Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inş.tez zamanda yüzün gülsün toprağım benim rabbim gönlündekileri yaşamayı nasip etsin 3-4 ay nedirki demi hemencecik geçsin derim ramazan bayramında çifter bayram sevinci yaşarsin inş.negüzel güzel umtlu haberler duymak hangi dr gttmştn metroyamı karaisallılımısın sen canım yaaaa sıkmayı yeriz çifter çifter yazın sende adanada olrsan buluşuruz inş

harrikaaaaaaaaaaa.çok sevindim.bak diyorum kızlar size 6 ay falan hikaye.fix bir ay tutturmuşlar.farzedinki kazayla hamile kaldınız ne olacaktı.yaaaaa süpermiş.tez zamanda senle de heyecanlanalım şu gün bu gün diye.

ben de yarın doktora gidecem ikili test zamanı.her seferinde korkuyorum demekten de utanıyorum ama pozitif düşünmek istiyorum aynı zamanda.inşallah herşey hepimiz için güzel olacak.

canım yaaa bal damlıyor ağzından inş.enkısa zamanda arkandan geliriz bizlerde dualarım seninle inş.senden hep sağlıklı haberler alırız bizleride haberdar et sonuçlardan siz lavinyayla dr bulun bize göre halden anlayan bende gelince gderim nasıl olsa 2-5 ay adanadaıyım yaz ayında inş.budefa ağlayan gözlerimiz sevinçten mutluluktan ağlar

inşallah canım hepimizin yüzü gülsün inşallah evet metroya gittim ferat erola o kadar iyi konuştuki benimle gerçekten çok iyi :)
evet karaisalılıyım murtçuyum yani çok mu belli oluyor :) sen nerelisin peki

hoşgeldin lavinyaaaaaa buğün çok pozitif düşüncelerdeyizzzzzzzz inş.hiç gitmez bu pozitiflik bizden değmesin inş.

murtmu bak hambelens canım istedi yaaaa iyiki hamile değilim yoksa gelirdim karaisallıya bizde bir taraf karaisallı bir taraf imamoğlu bir tarafta aladağlı ikamet yeri de sofulu taraında oturuyoruz ailem yani nben çok yaban ellerdeyim yaaaaaa

hoşgeldin lavinyaaaaaa buğün çok pozitif düşüncelerdeyizzzzzzzz inş.hiç gitmez bu pozitiflik bizden değmesin inş.

evet ya mutlu oldum kafanı toplaman için 3-4 ay bekle dedi sezeryanından korkma istediğin zaman kalabilirsin dedi ya şimdi beklemek daha kolay geliyor

:) bayağı yayılmışsınız adanaya ben anneden babadan dedeerden karaisalıyıyım

kestek köyünde teyzem var kealar köyündede akrabalarımız varrrrrr

o köyleri hiç duymadım valla canım

Öncelikle, sizlerin konusmalarinizi duyunca cok seviniyorum gercekten insallah tüm istedikleriniz hayalleriniz dualariniz kabul olur.
Ben sizin kadar pozitif olamicam maalesef.. Ben bebek isteginden git gide uzaklasiyorum hatta uzaklastim diyebiliriz, cünki hicbkimse emir-berkemin yerini dolduramaz.. ben yanlizca onu istiyorum.. olamiycagina görede yapilacak bisey yok.. Kardes olsa haksizlik olur diye düsünüyorum ben emir berkemin altini degistirmek onu öpmek onu emzirmek istiyorum o olsun istiyorum bebegim tüm sevgimi ona vermek istiyorum bi baska bebege degil..
Sözde 6inci ayin basinda baslicaktik.. Tam yarim sene olmus olacakti..
Insallah gecici bir dönem yasiyorumdur aranizda en genci benin galiba ama en depresif ve negatifide benim heralde..
Bu calismakda hic iyi gelmedi bana sürekli agliyorum isyerinde kimse görmeden, suan evde bebegimle olmaliydim simdi napiyosun arzu burda diyorum.. Ayrica cok yoruluyorum ve koluma hic iyi gelmiyor hos hala gecmedi ameliyat olmadan gecmez ama doktor göresim yok artik.
Allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin ins

Son düzenleme:
tobeguk o hareketli avatarı nasıl yapıosun cok sevimli
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun melekyavrum.
Teknik destek bölümünde msn ifadelerinde hareketli avatarlar diye sayfalar var. Ordan birini beğen, masa üstüne indir. Profil düzenle- gözattan seç ve kaydet.
Kilo verdiğin için de tebrikler canım. Ben de aynı hızla almaya devam ediyorum((
Çok öpüyorum seni.

