Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Evet preeklampsi yani hamilelik zehirlenmesi. Bana doktorum kan sulandirici yani bir nevi aspirin verdi kullaniyorum simdi. Bende genetik arastirmalar da yaptilar sonuc temiz cikti. Allaha dua etmekten baska caremiz yok. Ben cok erken hamile kaldim biz korunuyorduk ama oldu belki vardir bunda bir hayir. Senin tansiyonun ve sekerin nasil oldu.

Ben de genetik testleri yaptırdım benim de temiz çıktı ama doktorum gebelik olduğunda önlem amaçlı iğne kulanacağımı söyledi, benim 7. Ayıma kadar hiç bir sorunum yoktu aslında, son hafta biraz gerginlik yaşamıştım ve bi gece tansiyonum 200/170 çıktı. Hemen üni hastanesine yatırdı dr. 4 gün sonra da doğum oldu. Tansiyonum gebelik sonlandıktan sonra bir daha çıkmadı çok şükür, şeker zaten yoktu bende.
Sen kaç ay sonra hamile kaldın kaç haftalık şimdi , ben de deli gibi istiyorum ama korkuyorum da bi yerde.
İyi düşün, stres yapma çok etkiliyor biliyorsun, allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu sefer...

yaa kızlar bu genetik falan neden yapıyolar bana neden bulamadı bitek kakasını yutmuş olabilir dedi ameliyat sırasında karnımdan çıkmış diye oda ama bnm bi kızım var 5 yasında ondan genetik diye düşünmediler galiba

Ben preeklampsiye bağlı erken doğum yaptığım için genetik test yapıldı , kanda pıhtılaşma var mı yok mu diye. Yani bebekle alakalı değil benimle alakalı bir durum. Senin sorunun farklı olsa gerek. Daha çok tekrarlayan düşüklerde ve preeklampsi gibi sorunlarda yaptırılıyor genetik testler.

CANIM HASA İSYANA DOGRU GİDİYORSUNÇ.NE OLUR YAPMA BÖYLE.
hiçbir bebek meleklerimizin yerini tutmaYacak bu dogru ama avutacak bizi.
Allaha sıgınmaktan baska care varmı? O bize bir sınav verdi ve bu sınavı basarıyla gecmeli.
benim yerimde olsan ne yapardın?
ben gecen sene cok zor dönemler gecirdim.babamı kaybettim bak salı günü senesi doluyor.
sonra bazı durumlar yasandı hoş olmayan.
sonra abimi felç gecirir sekilde buldum.kızımı kaybettim üstüne.
ve beynimde hipofiz bezi denen tümör olustu. ASLA İSYAN ETMEDİM:
Çünkü Allahtan gelen bas göz üstüne.O herseye kadirdir.
oglun su an en mutlu olacagı yerde.böyle yaparak onuda huzursuz etmeyelim lütfen.
toparlanmalısın.Allaha tevekkül etmeliyiz. inş hersey güsel olacak.

Benimde hic bir sorunum yoktu 6 aya kadar hic anlamadim. Benim tansiyonum daha tam düzelmedi bide. Bana 1 sene bebek yasak demislerdi ama ben 4 ay sonra hamile kaldim korundugumuz halde. Aslinda aldirmak istedim ama doktor sakin yapma dedi. Simdi 7. haftamdayim coook korkuyorum ben ya. Ister istemez stres yapiyorum.

okudum hikayeni malesef sende buradasın ama sen en azından yine gebesin ne güzel
korkuyorum diyorsun ben daha gebe kalmadan korkuyorum ... olacak elbet bir kere yaşadık ya korkarız işte...
Allah vermiş sana sakın öyle birşey düşünme... bana da dedi doktorum sen şimdi gebe kalıp gel kürtaj falan demem dedi korkma sezeryandan dedi ama tabi toparlanmak adına bekle dedi bende 4 ay beklerim diye düşünüyorum... çünkü istediğim zaman hamile kalabilir miyim dedim istediğin zaman kal gel dedi :) o öyle dedi şimdi beklemek daha kolay geliyor tabi

hepinize ayri ayri tesekkür ederim canlarim.. bana paylastiklariniz icin, böyle duyunca yanlis oldugumu
biliyorum. sadece bir gün öyle bir gün böyleyim düsüncelerim kafam karmakarisik..

