erkek evladı bilemem de canım kız evlat cidden rızkıyla geliyor
benim meleğime hep şans meleğim derdim
o rahmime düştüğü andan itibaren evimize bolluk geldi
ki ne büyük borclar alttından cıktı yazsam dudağın ucuklar neler atlattık
emeksiz yemek olmaz derler ya
biz cidden çok emekler verdik
ama kızım karnımdayken meleğim ne güzel seylere vesile oldu
hele de babası için
eşimin maddi olarak herseyi yolunda gitmeye basladı
derler ya
Kız Evladı Rahmet Erkek Evladı Nimetdir..! ALLAH Nimet için Sorgu-Sual Eder..! Rahmet için Ödüllendirir.
bu sözün erkek tarafını bilemem ama kız evlat için altına imzamı atarım
insallah meleğinin kardeşi rızkıyla gelecektir hiç şüphem yok
biz o borclardan kurtulduysak inan sizde cıkıs yolu bulursunuz
Allah yardımcınız olsun
Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim kizlar yanliz her bos vaktimizde konusmaya calisiyorum sürekli ayni seyleri söylüyor kesin kararli neymis alti ay calismaliymisim illa.. Ne demek bu 1 sene beklemus olucam üstelik o 9 ay daha var allahim cok zor düsündükce agliyip duruyorum. Dünden beri baska is ariyorum görsün cabaladigimi en azindan neden böyle oldu.. Cok sükür ac degiliz evimiz var daha ne bazi seyler olmasi icin bazi seylerden ödün vermek gerekir tamam hakli hep slkisik yasamakda iyi degil ömrüm boyunca borcmu ödiyim diyorda ama benim kaybolan yillarim piskolojim duygularim geri gelirmi? Ztn zor durumdayim.. Herseyden sogudum bi istegim var ondanda sogutmasin.. melegimin kardesi rizkiyla gelir insallah abisi onu/bizleri korur
Hayirli olsun cok sevindim arkadasimizin adina allah hayirli saglikli ömürler versin insallah
2 prensimizden sonra topiğimize bir prenses geldi
24kasım kızına kavuştu Allahım hayırlı sağlıklı ömürler versin inşallah ikiside iyiymiş
Çok sevindim canım. Ben de hep kıskanır sevemem, üzülürüm dayanamam diye hiç görmedim ennn yakın arkadaşlarımın bebeklerini. Valla bende de hiç beklediğim gibi olmadı. Aksine iyi bile geldi. Demekki Rabbim dayanma gücünü de nasip etmiş bize..herkese merhablarr,
eskısehırden yazıorum bu sefer. bır ıkı haftadır yollardayım gezmelerdeyım. vakıt olmuyor. gecen gun kızımla yasıt eltımın bebegı ve anne olmus eltımle aylar sonra yenıden bulustum.
onlarla karsılasana kadar yuregım agzımdaydı. ama rabbım ole bı esenlık ferahlık verdı ki icime kendıme bile ınanamadım. o bebegı sewıp kucagım aalısım. bu durumu bole karsılamam rabbım lutfetı cok sukur.
sonucta kıskanıp sewemem gıbı gelmıstı ama sonra bu rabımın takdırı onun verdıgı uyugun gordugunu hasa ben kıskanıp nasıl ole hıssedıorum dıodum. cok sukur hıc bekledıgım gıbı olmadı.
sankı ben o acıları yasamamısım ve yenıden ılerde evlatlarım olacak dusuncesıyle cok ferah atlattım bu durumu.
bu arada kayınvalıdemden bır dua ogrendım. hemen ppaylasayım dedım. 70.000 defa 'lem yelıd' cekmek.
mana olarak allahu tealanın dogurmayıp,dogrulmadıgı manasında.
