ah cnm ole denk geldı demekkı sevgı hanım cok farklı ben dusuk yaptıgımda degerımın dusuk oldugunu telde ogrendım benı telın etmek ıcın neler dedı
ben ona kefılım cnm tabı hangı dr da mutlu olucaksan cnm ama eskı dr nu sıl derım
bıde buraya acılan arastırma hastanesındede ımkanlar cok ıyı cnm yenıdogan servısınde oldukca uzman bı ekıp var
yok yok güvenmem sakaryaya da devletede... özele gidicem ve adanada doğum yapacam kısmet olursa.... hatta eşimle taşınma planları yapıyoruz bu olaydan sonra... çok korkuyoruz yine olursa bir sıkıntı diye... bize sakaryada ne o alet var nede ameliyatı yapacak doktor hemen gidin buradan dediler ... eşim sakaryalı nefret ediyorum sakaryadan diyor bu olaydan sonra... bana kontrollerde iyi davranacak bir doktor lazım tabi prenetal tanıda uzman bir doktor var mı o bile muallakta adanaya gelip gidicem zaten ... ben tedbirimi alırım rabbim elden alırsa boynum kıldan ince
yazdıklarını aglayarak okudum yarabbim dermansız dert vermesin kimselere cok zor bişey eminim Allah'ım şu beyaz önlüğü gösteriş için giyip doktorum diye gezinen bilgisizlere düşürmesin kimseyi...ama dediğin gibi daha önce farkedilseydi ne olacaktı_? sonlandırılma kararı verilecekti oda zor bi karar ve kabul edilemiyo.. bu sekilde rabbim verdi rabbim aldı elimizden gelen bişey yok rabbim sabır versin
cnm bir sıkıntı olmaz sanmam
ama beklemek istiyorsan bekle
ben bu ay dişlerimi yaptırdım
hatta suan daha devam ediorum bu ayı da bırakcam
acele etmenin cok da gereği yok
tereddütler bırakmayalım kafamızda keske dememek için
öpüyorum seniiiii
lavinyam nezaman dönüyorsun sakaryaya
kızlar nerelerdesiniz yahu, hiç kimsecikler yok.....
canlar Aysenazıma gittim dün. hepinizden meleklerinize slm gönderdim.
bol bol konustum kızımla.içimi döktüm.
onu ne kadar cok sevdiğimi söyledim.bana cok ii geldi kuzum.
ne cok özlemişim... ve ona söz verdiğim gibi aglamadım.
saglam bir tevekkülle devam ediyorum yoluma.
kızımla inş cennette bulusucaz ve bu dünyadaki acısını dindiriyorum böylece.
Rabbim ne derse o olur.
sanırım 1 hafta daha buradayım canım ya sen bunalımda mısın o yazdıkların ne öyle artık daha güzel sürece geçeceksin
ben oğluşumu aldatıyormuşum gibi geliyor çok istiyorum ve bekleyemiyorum ya
canlar Aysenazıma gittim dün. hepinizden meleklerinize slm gönderdim.
bol bol konustum kızımla.içimi döktüm.
onu ne kadar cok sevdiğimi söyledim.bana cok ii geldi kuzum.
ne cok özlemişim... ve ona söz verdiğim gibi aglamadım.
saglam bir tevekkülle devam ediyorum yoluma.
kızımla inş cennette bulusucaz ve bu dünyadaki acısını dindiriyorum böylece.
Rabbim ne derse o olur.
Allah kabul etsin arkadaşım, Ben de bugün gittim kızıma, ama ben dayanamıyorum ağlıyorum hala, yüreğim dayanmıyor ne yapayım, toprağın altında minicik bebeğimin olduğunu düşününce içim kaldırmıyor, inşallah ben de senin gibi tevekkül sahibi olabilirim, çok zor, çok acı ama elden birşey gelmiyor, rabbim verdi, rabbim aldı...
