cnm rabbim iyilik sağlık şifa versin.kan tahlilinin yanlış çıkacağını sanmıyorum ama yasadıkların dediğin gibi normal değil vardır bii sebebi kötüye yorma iyi düşün iyi olsunkızlar hafta sonu gezmeye gittik,çok üşümüştük
dün öyle agrı girdi karnıma sanki ishal gibi ama ishal değilim şiddetli bulantılar yasadım
eşimi aradım beni işten aldı hastaneye gittik
doktor hastaneye yatırdı serum verdi
sürekli kustum,kan tahlili gaita(büyük tuvalet) tahlili hepsi temiz çıktı
ultrason temizdi
ama benim için rahat etmedi
çünkü ilk gebeliğimde yasadığım düüşükteki agrıların aynısını yasadım dün ve hatta bugün şiddeti azalsada agrılar devam ediyor
kanda gebelik bakıldı sonuc negatif adetime iki gün falan var
insallah doğrudur
çok korkuyorum bu ay dişe gittim röntgen cekildim
aslında sadece 2 defa korunmasız ilişkimiz vardı onlarda dişimdeki sıkıntı çıkmadan önce
ne olur bana dua edin
insallah hamile değilimdir
çok korkuyorum
ben bu acıyı biliyorum çünkü insallah insallah hamile değilimdir
sizce kanda adetten 2 gün önce gebelik testi negatifse hatalı değildir dimi
offf ne cok hasta olmaya basladım
çooooooook ama çok mutluyummmmm inanılmaz derecede hemde sezeryan yerim ağrıyor diye dr gtmiştimmmmm dr muayane sırasında ağladım hıçkıra bebeğim ve geçmişi anlatırken korkumdan gdemiyodum umudumu kırar diyeeee hiç bir sorun olmıcağını söyledi 5.ayınıda bitir düşünebilirsin artık istersen dedi yaaaaa uçtum istememmi hiç dedim hatta şimdi de kalabilirsin dedi hiç problem sezeryanı çok iyi yapmışlar dikiş yerlerin iyileşmiş artık dedi kendine çok iyi bakmşsın falan filan melek gibi dr du yaaaaa ben seni takip ederim sen yeterki üzülme dedi inş.kızımda yanımdaydı tez zamanda küçük prensese kardeş gelsin hayırlı hayırlı dedi kızımda ultrasonda kardeşimmemi bakıyoruz deyince az kaldı leylek ler getircek dediiiiiiii zil takıp oynıcam yaaaaa tarih nisan 19 u görsün başlıcammmmmm allahım herkese nsip etsin inş.yeni gelen arkadaşlar lütfen üzülmeyin ben buraya il geldiğimde 20 gün olmuştu ama şimdi 136 gün olmuş zman geçiyor yeterki sabır edelim hepinizi çok seviyorummmm hemen adak adadım kız olsun oğlan olsun hiç farketmez kurbanlar kesecem sağ selim doğum yapıp o günleri görürsem dağıtacam herkese diye yeterki kucağım boş kalmasın
canım çooooookkkk sevindim senin adına bende adadım sağ salim kucağımda eve geliym bebeğimle dedim bende keseceğim dedim inşallah rabim nasip eder en yakın zamanda.bende gittim ama bakmadılar bile ilgilenmediler.üstelik benim adetim düzensizleşti 4 gün geçti gene gelmedi geçen ayda ilaçla gelmişti ama korunmayı bıraktım bu hafta artık tamamen daha doğrusu eşim istedi bırakmayı.Ama adetim düzene girmeden nasıl olacak hamilelik bilemedim
cnm rabbim iyilik sağlık şifa versin.kan tahlilinin yanlış çıkacağını sanmıyorum ama yasadıkların dediğin gibi normal değil vardır bii sebebi kötüye yorma iyi düşün iyi olsun
kızlar hafta sonu gezmeye gittik,çok üşümüştük
dün öyle agrı girdi karnıma sanki ishal gibi ama ishal değilim şiddetli bulantılar yasadım
eşimi aradım beni işten aldı hastaneye gittik
doktor hastaneye yatırdı serum verdi
sürekli kustum,kan tahlili gaita(büyük tuvalet) tahlili hepsi temiz çıktı
ultrason temizdi
ama benim için rahat etmedi
çünkü ilk gebeliğimde yasadığım düüşükteki agrıların aynısını yasadım dün ve hatta bugün şiddeti azalsada agrılar devam ediyor
kanda gebelik bakıldı sonuc negatif adetime iki gün falan var
insallah doğrudur
çok korkuyorum bu ay dişe gittim röntgen cekildim
aslında sadece 2 defa korunmasız ilişkimiz vardı onlarda dişimdeki sıkıntı çıkmadan önce
ne olur bana dua edin
insallah hamile değilimdir
çok korkuyorum
ben bu acıyı biliyorum çünkü insallah insallah hamile değilimdir
sizce kanda adetten 2 gün önce gebelik testi negatifse hatalı değildir dimi
offf ne cok hasta olmaya basladım
canım benim hemen kötüyü düşünme.bende hamileyken böyle olmustum.
testlerim temiz cıkmıstı.salgın vardı ortalıkta. bir sıkıntı yoktur.
psikolojik olarak daha önce yasadıklarınada benzetmiş olabilirsin.ii düşün canım benim.
hem düşük falan olsa doktorlar anlamazmıydı???
evt canım hep psikolojik hafta sonu cok moralim bozuktu sanırım o da sebep oldu
ne güçlü bir insandım şimdi çöktüm iyice
adet olsam göbek atıcam
iyi olucaz bitanem Allahımın izniyle cok güsel olacak hersey.
saglam bir tevekkül lazım sadece bize.mutluluklarımızı paylasıcaz burda.
zaten strest herseye sebep.tüm kötü rahatsızlıkların bası.