rabbım dogurmamak senin sıfatın ,bana ızın ver dogurayım manasıyla 70.000 defa cekılmesı gerektıgını soledıler. ve gayet saglam bır kaynak.bılgınızeeee
Canıııım. Yazmayayım yazmayayım dedim ama dayanamadım...Cevaplariniz icin cok tesekkür ederim kizlar yanliz her bos vaktimizde konusmaya calisiyorum sürekli ayni seyleri söylüyor kesin kararli neymis alti ay calismaliymisim illa.. Ne demek bu 1 sene beklemus olucam üstelik o 9 ay daha var allahim cok zor düsündükce agliyip duruyorum. Dünden beri baska is ariyorum görsün cabaladigimi en azindan neden böyle oldu.. Cok sükür ac degiliz evimiz var daha ne bazi seyler olmasi icin bazi seylerden ödün vermek gerekir tamam hakli hep slkisik yasamakda iyi degil ömrüm boyunca borcmu ödiyim diyorda ama benim kaybolan yillarim piskolojim duygularim geri gelirmi? Ztn zor durumdayim.. Herseyden sogudum bi istegim var ondanda sogutmasin.. melegimin kardesi rizkiyla gelir insallah abisi onu/bizleri korur
Hayirli olsun cok sevindim arkadasimizin adina allah hayirli saglikli ömürler versin insallah
herkese merhablarr,
eskısehırden yazıorum bu sefer. bır ıkı haftadır yollardayım gezmelerdeyım. vakıt olmuyor. gecen gun kızımla yasıt eltımın bebegı ve anne olmus eltımle aylar sonra yenıden bulustum.
onlarla karsılasana kadar yuregım agzımdaydı. ama rabbım ole bı esenlık ferahlık verdı ki icime kendıme bile ınanamadım. o bebegı sewıp kucagım aalısım. bu durumu bole karsılamam rabbım lutfetı cok sukur.
sonucta kıskanıp sewemem gıbı gelmıstı ama sonra bu rabımın takdırı onun verdıgı uyugun gordugunu hasa ben kıskanıp nasıl ole hıssedıorum dıodum. cok sukur hıc bekledıgım gıbı olmadı.
sankı ben o acıları yasamamısım ve yenıden ılerde evlatlarım olacak dusuncesıyle cok ferah atlattım bu durumu.
bu arada kayınvalıdemden bır dua ogrendım. hemen ppaylasayım dedım. 70.000 defa 'lem yelıd' cekmek.
mana olarak allahu tealanın dogurmayıp,dogrulmadıgı manasında.
rabbım dogurmamak senin sıfatın ,bana ızın ver dogurayım manasıyla 70.000 defa cekılmesı gerektıgını soledıler. ve gayet saglam bır kaynak.bılgınızeeee
yaa ben dayanamadım testi yaptım ve sonuç negatif biliyodum zaten hemen olmaz.ben çabuk hamile kalabilen bi yapıya sahip değilim.rabbim hayırlı zamanı bilir ve verir inanıyorum.
Arkadaşım ne mutlu sana, çok büyük bir engeli aşmışsın bana göre, ben değil bebek görmek, lafı dahi geçtiğinde bile kendimi çok kötü hissediyorum, benim de iş yerimde benden 2,5 ay sonra hamile kalan bir arkadaşım var, sırf karşılaşırım korkusuyla hala işe gidemiyorum, ben erken doğum yaptım o henüz doğum yapmadı, kızın adı geçtiğinde bile kötü oluyorum, ben kucağıma alamadım o alacak yakında diyorum, allah tabii sağlıkla kucağına almasını nasip etsin ama ne yapayım imreniyorum işte(( içimde öyle bir boşluk var ki ve içimde öyle bir ukde kaldı ki engelleyemiyorum bu düşüncelerimi...
canım benim 17 ay oldu....topikteki en eski benim sanırım şuan...sırf maddi sorunlar yüzünden bekledim biliyormusun ve hala bekliyorum. Ha ne kadar doğru bilmiyorum. Bir tane evladım var tabi oda bir sebep o olmasa beklemezdim sanırım. İlk zamanlar 6 ay dolsun diye günleri saydım. sonra 6 oldu 7 oldu derken 17 olmuş...Önceki zamanlarda da çok ciddi korunduğumu söyleyemem ama ilk kez bu ay korunmadım bakalım. Başta ailelerimiz olmak üzere herkes önce borçlarınızı ödeyin diyor. Ama ben 36 yaşındayım daha ne kadar bekleyebilirimki kimse düşünmüyor....Allaha bıraktım hayırlıysa versin hayırlı değilse vermesin... Sırada tobegukum var ona da versin inşallah :) Benim bitane var çok şükür..
