Olur arkadaşım neden olmasın, ilkinde sorun yaşamadıysan bunda da yaşamazsın, şimdiden adet dönemlerini not al bir yerlere ki ovulasyon günlerini bilesin. O zaman daha da kolay olur. Allah tabi ki önce hayırlı zamanda hayırlısını versin.
Ben de 13 aralıkta doğum yaptım ben de mayıs-haziran gibi başlamayı düşünüyorum allahım izin verirse.
Arada ben de bunalım oluyorum ya hemen olmazsa diye ama bekleyip sabretmekten ve hayırlısını dilemekten başka elimizden ne gelir.
Bu arada kolunla ilgili ne sorunun vardı acaba merak ettim ben kaçırmışım galiba...
Hiç öyle düşünme Allahtan ümidini asla kaybetme.ilk 2 gebeliğimde 5 er ay beklemiştim.çok istemiştim ama beklemem gerekiyormuş.bu seferkinde de en az 5 ay beklerim diye başladım ilk ay hamile kaldım.adet tarihlerin düzenliyse yumurtlam günlerini iyi hesapla ve başla.ayrıca süt hormonlarına baktır.malum hala iyi çalışıyor olabilir.ha bu arada beslenme de etkiliymiş.çay ve kahveden uzak dur tabi eşin de.ama şunu da bi yerde okumuştum birlikte olmadan önce türk kahvesi spermlerin hareketliliğini artırıyormuş.hadi kolay gelsin tatlım:))))
Ben 29. Haftamda doğum yaptım canım, çok küçük doğdu benim kızım ama 31 gün yaşadı((
İki gün arayla yanmış yüreklerimiz, inşallah aynı zamanda hamile kalırız da bu sefer de aynı heyecanları paylaşırız allahımın izniyle...
offf bende anlamıyorum böyle düşünen insanları.bnm annemde kendi yaşamış bana kaybolsun daha iyiymiş aranmaz diyo yaa böyle bişey olabilirmi yaa.bende yaptırmak istiyorum benim kaybolacak biyer gibi değil ama yinede istiyorum bizim bi ttanıdıgın oldu böyle mezar taşı var mezarı yapılmış ismide yazıyo bizim hiiç bişeyi yok bi başında ayak ucunda tahta var
cnm sende hiç görmedinmi ben hiç görmedim yüzünü gece gözlerimi sıkıyorum gel annem rüyama diyorum ama yoknapıyım rabbim ahirette göstersin yüzünü diyorum
3 ay dayanan kocaya helal olsun derim ben
Merhaba arkadaslar yaklasik bir ay once bende 29 haftalik bebegimi kaybettim,sezeryan ile bebegim alindi.buyuk ugraslarla olan ilk bebegimizdi.enfeksiyon kapmis dedi doktorumuz,korkma bir daha olmayacak dedi,sukur ki tekrar edecek bir sebebin yok dedi,ama yinede korkuyoum.
Baslarda cok kotuydum,evde gizli gizli agliyordum.cunku annem hep yanimdaydi onunda uzulmesine dayanamadim,hem bebegime agladim hem ne olcak bundansonra diye agladim.hep esime agladim sagolsun o hep destek oldu bana.simdide hep olumlu dusunmemi sagliyor.
Nerdeyse bir aydir da hep bu forumdayim,gecmisleri okuyorum.tekrar hamile kalip doguranlari okuyup umitlenmeye calisiyorum.hamileleri takip ediyorum.ilk kez yaziyorum ama arkadasim gibi oldunuz.desteginiz icin tesekkur ederim.
Sorularim var yardimci olumusunuz.
Doktoruma iki hafta sonra muayeneye gidecegim.o nedenle bilmiyorum .ama umarim 6 ay der.kendimi ona hazirladim:)zaten zor olmustu ilki de.yani dahada ugrasabiliriz.
Bnde onu soracaktim 3ay diyen doktoru bile okudum burdan ama onemli olan bu kadar kisa surede saglikli dogum yapan var mi.ornek var mi.
Merhaba canim melek anneleri nasilsiniz? Sizler hep aklimdasiniz tum dualarim sizlerle. Lutfen varsa yeni guzel haberler banada soyleyin.artik bazi hamislerimiz eskidi yenilerini gorelimmmmmmm artikkk... Allah hepinizi goruyordur duyuyordur bunu sakin unutmayin. Sadece herseyin dogru zamanini o bilir. Bu bir imtihandir ve bu imtihani badariyla gecmek icin cslismniz gereken odevler:dua,sabir,inam,ve umut.insallah birgun hepiniz bu imtihani,sinavi basariyla gececeksiniz.dilerim allahdan bu topikde artik sadece melek annesi olarak deyil hemde bebek anneleri olarak konusalim hep beraber.sizleri cok seviyorum. Melegimi de cok seviyorum onu hic unutmadim. Bazen oglum huysuzlandiginda yada agladigunda ina bi sey olacak diye korkuyorum sora herzamanki gibi allahima siginiyorum dualar ediyordum.bebekleri melekler korurmus hele bide onlarin icinde bebegimin abisini de oldugunu dusununce daha bi hafifliyorum.kizlar ben melegimi hic unutmadim suan bie bunlari yazarken gozlerim doldu.onu dusunupde gozlerimin dolmadigi tek bir anim yok.ama herzaman sukr ediyorum. Allahim bana yarim kalmis anneligimi tamamlamak icin,yarali kalbime melhem olsun diye,bos kalan kucagimi bu bebegimle.doldurdu diye hergun binlerce kez sukr ediyorum. Neyse cok konusdum. Guzel haberlerinizi bekliyorum...
