Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canlar sizden mutlu haberler bekleyerek biraz uzaklasıcam bu forumdan malesef.
bandırmaya gidiyorum kv yanına yarın Allahın izniyle ve 2 hafta ordayız.
ara ara bulursam bi yerlerden girmeye calısıcam.
inş moralleriniz hep yüksek olur.mutlu haberlerle dolu olur burası.
inş bende mutlu haber vermeye gelirim.

Son düzenleme:

iyi yolculıklar canımm, aminn inş...

Belki de dönüşte senden güzel haberler alırız belli mi olur :))) hadi inşallahhhh....

canım ben eşimi ikna ettim ama kayınbabam üstüne vazife gibi yazın yaptırcam deyip bunu dedikten 2 gün sonra bizden habersiz mezarını yaptırmıstı yavrumun ismi yazmıyor
senin adına cok sevindim nurlar içinde yatsın didehanın

abooo nere gidiyon datluuum özleyeces valla

ayşenaz hadi bakalım hayırlısıyla git gel gelirkende güzel haberlerle gelesin inş.....

kızlar süprizler yapan yokmu sabırsızlıkla bekliyorum...... dün hepiniz için dua ettim rabbim kabul eder inş..... tez zmanda hepimizin yüzleri gülsün inş.....

melekyavrum sen nasılsın? görüşmeyeliii, uğurböceğim ne yaptı acaba bebeğiyle inş. herşey yolundadır rabbim yar ve yardımcısı olsun, topiğin miniği 24 kasımda iyidir inş. bebişyle darısı bekleyenlerin ve diğer anneciklerin başına olsun hayırlısıyla rabbim kimseyi bekletmesin.....

güle güle git gel inşallah hayırlı haberlerleee :) etraf konuşur canını sıkar kulaklar tıkanacak ve bildiğini okuyacan boşver :)

bende haber bekliyorum çok sabırsızlanıyorum daha bekliyorum yaaaa ben siz bıraktınız korunmayı hadi artık inşallahhhh yeni bir haberle kendime gelecem :)

arkadaşlar oğlum bügün 1 yaşına girdi kocaa delikanlı oldu nerdeysee o zor günle nasıl geçer ne yaparım dediğim günlerin üzerinden tam 1 yıl geçtii yaram kabuklandı ama kaybolmadı kaybolmayacakk arada kanıyorr kanayacakk

dün çikolata yedim bir parcasını düşürmüşüm birde üstüne oturmuşum ayaga kalktığımda arkadaşımın o çikolata lekesini kan zannetmesiyle yeniden yaşadım 17nisanı başımdan aşağı kaynar sular döküldü işin aslını anlamıştım ama oğlumu kaybeyyiğim gün kızımıda kaybediyorum zannettim
hemen doğumhaneye kostum kızımın kalp sesini duyuyum diye yattım çok şükür iyiyidi kızım benim mutluluğumla yan yataktaki kadının hıçkırmaları başladı benim geçen yıl yaşadığım acıyı o yaşıyordu karnında ölü bebeği doğumu bekliyorduu
kendimi kaybettim sanki dün akşam ben bende değildimm

sizinle oğlumun acısı bir yıl sonra bile nasıl yaşadığımı paylaşmak istedim amacım sizi üzmek değil kendi derdimi hafifletmekti kızmayın bana

çok şükür kızım iyi büyüyoruz günden güne korkuyla korkudanda çok umutla
allahımhiç birimizin umudunu kırmasın inşallah
dualarınıza çok ihtiyacımız var kızıma bana dua edin
hepiniz dualarımdasınız Allahım yar ve yardımcınız olsunn

Rabbim yardımcın olsun arkadaşım,
kızına da kocaman bir maaşallah, vakti zamanında sapasağlam kucağına alacağın günleri düşün, içindeki umut hiç kaybolmasın, buraya kızlar kızımı kucağıma aldım diyeceğin günler gelecek elbet, dualarımdasın, sen de bizim için dua et, hamilelerin duası kabul olurmuş:)))

dualarımız aynı.Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın diyorum neredeyse hergün.acıyı verdiği yere de sabrını versin.özaycığım 1 yıl geçmiş ama eminim daha dün gibidir hafızanda.inan ben de her ayın 3 ünde oğlum şu kadar aylıktı diyorum ve her ayın 22sinde de o gideli şu kadar oldu diyorum.saymaktan vazgeçmiyoruz bu bi travma aslında.hamile olmana çok sevindim.kaç aylık ?

buralar pek bi sessiz kalmış.hadi hanımlar hamiş haberleriyle canlandırın şu hüzünlü bölümü.(tekrar söylüyorum siz kahveden uzak durun ama eşinize içirin.yine aynı haberi okudum netten.bilimselmiş:))))

Ahhh keşke bizler de şenlendirebilsek buraları o günlere tek tek ulaşırız inşallah,
bu günler çok zor geçiyor, stresten mi depresyondan mı bilmiyorum hep kötü hissediyorum kendimi, yeniden hamile kalırsam iyi olurum, artık mutsuzluğa değil umut dolu günlere uyanırım belki diyorum, ama deli gibi de korkuyorum, allahım hepimizin yardımcısı olsun,
Topiğimizin hamileleri minik mucizenize tutunun, gelecek güzel günlerinizi düşünün...

