canlar yaa bnm çok az geliyo adetim kesildi de diyebilirm.üstünemi gördüm yada baska bişeymi var bilmiyorum.sabah hemen dr umu arıcm sorcam.ümitlenmek istemiyorum geçende böyle az gelmişti ama şimdi bitti gibi bişey yaa.yasinler bana gelmeden ben müjdemi veririm bilmiyorum ama test yapmaya bile korkuyorum yaa biz hamiş olsak 9 ayı nası geçircez :44:
2 prensimizden sonra topiğimize bir prenses geldi
24kasım kızına kavuştu Allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah ikiside iyiymiş
sağol cnm inşallah dr uma ulaşamadım aile hekimime gitim oda uyuz adet olmuşun ya yoktur bişey dedi.dr a not bıraktım onun dönmesini bekliyorumhadı hayırlısı olsun canım, hayırlı haberlerını alalım ınsallahhh
sağol cnm bnm mutlu oldum vallaFATMA BEYZA için 5 yasini okumaya basladım.
ayy ne gzl yaa topiğimizin kurucusundan müjde geldi yani.bakalım sıra kimde2 prensimizden sonra topiğimize bir prenses geldi
24kasım kızına kavuştu Allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah ikiside iyiymiş
ayy ne gzl yaa topiğimizin kurucusundan müjde geldi yani.bakalım sıra kimde
sen normal doğumlu değilsin dimi canım
bence biraz daha beklesen
bak ben 2 de düşük yasadım korkum maximumda
yani 3 ay inan uzun bir süre değil
sonra pişman olma normal olsa sıkıntı olmazda sezeryan ne de olsa bir ameliyat
zor biliyorum ama biraz daha sabır
ilk aylar beklemek cok zor cok
bugünleri bir geçir insallah rahatlayacaksın
belki cnm bnmbelkide sıra sende:89:
Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim kizlar yanliz her bos vaktimizde konusmaya calisiyorum sürekli ayni seyleri söylüyor kesin kararli neymis alti ay calismaliymisim illa.. Ne demek bu 1 sene beklemus olucam üstelik o 9 ay daha var allahim cok zor düsündükce agliyip duruyorum. Dünden beri baska is ariyorum görsün cabaladigimi en azindan neden böyle oldu.. Cok sükür ac degiliz evimiz var daha ne bazi seyler olmasi icin bazi seylerden ödün vermek gerekir tamam hakli hep slkisik yasamakda iyi degil ömrüm boyunca borcmu ödiyim diyorda ama benim kaybolan yillarim piskolojim duygularim geri gelirmi? Ztn zor durumdayim.. Herseyden sogudum bi istegim var ondanda sogutmasin.. melegimin kardesi rizkiyla gelir insallah abisi onu/bizleri korur
Hayirli olsun cok sevindim arkadasimizin adina allah hayirli saglikli ömürler versin insallah
yaa ben dayanamadım testi yaptım ve sonuç negatif biliyodum zaten hemen olmaz.ben çabuk hamile kalabilen bi yapıya sahip değilim.rabbim hayırlı zamanı bilir ve verir inanıyorum.
evet cnm bende öyle düşünüyorum zaten fazla kilom var çok takmıyorum onun için.olsun tatlım cok üsteleme. bir dahaki aya olur inş.bende gecen ay ümitlendim vücudumun tepkilerine ama negatifti benimde biliyorsun.
kasmıyorum artık kendimi.ne zaman olursa olsun.hayırlı zamanda olsun inş.
evet cnm bende öyle düşünüyorum zaten fazla kilom var çok takmıyorum onun için.
ZORLA hiçbirsey olmaz.heleki calısmak.cok şükür bak ne güsel eviniz var.cefa cekmeden sefa olmaz zaten.
ben kirada oturuyorum.çalısmıyorum.elhamdülillah kimseye muhtac değiliz.kendi çapımda işler yapıyorum.
avon,camasır firmaları gibi... oda kafamı dagıtıyorda ondan. eşinin tutumunu hiç sevmedim.
Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim kizlar yanliz her bos vaktimizde konusmaya calisiyorum sürekli ayni seyleri söylüyor kesin kararli neymis alti ay calismaliymisim illa.. Ne demek bu 1 sene beklemus olucam üstelik o 9 ay daha var allahim cok zor düsündükce agliyip duruyorum. Dünden beri baska is ariyorum görsün cabaladigimi en azindan neden böyle oldu.. Cok sükür ac degiliz evimiz var daha ne bazi seyler olmasi icin bazi seylerden ödün vermek gerekir tamam hakli hep slkisik yasamakda iyi degil ömrüm boyunca borcmu ödiyim diyorda ama benim kaybolan yillarim piskolojim duygularim geri gelirmi? Ztn zor durumdayim.. Herseyden sogudum bi istegim var ondanda sogutmasin.. melegimin kardesi rizkiyla gelir insallah abisi onu/bizleri korur
Hayirli olsun cok sevindim arkadasimizin adina allah hayirli saglikli ömürler versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?