Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Valla birde senden duyunca inandirici geliyor canim neticede canli örneksin ümitsizlige kapilmak istemiyorum tabi stressdende olmiyabilir bu sefer.. Süt hormonlarima neden baktirmaliyim ben bilmiyodum öyle biseyi haftaya ztn yeni doktorumdan randevu alip yumurtaliklarima baktirmak istiyorum ve hersey yolunda gittiginden kesin onayi ondan almak istiyorum! Kesinlikle türk kahvesini denicem ozaman!! Yoksa sen öylemi yapmistin :)

Insallah bakalim zaman bize daha neler gösterecek insallah bundan sonrasi hepimize hayirli olur.. Dünyanin diger ucunda ayri insanlariz ama acimiz ayni canim..

benim kuzumunda başında tahta var çam dalı var ve biz yaptıracaz elbet mezarını
benim kuzum 10 gün yaşadı günde 2 kez gördüm canımın parçasını resmi de var bakıyorum
ama bir damla sütümü veremedim rüyamda emzirsem, kokusunu çekemedim rüyamda koklasam, kucağıma alamadım rüyamda sarılsam hiç bırakmasam hepimiz aynıyız işte biliyorsunuz neler istiyoruz..

kızlar sizden bir ricam var bu hafta yasinlerimizi ayşenazın ablası için okuyalım şuan 5.5 aylık hamile ve hastanede yatıyo sıkıntılı bir durumu var güzel allahım onu şafi isminle tecelli etsin bu hafta dualarımız ona okunsun haftaya fatma beyza için okuruz allahın izniyle

Merhaba arkadaslar yaklasik bir ay once bende 29 haftalik bebegimi kaybettim,sezeryan ile bebegim alindi.buyuk ugraslarla olan ilk bebegimizdi.enfeksiyon kapmis dedi doktorumuz,korkma bir daha olmayacak dedi,sukur ki tekrar edecek bir sebebin yok dedi,ama yinede korkuyoum.
Baslarda cok kotuydum,evde gizli gizli agliyordum.cunku annem hep yanimdaydi onunda uzulmesine dayanamadim,hem bebegime agladim hem ne olcak bundansonra diye agladim.hep esime agladim sagolsun o hep destek oldu bana.simdide hep olumlu dusunmemi sagliyor.
Nerdeyse bir aydir da hep bu forumdayim,gecmisleri okuyorum.tekrar hamile kalip doguranlari okuyup umitlenmeye calisiyorum.hamileleri takip ediyorum.ilk kez yaziyorum ama arkadasim gibi oldunuz.desteginiz icin tesekkur ederim.
Sorularim var yardimci olumusunuz.

Başın sağolsun arkadaşım allahım sabırların en büyüğünü sana da versin, senin de acın çok yeni.
Hepimiz farklı faklı sebeplerden kaybettik bebeklerimizi ama hissettiğimiz acı ve çaresizlik aynı ne yazık ki, şu da bir gerçek ki Bizi bizden başkası anlamıyor, anlayamıyor... Ben de bebeğimi kaybettiğimden beri buraları okuyup duruyorum, yalnız olmadığımı bilmek , benim gibi yüreği yanan annelerle konuşmak biraz da olsa güç veriyor, rahatlatıyor...
İlk gebeliğindeki sorunun tekrarlamayacak olması senin adına umut verici. Doktorun ne kadar korunma süresi verdi?

Doktoruma iki hafta sonra muayeneye gidecegim.o nedenle bilmiyorum .ama umarim 6 ay der.kendimi ona hazirladim:)zaten zor olmustu ilki de.yani dahada ugrasabiliriz.
Bnde onu soracaktim 3ay diyen doktoru bile okudum burdan ama onemli olan bu kadar kisa surede saglikli dogum yapan var mi.ornek var mi.

Ben iki doktora gittim, ikisi de 6 ay dedi, 3 ay diyen dr. hiç duymadım açıkçası, sezeryan sonrası çok kısa bir süre bence.
Ama şu da var, forumlarda 2-3 ay sonra süpriz bir şeklide hamile kalan ve sağlıkla doğum yapan okudum bi kaç tane, ama bence riske atmamak lazım, malum zaten fazlasıyla telaşlı olacağız yeni bir gebelikte, bir de böyle bir risk bize fazla gelir((
İnsan hemen olsun istiyor, zamanın geçmesi çok zor geliyor ben de öyleyim ama sabırla beklemekten ve hayırlısını dilemekten başka yapacak bir şey yok.

Merhaba canim melek anneleri nasilsiniz? Sizler hep aklimdasiniz tum dualarim sizlerle. Lutfen varsa yeni guzel haberler banada soyleyin.artik bazi hamislerimiz eskidi yenilerini gorelimmmmmmm artikkk... Allah hepinizi goruyordur duyuyordur bunu sakin unutmayin. Sadece herseyin dogru zamanini o bilir. Bu bir imtihandir ve bu imtihani badariyla gecmek icin cslismniz gereken odevler:dua,sabir,inam,ve umut.insallah birgun hepiniz bu imtihani,sinavi basariyla gececeksiniz.dilerim allahdan bu topikde artik sadece melek annesi olarak deyil hemde bebek anneleri olarak konusalim hep beraber.sizleri cok seviyorum. Melegimi de cok seviyorum onu hic unutmadim. Bazen oglum huysuzlandiginda yada agladigunda ina bi sey olacak diye korkuyorum sora herzamanki gibi allahima siginiyorum dualar ediyordum.bebekleri melekler korurmus hele bide onlarin icinde bebegimin abisini de oldugunu dusununce daha bi hafifliyorum.kizlar ben melegimi hic unutmadim suan bie bunlari yazarken gozlerim doldu.onu dusunupde gozlerimin dolmadigi tek bir anim yok.ama herzaman sukr ediyorum. Allahim bana yarim kalmis anneligimi tamamlamak icin,yarali kalbime melhem olsun diye,bos kalan kucagimi bu bebegimle.doldurdu diye hergun binlerce kez sukr ediyorum. Neyse cok konusdum. Guzel haberlerinizi bekliyorum...

