Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Yaaa ne güzel bizim için en güzel heyecanlar bunlar inşallah anlattığın herşey tam da söylediğin tarihlerde gerçekleşir ,herşeyi planlamışsın. Moral de çok önemli, sen iyice motive olmuşsun zaten maaşallah.
Aynen ben de böyle planlar yapıyorum işte. Beklemek çok zor gerçekten ben de bir an evvel mayıs gelsin istiyorum. İnşallahhh tüm dileklerimiz kabul olur da birgün bebeklerimizle ilgili heyecanlarımızı da anlatırız yine burda.

bende sakaryada oturuyorum cnm dılaynura bakarkn ılgımı cektı cnm dr un musade ederse hıc bekleme derım en ıyı ılac acıların ıcın
bu arada dr un kım cnm

ben ailemin yanında adanada doğum yaptım bebeğim rahatsızdı ve sakaryada doğarsa yaşama şansı hiç yok dediler drum turgay şenen gördü rahatsızlığı geldik hemen adanaya ama olmadı buradada yaşatamadık
adanada bir doktora göründüm rahmime baktı falan sezeryanından korkma dedi ama kafanı toplamak için 3-4 ay bekle dedi bende istediğim zaman hamile kalabilir miyim dedim kalabilirsin dedi senin durumun özel dedi
sakaryaya dönünce turgay beyede görünürüm o da ne derse bakalım sende mi bizim kaderimizdensin

canım riske atmak istemiyorum tam bir yıldır psikolojim çok bozuk ihtiyacım var çok az daha zamana 6 ay olsun da içimin daha rahat edeceğini hissediyorum
cnm benım korunma surecın son buluyormus ınsalla rabbım tez zamansa saglıkla kucagına almayu nasıp eder cnm

arkadasım senınde basınsagolsun rbbım sabırlar versın sakaryadamı oturuyorsun

inş.canım ewet bitiyor az kaldı rabbimin izniyle sendemi melek annesisin yoksa hatırlayamdım kusura bakma canım yaaaaa rabbim herkese nasip etsin inş.sağlıklı bebişler

ewet yaaaa çok uzun süreli planlar yaptım hayal kurmak çok güzel mesela mayısta ham,le olursam eger 3 ay adanada kalcam cinsiyetini adanada ögrecem 4 aylıkken siirte gelcem duruma göre dr bulabilirsem burda siirtte doğum yapcam bulamazsam adanama gtcem yani buarada 2014 şubat ilk haftası oldu oooooo Dahada bayağı varmış ama olsun hayal kurmak süper bişe darısı sana olsun Inş.canım benim mayısada az kalmış senin nekadar olduki

anladın canın hatta sana sorup canını sıkmamak ıcın gecmısı okudum cok uzuldum cnm gercekten
ben bebegımı kaybetmedım cnm ama son noktaya kadar geldım dr umun farketmesyle kurtuldu bebegım
cnm yanlış anlama ısıne karışmak ıstemem ama bence bu gebelıgını takıp eden dr na gıtme derım o ortama bu sekılde gırmek senı uzebılır farklı bı dr yenı bı baslangıc yakın bı arkadasımdan bılıyorum bebegını ızledıgın o manıtorde kendıne acı cektırme

Canım kkusuruma bakma hatırladım yaaaa nasılsın iyisindir inş.meri den nehaber hamiş kaldımı korunma süresi bitmişmiydi

Canım kkusuruma bakma hatırladım yaaaa nasılsın iyisindir inş.meri den nehaber hamiş kaldımı korunma süresi bitmişmiydi

ıyıyım tatlım sen gelmedın ben senı buldm bak cok sevıdnım cnm ınsalla saglıkla bebgını alıcaksın kucagına
cnm merı hakkında bılgım yok

beni anlayan ve ilgilenebilen bir doktor istiyorum sakaryada bu kısıtlı sizin doktorunuz kimdi adanada doğum yaptıran doktora gidemedim zaten doğru söylüyorsun aslında ama bana prenetal tanıda uzman biri lazım bide beni anlayacak biri

ıyıyım tatlım sen gelmedın ben senı buldm bak cok sevıdnım cnm ınsalla saglıkla bebgını alıcaksın kucagına
cnm merı hakkında bılgım yok

iyiyimçok şükür inş.canım yaaa ben geliyorum ama konuya çok yabancı kalıyorum bakıyorum geri kaçıyorum hemen siz eskiden beri tanımışsınız çok fransız kalıyorum sanki teşekür ederim beni merek ettiğin için gelir ziyaret ederim sizi merakta kalma sen bitanem Siirtten sakaryaya sevgiler

cnm bn adatıpta sevgı damar kucukazaya gıdıyorum benım bebegımın carpıntıısnı gordu nst ye gırmeden acıl sezeryana aldı her defasında organlarını ıncelıyordu bıde ayrıntılı usg dede pek cok sorun anlasılabılıyo
sevgı hanım gercekten hem tecrubelı hemde cok anac bı dr ben dusuk yaptıgımda bebegımde sorun olma ıhtımalınde o benı toparladı

ben ınanıyorum cnm bu sefer saglıcakla alıcaksın bebegını kucagına yerını doldurmaz acını asla dındırmez ama ılacın olur emın olkı bu bebek heyecanı
melegın de senı beklıyo olucak ahırette

Ben 13 aralıkta doğum yaptım canım, mayıs sonu gibi düşünüyorum korunmayı bırakmayı, 5.5 ay olmuş olacak.
bilmiyorum ki hemen hamile kalır mıyım ilkinde ilk ay olmuştu ama(
doktorum 6 ay süre verdi ben de hemen olsun istiyorum ama önce hayırlısı tabii ki...

aa evet bıraz öle cnm ama bı ıkı arkadas geldı onlarda kaynastı ıstedıgın zaman kapılar acık senı takıpteyım cnm sen ve bu topiktekı arkadaslarımın hepsıne dua edıyorum

rabbim gönlüne göre versin budefa herşey çok güzel olsun inş.canım...benim. Benim yüreğime ateş düştükten 24 gün sonrada sana düşmüş o ateş hakkımızda hayırlısını versin rabbiim kucağımızı doldursun

aa evet bıraz öle cnm ama bı ıkı arkadas geldı onlarda kaynastı ıstedıgın zaman kapılar acık senı takıpteyım cnm sen ve bu topiktekı arkadaslarımın hepsıne dua edıyorum

SAĞOL CANIM RABBİM DUALRINI KABUL BUYURSUN İNŞ.MELEK ANNELERİMİN HEPSİNİN YÜZÜ GÜLCEK az kaldı rabbimin izniyle 2013TE GÖBÜŞLÜ2014 TEDE BEBişLİ OLCAK İNŞ. ok gelirim cnm

Son düzenleme:

bayan doktorlar bana daha acımasız gibi geliyor nedense nette o kadar araştırıyorum sorulan sorulara verilen cevaplara bakıyorum bayanlar daha korkarak ve gaddar cvp veriyor bilmiyorum kime gitsem zaten sakaryada doğum yapmayacam bir kere korktum adanada imkanlar daha çok sadece kontrol için bir doktora gidicem anaç diyorsun ya bakalım bilemiyorum şimdi

ah cnm ole denk geldı demekkı sevgı hanım cok farklı ben dusuk yaptıgımda degerımın dusuk oldugunu telde ogrendım benı telın etmek ıcın neler dedı
ben ona kefılım cnm tabı hangı dr da mutlu olucaksan cnm ama eskı dr nu sıl derım
bıde buraya acılan arastırma hastanesındede ımkanlar cok ıyı cnm yenıdogan servısınde oldukca uzman bı ekıp var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…