Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

BENDE en cok anneler gününden ve o berbat 2temmuz gününden korkuyorum
acaba gün boyu uyusammı mı diorum
şimdiden sıkıntısı bastı

BENDE en cok anneler gününden ve o berbat 2temmuz gününden korkuyorum
acaba gün boyu uyusammı mı diorum
şimdiden sıkıntısı bastı

haklısın tatlım sıkıntılı günler kapıda ama biz dik duracagız.Önce Allah sonra meleklerimiz için.
anneler gününde gecen sene kızım karnımdaydı. ne hayaller ne hayaller...
ama diyorum ya bu bir sınav bize verilen.bunu böle söyledikce kendi duygularımı kamçılıyorum.

selam canlar bugün yine meleğimi görmeye gittim.geçende çok olmuştu gitmeyeli.bu sefer çok olmadı diye heralde ağlamadım yada acımız külleniyo mu bilmiyorum ama ordan gelince hayat çok anlamsız geliyo.hele doğum yaptıgım gün yaklaştıkça içim ürperiyo.benden 2 gn sonra en iyi arkadaşımın bebeği oldu.2 gün sonrada o dogumgünü yapacak onu her gördüğümde hüzünleniyorum ama çok seviyorum alıyorum kucagıma hoplatıp zıplatıyrum.ama çoook zor.9 ay olcak halaaaa zorrr rabbim yardımcımız biliyorum ama tek tarifi zorrr.bide bugün anne karnında 4 aydan sonra ölü doğan bebeklere isim kondugunu annemde onayladı.nihat hatipoğlunda duymuş.benim kızıma konmadı ama 1 sene olunca taş yaptırıp taşa yazdırıcam adını.içim o aman rahat edecek.

zor bi düğün macerasından dönmüş bulunmaktayım malesef herkes seninde başın sağolsun edi durdukça ağlattılar beni hamileleri bebeği kucağında olanları gördükçe morallerim bozuldu hele teyzemde benden 2 ay önce doğum yapmıştı onun bebeğini sevdim bi tek kucağıma ladım kapkara gözlerine baktım allahhım dedim aynı kızım onun yüzüde böyle ufacıktı yuvarlakçaydı dedim.Allahım inşalah kardeşime huzurlu bi yuvası olur mutlu olur çocukları olur sağlıcaklı annem babam torun sevebilir inşş.ha bu arada doktorada gittim muayene etti adet düzensizliği için hormonlar temiz çıktı da korunmayı bırak dedi 6 ay içinde hamile kalamaz isen yumurta büyütücü ilaçlara başlarız dedi hemen başlasak dedim ilaçla hamile kalma dedi zaten daha önce normal şekilde hamile kalabiliyorsun dedi ayrıca kan sulandırıcı verdi hamile kalır kalmaz heparin iğneye başlıcaz dedi.doktorumuz bile o zor soruyu sordu genetikçiye gittinizmi bu hastalığın aynı tekrarlanma durumu va rmı dedi varmış dedim %50 dedim yani bi insanın başına 2 kere meteor düşmesi gibi bişey dedi moralim bozuk ama umutluyum rabbim nasip ederse edecek inşallah hazinesinden bizlerede çifter çifter gönderir melek annelerimin yüzleri güler inşşşş

Amin arkadaşım, inşallah çifter çifter gelir de bizim de gönlümüz ferahlar, hadi bakalım artık start verildi inşallah hemencecik güler yüzün, tekrarlar mı aynı şey olur mu diye de düşünme, hepimizin korkusu aynı benim de aklım çıkıyor ama öyle yada böyle biz bu sevdadan vazgeçmeyeceğimize göre pozitif düşünmekten başka çaremiz yok, allahım nasip edecek bizlere de o güzelliği inşallaahhh.
Bu arada ben de gebe kaldığımda kullanacağım iğne, yeter ki sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza da evelallah herşeye katlanırız...

ketenim 2 defa meteor düşmesi mi cok sevdim ben bunu
benim babamın doktor arkadası da bir trafik kazası gibi demiş
herseferinde sizi bulmayacaktır ya demiş

kızlar ben hamileliğimi o iğnelerle devam ettirdim
insallah bir daha hamile kalırsam tekrar o iğnelerden olucam
kollarım hep o iğnelerden mosmor kalmıstı
gören dayak yiyorum sanır o dereceydi
helal olsun meleğime

Ahh canım helal olsun meleğine tabii,
Ben gebeliğim sonlandıktan sonra kalple ilgili bir problem yaşamıştım 10 gün yoğun bakımda kaldım, yoğun bakım günlerimde bana da yapmışlardı o iğneden. Karnımdan yapılodu hergün, karından olunca o kadar morarmıyor sanırım, 9 ay hergün iğne yemek farklı tabi, bebeklerimize iyi gelsin, şifa olsun da acı da geçer, morluklar da kapanır her bişeyi unuturuz yeter ki sağlıcakla alalım meleklerimizin kardeşlerini kucağımıza...

