cıldırmamak işten değil gercekten.
nede olsa cennette bir melekmiş.iki tas konsada olurmus mezarına.
mezar yaptırmaya gerek yokmus. bunları söyleyen kayınvalidem canlar.
ne demektir bu ya.üstelik kendiside 2 melek sahibi.
ben anlamıyorum insanları artık
saz çalıyorum örgü yapıyorum sigaraya bağlandım ama aklımın köşesinde yer etmiş oğlum bu sancıdan 135 gündür bir adım ilerleyemiyorum sanki. iyiki bir evladım var benim yine durulmuş halim buuuuu ilk zzamanlar töbeler olsun intiharı düşündüm iki defa eşim silahı aldı elimden kızım ikisindede gözümün önüne geldi şuan namazımı kılıyorum hiç boş vakit bırakmıyorum dsürekli tesbih çekiyorum ama gecenin o sessizliği boğuyor iyice ama az kaldı toparlanacam inş.
ne demek o ya en azından mezar yeri kaybolmaması için yaptırılır mezar, sadece çok şatafatlı gösterişli olmamak kaydıyla
bende kızdım şuan kimse bana öyle birşey demedi Allahtan, sadece daha çok yeni yaptırılmaz dendi o kadar ... bizde yaptıracaz elbet, eşim hemen yaptıracaktı hatta... sen dinleme mezar yeri kaybolmasın yaptırın canım
ayşenazım boşver sıkma sen canını sen bildigini yap yavrukuşum
yo bence hiç yanlış ddeğil bende zaten oğlm olursa AYTUĞ KATMAK İSTİYORUM VE KATARIMDA ÇOK NORMAL İNŞ.OĞLUM OLAR DEMİYORUM HAYIRLISI BAKEM KISMET SAĞLIKLI OLSNDA YÜREKLERİM YANMASINDA KIZ OLSUN NEFARK EDERgördüm rüyamda oğlumu ama hatırlayamıyorumsadece gördüğümü biliyorum o kadar....
bide sarı bir muhabbet kuşu gördüm uçtu eve girdi ben korkar sandım korkmadı geldi elime kondu cennet kuşu dediler hep evladıma acaba o da evladım mıydı
cuma günü geldiğini bende okumuştum bide hissettirse anasının kuzusu canım oğlum gördüm bu gece ama hatırlamıyorum işte
meleğimin kardeşiyle mutlu olurum oğlum olursa yine salih efe koymak istiyorum ama yanlış mı yaparım sizce kızlar sende aynı benim gibi düşünüyorsun bak zaten herkes aynı şeyleri düşünüyor çünkü aynı şeyleri yaşadık ...
canım benim al benden de o kadar işte bu yazının üstüne ne denirki
ben kızım olursa kesinlikle aysenaz koymam.benim bir tane aysenazım var.
onun yeri bambaska.o isim söylendiginde sadece o gelsin aklıma istiyorum.
yeni kızım olursa adı baska olacak.
kızlarr bu aradabir komşumuza da doğumdan sonra 3 ay karı koca olmayın sonrada korunmayın demiş doktorr o da sezeryanlı bu bilgiyide paylaşmak istedim
Arkadaslar ya yardiminiza ihtiyacim var gel gitlerim hala ayni hizla devam ediyor.. Hafta sonu tasindik sözde bana iyi gelecekti ev tasimasi fln ki birazda olsa evet aklim dagildi.. Dün annem dediki ne güzel iste yeni baslangic icin herseyin tamam. Ise basladin, tasindiniz, kilo verdin veriyosun, su kolunda gecer insallah yani hic bir engelin kalmiyor.. Bugün esimle konustum o ztn dünden razi mayisin sonuna dogru basliyabiliriz aslinda ama icimde bi korku var sanki olmicak ilk hamileligimde birinci denemede olmustu ama bu sefer olmazsa ya aylarca sürerse bi kac kiside okumustum uzun sürüyor ondan sonra diye..ama neticede dogumum 15 aralikti yani 6 ay nerdeyse iste.. Sizcede olmiyabilirmi hemen? cok sükür sagligim yerinde kolum haricinde, ama ne bilim cok sey yasadik vucudumuz ve bünyemiz birsürü ilaclar vs agir seyler yasadIk nekadar farketmesekde vucut olarak bazen.. Mayis sonu baslasak temmuz haziran olabilirmi ya kafam yine karmakarisikkk
Olur arkadaşım neden olmasın, ilkinde sorun yaşamadıysan bunda da yaşamazsın, şimdiden adet dönemlerini not al bir yerlere ki ovulasyon günlerini bilesin. O zaman daha da kolay olur. Allah tabi ki önce hayırlı zamanda hayırlısını versin.
