Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ne gzl cnm yaa unutulmaz zaten tahmin ediyorum ama anlatılmaz bi duyguu
BU ARADA AYŞENAZ İÇİN BEN DE ÇOK HEYECANLIYIM AMA O YA ÇIKMAZSA DİYE KORKULARINDAN BOŞA ÜMİTLENMEK İSTEMEDİĞİNDEN BAKMIYO SANIRIM

canım daha öncede yazmıştım ben kullandım o kan sulandırıcılardan,melekyavrumda kullanmış.Ben heterozigot olduğum halde veriyolar seninki homozigotmuş nasıl vermiyolar anlamadım.Bence başka bi dr a daha sor.Hoş herkes başka bişey söylüyo bu konuda ama genelde iğne veriyolar.

Uğurböceğim bebeğini güle güle büyüt.Sağlıklı ömürlü hayırlı bi evlat olsun inşallah.Ne mutlu sana hem bu dünyada bi bebeğin hem ahirette bi meleğin oldu darısı bize

Ayşenazcım hakkında hayırlısı olsun.Doğru zamanda sağlıkla gelsin bebeğin inşallah

Melekyavrum nerelerdesin gerçekten

Kızlar daha öncede sormuştum ama bi cevap alamadım.Benim doğumdan sonraki ilk adetimden beri bi karın ağrım var.Benim gibi ağrısı olan varmı acaba

ayşenazzzz evin nerde ben test alıp gelecemmmm :)
korkuyorsun sen anlıyorum ben ama bizde meraktan ölüyozz :)

cnm arada oluyo herkes gibi ama normal seninki nasıl bilemem gitmedinmi hiç dra anormal bi durum olabilir çoksa ağrın git bi

COK TUHAF HİSSEDİYORUM.Sizlerede mahcubum.
farklı kasık agrıları,sürekli tatlı istekleri,asırı yorgunluk,keyifsizlik,koku alma duyularının gelişimi,
yüzün solgunlasması,yüzün zayıflaması,regl belirtilerinin hiç olmaması....
bu yasıma kadar 2 gün bile gecikmeyen ben 5 günün sonunda dün gece regl oldum arkadaslar.
vücudum bana güsel bir oyun oynadı ne yazıkki.hala saskınım.
Ama hayırlısı olsun.Buda bir imtihan sanırım.Allah beni deniyor diye düşünüyorum.
Rabbime dua etmiştim "Allahım eger yoksa ilk günümde regl olayım"
5 gün bekletti ve beni denedi.Hasa asla isyan etmicem.Seni Çok Seviyorum Allahım...

Hayırlısı olsun olsun dediğin gibi... Bu ay olmaz öbür ay olur, şükür ki gebeliği engelleyici durumlarımız yok, sezeryandan sonra adet döngüsü şaşıyor gerçekten, benim de geçen ay 10 gün gecikmişti ki ben hep erken bile olurdum.
Hiç üzülme arkadaşım, hayırlı zamanda, hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip edecek allahım inşallahh...

ben çok ötüyüm kızlar ya işşyerindeyim ve salya sümük ağlıyorum kaç saattir ben kızımı çok özledim onun yokluğuna alışamadım hala içim yanıyor kucağımda istiyorum ben onu öpüp koklamak istiyorum sürekli mezarı geliyor gözümün önüne allahım ne olur kucağımı boş bırakma banada bi evlat nasip et allahım hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat

amin canım.Rabbim zamanı gelince bizede nasip edecek.benliğimizi yıpratmamamız gerekiyor.
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inş.Saglıklı sıhhatli uzun ömürlüsünü...

selam melek anneleri meleklerinize selam yolladım meleğimle.bugün mezarına gittim hemde yanlızdım iyi oldu içimden nasıl geliyosa konuştum bi sürü arkadaşın var meleğim belki sen onları benden önce tanımışsındır dedim ağladımmm ağladımm kuran okudum hiç dönmek istemedim....aysenazım senin içinde ne diyim hepimiz içinde aslında hakkımızda hayırlısı ben neden bilmiyorum artık ona odaklandık ondan heralde hastalanmıcam sanki bu ay diyorum ne alaka diceksiniz ama öyle işte kasıklarım çook ağrıyo bugün bide bi iki damla pembe kan geldi bunlar bile bizi umutlandırıyo.bnmde hiç şaşmaz adetimin günü bakalım haftaya önümüzdeki cuma değil bidahaki cuma gelecek normalde..