saz çalıyorum örgü yapıyorum sigaraya bağlandım ama aklımın köşesinde yer etmiş oğlum bu sancıdan 135 gündür bir adım ilerleyemiyorum sanki. iyiki bir evladım var benim yine durulmuş halim buuuuu ilk zzamanlar töbeler olsun intiharı düşündüm iki defa eşim silahı aldı elimden kızım ikisindede gözümün önüne geldi şuan namazımı kılıyorum hiç boş vakit bırakmıyorum dsürekli tesbih çekiyorum ama gecenin o sessizliği boğuyor iyice ama az kaldı toparlanacam inş.
boğuluyorum dayanamıyorum kızlarrhasretim oğluma çok hasretim cennetteki meleğime bi kere rüyamda görsem bir kere
boğuluyorum dayanamıyorum kızlarrhasretim oğluma çok hasretim cennetteki meleğime bi kere rüyamda görsem bir kere
yarın kırkım çıkıyor daha ne kadar yeni... yani yavrumu toprağa vereli daha bir ay olacak bende dayanamıyorum boğuluyorum ölüyorum... cennette evladımın yanına gitmek istiyorum ...
canım sen çok yıpranmışsın kötü düşünmüşsün neyse atlattın o zamanları ben bir an gaflete düşmedim çok şükür ama özlemim bitmiyor ve bebeği olan arkadaşlarıma dayanamıyorum benim gafletimde bu doğursam oğlum gelecek gibi hissediyorum... .. doktordan da izni aldım nasılsa ben 3 ay sonra korunmayı bırakacam bir doktora daha gidicem ama bir ay sonra falan bakalım o ne dicek vitamin hapımı falan alıyorum zaten şuan bu gelgitlerimiz biter inşallah
allah kabul etsin arkadaşım, ben de bugün gittim kızıma, ama ben dayanamıyorum ağlıyorum hala, yüreğim dayanmıyor ne yapayım, toprağın altında minicik bebeğimin olduğunu düşününce içim kaldırmıyor, inşallah ben de senin gibi tevekkül sahibi olabilirim, çok zor, çok acı ama elden birşey gelmiyor, rabbim verdi, rabbim aldı...
Ah arkadaşım ah, keşke görebilsen keşke bende görebilsem rüyamda. Her gece dua ediyorum yavrumu bir kere göreyim kucağıma alıp öpüp koklayayım ama olmuyohep o hastane, yoğun bakım var rüyalarımda ama kızım yok. Anlıyorum seni çok iyi anlıyorum
Ahh canım bütün hayallerimiz rüyalara kaldı artık, kim bilirdi bunlar gelecek başımıza ama sabredip, inanmaktan başka çaremiz yok, görürsün arkadaşım elbet görürsün meleğini rüyalarında, ben bir kaç kere gördüm kızımı, büyümüştü ama iyi değildi, ben de demek ki yaşasaydı hasta olacaktı, o şimdi daha mutlu diye avuttum kendimi(((
Bi de bi yerde okudum meleklerimiz cuma gecesi yeryüzüne iniyormuş ve annelerinin baş ucuna gelip saçlarını okşuyormuş, ben artık her cuma gecesi saçlarımı salıyorum öyle uyuyorum kuzum gelirse rahat rahat okşasın diye...
canım ewet seninki daha yeni rabbim sabrını arttırsın bende dayanamıyorum adanaya gitmek istiyorum gelinimiz yeni doğum yaptı.burda arkadaşlarım doğum yaptı ve üstelik hepside erkek pikniğe gittm orda hep küçük bebek rabbim bilir ama bende hayırlıysa oğlumu geri gönder rabbim diyorum ismini katayım inş.seninde gönlünden geçirdiklerini yaşamak nasip olur canım bakıyorumda hepimizin düşünceleri aynı hissettikleri aynı bu yokuşun bir inişi olmalı elbet gelcek lavinyam sadece zaman sabır ve şükür
Allah kabul etsin arkadaşım, Ben de bugün gittim kızıma, ama ben dayanamıyorum ağlıyorum hala, yüreğim dayanmıyor ne yapayım, toprağın altında minicik bebeğimin olduğunu düşününce içim kaldırmıyor, inşallah ben de senin gibi tevekkül sahibi olabilirim, çok zor, çok acı ama elden birşey gelmiyor, rabbim verdi, rabbim aldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?