Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yok yok güvenmem sakaryaya da devletede... özele gidicem ve adanada doğum yapacam kısmet olursa.... hatta eşimle taşınma planları yapıyoruz bu olaydan sonra... çok korkuyoruz yine olursa bir sıkıntı diye... bize sakaryada ne o alet var nede ameliyatı yapacak doktor hemen gidin buradan dediler ... eşim sakaryalı nefret ediyorum sakaryadan diyor bu olaydan sonra... bana kontrollerde iyi davranacak bir doktor lazım tabi prenetal tanıda uzman bir doktor var mı o bile muallakta adanaya gelip gidicem zaten ... ben tedbirimi alırım rabbim elden alırsa boynum kıldan ince

cnm benım doğru tedbırı elden bırakmamak lazım
ama rabbım ol dedıkten sonra onune gecmek ne mumkun

allah razı olsun canım inşş yücerabbim bizleride güldürecek artık rüyalarda değil kucağımızda seveceğiz innşallahhh

şu intertte soğan suyu kürü varya ona başladım 3 gündür yapıyorum baklaım regl olabilmek için 13 nisanda da nasip olursa doğum yaptıran doktora gideceğim kontrol ve bu düzensizlik için yine doktor yine ilaçlar bilmiyorum ya

canlar Aysenazıma gittim dün. hepinizden meleklerinize slm gönderdim.
bol bol konustum kızımla.içimi döktüm.
onu ne kadar cok sevdiğimi söyledim.bana cok ii geldi kuzum.
ne cok özlemişim... ve ona söz verdiğim gibi aglamadım.
saglam bir tevekkülle devam ediyorum yoluma.
kızımla inş cennette bulusucaz ve bu dünyadaki acısını dindiriyorum böylece.
Rabbim ne derse o olur.

Allah kabul etsin arkadaşım, Ben de bugün gittim kızıma, ama ben dayanamıyorum ağlıyorum hala, yüreğim dayanmıyor ne yapayım, toprağın altında minicik bebeğimin olduğunu düşününce içim kaldırmıyor, inşallah ben de senin gibi tevekkül sahibi olabilirim, çok zor, çok acı ama elden birşey gelmiyor, rabbim verdi, rabbim aldı...

saz çalıyorum örgü yapıyorum sigaraya bağlandım ama aklımın köşesinde yer etmiş oğlum bu sancıdan 135 gündür bir adım ilerleyemiyorum sanki. iyiki bir evladım var benim yine durulmuş halim buuuuu ilk zzamanlar töbeler olsun intiharı düşündüm iki defa eşim silahı aldı elimden kızım ikisindede gözümün önüne geldi şuan namazımı kılıyorum hiç boş vakit bırakmıyorum dsürekli tesbih çekiyorum ama gecenin o sessizliği boğuyor iyice ama az kaldı toparlanacam inş.

Son düzenleme:

ne mutlu sana rabbim sabrına sabır katsın inşallah

Allah kabul etsin kızlar bende eşim gelecek bu hafta gideriz inşallah kuzuma bende çok özledim oğlumu

yarın kırkım çıkıyor daha ne kadar yeni... yani yavrumu toprağa vereli daha bir ay olacak bende dayanamıyorum boğuluyorum ölüyorum... cennette evladımın yanına gitmek istiyorum ...
canım sen çok yıpranmışsın kötü düşünmüşsün neyse atlattın o zamanları ben bir an gaflete düşmedim çok şükür ama özlemim bitmiyor ve bebeği olan arkadaşlarıma dayanamıyorum benim gafletimde bu doğursam oğlum gelecek gibi hissediyorum... .. doktordan da izni aldım nasılsa ben 3 ay sonra korunmayı bırakacam bir doktora daha gidicem ama bir ay sonra falan bakalım o ne dicek vitamin hapımı falan alıyorum zaten şuan bu gelgitlerimiz biter inşallah

boğuluyorum dayanamıyorum kızlarr hasretim oğluma çok hasretim cennetteki meleğime bi kere rüyamda görsem bir kere

boğuluyorum dayanamıyorum kızlarr hasretim oğluma çok hasretim cennetteki meleğime bi kere rüyamda görsem bir kere

Ah arkadaşım ah, keşke görebilsen keşke bende görebilsem rüyamda. Her gece dua ediyorum yavrumu bir kere göreyim kucağıma alıp öpüp koklayayım ama olmuyo hep o hastane, yoğun bakım var rüyalarımda ama kızım yok. Anlıyorum seni çok iyi anlıyorum

Ahh canım bütün hayallerimiz rüyalara kaldı artık, kim bilirdi bunlar gelecek başımıza ama sabredip, inanmaktan başka çaremiz yok, görürsün arkadaşım elbet görürsün meleğini rüyalarında, ben bir kaç kere gördüm kızımı, büyümüştü ama iyi değildi, ben de demek ki yaşasaydı hasta olacaktı, o şimdi daha mutlu diye avuttum kendimi(((
Bi de bi yerde okudum meleklerimiz cuma gecesi yeryüzüne iniyormuş ve annelerinin baş ucuna gelip saçlarını okşuyormuş, ben artık her cuma gecesi saçlarımı salıyorum öyle uyuyorum kuzum gelirse rahat rahat okşasın diye...

canım ewet seninki daha yeni rabbim sabrını arttırsın bende dayanamıyorum adanaya gitmek istiyorum gelinimiz yeni doğum yaptı.burda arkadaşlarım doğum yaptı ve üstelik hepside erkek pikniğe gittm orda hep küçük bebek rabbim bilir ama bende hayırlıysa oğlumu geri gönder rabbim diyorum ismini katayım inş.seninde gönlünden geçirdiklerini yaşamak nasip olur canım bakıyorumda hepimizin düşünceleri aynı hissettikleri aynı bu yokuşun bir inişi olmalı elbet gelcek lavinyam sadece zaman sabır ve şükür

Son düzenleme:

bende senin giyim canım dün ieş giderken uğradım kızıma zaten hergün mezarlığın önünden geçiyorum ben.kötü oluyorum kuzumu toprağın altında orada bırakıp geldik çe.işyerinde nerdeyse bütün gün ağladım bazen dayanamıyorum o kadar canım acıyor ki.nugün eşimin doğum günü geçen sene bugün hamileydim seneye kızmızla kutlarız diyordum ama olmadı rabbim böylesini uygun gördü

gördüm rüyamda oğlumu ama hatırlayamıyorum sadece gördüğümü biliyorum o kadar....
bide sarı bir muhabbet kuşu gördüm uçtu eve girdi ben korkar sandım korkmadı geldi elime kondu cennet kuşu dediler hep evladıma acaba o da evladım mıydı

cuma günü geldiğini bende okumuştum bide hissettirse anasının kuzusu canım oğlum gördüm bu gece ama hatırlamıyorum işte

meleğimin kardeşiyle mutlu olurum oğlum olursa yine salih efe koymak istiyorum ama yanlış mı yaparım sizce kızlar sende aynı benim gibi düşünüyorsun bak zaten herkes aynı şeyleri düşünüyor çünkü aynı şeyleri yaşadık ...

canım senin ne kadar oldu bilmiyorum zamanla hissiyatlar dahada saglamlasabiliyor.
sonucta Allahtan geldi ve biz dünyada acısı ne kadar zor olsada kutsal birseye sahip olduk.
melek annesi olduk.bizlerin melegi var.Allaha sonsuz sükür olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…