Merhaba arkadaslar yaklasik bir ay once bende 29 haftalik bebegimi kaybettim,sezeryan ile bebegim alindi.buyuk ugraslarla olan ilk bebegimizdi.enfeksiyon kapmis dedi doktorumuz,korkma bir daha olmayacak dedi,sukur ki tekrar edecek bir sebebin yok dedi,ama yinede korkuyoum.
Baslarda cok kotuydum,evde gizli gizli agliyordum.cunku annem hep yanimdaydi onunda uzulmesine dayanamadim,hem bebegime agladim hem ne olcak bundansonra diye agladim.hep esime agladim sagolsun o hep destek oldu bana.simdide hep olumlu dusunmemi sagliyor.
Nerdeyse bir aydir da hep bu forumdayim,gecmisleri okuyorum.tekrar hamile kalip doguranlari okuyup umitlenmeye calisiyorum.hamileleri takip ediyorum.ilk kez yaziyorum ama arkadasim gibi oldunuz.desteginiz icin tesekkur ederim.
okuyalım tabii canım baska isteyen ihtiyacı olan varsa okuyalım ama gerçekten haftaya bana olması çook iyi olur sıkıntılıyım moralim çook bozuk eşimle sorunlarımız var bnm ona karşı eskisi gibi olmamamdan şikayetçi bende napıyım yapamıyorum o kadar yorgun bitkin gibi isteksizimki her zaman böyle değil tabii ama çok ciddi gibi sorunlarımız.şimdi keşke bi psikoloğa itseydim bebeğimi yeni kaybettiğimde destek alsaydım diyorum.niye eşim destek olmuyo anlayışla karşılamıyo aksine beni kırıyo aşağılıyo anlamıyorumkızlar sizden bir ricam var bu hafta yasinlerimizi ayşenazın ablası için okuyalım şuan 5.5 aylık hamile ve hastanede yatıyo sıkıntılı bir durumu var güzel allahım onu şafi isminle tecelli etsin bu hafta dualarımız ona okunsun haftaya fatma beyza için okuruz allahın izniyle
Arkadaslar ya yardiminiza ihtiyacim var gel gitlerim hala ayni hizla devam ediyor.. Hafta sonu tasindik sözde bana iyi gelecekti ev tasimasi fln ki birazda olsa evet aklim dagildi.. Dün annem dediki ne güzel iste yeni baslangic icin herseyin tamam. Ise basladin, tasindiniz, kilo verdin veriyosun, su kolunda gecer insallah yani hic bir engelin kalmiyor.. Bugün esimle konustum o ztn dünden razi mayisin sonuna dogru basliyabiliriz aslinda ama icimde bi korku var sanki olmicak ilk hamileligimde birinci denemede olmustu ama bu sefer olmazsa ya aylarca sürerse bi kac kiside okumustum uzun sürüyor ondan sonra diye..ama neticede dogumum 15 aralikti yani 6 ay nerdeyse iste.. Sizcede olmiyabilirmi hemen? cok sükür sagligim yerinde kolum haricinde, ama ne bilim cok sey yasadik vucudumuz ve bünyemiz birsürü ilaclar vs agir seyler yasadIk nekadar farketmesekde vucut olarak bazen.. Mayis sonu baslasak temmuz haziran olabilirmi ya kafam yine karmakarisikkk
okuyalım tabii canım baska isteyen ihtiyacı olan varsa okuyalım ama gerçekten haftaya bana olması çook iyi olur sıkıntılıyım moralim çook bozuk eşimle sorunlarımız var bnm ona karşı eskisi gibi olmamamdan şikayetçi bende napıyım yapamıyorum o kadar yorgun bitkin gibi isteksizimki her zaman böyle değil tabii ama çok ciddi gibi sorunlarımız.şimdi keşke bi psikoloğa itseydim bebeğimi yeni kaybettiğimde destek alsaydım diyorum.niye eşim destek olmuyo anlayışla karşılamıyo aksine beni kırıyo aşağılıyo anlamıyorum
Allah razı olsun canım. elbette okuyalım haftaya mutlaka sana. derinden ben rica ettim ablam için.
zor bir durumda ve su an hastanede yatıyor.suyu bosalıyormus.5.5 aylık hamile.
suyu böyle giderse hamileliği sonlandırılacak. ama bugün biraz daha iimiş sanırım .
Ayşenazzz ablan için geçmiş olsun allahım şifasını verir inşallah onu en iyi biz anlarız,
umarım hiç bir sorun olmadan bebişini alır kucağına...
okuyalım tabii canım baska isteyen ihtiyacı olan varsa okuyalım ama gerçekten haftaya bana olması çook iyi olur sıkıntılıyım moralim çook bozuk eşimle sorunlarımız var bnm ona karşı eskisi gibi olmamamdan şikayetçi bende napıyım yapamıyorum o kadar yorgun bitkin gibi isteksizimki her zaman böyle değil tabii ama çok ciddi gibi sorunlarımız.şimdi keşke bi psikoloğa itseydim bebeğimi yeni kaybettiğimde destek alsaydım diyorum.niye eşim destek olmuyo anlayışla karşılamıyo aksine beni kırıyo aşağılıyo anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?