Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım sen nasılsın bende seni iyi gördüm
kilolar da gitmiş oh miss

keten kimse sana öyle birsey diyemez
sen 2 ben 3 bebek kaybettim kolay değil elbette ama buna kimse sevinmez
sevinenlerde insan değil zaten
onları kale alma canım
herkes basına gelcek diye korkarak bakar
kolay değil böyle şeylerle baskasının yarasını deşmek emin ol
seni düşünmese ya benimde basıma gelirse diye korkar

canım sakın üzme kendini
hiç doktora gittinmi
gittiysen nerde gideceksin

Olurmu öyle sey canim kesinlikle kirilip darilmam benim aklim basimda degilki bu ara yine o yüzden yardim istedim benim göremediklerimi siz görebilirsiniz..
Bugün bende düsündüm ve bende arada kaldim ama yinede karar aldim bos yere kendimi kasip stres yapmicam olacagi varsa rabbim bi yolunu gösterir.. Yavrum emir berkemimde ilk denememizde olmustu ve bir kan damlasi yüzünden melek oldu yani allah istese o kan damlasini veremezmi? Dedigin gibi korunsakta korunmasakta hayirliysa olacak insallah.. bir iki ay daha kendime ve esime toparlama süreci veriyorum. Sonra ztn önce bi doktora gidip kontrol ettirmek istiyorum herseyimi.. esimle yine konustuk ve Bugün anladimki o daha anca anca üzüntüsünü atiyor bu sekilde ifade edebiliyor korkusundan yanlis oldugunu umut kirici oldugunu söyleyince gözyaslarini tutamadi..
Her ne olursa olsun ara sirs piskolojikmen umutsuzluga ve karamsarliga kapilsamda allah bizlere basta saglik sonra hayirlisiyla ömür versinde gerisi olur ben inaniyorum

Canıııım. Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım...
Çok ve boş yere üzüyorsun canını tatlım!
Nasibinde varsa o bebek, korunsan bile çıkar gelir sana. Eşine, sıkıntına, maddiyatına rağmen...
Ha beklemek zor, kabul.
Ama büyük konuşma nasıl beklerim, bekleyemem deme. Benim gibi büyük konuşma!
Ben çok kurdum o cümleleri.... Ne oldu? Oydu buydu derken 16 ay oldu!!!!!
Eşini bırak, Rabbim bekletmesin!!! Bana dediği gibi "al sana beklemek" demesin.
Benim her şeyim tam. Evim, işim, arabam, çokça param, bol dualı dilim... Ne işime yarıyor??
Bi tek bebeğim eksik olduktan sonra!!!!
Sabret canım. Biz çok zor bir sınav veriyoruz. Bak demekki ben sınavı geçememişim ki hala bekliyorum.
Üzme artık tatlı canını bu kadar..
Umarım seni kırmamışımdır canım.
Mevlana nın şu sözleri çok paylaşıldı bu sayfada ama ben bir kerede senin, bir kere de benim için tekrar paylaşmak istedim...
"Allah der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
... Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın."

Hz.Mevlana

Kadincagizin günahini aldim dememis, gerci yinede biraz daha bekleme taraftari oda.. en cok dogumda ameliyatda benimde ölebilme ihtimalim yüksekti diye ve doktorun 1 sene kesinlikle beklemelisin yoksa basta senin icin riskli olacak sözüne endise etti anliyabiliyorum tabiki doktorum yine onayi verirse bende altinci ay basliyalim istiyodum. Yoksa ztn riske atmam!
Ah canim hatirliyorum evet, insallah o da daha fazla bu düsüncede sapli kalmaz anliyabiliyorum korkusunu ama melekyavrumun dedigi gibi neler, kimler var dünyada bebek sahibi olan birde kardesi var bizi koruyan gerisi allah kerim ben artik su iki ay en azindan toparlaniyim görsün cabaladigimi ve istedigimi

hiç bizi özlememişsin darıldım sana...(

2 prensimizden sonra topiğimize bir prenses geldi

24kasım kızına kavuştu Allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah ikiside iyiymiş

ayyyy canım benim sitemizin kurucusunun gözü aydın olsun inş. arkadaşımın, allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş. darısı bizlerin ve bekleyenlerin başına olsun hayırlısıyla çok sevindim arkadaşım adına...

slm kızlar doktordan geliyorum.inanın her kontrol böyle olacaksa buna kalbim dayanmayabilir.muayene olana kadar kalp sesimi duyabilirdim yani.elimde zikirmatik 10 bin çekmişim yerimde durmak için.muayen sırasında da doktor ekrana eğildikçe kötü bişey söyleyecek diye ödüm patladı her cümlesinden sonra çok şükür dedim.ama biz sanki mimlenmişiz ya bizim bebekler sanki hep problemli doğacak ya şimdilik daha küçük bi problem gözükmüyor diyor doktor.nasıl şimdilik ?sabır ya Rabbim.bu arada bi kızım olacak galiba.benzetti doktor hanım.

