dualarımız aynı.Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın diyorum neredeyse hergün.acıyı verdiği yere de sabrını versin.özaycığım 1 yıl geçmiş ama eminim daha dün gibidir hafızanda.inan ben de her ayın 3 ünde oğlum şu kadar aylıktı diyorum ve her ayın 22sinde de o gideli şu kadar oldu diyorum.saymaktan vazgeçmiyoruz bu bi travma aslında.hamile olmana çok sevindim.kaç aylık ?
buralar pek bi sessiz kalmış.hadi hanımlar hamiş haberleriyle canlandırın şu hüzünlü bölümü.(tekrar söylüyorum siz kahveden uzak durun ama eşinize içirin.yine aynı haberi okudum netten.bilimselmiş:))))
ayşenaz hadi bakalım hayırlısıyla git gel gelirkende güzel haberlerle gelesin inş.....
kızlar süprizler yapan yokmu sabırsızlıkla bekliyorum...... dün hepiniz için dua ettim rabbim kabul eder inş..... tez zmanda hepimizin yüzleri gülsün inş.....
melekyavrum sen nasılsın? görüşmeyeliii, uğurböceğim ne yaptı acaba bebeğiyle inş. herşey yolundadır rabbim yar ve yardımcısı olsun, topiğin miniği 24 kasımda iyidir inş. bebişyle darısı bekleyenlerin ve diğer anneciklerin başına olsun hayırlısıyla rabbim kimseyi bekletmesin.....
arkadaşlar oğlum bügün 1 yaşına girdi kocaa delikanlı oldu nerdeysee o zor günle nasıl geçer ne yaparım dediğim günlerin üzerinden tam 1 yıl geçtii yaram kabuklandı ama kaybolmadı kaybolmayacakk arada kanıyorr kanayacakk
dün çikolata yedim bir parcasını düşürmüşüm birde üstüne oturmuşum ayaga kalktığımda arkadaşımın o çikolata lekesini kan zannetmesiyle yeniden yaşadım 17nisanı başımdan aşağı kaynar sular döküldü işin aslını anlamıştım ama oğlumu kaybeyyiğim gün kızımıda kaybediyorum zannettim
hemen doğumhaneye kostum kızımın kalp sesini duyuyum diye yattım çok şükür iyiyidi kızım benim mutluluğumla yan yataktaki kadının hıçkırmaları başladı benim geçen yıl yaşadığım acıyı o yaşıyordu karnında ölü bebeği doğumu bekliyorduu
kendimi kaybettim sanki dün akşam ben bende değildimm
sizinle oğlumun acısı bir yıl sonra bile nasıl yaşadığımı paylaşmak istedim amacım sizi üzmek değil kendi derdimi hafifletmekti kızmayın bana
çok şükür kızım iyi büyüyoruz günden güne korkuyla korkudanda çok umutla
allahımhiç birimizin umudunu kırmasın inşallah
dualarınıza çok ihtiyacımız var kızıma bana dua edin
hepiniz dualarımdasınız Allahım yar ve yardımcınız olsunn
özayım canım arkadasım
en zor günü yasıyorsun
ama cok şükür ki karnında yavrunlasın
ALlahım sana bir daha evlat acısı yasatmasın
evladının mutluluğuyla gözünden sadece sevinc için yaş aksın
Allah sabır versin
umarım meleğimin senesine bende meleğimin kardeşi karnımdayken girerim
en cok da eşimin doğum gününde mezara gömmüştük kızımı eşim için yeniden umut olsun istiyorum
ne büyük bir travma yasadı
kızlar artık korunmayı bıraktım
2 ay dişimden ötürü korunmustum
insallah tez zamanda hamilelik haberlerimi veririm
kardelen nerelerde onu cok merak ediyorum
greathopes canım kocaman olmussunuz
aynı günlerde agladık şimdi sen baya büyütmüşsün darısı bizlerin basına canım
Canııııımmmmmmerhaba melek annelerimmmmmm:) Şükürler olsun Rabbime nasip etti kızımı kucağıma aldım biliyosunuz sebebi belli değildi benim hep korkular acabalar vardı ama hep pozitif düşünüp güzel olucak Allahın izniyle dedim ve Raabbimde nasip ettti daha önce bi melek annesi sağlıklı doğum yapınca acaba bende bunu yaşayabilcekmiyim diordum sizde öle diceksinizz inşş Yüce Allahımmm en hayırlı en yakın zmnda bu güzelliği yaşatsın dularım sizinleeee umudumuz hep biizmle olsun ki herşey güzel olsun Allahın izniyle hepinize güzel dilekleriniz dularınız için çok teşekkür ederimmm Allaha emanet olsun melek annelerim ....inşş sırayla güzel haberlenizi paylaşıcaz burdaaa ...
