Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yok canım normal regl oluyorum.belkide dediğin gibi psikolojik ama ben hiç kasmamıstım kendimi illede olsun diye.
aman ya ne bilim.öyle yada böyle bu ay kızımın kardesi gelmedi.
inşallah bi sonraki ay gelir. tabi sizlerinde insallah.
Bi sonraki ay ıskalamaz insallah

Son düzenleme:

oğlumla aynı şehirde değiliz aramızda 800 km var aynı şehirde olsam sürekli gderdm ama maalesef ekmek davası işte el mahkum canım bana bugün 129 gün oldu 1 haftadır çok ağrım var hafta içide geçmezse dr gtcem artık tırnağın varsa başını kaşıcan el elin yasına güle güle gelirmiş kimin umrunda sanki sezeryanlı olduğumki

yaacnm çok uzakmış ama olsun kader eskiden böyle ölen bbekleri bazı hastaneler vermiyomuş bnm yengeminde aynı şey basına geldi hem 3 gün yaşadı bebeği ama hastanenin bahcesine gödük dediler.sen en azından yerini biiyosun.evden okumakta yeter der kayınvalidem ama görmek iyi geliyo sanki.bu arda dediğin gibi millet düşünmez cnm agrın gecmezse sende onları düşünmiceksin gelenin eline meyve suyu gazoz verip yollıcan onlar senin acını bilemez bilmeyeni boşver zaten

Ben her pazar gidiyorum kızımın mezarına, eşim hergün gidiyor, bırakamıyoruz, benim bebeğim 31 gün yaşadı küvezdeydi, o zaman da hergün gidip görüyorduk, şimdi de gidiyoruz, gitmediğimiz zaman bize küser gibi gelio, Önceleri mezarlıklardan korkardım, kasvetli gibi gelirdi, şimdi ise tam tersine huzur buluyorum orada. Her gittiğimde konuşuyorum kızımla, duamı ediyorum, çok özledim seni diyorum, ama dayanamıyorum çok ağlıyorum, inşallah huzursuz olmuyordur bebeğim, offf çookk zorr...

CANLARIMMM

önce uğur böceğim nasıl sevindim nasıl tüylerim okurken diken diken oldu bilemezsin
sen bu mutluluğu coktan haketmiştin
Rabbim evladına uzun bir ömür nasip etsin
2,umutumuz da dünyaya geldi
bu topikte böyle güzel haberleri daha sık duyarız insallah
seni ve yavrunu kocaman öpüyorum

kızlar eşimle sıkıntılar yasıyorum
eşime cok kızgınım dün saatlerce agladım
4saat falan durmadan ağladım
sorumsuzluğundan bana karsı kabalığından çok bunaldım
bebek işini erteleme kararı aldım
önce bu evliliğe devam edip etmeme kararı vericem
inanın çok yorruldum
e artık güçlü bir insan değilim acılara dayanamıyorum
eşimde hiç yardımcı olmuyor bana çok kırgınım çok üzgünüm

cerenim yumurta takibi istiyorsan yaptır
ama sıkıntı etme ne zaman hamile kalıcam die
sıkıntı da engelliyor
tez zamanda sağlıkla gelsin yavrun insallah

derin aynur kardelen aysenaz buralardayım kızlar da yazamadım can sıkıntısından

bu arada bugün dişimden ameliyat olcam bana dua edin olur mu

canım ne güsel senin eşinde gidiyor. benim eşim 3 kere gittikten sonra bir daha gitmek istemedi.2-3 gün kendime gelemiyorum diyor.
ben bir kerede annemle gittim.tek basınada gidilmiyor.güvenli değil.
yoksa kızımın topragını bile özlüyorum.

canımmmmm seni cok merak ettik.eşinle durumuna cok üzüldüm.
inşallah düzelir bitanem. zor bir sdüreçten geciyorsunuz.
yasadıklarınız kolay seyler değil.tahammül sınırınız normalin altında.
Rabbim yuvanıza zeval vermesin.insallah cok ii gecer ameliyatın.
Rabbim el-şafi ismiyle şifa eylesin inş...
inşallah sorunlarınızda hemen düzelir.

canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlığına huzuruna bebişine mutluluğa kavuşmanı nasip etsin rabbim hakkında hayırlısını versin

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin dualarımız seninle seni çok özledik sen yokken girip girip bakıyorum geldinmi diye gene neden böyle oldu şimdi ne güzel iyiydiniz canım ya

ayşenazım canım kuşum tatlım ne arıyoun ne soruyosun yahu merak ettim bide çok özledim

canımmmm seni bende cok özlüyorum.bu ara dakikam bitiyor.ondan arayamadım.
yoksa aklına hiçbisey gelmesin.salım bitmedimi hala :83:
bu arada bu hafta izindeyim.ne yazıkki okuyamicam.

