canımmmm cok ii anlıyorum.hepimiz aynı oluruz.heleki ilk sene.ne kadar kucagın dolsada muhakkak iç sızısı gecmez.
heleki o gün gelip cattıgında.kızım 6 eylülde dogdu benim17 eylülde vefat etti.
her ne kadar güçlü dursamda o gün gelince karnımda dolsa hüzünlü bir gün olacaktır eminim.
ama sen kendini bebegin için ayakta tutmalısın.onun sana ihtiyacı var.
sütün gelmezse eczanelerde süt yapıcı caylar var.onlardan al.
BENDE en cok anneler gününden ve o berbat 2temmuz gününden korkuyorum
acaba gün boyu uyusammı mı diorum
şimdiden sıkıntısı bastı
zor bi düğün macerasından dönmüş bulunmaktayım malesef herkes seninde başın sağolsun edi durdukça ağlattılar beni hamileleri bebeği kucağında olanları gördükçe morallerim bozuldu hele teyzemde benden 2 ay önce doğum yapmıştı onun bebeğini sevdim bi tek kucağıma ladım kapkara gözlerine baktım allahhım dedim aynı kızım onun yüzüde böyle ufacıktı yuvarlakçaydı dedim.Allahım inşalah kardeşime huzurlu bi yuvası olur mutlu olur çocukları olur sağlıcaklı annem babam torun sevebilir inşş.ha bu arada doktorada gittim muayene etti adet düzensizliği için hormonlar temiz çıktı da korunmayı bırak dedi 6 ay içinde hamile kalamaz isen yumurta büyütücü ilaçlara başlarız dedi hemen başlasak dedim ilaçla hamile kalma dedi zaten daha önce normal şekilde hamile kalabiliyorsun dedi ayrıca kan sulandırıcı verdi hamile kalır kalmaz heparin iğneye başlıcaz dedi.doktorumuz bile o zor soruyu sordu genetikçiye gittinizmi bu hastalığın aynı tekrarlanma durumu va rmı dedi varmış dedim %50 dedim yani bi insanın başına 2 kere meteor düşmesi gibi bişey dedi moralim bozuk ama umutluyum rabbim nasip ederse edecek inşallah hazinesinden bizlerede çifter çifter gönderir melek annelerimin yüzleri güler inşşşş
Amin arkadaşım, inşallah çifter çifter gelir de bizim de gönlümüz ferahlar, hadi bakalım artık start verildi inşallah hemencecik güler yüzün, tekrarlar mı aynı şey olur mu diye de düşünme, hepimizin korkusu aynı benim de aklım çıkıyor ama öyle yada böyle biz bu sevdadan vazgeçmeyeceğimize göre pozitif düşünmekten başka çaremiz yok, allahım nasip edecek bizlere de o güzelliği inşallaahhh.
Bu arada ben de gebe kaldığımda kullanacağım iğne, yeter ki sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza da evelallah herşeye katlanırız...
