canım cokkkk sıkkın içim hiçbiryere sıgmıyor.sebebinide bilmiyorum tam olarak.
sanki bu sevinçli haberi ben hiç veremeyecekmişim gibi.cevremde gene hamileler cogaldı.
eşimdede bebek istegini sanki göremiyorum pek.
darlamasak içimizi ama bende öyleyim çok sıkılıyorum çok hasretim oğluma çok ve ailem uzakta bir destekçim yok yanımda daha 2 adet dönemi daha bekleyecem sonra ne kadar bekleyecem bakalım...
aynazzzcım sen daha önce dünyalar güzeli bir evlat dünyaya getirmedin mi? şimdi niye olmasın canım ya er yada geç rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip edecek inşallahhhh...
bak dün bir haber okudum kadın 40 yaşında hiç bebeği olmamış ve 8 aylıkken hamile kaldığını öğrenmiş :) kilolu bir bayan ve mide rahatsızlığı varmış o yüzden farketmemiş karnındaki bebişinin hareketlerini rahatsızlıktan zannetmişgece gece çok güldüm keşke bende öyle haber alsam 8 aylıkken stressiz bir hamilelik düşünsene 1 ay sonra bebiş
ben bu rüyayı hayra yorarım veeeeee yakın zamanda demekki senin de bebişin olacak.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hahaha çok iyiyimiş gerçekten valla keşke bize de öyle olsa endişesiz korkudan uzak bir 8 ay harika olurdu,
Ama bizim endişelerimiz daha hamile bile kalmadan başlıyor ne yazık ki... Ben de ayşenazz gibiyim, daha şimdiden yaa hemen olmazsa diye kuruyorum kafamda, hamilelikte yaşayacağım kabuslardan bahsetmiyorum bile((
Ama bütün bu olumsuz düşüncelerden uzaklaşmamız lazım hem psikolojik hem de fiziksel olarak hamileliğe hazır olursak belki herşey daha kolay olur...
Bende aynen sizin gibiydim. Korku,stress yasiycagimi biliyordum daha hamile kalmadan.ama ben ilk hamileloyimde dokuz ay boyunca hic sorun yasamadim diye bundqda yasaamiycagimi az cok biliyordum.benimki tamamen dr.un hataasaydi dogumda onun salakligi yuzunden kayb ettim bebegimi.ama yinede insan korkuyir.ben en cok doguma yaklasirken stress yasiyordum ,aslinda bu defa normal dogum degilde sezeryan olucakdim ama yinede elimde degildi.sadece allaha sigindim.ve hergun "ayetel kursu"okudjm taaa ameliyyata giren dakikaya kadar.sukurler olsunki hersey iyi oldu.otekinde hic neden yokken agkayarak girdim hastaneye aglayarakda cikdim.ama bu defa ancaj guldum hastaneye gulerek girdim gulerekde cikdim.insallah once hamile kalirsaniz hastaneye gidince asla aglamayin ne ursa olsin aglamak yok.
Bende aynen sizin gibiydim. Korku,stress yasiycagimi biliyordum daha hamile kalmadan.ama ben ilk hamileloyimde dokuz ay boyunca hic sorun yasamadim diye bundqda yasaamiycagimi az cok biliyordum.benimki tamamen dr.un hataasaydi dogumda onun salakligi yuzunden kayb ettim bebegimi.ama yinede insan korkuyir.ben en cok doguma yaklasirken stress yasiyordum ,aslinda bu defa normal dogum degilde sezeryan olucakdim ama yinede elimde degildi.sadece allaha sigindim.ve hergun "ayetel kursu"okudjm taaa ameliyyata giren dakikaya kadar.sukurler olsunki hersey iyi oldu.otekinde hic neden yokken agkayarak girdim hastaneye aglayarakda cikdim.ama bu defa ancaj guldum hastaneye gulerek girdim gulerekde cikdim.insallah once hamile kalirsaniz hastaneye gidince asla aglamayin ne ursa olsin aglamak yok.
