Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cıldırmamak işten değil gercekten.
nede olsa cennette bir melekmiş.iki tas konsada olurmus mezarına.
mezar yaptırmaya gerek yokmus. bunları söyleyen kayınvalidem canlar.
ne demektir bu ya.üstelik kendiside 2 melek sahibi.
ben anlamıyorum insanları artık

ne demek o ya en azından mezar yeri kaybolmaması için yaptırılır mezar, sadece çok şatafatlı gösterişli olmamak kaydıyla
bende kızdım şuan kimse bana öyle birşey demedi Allahtan, sadece daha çok yeni yaptırılmaz dendi o kadar ... bizde yaptıracaz elbet, eşim hemen yaptıracaktı hatta... sen dinleme mezar yeri kaybolmasın yaptırın canım

canım benim al benden de o kadar işte bu yazının üstüne ne denirki

kesinlikle dinlemeyi düşünmüyorum caNIM zaten.kızım o benim ilk göz agrım.
ne mutlu evet cennette ama bu nedenle mezar yaptırılmazmı?
böyle sacmalık olurmu?kızımın mezarının yanında bir bebek mezarı daha vardı.
dümdüz olmustu.basında tahta olmasa düz yol zannederdim.
bu ay olmasa bir dahaki ay Allahın izniyle ,inş yaptırıcam

yo bence hiç yanlış ddeğil bende zaten oğlm olursa AYTUĞ KATMAK İSTİYORUM VE KATARIMDA ÇOK NORMAL İNŞ.OĞLUM OLAR DEMİYORUM HAYIRLISI BAKEM KISMET SAĞLIKLI OLSNDA YÜREKLERİM YANMASINDA KIZ OLSUN NEFARK EDER
canım benim al benden de o kadar işte bu yazının üstüne ne denirki

YAAAAAA CANIM SEN BIRAKTINMI ben bırakmaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum azda olsa becerebildim ama tamamen nasıl kurtulcam yaaaaaa :26::26::26:

ben kızım olursa kesinlikle aysenaz koymam.benim bir tane aysenazım var.
onun yeri bambaska.o isim söylendiginde sadece o gelsin aklıma istiyorum.
yeni kızım olursa adı baska olacak.

ben kızım olursa kesinlikle aysenaz koymam.benim bir tane aysenazım var.
onun yeri bambaska.o isim söylendiginde sadece o gelsin aklıma istiyorum.
yeni kızım olursa adı baska olacak.

bende emin değilim yine oğlum olacak salihim geri gelecek gibi hissediyorum ve salih efe koymak istiyorum ama bir yandan da o geri gelmeyecek biliyorum

doyamadım o ismi söylemeye kardesine abisinin ismi olur diyorum.. öyle kafamda bir sürü şey

kızlarr bu aradabir komşumuza da doğumdan sonra 3 ay karı koca olmayın sonrada korunmayın demiş doktorr o da sezeryanlı bu bilgiyide paylaşmak istedim

rabbime binlerce kez şükürler olsunki bende yarın oğluma gidiyorum memlekete gidiyorum 135 günün acısını çıkartacam doyasıya hasret gidercem burukta olsa bu özlem oğluma kavuşacam ya olsun buruklukta oğlumu hatırlatıyor andırıyor.birhafta yokum allaha emanet olun hepinizi çok seviyorum sizleri özlicem sizlerde beni özleyin olurmu hoşçakalın sevgiyle kalın ben gelene kadar boş durmayın bebek çaılşmalarına devam edin müjdeli haberler duyalım gari

Arkadaslar ya yardiminiza ihtiyacim var gel gitlerim hala ayni hizla devam ediyor.. Hafta sonu tasindik sözde bana iyi gelecekti ev tasimasi fln ki birazda olsa evet aklim dagildi.. Dün annem dediki ne güzel iste yeni baslangic icin herseyin tamam. Ise basladin, tasindiniz, kilo verdin veriyosun, su kolunda gecer insallah yani hic bir engelin kalmiyor.. Bugün esimle konustum o ztn dünden razi mayisin sonuna dogru basliyabiliriz aslinda ama icimde bi korku var sanki olmicak ilk hamileligimde birinci denemede olmustu ama bu sefer olmazsa ya aylarca sürerse bi kac kiside okumustum uzun sürüyor ondan sonra diye..ama neticede dogumum 15 aralikti yani 6 ay nerdeyse iste.. Sizcede olmiyabilirmi hemen? cok sükür sagligim yerinde kolum haricinde, ama ne bilim cok sey yasadik vucudumuz ve bünyemiz birsürü ilaclar vs agir seyler yasadIk nekadar farketmesekde vucut olarak bazen.. Mayis sonu baslasak temmuz haziran olabilirmi ya kafam yine karmakarisikkk