Ahh uğurböceği, biz yüreği yanan annelere nasıl umut oluyorsun bir bilsen, bebeğimi kaybettiğimden beri melek annelerinin yeni bir bebek sahibi olduklarını görünce o kadar seviniyor o kadar duygulanıyorum ki, allahım bu mutluluğu sana nasip etti inşallah sırasıyla burdaki tüm melek annelerine de nasip eder, bebeğinle sağlıklı, huzur dolu günler diliyorum size, onu koklarken arada bizi de aklından ve dualarından geçir lütfen allahım o muhteşem kokuyu duymayı bizlere de nasip etsin inşallahhh...

Rabbim sabrını versin canım .biz seçildik diye düşün ve rabbim bu acıların karşılığında belki bu dünyada belki de öteki dünyada çok güzel bir ödül verecek.hiç isyan etme.aksine guru duy.düşünsene cennet kapısında bekleyen meleklerden birisinin annesisin müthiş bir şey.yavrularımız belki yaşamadılar pekiyi dolu karneleriyle ya da kazandıkları sınavlarla gurur duyamayacağız.ama olsun onlar melek ve cennette elimizden tutacaklar.kendimden örnek vermeyi çok seviyorum.eylül ayının sonunda oğlumu kaybettim şimdi hamileyeim ve bu eylülün sonunda inşallah kucağıma alacağım.Allahımın hikmetine bak.acıdan kavrulduğum günler belki acımı hafifletecek ,oğlumun yerini almayacak ama onun kadar seveceğim bi bebek olacak kucağımda.ayrıca karnımı görenler bebeğimin erkek olacağını söylüyorlar.korkularımdan dolayı sürekli Allah sağlıklı versin de diyorum önemli değil.ama içten içe bebeğimin erkek olması da ayrı bir hediye gibi geliyor bana.kızlar inşallah kızlar hepimizin yüzünü güldürsün.sizi çok seviyorum.

Greathopers saglicakla kucagina al bebegini iyisallah sen sezeryan dogummu yapmistin 3-4 ay sonra yeniden hamile kalmissin o zaman ne kadar guzel..

okuyalım tabii canım baska isteyen ihtiyacı olan varsa okuyalım ama gerçekten haftaya bana olması çook iyi olur sıkıntılıyım moralim çook bozuk eşimle sorunlarımız var bnm ona karşı eskisi gibi olmamamdan şikayetçi bende napıyım yapamıyorum o kadar yorgun bitkin gibi isteksizimki her zaman böyle değil tabii ama çok ciddi gibi sorunlarımız.şimdi keşke bi psikoloğa itseydim bebeğimi yeni kaybettiğimde destek alsaydım diyorum.niye eşim destek olmuyo anlayışla karşılamıyo aksine beni kırıyo aşağılıyo anlamıyorum

hayır öyle birsey olmayacak.ne düşünürsek o olur. bu bize bir sınavdı.belki yeni sınavlarda verecek Allah.
Bize saglam bir tevekkül ve Allaha teslimiyet gerekli.O ne derse o olur.
bol bol dua edicez. strestten uzak durmalısın birde.

canım malesef aramıza hosgeldin diyorum. İnş yeni bebişlerinin haberini vereceğin zamanları yasarsın.
sorularına her daim acıgız.

Allah razı olsun canım. elbette okuyalım haftaya mutlaka sana. derinden ben rica ettim ablam için.
zor bir durumda ve su an hastanede yatıyor.suyu bosalıyormus.5.5 aylık hamile.
suyu böyle giderse hamileliği sonlandırılacak. ama bugün biraz daha iimiş sanırım .

Ayşenazzz ablan için geçmiş olsun allahım şifasını verir inşallah onu en iyi biz anlarız,
umarım hiç bir sorun olmadan bebişini alır kucağına...

Ayşenazzz ablan için geçmiş olsun allahım şifasını verir inşallah onu en iyi biz anlarız,
umarım hiç bir sorun olmadan bebişini alır kucağına...

inşallah canım benim.dualarım onunla.bugün konustum.biraz daha ii gibi durumu.
bol su içmesini söylemiş bashekim.

canım sanırım bu bir süreç benimde eşimle aramda ciddi sıkıntılar var .bizde ilk defa bu noktaya geliyoruz çok çaresiz hissediyorum kendimi

ayşenazım ablanın biraz daha iyi olduguna çok sevindim inan bana bütün gece aklımdaydı canım

Bende katilmak isterim YAsinlere ama dogum sonrasi kanamam bitti hemen adetim basladi.ilk gunden beri bende cok okumak istiyorum sanki bana guc verecek gibi geliyor.ama daha bekleyecegim sanirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…