Melekyavrum özledim seni nerelerdesinn
melisse sen nerelerdesinn
Aysem sende bayadır uğramadın galiba yada ben kaçırdım
Bencede canim zorla hic bisey olmaz! Yanlis söyledim bizde kiradayiz, evsiz barksiz degiliz siginacak bi evimiz var anlaminda demek istedim. Ama bi arkadasim dün dediki emir berkem yasasaydi nolacakti ona nasil bakacakti.. Ya benim esim hic böyle degildi nolduysa bu hafta oldu.. Ben bu hafta cok kötüydüm uzun zamandir bukadar olmamistim sinir krizleri aglama krizleri gecirdim ve annem tesadüf gördü acaba diyorum annem 2 gün önce mehmetle yanliz kalmisti annem söylemis olmali. Zt. Annem kesinlikle bekleme taraftariydi benim bu halim yüzünden. Esim benden cok istiyordu noldu su iki günde anlamadim önceden konustugumuzda ne istiyosun bundan sonra hayatinda hayalin hedefin ne dedigimde önce bi cocugumuz olsun gerisinin önemi yok diyordu..
herkese iyi aksamlarrr
aktıf bır zamana denk gelmısımmm
aysenazım,melekyavrum nasılsınız? greathopes hamılelık nasıl? ins hersey guseldır.
ben gezmelerdeyım iste. bol bol kumas aldım almanyaya goturmek ıcı. dıkıs dıkıcem ıns bakalım.ilk parcayı dıktık bile.
bu arada herkes benı asırı zayıflamıs buldu. herkes cok toparlanmısın dedı. moral oldu ...e en son gorduklerınden sonra 12 kılo gıtmıstı.60 kıloyum artık. gercı burada bıraz alırım sanırsam ama
vermenın ylunu bulduk ins
Arkadaşım ne mutlu sana, çok büyük bir engeli aşmışsın bana göre, ben değil bebek görmek, lafı dahi geçtiğinde bile kendimi çok kötü hissediyorum, benim de iş yerimde benden 2,5 ay sonra hamile kalan bir arkadaşım var, sırf karşılaşırım korkusuyla hala işe gidemiyorum, ben erken doğum yaptım o henüz doğum yapmadı, kızın adı geçtiğinde bile kötü oluyorum, ben kucağıma alamadım o alacak yakında diyorum, allah tabii sağlıkla kucağına almasını nasip etsin ama ne yapayım imreniyorum işte(( içimde öyle bir boşluk var ki ve içimde öyle bir ukde kaldı ki engelleyemiyorum bu düşüncelerimi...
ii aksamlar tatlım. uzun zaman oldu görüşemeyeli denk gelemiyoruz bir türlü.
bende 62 kiloyum halane bi adım ileri ne bi adım geri gidiyorum
moralmen fena sayılmam.ara ara gitgeller yasıyorum.
kafam karısıyor cogu zaman.aman ne bilim ya
canım bak. o yazdıgım dua ya cok itimat ediorum ben. yanı her dua ole tabi ama ne bıleyım mana olarakta cok mantıklı ve kalbe dokundu bende.
'dogurmamak sıfatı rabbıme ait' bize bunu yasatma die.
bu hamıle olanlar icin dusukten korunma niyetıyle ,hamıle kalmak isteyenler icinde bebek niyetiyle ins.
siddetle tavsiye ederimm
inş bende baslıyorum o zaman tatlım.ne kadar zamanda cekiliyor????
bır zaman solemedıler sms cok uzatmasak iyi olur. zaten sadece2 lem yelid' cekıoruz. kolay olur ins
inş canım bende baslarım bir an önce.bu arada diger topiğe katılmıyormusun artık?hergün yeni biri gidiyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...-guzel-isimleriyle-iyilesmeye-varmisiniz.html
kız aslında katılmadıgımdan degıl. ben okudum ama nete giriıp bildirim yapamadım ki. esmaları cekmedım son haftalarda ama kuranla namzlarımı yapıorum ıns.
bıldırım yapcak durumum olmadı ondan.
kız aslında katılmadıgımdan degıl. Ben okudum ama nete giriıp bildirim yapamadım ki. Esmaları cekmedım son haftalarda ama kuranla namzlarımı yapıorum ıns.
Bıldırım yapcak durumum olmadı ondan.
senin adına çok sevindim bi sınavı daha atlattın diyeyim sana artık alışıyoruz değilmi haftasonu kız kardeşim evleniyor ben kara kara düşünüyorum şimdi herkes bana aynı şeyleri söyleyecek aa işte bununda bebeği öldü diyecekler moralimi bozacaklar gözüme gözüme sokacak millet çocuğunu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?