Amin arkadaşım inşallah hepimizin en büyük dileği gerçekleşir, çok zor bu acıyla yaşamak ama allahım sabrını da veriyor şükürler olsun... Ben her gün ağlıyorum, bebeğim için gözyaşımı akıtmadığım bir gün bile yok, inşallah günaha girmiyorumdur, kızımı oralarda huzursuz etmiyorumdur. Çok zor ama böyle yaşamaktan başka çaremiz de yok. Ancak meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza alınca dinecek acımız. İnşallah göreceğiz o günleri de... En önce sizlerden bu mutlu haberi alacağız, inanıyorum ben...

canım benimde öleydi tuhaf kasık agrıları yürürken bile zorlanıyordum son günlerde.vücudum bana böyle bir oyun oynadı.
benim reglim hiç şaşmazken 5.gün regl oldum. keske erkenden tam ögrenmeden kimseye birşey demeseydim diyorum şimdi.
çok mahcup oldum.

canım yaaaaa sağol çok duygulandım yavrumun mezarına gidemiyorum ben enazından 6. ay kadar göremicem enson aralığın 3.ünde gtmiştim oğluma hasretim mezarına da hasret kaldım allah razı olsun senden bizide düşündüğün için

canlar benim sezaryan yerim çok ağrıyor bu hafta hep misafirim vardı çok ayak üstü durdum acaba ondanmı yoksa ağrıması normalmidir sizce dr gtmeye korkuyorum yaaaaaaa

inşallah bu yürek darlamaları bitecek arkadaşım bana öyle bir geliyor ki anlatamam oğluma öyle hasretim ki ne zaamn aynada kendime baksam oğlum geliyor aklıma,,, çenesi aynı benim çenem
eşim yanımda değil ben ailemin yanındayım eşim evimizde ondan uzak kalmak ta zor bazen bunalıyorum onuda bunaltıyorum ...
bende iş arıyorum yana yana kafamı dağıtmak için ama anladım ki çalışmakta bazen çare olmuyor işyerinde de kötü oluyorsan

ayşenazzzım gördüm ki mahçup oldum yazmışsın ne demek mahçup olmak ben senle her ay bu heyecanı kendimmiş gibi yaşarım mutlu haberi alınca da deliler gibi mutlu olurum lütfen kötü olma umutsuzluğa kapılma bu heyecanı yaşaman bile güzel bak benim daha 1. ayım bitti daha çoookkk bekleyecem lütfen çoğu gitti artık güzel günleri bekleme zamanııı

canlar benim sezaryan yerim çok ağrıyor bu hafta hep misafirim vardı çok ayak üstü durdum acaba ondanmı yoksa ağrıması normalmidir sizce dr gtmeye korkuyorum yaaaaaaa

2 gündür benimde ağrıyor canımm ama benimki daha 1 aylık onuda belirteyim ayrıca dikiş yeri değil üst kısmı ağrıyor göbek deliğime doğru seninde öyle mi

2 gündür benimde ağrıyor canımm ama benimki daha 1 aylık onuda belirteyim ayrıca dikiş yeri değil üst kısmı ağrıyor göbek deliğime doğru seninde öyle mi

canım ben,m dikiş yerim ağrıyor senin daha normaldir bence çok yeni daha yaaaaa bukadar ağrı çekiyoruz yavrum olsaydı hiç zoruma gitmezdi ağrılı kesik karınla kala kaldım sizde öylesinizzzzz ilki normal doğumdu benim psikolojim normali kaldıramayacagı için sezeryan istedim ısrarla o an hiç aklıma gelmedi sonrası tekrar hamilelik şimdi düşünüyorum normal yapsaydım 3 ay sonra tekrar hamile kaırdım ama şimdi ya bişe olursa diye çok korkuyorum

canımmmm cok iyisin.mesajın beni cok mutlu etti. inş Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

aşkolsun ya ne mahcupluğu sen iyimisn onu söyle.mutsuz olma yeter ki.bence bu olmayan düzensizliği hayra yoralım.çünkü bende de öyle olmuştu.vücut bence dengesini bulmaya çalışıyor.inşallah umudun gelecek ay gerçekleşir.

inşallah canım cok asırı üzülmedim ama içim burkulmadı desem yalan olur ama cok şükür iiyim canım.
gelecek aylara umut bagladım.

saçmalama cnm mahçup olmak olurmu yaa birbirimizdn başka kim anlıcak bizi bizim yazdıklaımızı baskası okusa belki saçma anlamsız gelir ama biz birbirimizi anlıyoruz sen hiiiç o tatlı canını üzme.reglin normal geliyosa bilememde az geliyosa ben hala şüpheliyim belirtiler vardı diyosun ama sanırsam oda psikolojik yaa bizim durumumuzdan :44:

ne demek cnm bnm şuan ne durumdalar bilmiyorum ama onlar arkadaşlar :13: allah hepimizden razı olsun inanın bi çok arkadasımdan yakın oldugumuzu düşünüyorum.mezarlığa gitmekten çekinmeyin hele yanlız gitmek içinden geldiği gibi konuşmak rahatlatıyo insanı inanın

cnm yenimisin bilmiyorum ama yeniysen çok hareket etmek iyi gelmiyo çoook ağrır çok iyi tahmin edebiliyorum tabii ağrıması normal belliki yardımcı olcak kimsen yok dikkat et cnm kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…