bi istatistik size bebeğini kaybedip yeniden bebek sahibi olanların çoğu ters cinsiyette sağlıklı doğum yapıyor.öyle mi?burdaki arkadaşlar öyle oldu sanki değil mi?

kızlar sizi çok özledim bu ara giremedim ama hep aklımdaydınız eşimle ilgili büyük sıkıntılar yaşadım ama şimdilik çok şükür bu ara saplantılı şekilde temizlik yapıyorum .

Rabbim zamanında, hayırlı, sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhh,
Gönlümüzden kaybettiğimiz bebeğimizle aynı cinsiyette bir bebek geçiyor, ben hep bir kızım olsun istemiştim hatta 10 tane de çocuğum olsa hepsi kız olsun derdim :)) rabbim bana bir tane verdi, ama olmadı yaşayamadı kuzum, şimdi sadece allahım sağlıklısını, hayırlısını nasip et inşallah diye dua ediyorum, oğlan kız hiç farketmez...
Gebeliğinin ne kadar heyecan ve telaş içinde geçtiğini tahmin edebiliyorum, ne yazık ki biz normal bir hamilelik geçiremiyeceğiz hep bir endişe, hep bir korku olacak, ama içini ferah tut, karnındaki minik mucizeye odaklan, gerisi boş zaten...
Allahım inşallah bana ve tüm melek annnelerine de tekrar nasip etsin bu mucizeyi...

bilmiyorum canım ya. Tıp fakültesine gittim homozigot mutanat herkadında var hemen hemen dedi ilaç vermedi hamile kaldığında gel dedi.adetlerim düzensiz olduğu için soğan kürüne başlamıştım 8 gün kullandım çok şükür adet oldum ama bi garip geliyor gelmiyor gibi değişik bişey.allah nasip ederse cumartesi doğum yaptıran doktora gideceğim kontrol için vede rahimde bi sıkıntı yok derse artık tamamen başlayacağız bebek çalışmalarına benimde 6 ay bitti artık daha dün gibi ama.inşallah rahimde kist falan yoktur dua edin benim için canlarım.

bu gece rüyamda benden 3 gün önce doğum yapan arkadaşımı ve kızını gördüm rüyamda kızını benim yanıma bıraktı gitti sevdim o bebeği ninni söyledim kucağıma aldım ninni söylerken ağladım sonra annesi geldi aldı kızını ve gitti.biraz önce faceyi açtım kızının son halinin resimlerini koymuş yaşasaydı benim kızımda aynı olacaktı resimlere baktım baktım rüyamda gördüğüm bebekti üstelik arkadaşımın kızını hiç görmemiştim ben.hayır olsun inşallah rabbim bizlerede bi evlat versin allahım sağlıklı sıhhatli

Olacak, olacak inşallah her şey bizim için de güzel olacak. Eşin de ikna olacak, kucaklarımız da dolacak. Rabbim sağlık versin ve bekletmesin yeterki.....
Sen de sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah canım.
Ama o istatistik hepimizin dikkatini çekti. Uğurböceği hariç diğer herkesin bebeği zıt cinsiyette...
Ve bu istatistiği Doğa nın Dr da söylemişti. O yüzden garibim de hep erkek istemişti.
Sağlıcakla doğsunlar da gerisi nasip artık...

ben bu rüyayı hayra yorarım veeeeee yakın zamanda demekki senin de bebişin olacak.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız hanımlar, salı gunu ılk kez oglumu zıyarete gıttım kolay olmadı erteledıgım kadar zormus Allah ım hepımıze sabır versın, ıcım yanıyoo

Slm kızlar nasılsınız.uzun zamandır giremedim.geçmişi takip ettim.fazla bir degişiklik yok.yakında yeni bebiş haberleri gelcek gibi inşallah.sanki herkes korunmayı bırakmış.hadi hayırlısı rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. Bisey sorcam arkadaşlarld.prof.dr alkan yıldırımı bilen varmı.gitmiş olan

canım nedır bu dua, suan cok cıkmazdayım yenıden avlat sahıbı olmak ıstıyorum okumaya cok ıhtıyacım var.. Yer gok dua uzerıne..

yine bi istatistik ;şu Çin takvimi dedikleri şey doğruymuş bende 3 te 3 tuttu.hiçbir gebeliğimi ona göre ayarlamadım tabi. biz melek anneleri bebeğe susamışken ne önemi var bunun.hani olurya bakmak isterseniz diye:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…