Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

rabbim iyilik versin hakkında enn hayırlısı olsun cnm.olcak oldumu olur durdurulamaz şaka bi yana sağ salim kurtarrsın rabbim.

canım sanırım bu bir süreç benimde eşimle aramda ciddi sıkıntılar var .bizde ilk defa bu noktaya geliyoruz çok çaresiz hissediyorum kendimi
evet cnm yaa çok farklı şeyler hissediyorum ama onun beni sevdiğine benden memnun olmasada yanlış bişey yapmıcana inanıyorum çünkü bende onu çook seviyorum vebunu çok iyi biliyo ama burdaki anneler içinde diyorum atlatıcaz bugünleri inşallah

Canim siz.surekli aklimdasiniz.sizlerin meleyleriyle.benimkisi.cennetde birlikde oynuyorlar.bizler cok ozel melek anneleriyiz.insallah sirasiyla hepiniz bebek anneleride olucaksiniz.yeterki.umudunuzu kaybetmeyin.

başın sağolsun maalesef aramızdasın hepimiz aynı acı inşallah burası sana iyi gelir bende annemin yanındayım gizli gizli ağlıyorum tam bir ay önce bugün toprağa verdim evladımı aynı zamanda çekmişiz acıları ne demek yardımcı oluruz elbet

muhtemelen ya bir yıl der yada 6 ay canım genelde bu cevap veriliyor..
benim doktorum dikişlerime baktı rahmime baktı sezeryanından korkma kafanı topla hamile kal gel dedi etrafımda 3 ay sonra doğum yapan gayet sağlıklı hamilelik geçirende var ama belli olmaz kişiden kişiye değişiyor.... ben çok zorlanmamıştım sadece yanma vardı biraz 10 gün evladıma yoğun bakıma 2 kere gittim.. pek yatmadım belki benim çabuk iyileşiyordur bilemem.. ben yinede farklı bir doktora daha gidicem 1-2 ay sonra

kırkım çıktı ama bu ara eşim gelicek sakaryaya dönüyorum biraz yoğun geçecek bende katılırım yasine inşallah... valla eşin de zor zaman yaşıyor, erkekler ağlar hep içine akıtır gözyaşını, onlarda baba bu zor zamanı birlikte atlatın... elinden geldiğince neşeli ol kocana sevecen ol valla benim eşimde çocuk gibi bazen öyle ilgi istiyorki onu seviyorum ve o mutlu olsun diye elimden geleni yapıyorum geçecek bu günler hele bide yeni bebek müjdesi gelsin daha mutlu olursunuz inşallah..

inşallah canım benim.dualarım onunla.bugün konustum.biraz daha ii gibi durumu.
bol su içmesini söylemiş bashekim.

ablan için geçmiş olsun canım yaa.. inşallah bir sıkıntı olmaz sık sık haber et emi

canım sanırım bu bir süreç benimde eşimle aramda ciddi sıkıntılar var .bizde ilk defa bu noktaya geliyoruz çok çaresiz hissediyorum kendimi

hepsi geçecek inşallah acıdan sıkıntıdan oluyor anlayış lazım ama geçici bir durum atlatacaksınız inşallah...

haklısın cnm bendede hata var biraz eskisi gibi değilim gerçektende biraz toparlamam lazım.şimdi düşünüyorumda keşke destek alsaydım daha çabuk atlatırdım eşimide kendimide toparlardım diyorum

ABLAMIN SU DURUMU BİRAZ DURMUS CANLAR. ama genede sonuc suan için belli değil.
hala hastanede müsade altında.hareketsiz kalması gerekiyor cogu zaman.

dün gece kanaması olmus ablamın canlar.düşük tehlikeside var artık.
Rabbim acı vermesin inş

dün gece kanaması olmus ablamın canlar.düşük tehlikeside var artık.
Rabbim acı vermesin inş
ayy cnm yaa allah yardımcısı olsun hep dediğimiz gibi cnm hayırlısı demekten dua etmekten baska yapacagımz bişey yok hiçbi annenin bizim çektiğimiz acıyı çekmesini iatemeyiz.

bebegi alıcaklar. suyu tamamen bitmiş.
anneye zararı varmıs. hapla cocugun ölümüne sebep olacaklarmıs.
sag cocugun ölümüne karar veriyor doktorlar. imza almıslar ablam ve eniştemden.

Hay allahım yaaa çok zor bir durum, allah yardımcıları olsun, çok üzüldüm,
sabırlar diliyorum, başka çocuğu var mıydı ablanın?

Benimde suyu tamamen bittiği için aldılar ama daha büyüktü belki yaşar umudu vardı 4 gün dayanabildi
Allah sabır versin ablana...

Benimde suyu tamamen bittiği için aldılar ama daha büyüktü belki yaşar umudu vardı 4 gün dayanabildi
Allah sabır versin ablana...

ABLAMI ZORDA OLSA BU AKSAM GİDİP GÖRDÜM.
ilaçlar veriyorlar devamlı.dogum gercekleşsin diye.
acılması olmus.büyük ihtimal sabaha dogum olurmus.
cok sancısı agrısı vardı. dayanamadım.

ABLAMI ZORDA OLSA BU AKSAM GİDİP GÖRDÜM.
ilaçlar veriyorlar devamlı.dogum gercekleşsin diye.
acılması olmus.büyük ihtimal sabaha dogum olurmus.
cok sancısı agrısı vardı. dayanamadım.

Ayşenazz senin için de çok zor olmalı canım, acın aklına gelmiştir hep kesin((
Rabbim önce ablana sonra da sana güç versin, sabır versin... Kelimelerin tükendiği yer...

Diyecek söz bulamiyorum keske sonuc böyle olmasaydi allah ablanada sanada sabir versin.. Zorda olsa birbirinize destek cikin onu en iyi sen anlarsin canim ama kendinede dikkat et ihmal etme kendinide sanada zarar vericekse bu durum uzaktan yardimci ol bizler güclüymüsüz gibi görünsekte daha iylesme sürecindeyiz allahim yardimciniz olsun. Basiniz sagolsun

Kizlar gecenin kaci oldu ben hala oglumu düsünmekten uyuyamadim. Yüregim kaniyor icim yaniyor resmen tarifsiz bi dügüm var bogazimda.. gözyaslarim hicmi bitmiyor hergün saatlerce aglamaktan diye soruyorum
Kendime. suan tek gözümün önüne onca emir-berkeme aldigim yikiyip ütüledigim giysileri geliyor . Herkes derdi bukadar giysiyle bes cocuk büyütsen anca olur, cok esyasi vardi cok heves ettim hergün biseyler aldim ama olmadi iste napalim.. Hic bir zaman o sevdigim mavi tulumunda göremicem seni melegim.. Belki beni o tulumunla karsilarsin? Seni cokkk özledim annemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…