:
eger regl döneminden sonra biraz zaman gectikten sonra olmussa testte cıkmayabiliyormus.1 hafta 10 gün sonra tekrar denemek gerekiyormus.birde benim reglim gecikmez. 3 gün oldu gelen giden yok.

Ya ben senin yerinde olsaydim meraktan õlmústúm hemen hastaneye kosardim:))).insallah vardir senin adina cok sevinirim inanki canim.bisey diycem normal idrar testi alacagina eczanelerde erken gebelik testleri satiliyo.daha duyarliymis 8 gunluk 10 gunluk gebelikleri tespit edebiliyormus.eczane soylemisti bana.

hiç duymamıstım artık pazartesi doktora gidicem Allahın izniyle.o güne kadar bekliyorum.
ve inanılmaz derecede canım hep tatlı istiyor ne ilginç.

hiç duymamıstım artık pazartesi doktora gidicem Allahın izniyle.o güne kadar bekliyorum.

yahuu arkadas suan isten anca gelebildim, yorgunluktan bitmis vasiyetteyim ama bütün gün aklimdaydin ve heycandan dayanamayip girdim yatmadan önce belki güzel haberi vermissindir diye ama halaaaaa yok test gerci icimden bi ses hamissin diyor ki insallah allahin izniyle pazartesi müjdeyi onaylarsin

ben bebeğimin müjdesini regl tarihime 4 gün kala öğrenmiştim silik çizgi çıkmıştı.sonra hemen kan tahlili yapmıştık olumlu çıkmıştı.inş. senden güzel haberler alır bizlerde umutlanırız.

ilki de hemen olmadı,9. ayda olmuştu:) ama süt hormonundan demişti dr. süt hormonunu düşürünce hemen oldu:) yarabbim bizlere yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah...beklemek.. ne zor...

adettlerim düzenli mehtabım. bu ay yoğun bi çalışma bekliyor beni, hayırlısıyla inşallh:) sen nasılsın, şekerin düzene girdi mi?

sağol canım darısı inşallah hepinize ama korkularım hep benimle kötü bişey olurmu düşüncesini aklımdan atamıyorum
cok dogru söylüyorsun canım.strest yapınca olacakmı falan diye bile etkiliyo.ben bu ay korunmayı bırakınca hep böyle düşündüm ve moralimi hep yüksek tutmaya gayret ettim.olacak Rabbimin izniyle inş :87:
benimde içimden hamilesin diyor

inşallah bu ay sendende mutlu haber bekliyoruz.Bende elimden geldiğince şekerimi düzenli tutmaya çalışıyorum.Ya kızlar melek yavrumda korunmayı bırakmıştı haberi olan varmı

canım inşallah sende koyarsın takvimini ay ne güzel olur

arkadaşlar allah okudugumuz yasinleri kabul etsin 24 kasım için bagışlandı. allahın izniyle bu hafta kime okunsun hep birlikte karar verelim.

ayşenazz ne sabırlı kızmışsın sen yahu.şimdiye ben olsam sabah akşam test yapardım birinden birinde çıkar diye.bak burda heyacanla bekliyoruz.ara ara giriyorum sana bakıyorum müjdeli haber var mı diye.hadiiiii kızzssssssss

ayşenazz ben burda senin için heycandan çatlıyorum .

bende çatlıyorum heycandan ama maşallah ayşenazımız çok sakin kendinden emein bence de hamişsin canım ya inşallah güzel haberler alırız.ben dün tıp fakültesine gittim hiç ne muayene bile etmediler ben anlattım derdimi o kadar sadece dinlediler insan bi ultrasondan bakar dimi bide diyorlar ki tıp fakültesine git orda detaylı inceliyorlar diye bende mişans yk anlamadım ki... ya kızlar bu mthrf benim homozigot mutant yazıyordu iğne ilaçkaullanacakmıyım dedim yok dediler sizden kullanan varmıydı bu kan sulandırıcıdan

Cok tesekkur ederim Allah sizleride sevindirsin en kisa zamanda.

Canim tesejkur ederim.allah hepinize nasib etsin insallah. Evet acimi hafifletdi ona her bakdigimda Allahima sukurler ediyorum.ama 9 ay
Korkuyla yasadim hala o korkuyla yasiyorum.ama tabiki allahima emanet ediyorum onu.ama sunuda soyliyeyim mekegimi dusunmediyim anim yok.onu hic unutmadim unutmuycamda
Bazen korkuyorum agladiginda falan ama sonra cennetdeki melegimi o yuce Rabbim kardesini korusun diye goderecegini dusunuyorum ve icimi rahatlatiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…