özayım canım arkadasım
en zor günü yasıyorsun
ama cok şükür ki karnında yavrunlasın
ALlahım sana bir daha evlat acısı yasatmasın
evladının mutluluğuyla gözünden sadece sevinc için yaş aksın
Allah sabır versin

umarım meleğimin senesine bende meleğimin kardeşi karnımdayken girerim
en cok da eşimin doğum gününde mezara gömmüştük kızımı eşim için yeniden umut olsun istiyorum
ne büyük bir travma yasadı

kızlar artık korunmayı bıraktım
2 ay dişimden ötürü korunmustum
insallah tez zamanda hamilelik haberlerimi veririm

kardelen nerelerde onu cok merak ediyorum
greathopes canım kocaman olmussunuz
aynı günlerde agladık şimdi sen baya büyütmüşsün darısı bizlerin basına canım

18 04 2012 çarşamba 18 45 te öğrenmiştim canım oğlumun hayatımıza katıldığı günü ve bugün 1 yıl oldu gecen yıl geçerken biterken oğlumuda geri götürdü.
Okadar mutlu olmuştumki 13 .haftamda öğrenmiştim bir oğlum olacağını
04 07 2012 minik oğlumun rahatsızlığını öğrendim dünya milyon kez başıma yıkıldı gastroşisiz oda neydi hiç duymamıştım nasıl olurdu 200 binde bir görülen rahtsızlık nedendi doğrumydu ki ve serüven başlamıştı d bakır antep adana ankara hamileliğimn 15 .haftasında belli olmuştu ve 36.haftma kadar ben bende değildim ama çok güçlüydüm oğlum için çok savaştım ve duymuştum koskoca paşadan gatada bu canavar olcak koç olcak annesi diye sen bana bırak sadece 1 hafta misafir edecek gatada da diye okadar mutlu olmuştumki ama bu mutluluğu sadece 13 gün yaşadım...............
19 11 2012 bitmişti herşey oğlum bana veda edip gitmişti... Ellerim karnım kucağım bom boş kaldı artık bir dolu kalan yer göğsümdü o süt aktı aktı kesilmedi her akışı ciğerimi sızlattı yaktı beni
çok erken vedaydı oysaki ne hayaller vardı ama hepsi gitti bitti.kızımın odasına her girdiğimde boş beşik şimdi kendi kendyle boğulmuş bir sultan oldum güle güle oğlum yiğidim aslanım nurlar yağsın topraklarına rabbim korusun börtüden böcekten uzak dursun hepsi yaklaşmasın meleğime benim ciğer parem var o minik mezarda ...ama iyiki kızım varmış rabbim onu esirgesin o tek tesellim benim çooooook yaramaz ama dünya tatlısı canım dilaynurum başımın en tatlı derdi allaha emanet olun hoşçakalın canlar....

canım 29 haftalık hamileyimm

iyi dilekleriniz içinn çokkk teşekkürler inşallahh hepimiz için bundan sonra herşey çok daha güzel olurr hepinizin güzel haberlerini duymak dileğiyle öptümmmm canlarr

MERHABA KIZLAR nasılsınız bugün sabah yine kızıma uğradık babası ile ona çiçekler aldık mezarına çiçek ektik hemende nasıl güzelleşti mezarı parladı çiçeklerle çok yakıştı kızıma kırmızı çiçekler.eşim sabah sonra dikeriz çiçekleri dedi olmaz dedim yaşasaydı kızımızı çiçekler gibi giydirecektik hrşeyleri alacaktık olmaz dedim bugün dikicez o çiçekleri oda kırmadı beni zaten kızımın hergün önünden geçiyorum sabahları mezarlık yolumun üstü.çok güzel oldu çiçeklerle meleğimin mezarı inşş beğenmiştir oda

ağlattın beni içimizdeki bu acı herşeyi eksik yaşatıyor... bebeşimizi süsleyecekken mezarını süslüyoruz şükür çok şükür onlar çok güzel bir yerdeler ve bizi bekliyorlar

merhaba melek annelerimmmmmm:) Şükürler olsun Rabbime nasip etti kızımı kucağıma aldım biliyosunuz sebebi belli değildi benim hep korkular acabalar vardı ama hep pozitif düşünüp güzel olucak Allahın izniyle dedim ve Raabbimde nasip ettti daha önce bi melek annesi sağlıklı doğum yapınca acaba bende bunu yaşayabilcekmiyim diordum sizde öle diceksinizz inşş Yüce Allahımmm en hayırlı en yakın zmnda bu güzelliği yaşatsın dularım sizinleeee umudumuz hep biizmle olsun ki herşey güzel olsun Allahın izniyle hepinize güzel dilekleriniz dularınız için çok teşekkür ederimmm Allaha emanet olsun melek annelerim ....inşş sırayla güzel haberlenizi paylaşıcaz burdaaa ...

canım 29 haftalık hamileyimm

iyi dilekleriniz içinn çokkk teşekkürler inşallahh hepimiz için bundan sonra herşey çok daha güzel olurr hepinizin güzel haberlerini duymak dileğiyle öptümmmm canlarr

canım benim allahım kucaklarına da almayuı nasip eder inş. hayırlısıyla rabbim , yarım kalmış duygularımızı inş. tatamına hayırlısıyla erdirir...

canım allahım bizleri sabrından ayırmasın çok zor yaşadıklarımız sınavlarımız biraz ağır ama bu yükü vuranda rabbim elbet bi bildiği vardır yüce rabbimin, allahım başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş...kimseleri evlat acısyla yakmasın rabbim, karnımızda olanlarada inş. hayırlı ömürler veriri allahım, onun gücü herşeye yeter, herşeylerin hayırlısını versin, yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla, bak nerdeyse benimde meleğimi kaybedeli 1 yıl olacak ama dün gibi hiç aklımdan gitmiyor, allahım bu yavrularımızı bizlere bağışlar inş.....bekleyen tüm arkadaşlarımıda sevindirsin rabbim, kimselerin boynunu bükmesin allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…