Emirberkem Allah sabır versin sana demekten başka söyleyecek söz bulamıyorum(

cnm dua et kuran oku enn iyisi rahatlarsın

Canım herşey senin elinde, hepimizin hala kalbi sızlıyor acıdan, üzüntüden. Bu yaşadığımız zamanla azalacak yada kaybolacak bir şey değil ki, 3 ay da geçse 3 yıl da geçse acımız aynı acı. Ben de üzülme bir daha olur diyenlere acayip sinir oluyorum, olur belki ama kaybettiğim kızım olmayacak ki, hele ben bebeğimi 31 gün hergün görmüş, bi kere de olsa kucağıma almış biriyim. Gördüm kızımın saçını, gözünü, mininicik ellerini, biliyorum kime benziyor. Yeni bir bebeğim allahımın izniyle olacak inşallah ama kızım olmayacak, senin de emir berke'n olmayacak, bu gerçeği değiştiremeyiz ne yazık ki, onlar en güzel yerde bizleri bekliyorlar, elbet bir gün kavuşacağız, tek tesellin bu olsun...
Acını, üzüntünü istediğin gibi yaşama hakkın var, bir gün sen de kendini hazır hissedeceksin, yaşın daha çok gençmiş, bir gün sen de yeniden anne olma isteğiyle kavrulacaksın, emir berke'nde yaşayamadığın herşeyi yeni bebeğinde yaşayacaksın... Napalım kardeşim, bizim de kaderimiz buymuş allah bu günlerimizi unutturmasın, senin de yüreğini iyiliklerle doldursun inşallahh...

canım kendini çok yıpratıyorsun böle düşünerek HEPİMİZİN CİĞERİYANDI AMA NEÇARE NEYAPSAK YAVRULARIMIZ GERİ GELMİCEKLER ÇÜNKÜ EMİR BÜYÜK YERDEN DAYANMAKTAN BAŞKA KABULLENMEKTEN BAŞKA BİŞE GELMİYOR ONLAR EMİN OLKİ DÜNYADAN DAHA RAHAT YERLERDE HERKES ORAYA GİRMEK İÇİN ÇABALIYOR AMA BİZİM YAVRULARIMIZ SORGUSUZ SUALSİZ GİRDİ düşnme alanını genişlet lütfen dar düşünme rabbim istedi verdi sana ve istedi aldı çünkü emanetti.o sana verdi çok sevindin aldı üzücü ama rabbim demekki böle nasip uygun görmüş rabbim istemeden yaprak bile kıpramaz cennetinde buluştursun rabbim ama asla yanlızca onu istiyorum deme lütfen dua kapın açık olur rabbim birdaha nasip etmez hep dua et hep şükür et sana yemin olsun 40.çıktığımdn beri sürekli dua ediyrum namazımı kılıyorum ve okadar rahatladımki rabbimin cennetine girmek yavrulamızla kavuşmak için hep sabır edecez asla isyan etmcek az kaldı bak bitanem kendini topla sanada 4 ay olcak artık az kaldı sendende güzel haberler alcak sözde kalmasın düşüncelerin lütfen rabbim neylerse güzel eyler belki bir aldı iki verecek neden olmasın demi yaaaa negüzel