Olur arkadaşım neden olmasın, ilkinde sorun yaşamadıysan bunda da yaşamazsın, şimdiden adet dönemlerini not al bir yerlere ki ovulasyon günlerini bilesin. O zaman daha da kolay olur. Allah tabi ki önce hayırlı zamanda hayırlısını versin.
Ben de 13 aralıkta doğum yaptım ben de mayıs-haziran gibi başlamayı düşünüyorum allahım izin verirse.
Arada ben de bunalım oluyorum ya hemen olmazsa diye ama bekleyip sabretmekten ve hayırlısını dilemekten başka elimizden ne gelir.
Bu arada kolunla ilgili ne sorunun vardı acaba merak ettim ben kaçırmışım galiba...

Insallah öyledir.. Nerdeyse ayni tarihlerde dogum yapmisiz senin kac haftalikti peki? Haklisin öylede böyle sabretmekten baska birsey gelmuyor elimizden allah sag salim hayirlisiyla kucagimiza versinde bi ay gec olsun ne farkeder..

Hiç öyle düşünme Allahtan ümidini asla kaybetme.ilk 2 gebeliğimde 5 er ay beklemiştim.çok istemiştim ama beklemem gerekiyormuş.bu seferkinde de en az 5 ay beklerim diye başladım ilk ay hamile kaldım.adet tarihlerin düzenliyse yumurtlam günlerini iyi hesapla ve başla.ayrıca süt hormonlarına baktır.malum hala iyi çalışıyor olabilir.ha bu arada beslenme de etkiliymiş.çay ve kahveden uzak dur tabi eşin de.ama şunu da bi yerde okumuştum birlikte olmadan önce türk kahvesi spermlerin hareketliliğini artırıyormuş.hadi kolay gelsin tatlım:))))

offf bende anlamıyorum böyle düşünen insanları.bnm annemde kendi yaşamış bana kaybolsun daha iyiymiş aranmaz diyo yaa böyle bişey olabilirmi yaa.bende yaptırmak istiyorum benim kaybolacak biyer gibi değil ama yinede istiyorum bizim bi ttanıdıgın oldu böyle mezar taşı var mezarı yapılmış ismide yazıyo bizim hiiç bişeyi yok bi başında ayak ucunda tahta var

boğuluyorum dayanamıyorum kızlarr hasretim oğluma çok hasretim cennetteki meleğime bi kere rüyamda görsem bir kere
cnm sende hiç görmedinmi ben hiç görmedim yüzünü gece gözlerimi sıkıyorum gel annem rüyama diyorum ama yok napıyım rabbim ahirette göstersin yüzünü diyorum

ayy cnm gerçekten varmıki öyle bişy bende öyle yapayım bari

Hiç öyle düşünme Allahtan ümidini asla kaybetme.ilk 2 gebeliğimde 5 er ay beklemiştim.çok istemiştim ama beklemem gerekiyormuş.bu seferkinde de en az 5 ay beklerim diye başladım ilk ay hamile kaldım.adet tarihlerin düzenliyse yumurtlam günlerini iyi hesapla ve başla.ayrıca süt hormonlarına baktır.malum hala iyi çalışıyor olabilir.ha bu arada beslenme de etkiliymiş.çay ve kahveden uzak dur tabi eşin de.ama şunu da bi yerde okumuştum birlikte olmadan önce türk kahvesi spermlerin hareketliliğini artırıyormuş.hadi kolay gelsin tatlım:))))

Insallah öyledir.. Nerdeyse ayni tarihlerde dogum yapmisiz senin kac haftalikti peki? Haklisin öylede böyle sabretmekten baska birsey gelmuyor elimizden allah sag salim hayirlisiyla kucagimiza versinde bi ay gec olsun ne farkeder..

Ben 29. Haftamda doğum yaptım canım, çok küçük doğdu benim kızım ama 31 gün yaşadı((
İki gün arayla yanmış yüreklerimiz, inşallah aynı zamanda hamile kalırız da bu sefer de aynı heyecanları paylaşırız allahımın izniyle...

Ben öyle okudum bir yerlerde canım cuma geceleri başucumuza geliyormuş meleklerimiz ve benim çok hoşuma gitti bu durum, biz kuzularımızın saçlarını okşayamadık, inşallah onlar bizimkini okşayabiliyordur((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…