rabbim iyilik versin hakkında enn hayırlısı olsun cnm.olcak oldumu olur durdurulamazhayır öyle birsey olmayacak.ne düşünürsek o olur. bu bize bir sınavdı.belki yeni sınavlarda verecek Allah.
Bize saglam bir tevekkül ve Allaha teslimiyet gerekli.O ne derse o olur.
bol bol dua edicez. strestten uzak durmalısın birde.
canım malesef aramıza hosgeldin diyorum. İnş yeni bebişlerinin haberini vereceğin zamanları yasarsın.
sorularına her daim acıgız.
Allah razı olsun canım. elbette okuyalım haftaya mutlaka sana. derinden ben rica ettim ablam için.
zor bir durumda ve su an hastanede yatıyor.suyu bosalıyormus.5.5 aylık hamile.
suyu böyle giderse hamileliği sonlandırılacak. ama bugün biraz daha iimiş sanırım .
evet cnm yaa çok farklı şeyler hissediyorum ama onun beni sevdiğine benden memnun olmasada yanlış bişey yapmıcana inanıyorum çünkü bende onu çook seviyorum vebunu çok iyi biliyo ama burdaki anneler içinde diyorum atlatıcaz bugünleri inşallahcanım sanırım bu bir süreç benimde eşimle aramda ciddi sıkıntılar var .bizde ilk defa bu noktaya geliyoruz çok çaresiz hissediyorum kendimi
Ahh uğurböceği, biz yüreği yanan annelere nasıl umut oluyorsun bir bilsen, bebeğimi kaybettiğimden beri melek annelerinin yeni bir bebek sahibi olduklarını görünce o kadar seviniyor o kadar duygulanıyorum ki, allahım bu mutluluğu sana nasip etti inşallah sırasıyla burdaki tüm melek annelerine de nasip eder, bebeğinle sağlıklı, huzur dolu günler diliyorum size, onu koklarken arada bizi de aklından ve dualarından geçir lütfen allahım o muhteşem kokuyu duymayı bizlere de nasip etsin inşallahhh...
Merhaba arkadaslar yaklasik bir ay once bende 29 haftalik bebegimi kaybettim,sezeryan ile bebegim alindi.buyuk ugraslarla olan ilk bebegimizdi.enfeksiyon kapmis dedi doktorumuz,korkma bir daha olmayacak dedi,sukur ki tekrar edecek bir sebebin yok dedi,ama yinede korkuyoum.
Baslarda cok kotuydum,evde gizli gizli agliyordum.cunku annem hep yanimdaydi onunda uzulmesine dayanamadim,hem bebegime agladim hem ne olcak bundansonra diye agladim.hep esime agladim sagolsun o hep destek oldu bana.simdide hep olumlu dusunmemi sagliyor.
Nerdeyse bir aydir da hep bu forumdayim,gecmisleri okuyorum.tekrar hamile kalip doguranlari okuyup umitlenmeye calisiyorum.hamileleri takip ediyorum.ilk kez yaziyorum ama arkadasim gibi oldunuz.desteginiz icin tesekkur ederim.
Sorularim var yardimci olumusunuz.
Doktoruma iki hafta sonra muayeneye gidecegim.o nedenle bilmiyorum .ama umarim 6 ay der.kendimi ona hazirladim:)zaten zor olmustu ilki de.yani dahada ugrasabiliriz.
Bnde onu soracaktim 3ay diyen doktoru bile okudum burdan ama onemli olan bu kadar kisa surede saglikli dogum yapan var mi.ornek var mi.
okuyalım tabii canım baska isteyen ihtiyacı olan varsa okuyalım ama gerçekten haftaya bana olması çook iyi olur sıkıntılıyım moralim çook bozuk eşimle sorunlarımız var bnm ona karşı eskisi gibi olmamamdan şikayetçi bende napıyım yapamıyorum o kadar yorgun bitkin gibi isteksizimki her zaman böyle değil tabii ama çok ciddi gibi sorunlarımız.şimdi keşke bi psikoloğa itseydim bebeğimi yeni kaybettiğimde destek alsaydım diyorum.niye eşim destek olmuyo anlayışla karşılamıyo aksine beni kırıyo aşağılıyo anlamıyorum
inşallah canım benim.dualarım onunla.bugün konustum.biraz daha ii gibi durumu.
bol su içmesini söylemiş bashekim.
canım sanırım bu bir süreç benimde eşimle aramda ciddi sıkıntılar var .bizde ilk defa bu noktaya geliyoruz çok çaresiz hissediyorum kendimi
haklısın cnm bendede hata var biraz eskisi gibi değilim gerçektende biraz toparlamam lazım.şimdi düşünüyorumda keşke destek alsaydım daha çabuk atlatırdım eşimide kendimide toparlardım diyorumkırkım çıktı ama bu ara eşim gelicek sakaryaya dönüyorum biraz yoğun geçecek bende katılırım yasine inşallah... valla eşin de zor zaman yaşıyor, erkekler ağlar hep içine akıtır gözyaşını, onlarda baba bu zor zamanı birlikte atlatın... elinden geldiğince neşeli ol kocana sevecen ol valla benim eşimde çocuk gibi bazen öyle ilgi istiyorki onu seviyorum ve o mutlu olsun diye elimden geleni yapıyorum geçecek bu günler hele bide yeni bebek müjdesi gelsin daha mutlu olursunuz inşallah..
ablan için geçmiş olsun canım yaa.. inşallah bir sıkıntı olmaz sık sık haber et emi
hepsi geçecek inşallah acıdan sıkıntıdan oluyor anlayış lazım ama geçici bir durum atlatacaksınız inşallah...
olsn cnm binebze iyimiş iyi olsunlarda varsın hastanede dursunlarABLAMIN SU DURUMU BİRAZ DURMUS CANLAR. ama genede sonuc suan için belli değil.
hala hastanede müsade altında.hareketsiz kalması gerekiyor cogu zaman.
ablamın su durumu biraz durmus canlar. Ama genede sonuc suan için belli değil.
Hala hastanede müsade altında.hareketsiz kalması gerekiyor cogu zaman.
ayy cnm yaa allah yardımcısı olsun hep dediğimiz gibi cnm hayırlısı demekten dua etmekten baska yapacagımz bişey yok hiçbi annenin bizim çektiğimiz acıyı çekmesini iatemeyiz.dün gece kanaması olmus ablamın canlar.düşük tehlikeside var artık.
Rabbim acı vermesin inş
bebegi alıcaklar. suyu tamamen bitmiş.
anneye zararı varmıs. hapla cocugun ölümüne sebep olacaklarmıs.
sag cocugun ölümüne karar veriyor doktorlar. imza almıslar ablam ve eniştemden.
bebegi alıcaklar. suyu tamamen bitmiş.
anneye zararı varmıs. hapla cocugun ölümüne sebep olacaklarmıs.
sag cocugun ölümüne karar veriyor doktorlar. imza almıslar ablam ve eniştemden.
Benimde suyu tamamen bittiği için aldılar ama daha büyüktü belki yaşar umudu vardı 4 gün dayanabildi
Allah sabır versin ablana...
ABLAMI ZORDA OLSA BU AKSAM GİDİP GÖRDÜM.
ilaçlar veriyorlar devamlı.dogum gercekleşsin diye.
acılması olmus.büyük ihtimal sabaha dogum olurmus.
cok sancısı agrısı vardı. dayanamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?