Tesekkur ederim. Darisi basina. Haberini dort gozle bekliycem.asla kotu seyler dusinme.evden cikarken gule gule cikdim hastaneye giderken gule gule gitdim asoansore binib hastanenin ucuncu katina cikarken guldum ameliyata hazirlanirkende guldum.hep guldum bu defa.ameliyyat masasinda bile guldum ce icimden Hersey guzel olucak senle olurken"sarkisini spyledim.allah icin doktorumda o kadar iyi bir insandiki zaten onun sayesinde bu kadar guvdndeydim.tabiki gokde allah yerde o.bebegimi cikarinca sesini duyarsam kesin aglarim ddmisdim nasil bir hikmetse onda bile aglamadim.gule gule gitdim gule gule geldim.inan bana hersey guzel olucak.
Öncelikle çok geçmiş olsun melekyavrum.. Piyasada yas sürecindeki anne baba iletişim(sizliğ)i ile ilgili kitaplar var onları okumanı tavsiye ederim canım. O zaman durumunu daha iyi anlayabileceksiniz. Eşine de sana da yardımı olacağını düşünüyorum tatlım.kızlar eşimle sıkıntılar yasıyorum
eşime cok kızgınım dün saatlerce agladım
4saat falan durmadan ağladım
sorumsuzluğundan bana karsı kabalığından çok bunaldım
bebek işini erteleme kararı aldım
önce bu evliliğe devam edip etmeme kararı vericem
inanın çok yorruldum
e artık güçlü bir insan değilim acılara dayanamıyorum
eşimde hiç yardımcı olmuyor bana çok kırgınım çok üzgünüm
bu arada bugün dişimden ameliyat olcam bana dua edin olur mu
Greathopescuğum bebeğinize şifa, anne babaya dayanma gücü diliyorum canım.bu gün doğum yapan bi arkadaşımı ne zamandır arayamıyordum onu aradım tüm cesaretimi toplayarak. çok sağlıklı bir hamilelik geçirmişti hatta doktor bebek 4 kilonun üzerinde gelecek sezaryenle alalım demiş ve bundan 15 gün önce sezaryen oldu.hastanede bebeği yıkamış giydirmiş ve odaya almışlar.anne ameliyatta.sonra odadakiler bebeğin ağlamadığını farkediyor ve elleine baktıklarda morardığını görüyorlar.hemen yoğun bakıma alınıyor.anne uyanıyor bebek yok.tarifsiz bu acıyı hepimiz yakından biliyoruz.doktorların söylediğine göre enfeksiyon kapmış.hala küvezde oksijen veriliyor ve sondayla besleniyor.annesi nasıl ağlıyor bi defa dahi kucağına alamamış.tabi o yoğun bakım günleri hala hafızamda.ağladık beraberce.ama çok üzüldüm benim başıma gelen belki belirti verdi hamilelik sürecinde geliyorum dedi.ama böyle olunca çok dokundu bana.herşey kadermiş.yaşanacaksa yaşanıyor bi şekilde.
Uğur böcüğü, Allah bebeğine sağlıklı, hayırlı,uzun, mutlu, huzurlu, analı babalı bir ömür nasip etsin inşallah...gözün aydınCanim tesekkur ederin.buraya ilk geldiyim zamlarda onceleri ilk seni tanimisdim.gunu geldi birlikde agladik hisslerimi acimii paylasdik.bak simdide tebrik ediyorsun veni.Allah cok biyuk kizlar.bebegimle evimize gordiyimde bir an icin o gunlere geri dondum elimizde canta icinde melegime hazirladigim ufak tefek seyler.gozumden yaslar akdi ama bu defaki farkliydi.icimden sadece sukr etdim.o yuce rabbimin buyukluyune sukr etdim.daha bir senesi dolmadan kucagi bos kalbi yarali girdigim eve bebegimle girmeyi nasip etdi bana.inanin birgun hepinize edecekdir.yeterki onnun buyuklugune yuceliyine suphe etmeyin.
5gun sonra ıkıncı ayım doluyor.. Rabım bı sekılde guc verıyor ayakta duruyorum. Bız es kaynaklı ınfertılıteydık esım sperm sayısı 500 000 2sene sonra gebe kalabılmıstım bu ay olcum yaptıdık sayımız yıne aynırabbım bılır ama doktor dogal yoldan kalamayabılırsın dedı ama bı ıhtımal bı kere kaldın belkı yıne kalırsın dedı bızde esımle korunmama kararı aldık ve korunmuyoruz.. Hepınızın fıkrını almak ıstedım.. Allah a emanet olun...
