bende bugün doktora gittim doktor rahmime baktı boş görünce bende dayanamadımmm( doktor çok iyi davrandı teste gerek yok bu rahatsızlık kalıtsal birşey değil dedi ailemi sordu onlarda da bişe olmayınca korkma dedi
rahmim çok iyiymiş dikişlere de baktı özellikle söylüyorum KAFAN toparlansın diye 3-4 ay daha bekle dedi sezeryanından korkmana gerek yok iyi dedi bende çoookkkk mutluyum bir sıkıntı yok diye bana bekle deseydi zor gelirdi çok demedi ya şimdi kendim beklerim elbet sabrıda rabbim verir inşallahh dilaynurum bende mutluyum bendeee ama tabi daha bekleyecem napim
bu arada adanaya gelde yeriz sıkma merak etme
çooooooook ama çok mutluyummmmm inanılmaz derecede hemde sezeryan yerim ağrıyor diye dr gtmiştimmmmm dr muayane sırasında ağladım hıçkıra bebeğim ve geçmişi anlatırken korkumdan gdemiyodum umudumu kırar diyeeee hiç bir sorun olmıcağını söyledi 5.ayınıda bitir düşünebilirsin artık istersen dedi yaaaaa uçtum istememmi hiç dedim hatta şimdi de kalabilirsin dedi hiç problem sezeryanı çok iyi yapmışlar dikiş yerlerin iyileşmiş artık dedi kendine çok iyi bakmşsın falan filan melek gibi dr du yaaaaa ben seni takip ederim sen yeterki üzülme dedi inş.kızımda yanımdaydı tez zamanda küçük prensese kardeş gelsin hayırlı hayırlı dedi kızımda ultrasonda kardeşimmemi bakıyoruz deyince az kaldı leylek ler getircek dediiiiiiii zil takıp oynıcam yaaaaa tarih nisan 19 u görsün başlıcammmmmm allahım herkese nsip etsin inş.yeni gelen arkadaşlar lütfen üzülmeyin ben buraya il geldiğimde 20 gün olmuştu ama şimdi 136 gün olmuş zman geçiyor yeterki sabır edelim hepinizi çok seviyorummmm hemen adak adadım kız olsun oğlan olsun hiç farketmez kurbanlar kesecem sağ selim doğum yapıp o günleri görürsem dağıtacam herkese diye yeterki kucağım boş kalmasın
harrikaaaaaaaaaaa.çok sevindim.bak diyorum kızlar size 6 ay falan hikaye.fix bir ay tutturmuşlar.farzedinki kazayla hamile kaldınız ne olacaktı.yaaaaa süpermiş.tez zamanda senle de heyecanlanalım şu gün bu gün diye.
ben de yarın doktora gidecem ikili test zamanı.her seferinde korkuyorum demekten de utanıyorum ama pozitif düşünmek istiyorum aynı zamanda.inşallah herşey hepimiz için güzel olacak.
inş.tez zamanda yüzün gülsün toprağım benim rabbim gönlündekileri yaşamayı nasip etsin 3-4 ay nedirki demi hemencecik geçsin derim ramazan bayramında çifter bayram sevinci yaşarsin inş.negüzel güzel umtlu haberler duymak hangi dr gttmştn metroyamı karaisallılımısın sen canım yaaaa sıkmayı yeriz çifter çifter yazın sende adanada olrsan buluşuruz inş
inşallah canım hepimizin yüzü gülsün inşallah evet metroya gittim ferat erola o kadar iyi konuştuki benimle gerçekten çok iyi :)
evet karaisalılıyım murtçuyum yani çok mu belli oluyor :) sen nerelisin peki
hoşgeldin lavinyaaaaaa buğün çok pozitif düşüncelerdeyizzzzzzzz inş.hiç gitmez bu pozitiflik bizdendeğmesin inş.
