Cansin sen opuyorum kocamannnnBugün sen çok gençsin yavrum
Hayat ümit neşe dolu
Mutlu günler vaad ediyor
Sana yıllar ömür boyu
Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni
Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son
Doğarken ağladı insan bu son son olsun
Allah hepinizden razi olsun dualariniz icin.. insallah dualarimiz allah kabul eder
Cansin sen opuyorum kocamannnn
Paylasmayi beceremedim ama ne guzel bir sarki dimi
Nurlar icinde yatsin Cem Karaca
Bu son olsun insallah
Cnm bu hafta Cok hastaydim dusuk yapiorum sandim kendimi neyseki coksukur bugun adet oldum o yuzden okuyamadim
Ama benim her duamda hepiniz zaten varsiniz
ben de genetik testleri yaptırdım benim de temiz çıktı ama doktorum gebelik olduğunda önlem amaçlı iğne kulanacağımı söyledi, benim 7. Ayıma kadar hiç bir sorunum yoktu aslında, son hafta biraz gerginlik yaşamıştım ve bi gece tansiyonum 200/170 çıktı. Hemen üni hastanesine yatırdı dr. 4 gün sonra da doğum oldu. Tansiyonum gebelik sonlandıktan sonra bir daha çıkmadı çok şükür, şeker zaten yoktu bende.
Sen kaç ay sonra hamile kaldın kaç haftalık şimdi , ben de deli gibi istiyorum ama korkuyorum da bi yerde.
Iyi düşün, stres yapma çok etkiliyor biliyorsun, allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bu sefer...
Cansin sen opuyorum kocamannnn
Paylasmayi beceremedim ama ne guzel bir sarki dimi
Nurlar icinde yatsin Cem Karaca
Bu son olsun insallah
Cnm bu hafta Cok hastaydim dusuk yapiorum sandim kendimi neyseki coksukur bugun adet oldum o yuzden okuyamadim
Ama benim her duamda hepiniz zaten varsiniz
canım bişey sormk istiyorum sana iğne kullanacakmışsın ya bu pıhtılaşmaiçin mi benimde diğerleri normal mthr c677t homozigot mutant çıktı ama bana iğne ilaç bişey demediler gerek yok dediler kafam karıştı senin hangi tahliller mutant çıktı bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. çünkü benim 6. Aya girdik ve artık korunmayı bıraktık
Tesekkur ederim. Darisi basina. Haberini dort gozle bekliycem.asla enkotu seyler dusinme.evden cikarken gule gule cikdim hastaneye giderken gule gule gitdim asoansore binib hastanenin ucuncu katina cikarken guldum ameliyata hazirlanirkende guldum.hep guldum bu defa.ameliyyat masasinda bile guldum ce icimden Hersey guzel olucak senle olurken"sarkisini spyledim.allah icin doktorumda o kadar iyi bir insandiki zaten onun sayesinde bu kadar guvdndeydim.tabiki gokde allah yerde o.bebegimi cikarinca sesini duyarsam kesin aglarim ddmisdim nasil bir hikmetse onda bile aglamadim.gule gule gitdim gule gule geldim.inan bana hersey guzel olucak.
hanımlarr, bırkac korunmadıgımı belırtmıstım ve sagolun hepınız fıkrınızı yazdınız.. bıkac gundur adet olcakmısım gıbı belırtılerım vardı ama yok olmadım tedırgın olup bugun kan tahlılı yaptıdım ama hıcbısey cıkmadı hem rahatladım hemde ne bıleyımm ıste... sanırım benı sutum koruyo hos dogumdan sonra anında dostınex ıcırdıler ve gogus bandajı yapıp sutumu kestıler ama hala adet olmayısım koruduguna ısaret heralde... Rabbım hakkımızda hayırlı olanı nasıp etsın ınsallah hepımıze...Allah yar ve yardımcımız olsunn...
melek yavrum canım ya izde korunmayı bıraktık artık fakat benim 3 aydır adet düzensizliği yaşıyorum 30 ocakta olamaınca bekledim tarlusal adlı ilaçla 23 şubatta hastalandım.23 martta beklerken hala adet olmadım ben ya gebelikte yok tıp fakültesinde normaldir dediler ilaç vermediler ne yapsam bilemedim korunmayıda bıraktık peki bu şekilde adet görmeden hamile kalsam bi sıkıntı olurmu ki artık doktorada gitmek istemiyorum bktım doktorlardan hastanelerden :2::2::2:
Benim de sezeyandan sonra adetlerim düzene girmedi. geçen ay 40. Günde adet oldum ki benim döngüm 27 gün şeklindeydi gebelikten önce. Doktorumla görüşmüştüm geçen ay, normal olduğunu söyledi, hormanların hala düzelmemiştir dedi. Ama bir daha 35 günü geçerse gel yine de kontrol edelim dedi.