sezeryan olduysan canım çok erken değilmi ki yani benim görüşüm ben enaz 4 ay bekle derim ne olur neolmaz enazından daha rahat hamilelik geçirisin şimdi hamile kalsan yine bişe olurmu korkusu da çok kötüdür eminim benim nerdeyse 4.5 ay oldu bilmiyorum nekadar beklerim korunurum korkuyorum açıkçası güvendiğin dr varsa onunla konuş iyi düşün derim rabbim hakkında hayırlısını versin canım benim inş.en hayırlı zamanda gelir bebişin rabbim yüzünü güldürsün
sezeryan oldum cnm... ole bı karmaa ıcındeyım kı canm bılemezsın bı yanım korku dolu bı yanım korunmamak ıstıyo dıger yanım acaba bıdaha gebe kalabılcem mı dıo cokk karısıgım.. genetık bı sorun cıkmayınca bu ay bır ya da ıkı kez korunmadık. belkıde hemen kalamayacagımı dusundugmuz ıcın rahat davrandık ama yınede Rabbım bılır tabıkı..Amıın canım benımm amınn guzel Allah ım en hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasıp etsın hepımıze bu duyguyu.. bıde dogum onrası kanamam 25gun surdu ılk on gun orta yogunlukta sonrakı onbes gun damla damla. nısanın bırındede anormal bı kanamam basladı altısında kesıldı (bu ılk adetım mı oluyo yoksa kırk gun kanamasımı ayırt edemedım ) nedır kıı:18:
5gun sonra ıkıncı ayım doluyor.. Rabım bı sekılde guc verıyor ayakta duruyorum. bız es kaynaklı ınfertılıteydık esım sperm sayısı 500 000 2sene sonra gebe kalabılmıstım bu ay olcum yaptıdık sayımız yıne aynıRabbım bılır ama doktor dogal yoldan kalamayabılırsın dedı ama bı ıhtımal bı kere kaldın belkı yıne kalırsın dedı bızde esımle korunmama kararı aldık ve korunmuyoruz.. hepınızın fıkrını almak ıstedım.. Allah a emanet olun...
kızlar yarın doktora gidicem 1 ayım doldu ne kadar beklemem gerek onu konuşacam doktorla rahmin durumuna falan baktıracam inşallah bir sıkıntı yoktur sizce tahlil falan yapar mı
aslında çok mutsuzum karnım boş gideceğim için oraya
git bakalım canım güzel haberlerle dönmeni beklicem inş.olsun üzülme karnın boş ama dolacak çok şükürki gebe kalmaya engel durumun yok sen yeterki iyi ol o karında dolcak kucakta 2014 te kucağın çocuklu olasın emi lavinyam toprağım benim yaaaaa varya senin ve ğreotpesi gördüğüm zaman kk da duygulanıyorum özlem,im kabarıyor çok özledimmmmmm mis adanamı canım memleketim benim
gelmiyor musun adanaya yakında bende özleyecemeşimin gelip beni alması yakındır
20014te birbirimizin bebişlerini ziyaret edecez :) innnşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)
kızlar yarın doktora gidicem 1 ayım doldu ne kadar beklemem gerek onu konuşacam doktorla rahmin durumuna falan baktıracam inşallah bir sıkıntı yoktur sizce tahlil falan yapar mı
canım eni çok iyi anlıyorum bende gittigimde ilk çok kötü olmuştum tam hastaneden çıkarken birde yeni dogan bebek çıkıyodu sanki on bütün cigerlerim yandı resmen ama bu bizim kaderimiz malesef canım elden bişey gelmiyo bi tek o degilki herşey insanın yarasını kanatıyo benimde 4.5 ay olacak dün ilk defa kayınvalideme gittim eşimin akrabaları ordaydı herkes bana 2 kere sarıldı nasıl canım acıdı herkesin dogum hikayeleri acıyan gözler ve bir sürü hamile haberleri işte hayat tatlım ün eve gelim tam 5 saat agladım şimdi bile gözlerimi açamıyorum o kadar şişlerki canım kusura bakma çok oldu içimi döktüm sana inşallah iyi haberlerle gelirsin
Arkadaşım ben de seni o kadar iyi anlıyorum ki, o acıyan gözlerle karşılaşmamak için işe gidemiyorum, istemiyorum insanlar benim hakkımda konuşsun, bana saçma teselli cümleleri kursun...
Ben 4 ay izin aldım nisan 5'te bitiyor iznim ama nasıl gidicem bilemiyorum... Annem hariç kimselere gitmiyorum, hatta dışarı dahi çıkmıyorum mecbur kalmadıkça, nasıl geçecek, nasıl az da olsa azalacak acımız hiç bilimiyorum...
Sen de rahatsız oluyorsan, bu kadar üzülüp kendini perişan ediyorsan görüşme o insanlarla, kimin yanında rahatsan, huzurluysan onlarla birlikte ol, başka çare yok...
çok haklısın canım ama inan 4.5 ay oldu ve ilk defa gittim bende senin gibiyim işimi tamamen bıraktım anaokul ögretmeniyim bir dahaki sezona başlıycam inşallah evden dışarı çok zor çıkıyorum ihtiyaç olmadıkça çıkmıyorum kendi dünyamda sanki yok olup gidiyorum burası tek dünyam tek anlatabildigim yer burası zaten anlatsam burdan başka beni kimse anlamıyo dün otobüste kadın anneme kızın hamilemi diye sordu daha karnım duruyo çok inmedi annemde yok daha yeni dogum yaptı dedi kadın bebek nerde dedi annem de kaybettik dedi kadın yüksek sesle aaa yazık dedi ve gelene kadar bana dikti gözleri kendimi o kadar kötü hissettimki eve geldim aglaya aglaya akşam eşim geldi anlatmak istedim olmadı oda beni anlamadı inan bana bazen herşey üstüme üstüme geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?