murtmu bak hambelens canım istedi yaaaa iyiki hamile değilim yoksa gelirdim karaisallıya bizde bir taraf karaisallı bir taraf imamoğlu bir tarafta aladağlı ikamet yeri de sofulu taraında oturuyoruz ailem yani nben çok yaban ellerdeyim yaaaaaa
kestek köyünde teyzem var kealar köyündede akrabalarımız varrrrrr
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun melekyavrum.tobeguk o hareketli avatarı nasıl yapıosun cok sevimli
cnm dua et kuran oku enn iyisi rahatlarsınÖncelikle, sizlerin konusmalarinizi duyunca cok seviniyorum gercekten insallah tüm istedikleriniz hayalleriniz dualariniz kabul olur.
Ben sizin kadar pozitif olamicam maalesef.. Ben bebek isteginden git gide uzaklasiyorum hatta uzaklastim diyebiliriz, cünki hicbkimse emir-berkemin yerini dolduramaz.. ben yanlizca onu istiyorum.. olamiycagina görede yapilacak bisey yok.. Kardes olsa haksizlik olur diye düsünüyorum ben emir berkemin altini degistirmek onu öpmek onu emzirmek istiyorum o olsun istiyorum bebegim tüm sevgimi ona vermek istiyorum bi baska bebege degil..
Sözde 6inci ayin basinda baslicaktik.. Tam yarim sene olmus olacakti..
Insallah gecici bir dönem yasiyorumdur aranizda en genci benin galiba ama en depresif ve negatifide benim heralde..
Bu calismakda hic iyi gelmedi bana sürekli agliyorum isyerinde kimse görmeden, suan evde bebegimle olmaliydim simdi napiyosun arzu burda diyorum.. Ayrica cok yoruluyorum ve koluma hic iyi gelmiyor hos hala gecmedi ameliyat olmadan gecmez ama doktor göresim yok artik.
Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin ins
Öncelikle, sizlerin konusmalarinizi duyunca cok seviniyorum gercekten insallah tüm istedikleriniz hayalleriniz dualariniz kabul olur.
Ben sizin kadar pozitif olamicam maalesef.. Ben bebek isteginden git gide uzaklasiyorum hatta uzaklastim diyebiliriz, cünki hicbkimse emir-berkemin yerini dolduramaz.. ben yanlizca onu istiyorum.. olamiycagina görede yapilacak bisey yok.. Kardes olsa haksizlik olur diye düsünüyorum ben emir berkemin altini degistirmek onu öpmek onu emzirmek istiyorum o olsun istiyorum bebegim tüm sevgimi ona vermek istiyorum bi baska bebege degil..
Insallah gecici bir dönem yasiyorumdur aranizda en genci benin galiba ama en depresif ve negatifide benim heralde..
Bu calismakda hic iyi gelmedi bana sürekli agliyorum isyerinde kimse görmeden, suan evde bebegimle olmaliydim simdi napiyosun arzu burda diyorum.. Ayrica cok yoruluyorum ve koluma hic iyi gelmiyor hos hala gecmedi ameliyat olmadan gecmez ama doktor göresim yok artik.
öncelikle, sizlerin konusmalarinizi duyunca cok seviniyorum gercekten insallah tüm istedikleriniz hayalleriniz dualariniz kabul olur.
Ben sizin kadar pozitif olamicam maalesef.. Ben bebek isteginden git gide uzaklasiyorum hatta uzaklastim diyebiliriz, cünki hicbkimse emir-berkemin yerini dolduramaz.. Ben yanlizca onu istiyorum.. Olamiycagina görede yapilacak bisey yok.. Kardes olsa haksizlik olur diye düsünüyorum ben emir berkemin altini degistirmek onu öpmek onu emzirmek istiyorum o olsun istiyorum bebegim tüm sevgimi ona vermek istiyorum bi baska bebege degil..
ınsallah gecici bir dönem yasiyorumdur aranizda en genci benin galiba ama en depresif ve negatifide benim heralde..