Kardelenciğim İnan bütün melek annelerinin bir an önce yavrularına kavuşmalarını diliyorum ama ennnnn çok senin ve melekyavrum için diliyorum inan!!!!! Sizin acınızın yanında bizimkiler devede kulak gibi geliyor.Canım merhaba buralardayım ben takip ediyorum sizi ama yazmıyorum.İnşallah yakın zamanda hamilelik haberi verirsin.Bendede hala bişey yok adet oldum yine.hoş kalıncada noluyosa.Çok mutsuzum hiçbişeyin tadı yok bakıyorumda ne sorunu olanlar hep doğum yapmış yavruları yanlarında.Bizim güya bi sorunumuz yoktu ama evladım yanımda değil.Çok zor bi imtihan çok.Geçen bi dilenci genç musallat oldu.Para vermek istemeyince Alllah sana acıların en büyüğünü versin dedi.o kadar kötü oldumki verdi zaten merak etme dedim.burdaki çoğu arkadaşın genelde ilk bebekleri kaybettikleri ama bizim öyle değil.Bi çocuğum olacağına inancım her geçen gün azalıyo.Rabbim acımızı hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar verir umarım.Yoksa bu şekilde yaşamak çok zor gerçekten
merhaba melek annelerimmmmmm:) Şükürler olsun Rabbime nasip etti kızımı kucağıma aldım biliyosunuz sebebi belli değildi benim hep korkular acabalar vardı ama hep pozitif düşünüp güzel olucak Allahın izniyle dedim ve Raabbimde nasip ettti daha önce bi melek annesi sağlıklı doğum yapınca acaba bende bunu yaşayabilcekmiyim diordum sizde öle diceksinizz inşş Yüce Allahımmm en hayırlı en yakın zmnda bu güzelliği yaşatsın dularım sizinleeee umudumuz hep biizmle olsun ki herşey güzel olsun Allahın izniyle hepinize güzel dilekleriniz dularınız için çok teşekkür ederimmm Allaha emanet olsun melek annelerim ....inşş sırayla güzel haberlenizi paylaşıcaz burdaaa ...
canım benim allahım kucaklarına da almayuı nasip eder inş. hayırlısıyla rabbim , yarım kalmış duygularımızı inş. tatamına hayırlısıyla erdirir...
canım allahım bizleri sabrından ayırmasın çok zor yaşadıklarımız sınavlarımız biraz ağır ama bu yükü vuranda rabbim elbet bi bildiği vardır yüce rabbimin, allahım başka acı ağrı göstermesin cümlemize inş...kimseleri evlat acısyla yakmasın rabbim, karnımızda olanlarada inş. hayırlı ömürler veriri allahım, onun gücü herşeye yeter, herşeylerin hayırlısını versin, yüzlerimizi güldürsün hayırlısıyla, bak nerdeyse benimde meleğimi kaybedeli 1 yıl olacak ama dün gibi hiç aklımdan gitmiyor, allahım bu yavrularımızı bizlere bağışlar inş.....bekleyen tüm arkadaşlarımıda sevindirsin rabbim, kimselerin boynunu bükmesin allahım..
artık mutlu günlere sayılı zaman kaldı canım, geriye değil hep ileriye güzel geleceğine bak:))))))).
Belki de dönüşte senden güzel haberler alırız belli mi olur :))) hadi inşallahhhh....
aysenazım bandırmadan iyi haberlerle dönersin insallah canımmmmmm
güle güle git gel inşallah hayırlı haberlerleee :) etraf konuşur canını sıkar kulaklar tıkanacak ve bildiğini okuyacan boşver :)
dualarımız aynı.Rabbim bir daha evlat acısı yaşatmasın diyorum neredeyse hergün.acıyı verdiği yere de sabrını versin.özaycığım 1 yıl geçmiş ama eminim daha dün gibidir hafızanda.inan ben de her ayın 3 ünde oğlum şu kadar aylıktı diyorum ve her ayın 22sinde de o gideli şu kadar oldu diyorum.saymaktan vazgeçmiyoruz bu bi travma aslında.hamile olmana çok sevindim.kaç aylık ?
buralar pek bi sessiz kalmış.hadi hanımlar hamiş haberleriyle canlandırın şu hüzünlü bölümü.(tekrar söylüyorum siz kahveden uzak durun ama eşinize içirin.yine aynı haberi okudum netten.bilimselmiş:))))
dedigim gibi kimseye soleyesim gelmiyor ne dense. gerci korktugumdan soleyemıorumda. neyse iste.
bakalım rabbım bizim icin dielrse ins sonuna erdircek. bu sefer olumsuz dusunmek istemesemde bunu saglamak gercekten cok zormus...
bu arada 'melek bebeklere kardes gelior ' dieede bir topik actım azonce. linkte almamızım yaww. neyse iste simdi biraz salak gibiyimde...