Bu durumda hamile kalmak sıkıntı yaratmaz da belki hamile kalabilmek sorun olur, yumurtlama günlerini takip etmek açısından. ovulasyon testleri yardımcı olabilir belki sana.
inşş inşş dediğin gibi heep gülümsemek lazım elimden geldiğince bende güzel düşünmeye çalışıyorum son haftam doktorum 6 nisana gün verdi saat 2 ye inşş burdan güzel haberlerimi yazıcam Allahımın izniyle ve sırayla melek anneleri yazıcak .. benim içinde dua edin Allaha emanet olun....
çok sağol cnm ben 35+3 te doğum yaptım suyum geldi norma olacaktı ben son anda nedense vazgeçtim ve hemen sezeryana alın beni dedim iyikide öyle olmuş çünkü bebeğimi zor çıkarmış doktor karnı aşırı derece sertmiş normal olsa bende masada kalırmışım çünkü ben doktorumu değiştirmiştim bu doktora 2.gidişimde suyum geldi doğuma girdim.bebeğim 100 000 doğumda ancak 1 görülen bi rahatzsızlıkla doğdu karnının içi tümör kaplıymış bu tümörde karaciğerde başlamış aşırı derece büyütmüş karaciğeri.hamileyken bilinmedi bana doktorun söylediği iri bi bebek olacak hiçbi sıkıntı yok diye diye sevinerek girdim tombiş bi kızım olacak diye ısırıcam o tombul yanaklarını diye ama olmadı ısırmayı bırak kucağıma bile alamadım yaşıyorken dokanamadım ona
Ahh canım kıyamam ben ona, rabbim hepimize sabırların en büyüğünü versin, sizdeki sorun bebekle ilgiliymiş o halde, neden oldu acaba, bu kadar zor görülen bir rahatsızlıksa tekrarlama olanağı da yok gibi birşey demek ki canım, gebelik kontrollerinde nasıl farketmediler anlamıyorum, detaylı ultrasonda farkedilebilirdi, ne yazık ki bazı doktorlara güvenmek çok zor. Ben istanbulun en iyi diye bilinen perinatoloğuna gittiğim halde ihmaller zincirine maruz kaldım. Ne yazık ki doktorların işgüzarlığının acısını biz ve bebeklerimiz çektik.
İçini ferah tut arkadaşım, bir daha aynı durumla karşılaşmıcaksın, bak benim aynı sorunları yaşama ihtimalim var ama herşeyi göze almaktan başka çarem yok.
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah... Tek dileğim bu acıyı yaşayan bütün melek annelerinin bir an evvel sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları...
canım senın sıkıntın nedır tekrarlama ıhtımalınden sozetmıssın?
inşallah dediğin gibi olur canım ama bizdede genetiklik gösterme durumu varmış doktor açıkçası tekrar oladabilir olmayadabilir dedi ihtimal var dedi.bizde rabbime bıraktık artık o nasıl uygun görürse ama inanıyorum bu defa nasip edecek bizede benim cennette iki meleğim var rabbim iyorum 2 meleğim cennette 2 de bu dünydada ver diyorum ama nasip artık.Zaten farketsede anne karnında müdahale olmuyormuş çok olsa aldır derlerdi kızımı ama ben ona kıyamazdım rabbim verdi rabbimin alması en doğrusu.doktorumu değiştirdim 10 gün sonra doğum yaptım aniden oldu zaten herşey ama ilk doktorda kabahat kızım hep rüyalarıma girerdi hamileyken bana hep sol elini gösterirdi derdim bu bebekte bi sıkıntı var doktorada dedim baktı inceledi bişey yok dediAhh canım kıyamam ben ona, rabbim hepimize sabırların en büyüğünü versin, sizdeki sorun bebekle ilgiliymiş o halde, neden oldu acaba, bu kadar zor görülen bir rahatsızlıksa tekrarlama olanağı da yok gibi birşey demek ki canım, gebelik kontrollerinde nasıl farketmediler anlamıyorum, detaylı ultrasonda farkedilebilirdi, ne yazık ki bazı doktorlara güvenmek çok zor. Ben istanbulun en iyi diye bilinen perinatoloğuna gittiğim halde ihmaller zincirine maruz kaldım. Ne yazık ki doktorların işgüzarlığının acısını biz ve bebeklerimiz çektik.
