herkese iyi aksamlarrr
aktıf bır zamana denk gelmısımmm
aysenazım,melekyavrum nasılsınız? greathopes hamılelık nasıl? ins hersey guseldır.
ben gezmelerdeyım iste. bol bol kumas aldım almanyaya goturmek ıcı. dıkıs dıkıcem ıns bakalım.ilk parcayı dıktık bile.
bu arada herkes benı asırı zayıflamıs buldu. herkes cok toparlanmısın dedı. moral oldu ...e en son gorduklerınden sonra 12 kılo gıtmıstı.60 kıloyum artık. gercı burada bıraz alırım sanırsam ama
vermenın ylunu bulduk ins
annen öyle söylediyse cok yanlıs yapmıs.bence önce bu konuda senin hislerini ögrenmeliydi.
zamanla eşinde değişecektir canım yeniden isteyecektir ama seni saglam görmeli.
düne kadar ben senin yerindeydim.arkadaslar bana böle nasihat veriyordu burda.
onlarda istiyor kesinlikle ama sanırım zamana ihtiyacları var.
canım benim 17 ay oldu....topikteki en eski benim sanırım şuan...sırf maddi sorunlar yüzünden bekledim biliyormusun ve hala bekliyorum. Ha ne kadar doğru bilmiyorum. Bir tane evladım var tabi oda bir sebep o olmasa beklemezdim sanırım. İlk zamanlar 6 ay dolsun diye günleri saydım. sonra 6 oldu 7 oldu derken 17 olmuş...Önceki zamanlarda da çok ciddi korunduğumu söyleyemem ama ilk kez bu ay korunmadım bakalım. Başta ailelerimiz olmak üzere herkes önce borçlarınızı ödeyin diyor. Ama ben 36 yaşındayım daha ne kadar bekleyebilirimki kimse düşünmüyor....Allaha bıraktım hayırlıysa versin hayırlı değilse vermesin... Sırada tobegukum var ona da versin inşallah :) Benim bitane var çok şükür..
Melekyavrum özledim seni nerelerdesinn
melisse sen nerelerdesinn
Aysem sende bayadır uğramadın galiba yada ben kaçırdım
2 prensimizden sonra topiğimize bir prenses geldi
24kasım kızına kavuştu Allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah ikiside iyiymiş
hiç bizi özlememişsin darıldım sana...(
slm kızlar doktordan geliyorum.inanın her kontrol böyle olacaksa buna kalbim dayanmayabilir.muayene olana kadar kalp sesimi duyabilirdim yani.elimde zikirmatik 10 bin çekmişim yerimde durmak için.muayen sırasında da doktor ekrana eğildikçe kötü bişey söyleyecek diye ödüm patladı her cümlesinden sonra çok şükür dedim.ama biz sanki mimlenmişiz ya bizim bebekler sanki hep problemli doğacak ya şimdilik daha küçük bi problem gözükmüyor diyor doktor.nasıl şimdilik ?sabır ya Rabbim.bu arada bi kızım olacak galiba.benzetti doktor hanım.
bi istatistik size bebeğini kaybedip yeniden bebek sahibi olanların çoğu ters cinsiyette sağlıklı doğum yapıyor.öyle mi?burdaki arkadaşlar öyle oldu sanki değil mi?
keten kimse sana öyle birsey diyemez
sen 2 ben 3 bebek kaybettim kolay değil elbette ama buna kimse sevinmez
sevinenlerde insan değil zaten
onları kale alma canım
herkes basına gelcek diye korkarak bakar
kolay değil böyle şeylerle baskasının yarasını deşmek emin ol
seni düşünmese ya benimde basıma gelirse diye korkar
canım sakın üzme kendini
hiç doktora gittinmi
gittiysen nerde gideceksin
Olacak, olacak inşallah her şey bizim için de güzel olacak. Eşin de ikna olacak, kucaklarımız da dolacak. Rabbim sağlık versin ve bekletmesin yeterki.....Olurmu öyle sey canim kesinlikle kirilip darilmam benim aklim basimda degilki bu ara yine o yüzden yardim istedim benim göremediklerimi siz görebilirsiniz..
Bugün bende düsündüm ve bende arada kaldim ama yinede karar aldim bos yere kendimi kasip stres yapmicam olacagi varsa rabbim bi yolunu gösterir.. Yavrum emir berkemimde ilk denememizde olmustu ve bir kan damlasi yüzünden melek oldu yani allah istese o kan damlasini veremezmi? Dedigin gibi korunsakta korunmasakta hayirliysa olacak insallah.. bir iki ay daha kendime ve esime toparlama süreci veriyorum. Sonra ztn önce bi doktora gidip kontrol ettirmek istiyorum herseyimi.. esimle yine konustuk ve Bugün anladimki o daha anca anca üzüntüsünü atiyor bu sekilde ifade edebiliyor korkusundan yanlis oldugunu umut kirici oldugunu söyleyince gözyaslarini tutamadi..
Her ne olursa olsun ara sirs piskolojikmen umutsuzluga ve karamsarliga kapilsamda allah bizlere basta saglik sonra hayirlisiyla ömür versinde gerisi olur ben inaniyorum
Sen de sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah canım.slm kızlar doktordan geliyorum.inanın her kontrol böyle olacaksa buna kalbim dayanmayabilir.muayene olana kadar kalp sesimi duyabilirdim yani.elimde zikirmatik 10 bin çekmişim yerimde durmak için.muayen sırasında da doktor ekrana eğildikçe kötü bişey söyleyecek diye ödüm patladı her cümlesinden sonra çok şükür dedim.ama biz sanki mimlenmişiz ya bizim bebekler sanki hep problemli doğacak ya şimdilik daha küçük bi problem gözükmüyor diyor doktor.nasıl şimdilik ?sabır ya Rabbim.bu arada bi kızım olacak galiba.benzetti doktor hanım.
bi istatistik size bebeğini kaybedip yeniden bebek sahibi olanların çoğu ters cinsiyette sağlıklı doğum yapıyor.öyle mi?burdaki arkadaşlar öyle oldu sanki değil mi?
bu gece rüyamda benden 3 gün önce doğum yapan arkadaşımı ve kızını gördüm rüyamda kızını benim yanıma bıraktı gitti sevdim o bebeği ninni söyledim kucağıma aldım ninni söylerken ağladım sonra annesi geldi aldı kızını ve gitti.biraz önce faceyi açtım kızının son halinin resimlerini koymuş yaşasaydı benim kızımda aynı olacaktı resimlere baktım baktım rüyamda gördüğüm bebekti üstelik arkadaşımın kızını hiç görmemiştim ben.hayır olsun inşallah rabbim bizlerede bi evlat versin allahım sağlıklı sıhhatli
canım bak. o yazdıgım dua ya cok itimat ediorum ben. yanı her dua ole tabi ama ne bıleyım mana olarakta cok mantıklı ve kalbe dokundu bende.
'dogurmamak sıfatı rabbıme ait' bize bunu yasatma die.
bu hamıle olanlar icin dusukten korunma niyetıyle ,hamıle kalmak isteyenler icinde bebek niyetiyle ins.
siddetle tavsiye ederimm
canım nedır bu dua, suan cok cıkmazdayım yenıden avlat sahıbı olmak ıstıyorum okumaya cok ıhtıyacım var.. Yer gok dua uzerıne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?