canım benim olacak inşallah benim 3 ay uğraştıktan sonra oldu bu kadar üzüntü çekince vücut kendini adabte edemiyor hemen olmuyor üzme kendini.olacak inşallahslm kızlar,
bu ay da olmadı. adet dönemine girmiş bulunmaktayım, hem de olması gerekenden daha erken bir sürede.
8 ayı geride bıraktık hayırlısıyla...dün doktora gitmiştim. göğüslerim sızlıyor diye. prolaktine yani süt hormonuna baktırdım. bana değerler normal dedi. bebek isteği varsa yumurta takibi yapayım, boşuna hormon vs takıntı yapıosun dedi.
çok zor bu sınav çok zor, şuan öyle bir ağlamaklıyım ki,işe gidesim de yok yataktan çıkasım da. her olmadığında sanki bu mutluluğa layık değilmişim bir daha anne olamayacakmışım gibi hissediyorum. bütün ümitlerim tükeniyor. oysa o kadar dolu dolu geçiriyorum ki vaktimi. inanın kurslara gidiorum, seminerlere, sevdiklerimleyim.boş bi anım bile yok. düşünmemek için çaba sarf ediyorum..aklımı başka başka şeylere veriyorum.
dün doğum evine gittiğimde bakıorum milletin ufak tefek bebeleri kucağında , karınları da dolu. diyorum ki içimden bi bebek doğduktan sonra arkası gelir bu böyledir. ama avunamıorum.çok mu sabırsızım ben?doğum evinde karşımda bi kadın hamile, kaç ayılıksın diolar bilmem dior. dr sölemedi mi diolar söledi de ne bilim tutamıom aklımda diorben nelerin günlerini sayıorum kafayı yiyeceğim....8 ayın nasıl geçtiğini tahmin edersiniz.
yumurta takibi için erken mi kızlar...napayım?
canım benim olacak inşallah benim 3 ay uğraştıktan sonra oldu bu kadar üzüntü çekince vücut kendini adabte edemiyor hemen olmuyor üzme kendini.olacak inşallah.Bak canım adetlerin her zaman düzenliyse eğer yumurtlama dönemini hesapla o günü bulunca 1 gün öncesi ve sonrası beraber ol.Ben öyle yaptım ve oldu Allahın izniyle
canım benim olacak inşallah benim 3 ay uğraştıktan sonra oldu bu kadar üzüntü çekince vücut kendini adabte edemiyor hemen olmuyor üzme kendini.olacak inşallah.Bak canım adetlerin her zaman düzenliyse eğer yumurtlama dönemini hesapla o günü bulunca 1 gün öncesi ve sonrası beraber ol.Ben öyle yaptım ve oldu Allahın izniyle
eger regl döneminden sonra biraz zaman gectikten sonra olmussa testte cıkmayabiliyormus.1 hafta 10 gün sonra tekrar denemek gerekiyormus.birde benim reglim gecikmez. 3 gün oldu gelen giden yok.
Ya ben senin yerinde olsaydim meraktan õlmústúm hemen hastaneye kosardim:))).insallah vardir senin adina cok sevinirim inanki canim.bisey diycem normal idrar testi alacagina eczanelerde erken gebelik testleri satiliyo.daha duyarliymis 8 gunluk 10 gunluk gebelikleri tespit edebiliyormus.eczane soylemisti bana.
hiç duymamıstım artık pazartesi doktora gidicem Allahın izniyle.o güne kadar bekliyorum.
ve inanılmaz derecede canım hep tatlı istiyor ne ilginç.
hiç duymamıstım artık pazartesi doktora gidicem Allahın izniyle.o güne kadar bekliyorum.
ve inanılmaz derecede canım hep tatlı istiyor ne ilginç.
ne sabırsızı 8 ayı devirmişsin maşallah :) olmayacak diye korkma canım doktor yumurta takibi yapayım diyorsa yaptır canım ben olsam yapardım çünkü ben herkesten sabırsızımmmm...
bende düşünmemek için çaba sarfediyorum hatta iş arıyorum ben, evde daha kötü oluyor ama napalımm
daha önce bir sıkıntı olmuş muydu peki gebe kalmanda ... gerçi olmuşsa bile kalmışsın bir kere yine olur demekki :)
sağol canım darısı inşallah hepinize ama korkularım hep benimle kötü bişey olurmu düşüncesini aklımdan atamıyorumay canım mas . takvımını her gordugumde sevınıorum. buyumus mas. 17 olmussunuz. grethopes daha kucuk senden galıba ama takvımlı bırılerı iyi oluo topıkte.
hadı bakalım bırde aysenaz katılcak gıbı inss...
biz daha korunuyoruz. bır ıkı ay daha erteleme kararı aldık. bakalım nasıp artık. korunmayı bırakınca heyecanla regl gunu takıbı yaparım gariii...
rabbım her bırımıze saglıklı evlatlar nasıp etsinn inss
benimde içimden hamilesin diyorcok dogru söylüyorsun canım.strest yapınca olacakmı falan diye bile etkiliyo.ben bu ay korunmayı bırakınca hep böyle düşündüm ve moralimi hep yüksek tutmaya gayret ettim.olacak Rabbimin izniyle inş :87:
ilki de hemen olmadı,9. ayda olmuştu:) ama süt hormonundan demişti dr. süt hormonunu düşürünce hemen oldu:) yarabbim bizlere yeniden anne olmayı nasip etsin inşallah...beklemek.. ne zor...
adettlerim düzenli mehtabım. bu ay yoğun bi çalışma bekliyor beni, hayırlısıyla inşallh:) sen nasılsın, şekerin düzene girdi mi?
ay canım mas . takvımını her gordugumde sevınıorum. buyumus mas. 17 olmussunuz. grethopes daha kucuk senden galıba ama takvımlı bırılerı iyi oluo topıkte.
hadı bakalım bırde aysenaz katılcak gıbı inss...
biz daha korunuyoruz. bır ıkı ay daha erteleme kararı aldık. bakalım nasıp artık. korunmayı bırakınca heyecanla regl gunu takıbı yaparım gariii...
rabbım her bırımıze saglıklı evlatlar nasıp etsinn inss
arkadaşlar allah okudugumuz yasinleri kabul etsin 24 kasım için bagışlandı. Allahın izniyle bu hafta kime okunsun hep birlikte karar verelim.
ayşenazz ben burda senin için heycandan çatlıyorum .
senden haber varmı diye bakmaya geldim gözün aydın Allahım hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim yazamıyorum birşey.. herkesle aynı şeyleri hissetmişimdir bende anlarsınız beni.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....
topiğimizin 2. bebeği :)
cnm yaa ne güzel rabbim kucağını doldurmuş şükür darısı başımıza sağ saim büyütürsün inşallah.ama şunu merak ediyorum eminim kızlarda merak ediyodur acını muhakkak hafifletmiştir dimi ..ne güzel yaa bizde böyle olucazmı burda paylaşcazmı kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?