Ben de 13 aralıkta doğum yaptım ben de mayıs-haziran gibi başlamayı düşünüyorum allahım izin verirse.
Arada ben de bunalım oluyorum ya hemen olmazsa diye ama bekleyip sabretmekten ve hayırlısını dilemekten başka elimizden ne gelir.
Bu arada kolunla ilgili ne sorunun vardı acaba merak ettim ben kaçırmışım galiba...
Arkadaslar ya yardiminiza ihtiyacim var gel gitlerim hala ayni hizla devam ediyor.. Hafta sonu tasindik sözde bana iyi gelecekti ev tasimasi fln ki birazda olsa evet aklim dagildi.. Dün annem dediki ne güzel iste yeni baslangic icin herseyin tamam. Ise basladin, tasindiniz, kilo verdin veriyosun, su kolunda gecer insallah yani hic bir engelin kalmiyor.. Bugün esimle konustum o ztn dünden razi mayisin sonuna dogru basliyabiliriz aslinda ama icimde bi korku var sanki olmicak ilk hamileligimde birinci denemede olmustu ama bu sefer olmazsa ya aylarca sürerse bi kac kiside okumustum uzun sürüyor ondan sonra diye..ama neticede dogumum 15 aralikti yani 6 ay nerdeyse iste.. Sizcede olmiyabilirmi hemen? cok sükür sagligim yerinde kolum haricinde, ama ne bilim cok sey yasadik vucudumuz ve bünyemiz birsürü ilaclar vs agir seyler yasadIk nekadar farketmesekde vucut olarak bazen.. Mayis sonu baslasak temmuz haziran olabilirmi ya kafam yine karmakarisikkk
offf bende anlamıyorum böyle düşünen insanları.bnm annemde kendi yaşamış bana kaybolsun daha iyiymiş aranmaz diyo yaa böyle bişey olabilirmi yaa.bende yaptırmak istiyorum benim kaybolacak biyer gibi değil ama yinede istiyorum bizim bi ttanıdıgın oldu böyle mezar taşı var mezarı yapılmış ismide yazıyo bizim hiiç bişeyi yok bi başında ayak ucunda tahta varcıldırmamak işten değil gercekten.
nede olsa cennette bir melekmiş.iki tas konsada olurmus mezarına.
mezar yaptırmaya gerek yokmus. bunları söyleyen kayınvalidem canlar.
ne demektir bu ya.üstelik kendiside 2 melek sahibi.
ben anlamıyorum insanları artık
cnm sende hiç görmedinmi ben hiç görmedim yüzünü gece gözlerimi sıkıyorum gel annem rüyama diyorum ama yokboğuluyorum dayanamıyorum kızlarrhasretim oğluma çok hasretim cennetteki meleğime bi kere rüyamda görsem bir kere
ayy cnm gerçekten varmıki öyle bişy bende öyle yapayım bariAhh canım bütün hayallerimiz rüyalara kaldı artık, kim bilirdi bunlar gelecek başımıza ama sabredip, inanmaktan başka çaremiz yok, görürsün arkadaşım elbet görürsün meleğini rüyalarında, ben bir kaç kere gördüm kızımı, büyümüştü ama iyi değildi, ben de demek ki yaşasaydı hasta olacaktı, o şimdi daha mutlu diye avuttum kendimi(((
Bi de bi yerde okudum meleklerimiz cuma gecesi yeryüzüne iniyormuş ve annelerinin baş ucuna gelip saçlarını okşuyormuş, ben artık her cuma gecesi saçlarımı salıyorum öyle uyuyorum kuzum gelirse rahat rahat okşasın diye...
Insallah öyledir.. Nerdeyse ayni tarihlerde dogum yapmisiz senin kac haftalikti peki? Haklisin öylede böyle sabretmekten baska birsey gelmuyor elimizden allah sag salim hayirlisiyla kucagimiza versinde bi ay gec olsun ne farkeder..
offf bende anlamıyorum böyle düşünen insanları.bnm annemde kendi yaşamış bana kaybolsun daha iyiymiş aranmaz diyo yaa böyle bişey olabilirmi yaa.bende yaptırmak istiyorum benim kaybolacak biyer gibi değil ama yinede istiyorum bizim bi ttanıdıgın oldu böyle mezar taşı var mezarı yapılmış ismide yazıyo bizim hiiç bişeyi yok bi başında ayak ucunda tahta var
cnm sende hiç görmedinmi ben hiç görmedim yüzünü gece gözlerimi sıkıyorum gel annem rüyama diyorum ama yoknapıyım rabbim ahirette göstersin yüzünü diyorum
ayy cnm gerçekten varmıki öyle bişy bende öyle yapayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?