bi olsun istiyorum ertesi gün hayir emir-berkem diyorum.. eh iste hala acim taze sayilir aslinda 4 ay olacak nisanin 17sinde..
hepinizde haklisiniz bende biliyorumki melegim düsünemiyecegim kadar güzel bi yerde ona hic bir zaman sunamiyacagim güzel seyler var etrafinda.. ayrica ufacik varlik nelere vesile oldu kizlar .. düzenli dualarimi yasinlerimi okuyorum ne yalan söyliyim eskiden hicte oturup böyle seylere dua etmezdim sadece gerektiginde..ki cok yanlis.. hayata bambaska bakiyorum sayesinde artik.. anneyim cünki.. ve yasamak istiyorum sonuna kadar uzun yillar, yillar nekadar zor ve asilmasi zor olsada bu aciyla yasamak istiyorum uzun uzun cünki ister istemez isledigim günahlarimi affettirmek istiyorum hatalarimi telafi etmek istiyorum oldugu kadar..ogluma laik bi anne olmak istiyorum kavusmak icin.. rabbim benide cennetine alsin orada tüm yasiyamadiklarimizi yasamak icin.. hepimiz icin herzaman dualarim bunlar ..
piskolojim yüzünden sürekli sagligima vuruyor.. ama cok sükür halime biliyorum benden kat kat daha zor durumda olanlar var..
olacak basaricaz hayat nekadar zor olsada biz cok güclüyüz dimi? .. rabbim bizlere bu aciyi vermis demekki biz tasiyabilenleriz..
bizi mukafatlandiracak rabbim insallah.. inaniyorum ben buna.. hepinizi cok seviyorum ve 10 yil sonra cok güzel seyler paylasmak istiyorum.. kimbilir belki birgün olur ve cennette hepimiz bulusuruz.. bir zamanlar neler paylastiklarimizi konusuruz..

önce emir berkemime sonra hepimiz için 5 yasin okuyup dualr ettim rabbim kabul etsin inş.

10 yıl cok cok uzun bir zaman canım.o kadar uzun sürmeyecek bizim mutlu olmamız Allahın izniyle.
Biz ii oldukca onlar cennette daha huzurlu olacaklar emin ol.dua edelim her daim.
Sabrımızın sonu cok güzel mükafatlarla son bulacak inş.Ben inanıyorum buna.
İnsallah mutlu yarınlar bizim olacak.

bu arada canlar Aysenazıma gidicem haftasonu inş.
eşime söyledim tamam dedi. heyecanla bekliyorum şimdi.

canım çok sevindim biz seninle aynıyız inşallah canım inşallah bu çok güzel bir haber kız bende mi gelsem o doktora :)

ewet canım aynı zamanlarda farklı şehirlerde aynı acı inş.yine aynı zmanlarda aynı sevinci birlite paylaşırız gel valla süper olur ist.siirt arası sadece 1700km

çok güzel yazmışsın benim gibi ara ara gelip gidiyorlar işte taze tabi benim kuzenim 2 tane öldü bir 3,5 aylıktı bebk diğeri 7 aylık gecelerce uyumaz bebeğine bakardı yara vardı ve hep acı çekerdi bebekleri o benden beter çok çekti ama yerine 2 tanede oğlu oldu onlar oldu ben düzeldim diyor sende öyle olursun inşallah canım bende bir oluyor boğuluyorum nefes alamıyorum ve ya öldüğümde de kavuşamazsam oğluma diye korkuyorum işte bu yüzden isyan etmemek gerek

Bugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
Doğarken ağladı insan bu son son olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…