bu gün doğum yapan bi arkadaşımı ne zamandır arayamıyordum onu aradım tüm cesaretimi toplayarak. çok sağlıklı bir hamilelik geçirmişti hatta doktor bebek 4 kilonun üzerinde gelecek sezaryenle alalım demiş ve bundan 15 gün önce sezaryen oldu.hastanede bebeği yıkamış giydirmiş ve odaya almışlar.anne ameliyatta.sonra odadakiler bebeğin ağlamadığını farkediyor ve elleine baktıklarda morardığını görüyorlar.hemen yoğun bakıma alınıyor.anne uyanıyor bebek yok.tarifsiz bu acıyı hepimiz yakından biliyoruz.doktorların söylediğine göre enfeksiyon kapmış.hala küvezde oksijen veriliyor ve sondayla besleniyor.annesi nasıl ağlıyor bi defa dahi kucağına alamamış.tabi o yoğun bakım günleri hala hafızamda.ağladık beraberce.ama çok üzüldüm benim başıma gelen belki belirti verdi hamilelik sürecinde geliyorum dedi.ama böyle olunca çok dokundu bana.herşey kadermiş.yaşanacaksa yaşanıyor bi şekilde.

kızlar allahın izniyle bu hafta emirberkem için okuyalım yasinlerimizi
ben okudumm bileee 5 tane

Canim cok tesekkur ederim.hepimiz bu mutlulugu hak ediyoruz ve emin ol bir gun hepiniz yasiyacaksiniz bu mutlulugu.bebeklerimiz yarim kalmis sevinclerimizi tamamlayan hediyyelerimiz olucakdir.esinle olan soruna gelince.belkide ilk baslarda bebeginin acisini yasarken onu umursamiyan uzak durun sen olmushsundur.surekli agladiginicin belkide bu noktaya geldiniz.bana kalirsa esinle acik acik konus.ve yenibir sayfa ac hayatinda.kotu olan hicbiseyin yazilmadigi bir sayfa.insallah bu sorunu en kisa zamanda cozersin.

Canim tesekkur ederin.buraya ilk geldiyim zamlarda onceleri ilk seni tanimisdim.gunu geldi birlikde agladik hisslerimi acimii paylasdik.bak simdide tebrik ediyorsun veni.Allah cok biyuk kizlar.bebegimle evimize gordiyimde bir an icin o gunlere geri dondum elimizde canta icinde melegime hazirladigim ufak tefek seyler.gozumden yaslar akdi ama bu defaki farkliydi.icimden sadece sukr etdim.o yuce rabbimin buyukluyune sukr etdim.daha bir senesi dolmadan kucagi bos kalbi yarali girdigim eve bebegimle girmeyi nasip etdi bana.inanin birgun hepinize edecekdir.yeterki onnun buyuklugune yuceliyine suphe etmeyin.

Tesekkur ederim. Darisi basina. Haberini dort gozle bekliycem.asla kotu seyler dusinme.evden cikarken gule gule cikdim hastaneye giderken gule gule gitdim asoansore binib hastanenin ucuncu katina cikarken guldum ameliyata hazirlanirkende guldum.hep guldum bu defa.ameliyyat masasinda bile guldum ce icimden Hersey guzel olucak senle olurken"sarkisini spyledim.allah icin doktorumda o kadar iyi bir insandiki zaten onun sayesinde bu kadar guvdndeydim.tabiki gokde allah yerde o.bebegimi cikarinca sesini duyarsam kesin aglarim ddmisdim nasil bir hikmetse onda bile aglamadim.gule gule gitdim gule gule geldim.inan bana hersey guzel olucak.

hepimiz benzer durumları yaşadık çok zor canım benim inşallah aranız düzelir yavrunun kaybının üzerine böyle bir kayıp yaşamazsın inşallah.Allah yardımcın olsun

evet canim seni en iyi ben anlarim.. sana üzülme desem biliyorum faydasi yok.. doktor bana oglan oldugunu söylediginde hüngür hüngür aglamaya basladim cünkü ayni odada bana kizin olacak demistim o zamanda sevincten aglamistim.. cok aci o an kizimi sanki tekrar kaybetmistim cok farkli bi aci yeniden basa dönme gibi. o gün hicbirsey yemedim aglamaktan gözlerim sisti.. oglan olacagi icin degildi bu gözyaslari kizim daha geri gelmeyecekti artik onu tamamen kaybettigimi tekrar anlamistim.
hamileligimin basinda sanki tekrar kizima hamileyim ve o gelecek gibi onu bekliyordum elimde olmadan..
sonra biliyorsun hastane günlerim baslayinca oglumu kaybetme riskide olunca hicbirsey düsünemez oldum yeterki saglikli dogsunda ne olursa olsun diyordum.. cok sükür rabbime zor günler geride kaldi..
sonunda oglumu kucagima alinca bastan yine hüzünleniyorsun kizim nefes almadi onu emziremedim aklina birer birer hepsi geliyor.. ama suan oglum bana inan ilac gibi geldi.. kizim benim icimde dinmeyen sizim unutulmuyor ama hafifliyor.. ogluma sariliyorum inan aslinda hic fark etmiyor kiz erkek kucagina alinca degisiyor hersey.. simdi cok daha iyim elhamdülillah oglumun sayesinde bana gülüyor kokusu yetiyor yavrumun... sendede böyle olacak o yüzden üzme kendini benim gibi...canim benim kendine cok iyi bak seni cok öpüyorum.. cok giremiyorum ama özelden msj atarsan yazisiriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…