Bu nedenle toparlanıcaz.dularla bulusalım inş.
insallah canım
bana telefonunu yollamıssın ya msnden
aslında pazar seni arayacaktım
beni anlarsın die ama sonra da vazgectim senin derdin sana yeter dedim
insallah güzel seyleri konusuruz çok haklısın
cnm yaaa ne güzel birimizin mutlulugu diğerlerinin de mutluluğu burada.oo bnm senden çok oldu banada durumun çok iyi demişti dr ki daha yeniyken.ohh gelsin bebişler...benimde kasıklarım ağırıyo batıyo çok.yürüyüşe çıkıyorum ozrlnıyorum sabah plates yapıyorum zorllanıyorum bişey yok belki biliyorum ama insanın kafasını kurcalıyo istiyoruz çünkü.bnm de kızım var oda kardeş diye çıldırıyoçooooooook ama çok mutluyummmmm inanılmaz derecede hemde sezeryan yerim ağrıyor diye dr gtmiştimmmmm dr muayane sırasında ağladım hıçkıra bebeğim ve geçmişi anlatırken korkumdan gdemiyodum umudumu kırar diyeeee hiç bir sorun olmıcağını söyledi 5.ayınıda bitir düşünebilirsin artık istersen dedi yaaaaa uçtum istememmi hiç dedim hatta şimdi de kalabilirsin dedi hiç problem sezeryanı çok iyi yapmışlar dikiş yerlerin iyileşmiş artık dedi kendine çok iyi bakmşsın falan filan melek gibi dr du yaaaaa ben seni takip ederim sen yeterki üzülme dedi inş.kızımda yanımdaydı tez zamanda küçük prensese kardeş gelsin hayırlı hayırlı dedi kızımda ultrasonda kardeşimmemi bakıyoruz deyince az kaldı leylek ler getircek dediiiiiiii zil takıp oynıcam yaaaaa tarih nisan 19 u görsün başlıcammmmmm allahım herkese nsip etsin inş.yeni gelen arkadaşlar lütfen üzülmeyin ben buraya il geldiğimde 20 gün olmuştu ama şimdi 136 gün olmuş zman geçiyor yeterki sabır edelim hepinizi çok seviyorummmm hemen adak adadım kız olsun oğlan olsun hiç farketmez kurbanlar kesecem sağ selim doğum yapıp o günleri görürsem dağıtacam herkese diye yeterki kucağım boş kalmasın
cnm bnm öyle düşünme yaaa yokmu bi çözümü böyle hayatını sürdüremezsinki kıyamammSAĞOL CANIM
cok agrım var duramıyorum ayaga kalkıp bir corba bile yapamıyorum düşün
ne yapıcam bilmiyorum adet olsam göbek atıcam
bu ay bebek için cok kötü bir zaman off Allahım yardımcım olssun
cnm bnm yaaa mutluluğunu daim etsin rabbim ben senden eskiymişim bakalım sıra kimdeçooooooook ama çok mutluyummmmm inanılmaz derecede hemde sezeryan yerim ağrıyor diye dr gtmiştimmmmm dr muayane sırasında ağladım hıçkıra bebeğim ve geçmişi anlatırken korkumdan gdemiyodum umudumu kırar diyeeee hiç bir sorun olmıcağını söyledi 5.ayınıda bitir düşünebilirsin artık istersen dedi yaaaaa uçtum istememmi hiç dedim hatta şimdi de kalabilirsin dedi hiç problem sezeryanı çok iyi yapmışlar dikiş yerlerin iyileşmiş artık dedi kendine çok iyi bakmşsın falan filan melek gibi dr du yaaaaa ben seni takip ederim sen yeterki üzülme dedi inş.kızımda yanımdaydı tez zamanda küçük prensese kardeş gelsin hayırlı hayırlı dedi kızımda ultrasonda kardeşimmemi bakıyoruz deyince az kaldı leylek ler getircek dediiiiiiii zil takıp oynıcam yaaaaa tarih nisan 19 u görsün başlıcammmmmm allahım herkese nsip etsin inş.yeni gelen arkadaşlar lütfen üzülmeyin ben buraya il geldiğimde 20 gün olmuştu ama şimdi 136 gün olmuş zman geçiyor yeterki sabır edelim hepinizi çok seviyorummmm hemen adak adadım kız olsun oğlan olsun hiç farketmez kurbanlar kesecem sağ selim doğum yapıp o günleri görürsem dağıtacam herkese diye yeterki kucağım boş kalmasın
öyle deme cnm yaa hakkında hayırlısı ne dir derdin,n devası böyle çekecekmisinSAĞOL CANIM
cok agrım var duramıyorum ayaga kalkıp bir corba bile yapamıyorum düşün
ne yapıcam bilmiyorum adet olsam göbek atıcam
bu ay bebek için cok kötü bir zaman off Allahım yardımcım olssun
canim gözün aydin bebegini kucagina almissin.. rabbim hayirli saglikli evlat etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?