çooooooook ama çok mutluyummmmm inanılmaz derecede hemde sezeryan yerim ağrıyor diye dr gtmiştimmmmm dr muayane sırasında ağladım hıçkıra bebeğim ve geçmişi anlatırken korkumdan gdemiyodum umudumu kırar diyeeee hiç bir sorun olmıcağını söyledi 5.ayınıda bitir düşünebilirsin artık istersen dedi yaaaaa uçtum istememmi hiç dedim hatta şimdi de kalabilirsin dedi hiç problem sezeryanı çok iyi yapmışlar dikiş yerlerin iyileşmiş artık dedi kendine çok iyi bakmşsın falan filan melek gibi dr du yaaaaa ben seni takip ederim sen yeterki üzülme dedi inş.kızımda yanımdaydı tez zamanda küçük prensese kardeş gelsin hayırlı hayırlı dedi kızımda ultrasonda kardeşimmemi bakıyoruz deyince az kaldı leylek ler getircek dediiiiiiii zil takıp oynıcam yaaaaa tarih nisan 19 u görsün başlıcammmmmm allahım herkese nsip etsin inş.yeni gelen arkadaşlar lütfen üzülmeyin ben buraya il geldiğimde 20 gün olmuştu ama şimdi 136 gün olmuş zman geçiyor yeterki sabır edelim hepinizi çok seviyorummmm hemen adak adadım kız olsun oğlan olsun hiç farketmez kurbanlar kesecem sağ selim doğum yapıp o günleri görürsem dağıtacam herkese diye yeterki kucağım boş kalmasın
Topigi gördüm ama okussam mi okumassam mi karar veremedim, okumadan hikayemi yazmak istiyorum sizlere.
Ben gecen sene Aralik annesi olacaktim. 6. aya kadar cok güzel ve rahat bir hamilelik gecirdim. 6. ayda normal
her ay gittigim kontrolüme gitmistim. Tansiyonumu ölctüler cok yüksekti, belki heycan yapmisimdir ondandir, benim
tansiyon sorunum yoktu ki, sonra seker ölcüldü, sekerim cok yüksekti. Doktor doppler kontrolü yapinca, bebebin beslenmesinin
cok kötü oldugunu teshis etti. Ben daha da cok heycanlanmistim ne demek istedigini o anda anlamadim. Ne yapmaliyiz dedim
hemen hastaneye yatacaksin, tamam eve gidip bavulumu toplayayim dedim, hayir hemen hastaneyi ariyorum git dedi.
O an bir seylerin iyi gitmedigini, hatta cok kötü oldugunu anladim. Hastaneye yattim, bebek cok zor besleniyordu, her an
dogum yaptirabiliriz diye, cigeri gelismesi icin bana serum verdiler. Bir hafta böyle gitti, ve artik bekleyemeyiz dediler,
bebegi almak zorundayiz, yasama sansi cok yüksek dediler. Sezeryan ile dogum yaptim, doktor cok ümitliydi,
minnacik ama sihhatli bir oglum olmustu, daha 890 g'di. Ikinci gün annesini özler dediler, küvezden cikarip kucagima verdiler
bir saat öyle kucagimda kaldi. Yarin yine kucagimiza verecekleri, ama bu sefer esimdeydi sira o istiyordu. Ama o gecesi
melegimin cigerlerinde bir komplikasyon olusmustu, ve cigerleri kanamaya basladi, doktorlar gecenin bir yarisi odama gelip bana kötü
haberi verdiler. Gelin son bir kere görün dediler, ve melegim kucagimda uctu gitti, sanki son bir sefer gözlerini bana acti bakti ve tamamen yumdu.