İçini ferah tut arkadaşım, bir daha aynı durumla karşılaşmıcaksın, bak benim aynı sorunları yaşama ihtimalim var ama herşeyi göze almaktan başka çarem yok.
Allahım hepimize hayırlı sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah... Tek dileğim bu acıyı yaşayan bütün melek annelerinin bir an evvel sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları...
çok sağol cnm ben 35+3 te doğum yaptım suyum geldi norma olacaktı ben son anda nedense vazgeçtim ve hemen sezeryana alın beni dedim iyikide öyle olmuş çünkü bebeğimi zor çıkarmış doktor karnı aşırı derece sertmiş normal olsa bende masada kalırmışım çünkü ben doktorumu değiştirmiştim bu doktora 2.gidişimde suyum geldi doğuma girdim.bebeğim 100 000 doğumda ancak 1 görülen bi rahatzsızlıkla doğdu karnının içi tümör kaplıymış bu tümörde karaciğerde başlamış aşırı derece büyütmüş karaciğeri.hamileyken bilinmedi bana doktorun söylediği iri bi bebek olacak hiçbi sıkıntı yok diye diye sevinerek girdim tombiş bi kızım olacak diye ısırıcam o tombul yanaklarını diye ama olmadı ısırmayı bırak kucağıma bile alamadım yaşıyorken dokanamadım ona
melek yavrum canım ya izde korunmayı bıraktık artık fakat benim 3 aydır adet düzensizliği yaşıyorum 30 ocakta olamaınca bekledim tarlusal adlı ilaçla 23 şubatta hastalandım.23 martta beklerken hala adet olmadım ben ya gebelikte yok tıp fakültesinde normaldir dediler ilaç vermediler ne yapsam bilemedim korunmayıda bıraktık peki bu şekilde adet görmeden hamile kalsam bi sıkıntı olurmu ki artık doktorada gitmek istemiyorum bktım doktorlardan hastanelerden :2::2::2:
YA HAMİŞ ADAY ADAYI OLMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ KEŞKE DAHA ÖNCE GİTSEYMİŞİM BU DR KORKUMDAN GİTMEMİŞTİM AMA DEĞMEDİ KORKTUĞUMA ŞİMDİ 11 GÜN SONRA KIRMIZILAR GELCEK 6 GÜN SÜRCEK AYIN 17Sİ OLCAK VE 150 GÜN BİTECEK HEMENHAMİŞ KALIRSAM MAYISIN 11 İNDE ÖĞRENMİŞ OLCAM AMA OKADAR BEKLEYEMEM MAYIS 1DEN İTİBAREN GİDİP GİDİP KANTAHLILİ YAPTIRCAM HEYCAN YAŞIYAYIM BİRAZ ilk iki gebeliğimde ilk denememde olmuştu rabbim nasip ederse mayısta olar diye tahmin ediyorummmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin zaten ben hamile kaldığımı öğreneyim artık bıkarsın kovarsınız beni kafanızı şişirim şafak 17.....
YA HAMİŞ ADAY ADAYI OLMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ KEŞKE DAHA ÖNCE GİTSEYMİŞİM BU DR KORKUMDAN GİTMEMİŞTİM AMA DEĞMEDİ KORKTUĞUMA ŞİMDİ 11 GÜN SONRA KIRMIZILAR GELCEK 6 GÜN SÜRCEK AYIN 17Sİ OLCAK VE 150 GÜN BİTECEK HEMENHAMİŞ KALIRSAM MAYISIN 11 İNDE ÖĞRENMİŞ OLCAM AMA OKADAR BEKLEYEMEM MAYIS 1DEN İTİBAREN GİDİP GİDİP KANTAHLILİ YAPTIRCAM HEYCAN YAŞIYAYIM BİRAZ ilk iki gebeliğimde ilk denememde olmuştu rabbim nasip ederse mayısta olar diye tahmin ediyorummmmm rabbim isteyen herkese nasip etsin zaten ben hamile kaldığımı öğreneyim artık bıkarsın kovarsınız beni kafanızı şişirim şafak 17.....
ne güzel doktor hemen kalabilirsin dediği halde sabrediyorsun umarım bende de o irade olur ama hiç sanmıyorum
ya bende 3 ay bekleyecem sanırım başka bir doktora daha gidicem 2 ay sonra falan o doktor da git gebe kal derse :) beklemem dayanamıyorum sabredemiyorum tabi sütüm falan korumazsa bide
rabbim bekletsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?