Son düzenleme:
Topigi gördüm ama okussam mi okumassam mi karar veremedim, okumadan hikayemi yazmak istiyorum sizlere.
Ben gecen sene Aralik annesi olacaktim. 6. aya kadar cok güzel ve rahat bir hamilelik gecirdim. 6. ayda normal
her ay gittigim kontrolüme gitmistim. Tansiyonumu ölctüler cok yüksekti, belki heycan yapmisimdir ondandir, benim
tansiyon sorunum yoktu ki, sonra seker ölcüldü, sekerim cok yüksekti. Doktor doppler kontrolü yapinca, bebebin beslenmesinin
cok kötü oldugunu teshis etti. Ben daha da cok heycanlanmistim ne demek istedigini o anda anlamadim. Ne yapmaliyiz dedim
hemen hastaneye yatacaksin, tamam eve gidip bavulumu toplayayim dedim, hayir hemen hastaneyi ariyorum git dedi.
O an bir seylerin iyi gitmedigini, hatta cok kötü oldugunu anladim. Hastaneye yattim, bebek cok zor besleniyordu, her an
dogum yaptirabiliriz diye, cigeri gelismesi icin bana serum verdiler. Bir hafta böyle gitti, ve artik bekleyemeyiz dediler,
bebegi almak zorundayiz, yasama sansi cok yüksek dediler. Sezeryan ile dogum yaptim, doktor cok ümitliydi,
minnacik ama sihhatli bir oglum olmustu, daha 890 g'di. Ikinci gün annesini özler dediler, küvezden cikarip kucagima verdiler
bir saat öyle kucagimda kaldi. Yarin yine kucagimiza verecekleri, ama bu sefer esimdeydi sira o istiyordu. Ama o gecesi
melegimin cigerlerinde bir komplikasyon olusmustu, ve cigerleri kanamaya basladi, doktorlar gecenin bir yarisi odama gelip bana kötü
haberi verdiler. Gelin son bir kere görün dediler, ve melegim kucagimda uctu gitti, sanki son bir sefer gözlerini bana acti bakti ve tamamen yumdu.
Basta cok isyan ettim, sonra kabullendim, esimin destegi ile toparladim kendimi ise basladim, ama hala kücük bir bebek görünce icim kaniyor. Simdi 6 ay sonra ben yine hamileyim, ve korkular sardi beni, bir gün cok umutluyum hersey iyi gidecek bu sefer alacaksin
bebegini kucagina diyorum kendime, ama öbür gün de yine korkular sariyor beni.
Kusura bakmayin uzun oldu galiba ama icimi dökmek istedim, eger kendimi hazir his edersem gecmisi okumak istiyorum.

canım çok sevindim biz seninle aynıyız inşallah canım inşallah bu çok güzel bir haber kız bende mi gelsem o doktora :)

inşallah saglıklı uzun ömürlü alırsın bebegini kucagına canım ne zaman istersen yaz buraya biz seni dinleriz .

Merhaba manolyax,
ben de sizin gibi yüksek tansiyon ve rahim içi gelişme geriliği yüzünden kızımı 28+4' de doğurmak zorunda kaldım, daha doğrusu acil sezeryanla aldılar bebeğimi benden. Benim kızım da 835 gr doğmuştu, minicikti, 31 gün savaştı, ama olmadı, olamadı ne yazık ki... 3,5 ay oldu ben de mayıs haziran gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum.
Bizim yaşadığımız olay preeklampsi arkadaşım umarım ikimiz için de bir daha tekrarlamaz bu hastalık. Ne kadar güzel hamile kalmışsınız allah zamanında ve sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah. Ben yeni bir gebelikte kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanacakmışım, siz kullanıyor musunuz merak ettim, hayırlı haberlerinizi bekliyor olacağım.

herkeslere selam olsun
ben bu hafta emır berkem ıcın 5 yasın okuyorum ins. ama onumuzdekı uc hafta yogun bır tr gezzısı olacak ve pek durdugum yerde durmayacam allah ızın verırse. nete gırmem ve okudum okumadım yazmak ve belkı okumak zor olabılır. haberınız ola.
bakalım bıraz streslı gunler benı bekler. malum eltımın bebegıyle yuzlesıcem ve bırlıkte hayal kurdugumuz anne olmus eltımle
onları gorunce neler hıssedecm bılmıorum ama ıns cok zor olmaz. ve tabı kızıma gıdıcem.ona nasıl dayanıcam bılmıorum:18:
ama olması gerekenler olucak. bana dua edın. gırebılırsem arada yazarım ama ıns uc hafta sonra dondugumde anlatırım.

belkı ve ıns o zamana kadar da yenı bir bebek mujdesıde duyarız bırımızden

Böyle olumlu olmana sevindim, olması gereken de böylesi zaten. Bizim en iyi ilacımız umutlarımız, kurduğumuz hayaller. Allah'ım hayırlı bir zamanda gönderecek bebeğini sana, bizlere. Artık bebeğine daha yakınsın ne güzel, korunma süreniz bitti. Hayırlısıyla inşallah hamileliğini de duyuracaksanız burdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…