Basta cok isyan ettim, sonra kabullendim, esimin destegi ile toparladim kendimi ise basladim, ama hala kücük bir bebek görünce icim kaniyor. Simdi 6 ay sonra ben yine hamileyim, ve korkular sardi beni, bir gün cok umutluyum hersey iyi gidecek bu sefer alacaksin
bebegini kucagina diyorum kendime, ama öbür gün de yine korkular sariyor beni.
Kusura bakmayin uzun oldu galiba ama icimi dökmek istedim, eger kendimi hazir his edersem gecmisi okumak istiyorum.
Topigi gördüm ama okussam mi okumassam mi karar veremedim, okumadan hikayemi yazmak istiyorum sizlere.
Ben gecen sene Aralik annesi olacaktim. 6. aya kadar cok güzel ve rahat bir hamilelik gecirdim. 6. ayda normal
her ay gittigim kontrolüme gitmistim. Tansiyonumu ölctüler cok yüksekti, belki heycan yapmisimdir ondandir, benim
tansiyon sorunum yoktu ki, sonra seker ölcüldü, sekerim cok yüksekti. Doktor doppler kontrolü yapinca, bebebin beslenmesinin
cok kötü oldugunu teshis etti. Ben daha da cok heycanlanmistim ne demek istedigini o anda anlamadim. Ne yapmaliyiz dedim
hemen hastaneye yatacaksin, tamam eve gidip bavulumu toplayayim dedim, hayir hemen hastaneyi ariyorum git dedi.
O an bir seylerin iyi gitmedigini, hatta cok kötü oldugunu anladim. Hastaneye yattim, bebek cok zor besleniyordu, her an
dogum yaptirabiliriz diye, cigeri gelismesi icin bana serum verdiler. Bir hafta böyle gitti, ve artik bekleyemeyiz dediler,
bebegi almak zorundayiz, yasama sansi cok yüksek dediler. Sezeryan ile dogum yaptim, doktor cok ümitliydi,
minnacik ama sihhatli bir oglum olmustu, daha 890 g'di. Ikinci gün annesini özler dediler, küvezden cikarip kucagima verdiler
bir saat öyle kucagimda kaldi. Yarin yine kucagimiza verecekleri, ama bu sefer esimdeydi sira o istiyordu. Ama o gecesi
melegimin cigerlerinde bir komplikasyon olusmustu, ve cigerleri kanamaya basladi, doktorlar gecenin bir yarisi odama gelip bana kötü
haberi verdiler. Gelin son bir kere görün dediler, ve melegim kucagimda uctu gitti, sanki son bir sefer gözlerini bana acti bakti ve tamamen yumdu.
Basta cok isyan ettim, sonra kabullendim, esimin destegi ile toparladim kendimi ise basladim, ama hala kücük bir bebek görünce icim kaniyor. Simdi 6 ay sonra ben yine hamileyim, ve korkular sardi beni, bir gün cok umutluyum hersey iyi gidecek bu sefer alacaksin
bebegini kucagina diyorum kendime, ama öbür gün de yine korkular sariyor beni.
Kusura bakmayin uzun oldu galiba ama icimi dökmek istedim, eger kendimi hazir his edersem gecmisi okumak istiyorum.
COK TUHAF HİSSEDİYORUM.Sizlerede mahcubum.
farklı kasık agrıları,sürekli tatlı istekleri,asırı yorgunluk,keyifsizlik,koku alma duyularının gelişimi,
yüzün solgunlasması,yüzün zayıflaması,regl belirtilerinin hiç olmaması....
bu yasıma kadar 2 gün bile gecikmeyen ben 5 günün sonunda dün gece regl oldum arkadaslar.
vücudum bana güsel bir oyun oynadı ne yazıkki.hala saskınım.
Ama hayırlısı olsun.Buda bir imtihan sanırım.Allah beni deniyor diye düşünüyorum.
Rabbime dua etmiştim "Allahım eger yoksa ilk günümde regl olayım"
5 gün bekletti ve beni denedi.Hasa asla isyan etmicem.Seni Çok Seviyorum Allahım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?