Bugün tam 4 aylik olacakti yakisikli oglum.. Kocaman olmustu nasil gecti onsuz bilemiyorum allah bir sekilde günleri öyle yada böyle iyi kötü geciriyor. Tek istegim ona laik bi anne olmak cok korkuyorum kavusamam diye allah dogrulardan sasirtmasin bizi insallah kavusmayi nasip eder.. Agliyorum hergün isyandan degil cok özledigimden.. Duygularim onunla birlikte öldü sanki hic bir his kalmadi ona duydug hislerden haric.. En ufacik sey görsem duysam yetiyor beni mafetmeye.. Bi kerecik görebilme imkanim olsa gelecegimi umudumu geri kazanabilcem suan hersey olumsuz ama yinede hicbisey olmasin oglum icin dayanip güzel seyler yapmaliki kavusabileyim ah arkadaslarim ahh kendi kendime söyleniyorum avutuyorum iste iyiki sizleri cikarmis rabbim karsima allah razi olsun hepinizden..

Son düzenleme:
merhabalar
24kasımın herkese selamı var çok teşekkür etti hepinize dua da etti Allah herkese nasip etsin diyee :)))

inşallah bu günlerde geçecek ve güzel günler gelecek ama sanırım gelgitlerimiz azalmıycak hepimiz yavrularımızı çok özledik allah bize bol bol sabır versin

melekyavrum sana katılıyorum bizim yavrularımız çok bereketli geldiler onlar bizim özel kuzucuklarımız

inşalahhhh canım rabbim güldürecek yüzümüzü inanıyorum ben buna bakalım çalışmalara başlayacağız inş hayırlısı ile kısa zamanda olur

ben ilk defa kullanacağım nasip olursa o iğnelerden ama olsun tek yavrumu kucağıma almak mutlu olmak nasip olsunda gerisi boş.
ama tıptaki doktor gerek yok demişti kendi doktorum kullanman gerek demişti hangi doktora inanacak şaşırıyor insan

KULLAN canım ya birsey olmaz
zaten acısı 5 dakka sürüyor sonra geciyor
benim hep eşim yapıyordu bazen sağlık ocağı
karnını tut yaptır
ben hep dizi izliyordum sabahları bir bebek vardı o cıkınca yaptırıyordum
o bebege baktıkca yavrumu düşünüyordum
Allahım o günleri göstersinde derdimiz kolumuzda ki iğnler olsun
bizler güçlü anneleririz
özeliz
biz nelere dayandık
mızırdayan annelerden değiliz biz
Allahım sabrımızın mükafatını 2er 3 er sağlıklı bebeklerle taçlandırsın insallah

Sevgili keten helva hep okudum geçmiş yazılarını.6 ayın dolmuş çok sevindim yeni bir umut heyecan senin için, benim daha 2ayım olmadı .ama senın yerınde hıssettım kendimi.doktorumun banada korunma artık dediği gunlerı hayal ettim :)
bende yeni muayene oldum doktorum cabuk iyleşiyosun hersey guzel dedi,ilk gebelikte yoktu ama ikinci için önlem alalım kan pıhtılaşmasına bakalım dedi.içim mutlulukla doldu,doktorumda önemsiyor tekrar saglıklı gebe kalmamı dedim.iyişallah sende de hersey yolunda gider.
En kısa surede hayırlısı ile hamile kalırsın umarım hiç o ilaçlara falan ihtiyacın kalmaz.Ama diğer arkadaşlar haklı biz cok güçlüyüz Rabbimiz biliyo ne acılar cektiğimizi ve saglıklı evlatlar için nelere katlanacagımızı o yüzden güçlü duralım ki Rabbim de yanımızda olsun..
Güzel haberlerini almayı bekliyoruz..

aminnnnnnnnn diyorum canı gönüldennnnnn

allah razı olsun canım benim inşallah rabbim sırasıyla hepimize nasip edecek o mutluluğu.bende zaman geçmez diyordum ama 6 ay bitmiş inş seninde o güzel haberi alacağın zaman çarçabuk geliversin rabbim burdaki hepimizin yüzünügüldürsün.bizde aynı olayın tekrarlanma riski var ama rabbim büyük hazinesinden banada nasip edeceğini düşünüyorum ama nasip işte

canlarım çook sevinçliyim kocamı bebeğimize isim konmadı diye 1 yıl olunca taş yaptırıp taşına meleğimin adını yazdırmaya ikna ettim. bu bile mutlu etti beni.kızım meleğim DİDEHAN ımmmm....adın yazıcak artık baş ucunda....

ne güzel insanlarsınız okuyorum yazdıklarınızı ne acılar gelmiş ama dimdiksinizz maşallah hepimize...bu sabrımızı da rabbim korusun inşallah... rabbim görsün sizlerin bu güzel kalplernizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…