zor bi düğün macerasından dönmüş bulunmaktayım malesef herkes seninde başın sağolsun edi durdukça ağlattılar beni hamileleri bebeği kucağında olanları gördükçe morallerim bozuldu hele teyzemde benden 2 ay önce doğum yapmıştı onun bebeğini sevdim bi tek kucağıma ladım kapkara gözlerine baktım allahhım dedim aynı kızım onun yüzüde böyle ufacıktı yuvarlakçaydı dedim.Allahım inşalah kardeşime huzurlu bi yuvası olur mutlu olur çocukları olur sağlıcaklı annem babam torun sevebilir inşş.ha bu arada doktorada gittim muayene etti adet düzensizliği için hormonlar temiz çıktı da korunmayı bırak dedi 6 ay içinde hamile kalamaz isen yumurta büyütücü ilaçlara başlarız dedi hemen başlasak dedim ilaçla hamile kalma dedi zaten daha önce normal şekilde hamile kalabiliyorsun dedi ayrıca kan sulandırıcı verdi hamile kalır kalmaz heparin iğneye başlıcaz dedi.doktorumuz bile o zor soruyu sordu genetikçiye gittinizmi bu hastalığın aynı tekrarlanma durumu va rmı dedi varmış dedim %50 dedim yani bi insanın başına 2 kere meteor düşmesi gibi bişey dedi moralim bozuk ama umutluyum rabbim nasip ederse edecek inşallah hazinesinden bizlerede çifter çifter gönderir melek annelerimin yüzleri güler inşşşş
ketenim 2 defa meteor düşmesi mi cok sevdim ben bunu
benim babamın doktor arkadası da bir trafik kazası gibi demiş
herseferinde sizi bulmayacaktır ya demiş
kızlar ben hamileliğimi o iğnelerle devam ettirdim
insallah bir daha hamile kalırsam tekrar o iğnelerden olucam
kollarım hep o iğnelerden mosmor kalmıstı
gören dayak yiyorum sanır o dereceydi
helal olsun meleğime
Amin arkadaşım, inşallah çifter çifter gelir de bizim de gönlümüz ferahlar, hadi bakalım artık start verildi inşallah hemencecik güler yüzün, tekrarlar mı aynı şey olur mu diye de düşünme, hepimizin korkusu aynı benim de aklım çıkıyor ama öyle yada böyle biz bu sevdadan vazgeçmeyeceğimize göre pozitif düşünmekten başka çaremiz yok, allahım nasip edecek bizlere de o güzelliği inşallaahhh.
Bu arada ben de gebe kaldığımda kullanacağım iğne, yeter ki sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza da evelallah herşeye katlanırız...
ketenim 2 defa meteor düşmesi mi cok sevdim ben bunu
benim babamın doktor arkadası da bir trafik kazası gibi demiş
herseferinde sizi bulmayacaktır ya demiş
kızlar ben hamileliğimi o iğnelerle devam ettirdim
insallah bir daha hamile kalırsam tekrar o iğnelerden olucam
kollarım hep o iğnelerden mosmor kalmıstı
gören dayak yiyorum sanır o dereceydi
helal olsun meleğime
ben ilk defa kullanacağım nasip olursa o iğnelerden ama olsun tek yavrumu kucağıma almak mutlu olmak nasip olsunda gerisi boş.
ama tıptaki doktor gerek yok demişti kendi doktorum kullanman gerek demişti hangi doktora inanacak şaşırıyor insan
kullan canım ya birsey olmaz
zaten acısı 5 dakka sürüyor sonra geciyor
benim hep eşim yapıyordu bazen sağlık ocağı
karnını tut yaptır
ben hep dizi izliyordum sabahları bir bebek vardı o cıkınca yaptırıyordum
o bebege baktıkca yavrumu düşünüyordum
allahım o günleri göstersinde derdimiz kolumuzda ki iğnler olsun
bizler güçlü anneleririz
özeliz
biz nelere dayandık
mızırdayan annelerden değiliz biz
allahım sabrımızın mükafatını 2er 3 er sağlıklı bebeklerle taçlandırsın insallah
sevgili keten helva hep okudum geçmiş yazılarını.6 ayın dolmuş çok sevindim yeni bir umut heyecan senin için, benim daha 2ayım olmadı .ama senın yerınde hıssettım kendimi.doktorumun banada korunma artık dediği gunlerı hayal ettim :)
bende yeni muayene oldum doktorum cabuk iyleşiyosun hersey guzel dedi,ilk gebelikte yoktu ama ikinci için önlem alalım kan pıhtılaşmasına bakalım dedi.içim mutlulukla doldu,doktorumda önemsiyor tekrar saglıklı gebe kalmamı dedim.iyişallah sende de hersey yolunda gider.
En kısa surede hayırlısı ile hamile kalırsın umarım hiç o ilaçlara falan ihtiyacın kalmaz.ama diğer arkadaşlar haklı biz cok güçlüyüz rabbimiz biliyo ne acılar cektiğimizi ve saglıklı evlatlar için nelere katlanacagımızı o yüzden güçlü duralım ki rabbim de yanımızda olsun..
Güzel haberlerini almayı bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?