dedigim gibi kimseye soleyesim gelmiyor ne dense. gerci korktugumdan soleyemıorumda. neyse iste.
bakalım rabbım bizim icin dielrse ins sonuna erdircek. bu sefer olumsuz dusunmek istemesemde bunu saglamak gercekten cok zormus...
bu arada 'melek bebeklere kardes gelior ' dieede bir topik actım azonce. linkte almamızım yaww. neyse iste simdi biraz salak gibiyimde...
herkese selamlar
cok mu cok karısık duygular icindeyim. bu haberi vermenin bu kadar zor olcagını dusunmemıstım ama...zormus...
insan cok tedirgin ,cok korkak oluyo. esimden baska bilende yok sayılır.
ama siz beni anlayıp en icten dualarınıza benide ekleyecegınız icin solemek istiorum.
kızlar 6 haftalık hamileyimama cok korkak ve urkegım. kan testlerim oldu. ve kese gorundu cok sukur ama kalp atısları icin 2 hafta sonra gıdıcem bakalım. aslında korunuyoduk ama sadece ben gelmeden once bıkac gun korunmamıstık. rabbim nasip etti.
lutfen dualarınıza ekleyin beni...cok tedirginimm
canlar bu ara ikilem içindeyim.bazen yeniden bebek istemedigimi düşünmeye basladım.
yani bir tuhafım.bu aydan sonra eger olmazsa üzerinde durmicam. bilemiyorum.
canlarımm hepinizden allah razı olsunnn
rabbım her bırınıze yaastsın, nasip etsin tezx vakıtte ins. bende dua edıorum sizler icin.
kızlar ' lem yelid' 70000 defa duasını okuyun lutfennn.
ins hersey cok gusel olucak hepimiz icinnnn
aslında keşke bende öyle düşünsem diyorum sonra bi bakmışsın hamileyizz :) gel gitler olur elbet çok iyi anlıyorum ama en hayırlı vakitte rabbim verecek bebişlerimizi bide o stresi atarsan daha kolay gebe kalabilirsin bence
canlarımm hepinizden allah razı olsunnn
rabbım her bırınıze yaastsın, nasip etsin tezx vakıtte ins. bende dua edıorum sizler icin.
kızlar ' lem yelid' 70000 defa duasını okuyun lutfennn.
ins hersey cok gusel olucak hepimiz icinnnn
herkese selamlar
cok mu cok karısık duygular icindeyim. bu haberi vermenin bu kadar zor olcagını dusunmemıstım ama...zormus...
insan cok tedirgin ,cok korkak oluyo. esimden baska bilende yok sayılır.
ama siz beni anlayıp en icten dualarınıza benide ekleyecegınız icin solemek istiorum.
kızlar 6 haftalık hamileyimama cok korkak ve urkegım. kan testlerim oldu. ve kese gorundu cok sukur ama kalp atısları icin 2 hafta sonra gıdıcem bakalım. aslında korunuyoduk ama sadece ben gelmeden once bıkac gun korunmamıstık. rabbim nasip etti.
lutfen dualarınıza ekleyin beni...cok tedirginimm
Canııııımmmmmmaşallah ikinize de sağolsun inay haberlerinizi getirdi.
İyi dileklerine yürekten amiiiiiiiiin diyorum 24kasımcığım....
Allah'a emanet olun
Kardelenciğim İnan bütün melek annelerinin bir an önce yavrularına kavuşmalarını diliyorum ama ennnnn çok senin ve melekyavrum için diliyorum inan!!!!! Sizin acınızın yanında bizimkiler devede kulak gibi geliyor.Ama inanıyorum ki siz bizden daha salih, daha temiz, daha iyi insanlarınız ki Rabbim sizi daha da yüceltmek için bunu uygun gördü. Rabbim yüreğinize ferahlık versin inşallah...
Bu gecenin hürmetine Rabbim ennnnn kısa sürede kucaklarımızı doldursun inşallah....
Canım merhaba buralardayım ben takip ediyorum sizi ama yazmıyorum.İnşallah yakın zamanda hamilelik haberi verirsin.Bendede hala bişey yok adet oldum yine.hoş kalıncada noluyosa.Çok mutsuzum hiçbişeyin tadı yok bakıyorumda ne sorunu olanlar hep doğum yapmış yavruları yanlarında.Bizim güya bi sorunumuz yoktu ama evladım yanımda değil.Çok zor bi imtihan çok.Geçen bi dilenci genç musallat oldu.Para vermek istemeyince Alllah sana acıların en büyüğünü versin dedi.o kadar kötü oldumki verdi zaten merak etme dedim.burdaki çoğu arkadaşın genelde ilk bebekleri kaybettikleri ama bizim öyle değil.Bi çocuğum olacağına inancım her geçen gün azalıyo.Rabbim acımızı hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar verir umarım.Yoksa bu şekilde yaşamak çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?