kızlar cok kötüyüm
bana bir akıl verin
sabah uyandık hersey güzel eşimle güzel bir kahvaltı cay keyfi eşim işe bende carsıya gidicektim
eşim evden cıkıordu bekle dedim beraber gidelim
keske demeseydim
evden cıktık merdivenden bes on kişi cıkıyor
bir baktım birinin kucağğında bebek kundagı
alt komsum eşinin elini tutuyor kadının karnı hala şiş
doğum yapmıs
ben iyileşiyordum halbuki
bu da nerden cıktı
o merdivenlerden ben kan kusa kusa cıkmıstım
o bebek aglarsa sesini duyarsam of ne yapıcam ben
Allahım asla kıskanmıyorum sadece kendimi hatırlayıp üzülüyorum
Canım çok zor evet ama katlanacağız elden ne gelir,
Benim de karşı komşumun iki tane kızı var biri küçük en fazla bir yaşında sürekli duyuyorum seslerini, gece ağlama sesi fln, ama en çok annesi el kadar bebeğe feryat figan bağırınca üzülüyorum, diyorum bu kadın ne istiyor bebeğinden, bilmiyor mu ne şanslı, sağlıklı iki tane evladı yanında, ben her bağırma sesi duyduğumda evimde ağlıyorum, dua ediyorum allahım benim bebeğim olursa böyle davranmıcam diye...
Senin de olacak bebeğin sen de kucağında bebeğinle çıkacaksın o merdivenleri, senin evinde şenlenecek bir gün, bunları düşün bunları hayal et , az biraz sabır, elbet yaşadığımız bu karanlıktan kurtulacağız, elbet bizim de aydınlanacak günlerimiz...
kızlar cok kötüyüm
bana bir akıl verin
sabah uyandık hersey güzel eşimle güzel bir kahvaltı cay keyfi eşim işe bende carsıya gidicektim
eşim evden cıkıordu bekle dedim beraber gidelim
keske demeseydim
evden cıktık merdivenden bes on kişi cıkıyor
bir baktım birinin kucağğında bebek kundagı
alt komsum eşinin elini tutuyor kadının karnı hala şiş
doğum yapmıs
ben iyileşiyordum halbuki
bu da nerden cıktı
o merdivenlerden ben kan kusa kusa cıkmıstım
o bebek aglarsa sesini duyarsam of ne yapıcam ben
Allahım asla kıskanmıyorum sadece kendimi hatırlayıp üzülüyorum
Bu gunun agirligi altinda eziliyorum.aslinda sukr ediyorum o yuce rabbime bu gunu yanliz gecirmeme izin.vermedi.sakin gorunmeye calishsamda icim dopdolu.herkrs dusunme diyor ama elimde deyil gozumu kapatdigimda film gibi geciyor gozumun onunden.o kadarki bebegimi emziremiyorum.cunku sutum gelmiyor, bilemiyorum stresdenmi uzuntudenmi,ama suan bebek agliyor ama sutum gelmiyor.burada paylasirsam belki rahatlarim diye dusundum.
bugünün verdiği sıkıntıdandır gelir sütün merak etme... evladını unutamazsın unutmada o da hala yavrun ve seni bekliyor güzel meleğin... ama çok şükür ki bir sene sonra bugün kucağın boş değil darısı başımıza ben evladımı kaybedeli 43 gün olduzaman nasıl geçer bilmiyorum içim yanıyorrrrr
Bu gunun agirligi altinda eziliyorum.aslinda sukr ediyorum o yuce rabbime bu gunu yanliz gecirmeme izin.vermedi.sakin gorunmeye calishsamda icim dopdolu.herkrs dusunme diyor ama elimde deyil gozumu kapatdigimda film gibi geciyor gozumun onunden.o kadarki bebegimi emziremiyorum.cunku sutum gelmiyor, bilemiyorum stresdenmi uzuntudenmi,ama suan bebek agliyor ama sutum gelmiyor.burada paylasirsam belki rahatlarim diye dusundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?