Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ABLAMI ZORDA OLSA BU AKSAM GİDİP GÖRDÜM.
ilaçlar veriyorlar devamlı.dogum gercekleşsin diye.
acılması olmus.büyük ihtimal sabaha dogum olurmus.
cok sancısı agrısı vardı. dayanamadım.
ayyy çok üzüldüm yaa dencek bişey yok gerçekten sözün bittiği yer ama bana hep ebeler bile şunu dedi ya olup özürlü olsaydı yada sana zarar verseydi sana bişey olsaydı.rabbim herşeyin kararını kılar.bize düşende imtihanımızı vermek rabbim sabır versin ne diyim.

hem o şimdi anlamaz sizinde öylemi oldu bilmiyorum ben hastanede çok tuhaftım gayet normalmiş gibi hemşirelere soranlara cvb veriyodum bebeğim öldüüü diyodum geçiyodum ama zamanla alevleniyo acısı.
BU ARADA BUGÜN ADET GÜNÜM AMA GELECEK GALİBA GERÇİ BİYANDAN SEVİNİYORUM ADETİM ÇOK DÜZENLİ ZAMANI VAR DEMEKKİ

Ayşenazz senin için de çok zor olmalı canım, acın aklına gelmiştir hep kesin((
Rabbim önce ablana sonra da sana güç versin, sabır versin... Kelimelerin tükendiği yer...

maesef canım zaten aklımızdan cıkmıyor.tekrar yasadım ama kendimi geri plana attım.

malesef aksam cok kötü olmusum.felç gecirir bi hale gelmişim.annem öle söyledi.bayılmısım evde.

elbette canım herseyin zamanı var ve bu zamanı Rabbim yazmıs.hayırlı zamanda gelsinler saglıkla inş.

canım senin ne güzel adetlerin düzene girmiş benim düzene giremedi geçen 23 ocakta omama gerekirken ilaçla 23 şubatta geldi şimdi 14 gün geçti hala yok malesef 10 gün sonra doktora gideceğima rtık bakalım inşallah kötü bişey yoktur bide rahimde sorun varsa ben ne yaparım artık korunmayıda bıraktık bebek için

ABLAMI ZORDA OLSA BU AKSAM GİDİP GÖRDÜM.
ilaçlar veriyorlar devamlı.dogum gercekleşsin diye.
acılması olmus.büyük ihtimal sabaha dogum olurmus.
cok sancısı agrısı vardı. dayanamadım.

melek anneleri her geçen gün artıyor diyecek söz yok 2 kardeş kaderiniz aynıymış canım rabbim cennette bir araya getirsin sizi meleklerinizle
acımı tekrar yaşadım içim yanıyor sanki kendi bebeğim

melek anneleri her geçen gün artıyor diyecek söz yok 2 kardeş kaderiniz aynıymış canım rabbim cennette bir araya getirsin sizi meleklerinizle
acımı tekrar yaşadım içim yanıyor sanki kendi bebeğim

amin canım.hiçbirsey denmiyor.kelimelerin tükendiği yer......

aysenaz canım cok üzüldüm cok

ne denir ki inan yazıcak birsey bulamıyorum

dualarım ablanla ve seninle canım benim

bebegi alıcaklar. suyu tamamen bitmiş.
anneye zararı varmıs. hapla cocugun ölümüne sebep olacaklarmıs.
sag cocugun ölümüne karar veriyor doktorlar. imza almıslar ablam ve eniştemden.
Aysenazzzzz çooook üzüldüm canım!!
Allahım önce ablacığına sonra da sana sabırlar versin inşallah

dün gece 3.3 ta normal dogum yapmıs.sonra içinde parca kalmıs ve kürtaj yapmıslar.
bayagı hırpalanmıs anlicagınız canlar. yarın taburcu oluyor allahın izniyle

dün gece 3.3 ta normal dogum yapmıs.sonra içinde parca kalmıs ve kürtaj yapmıslar.

Çoook geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa sürede ikinizin de kucağı dolar...

kızlar ben daha da kilo verdim spora gidiyorum

85den 56kg a düştüm

ama dişçide işim bitmedi hala off 8defa bir kanal tedavisine gittim bir de diş cektiricem bu ay da bebek calısmaları yattı hayırlısı

2ay bebege ara vermiş olucam toplamda 10 ay beklemiş olucam neyse vardır bunda da bir hayır

bu arada eşimle güzelce konustum
arkadaslarım baya gaz verdi
eşin yaptıklarının farkında değil seni cok seviyor falan dediler
neyse eşim ben konusunca cok üzüldü sabah hemen psikiyatriste randevu aldı
masallah 3 gündür ilacını kullanıyor ne sinir kaldı ne baska birsey
hatta eşim sabah oyalanmama cok söylenirdi
şimdi mahsus oyalanıyorum tepki vercekmi diye
dünya umurunda değil oh be

Son düzenleme:

Senin 8 ay oldu demek ki, valla ne kadar sabırlısın arkadaşım, ben haftaları, günleri sayıp duruyorum, inşallah bu sabrının mukafatını alacaksın sen de,
inşallah rabbim hepimizin kucaklarını dolduracak bir gün...

cnm nası verdin okadar kiloyuuuu

Canım başınız sağolsun, aynı zamanda da çok büyük geçmiş olsun.
Sen şimdi kendi acını az da olsa unutup ablanın yanında olacaksın, onu teselli etmeye çalışacaksın, çünkü onu en iyi sen anlarsın, ben bu acıyı yaşadığımda kendimi hep çok yalnız hissettim, kimsenin beni anlamadığını düşündüm, saçma teselli cümleleri daha da canımı acıttı, ki hala da öyle...
Ama sen biliyorsun bu acıya nasıl dayanılır, nasıl başedilir, hiç olmazsa ablanın yanında onu sonuna kadar anlayacak kardeşi var şu an...
Birbirinize sıkı sıkı sarılın ve bugünler de geçecek, bizim de bebeklerimiz kucaklarımızda olacak inşallah diye düşünün... Allah tüm ailene sabır versin arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…