Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yok şekerim kahve de yok çay da. içmiyorum, sevmiyorum ama bebişkoda yok((((((( başka tavsiyelerini beklerim ama:)))))))

wallahi ben bi sabırsızlıkla bekliyorum ki hamile olabilmeyi. her duamda aynı şekilde önce melek anneleri var. sağlıkla bebeklerini kucaklarına alsınlar diye, sonra diğer melek anneleri de bebek sahibi olsun diye. sanırım sınavım bitmedi. inanın yüzüm gözüm sivilce içinde kaldı bu ay. 9 ay oldu. ilk defa böyle suratım. psikolojim berbat. beklemek çok zor(((((((( zaten ismimi cerenbal yerine sabırsız melek annesi diye değiştirmeyi düşünüyorum:)

artık mutlu günlere sayılı zaman kaldı canım, geriye değil hep ileriye güzel geleceğine bak:)))))))darısı başımıza olsun..azıcık bişey kalmış ya...ben de bir kızım olsun çok istiyorum. umarım allahım hayırlısıyla nasip eder. kendine ii bk canımcığım.

Canım merhaba buralardayım ben takip ediyorum sizi ama yazmıyorum.İnşallah yakın zamanda hamilelik haberi verirsin.Bendede hala bişey yok adet oldum yine.hoş kalıncada noluyosa.Çok mutsuzum hiçbişeyin tadı yok bakıyorumda ne sorunu olanlar hep doğum yapmış yavruları yanlarında.Bizim güya bi sorunumuz yoktu ama evladım yanımda değil.Çok zor bi imtihan çok.Geçen bi dilenci genç musallat oldu.Para vermek istemeyince Alllah sana acıların en büyüğünü versin dedi.o kadar kötü oldumki verdi zaten merak etme dedim.burdaki çoğu arkadaşın genelde ilk bebekleri kaybettikleri ama bizim öyle değil.Bi çocuğum olacağına inancım her geçen gün azalıyo.Rabbim acımızı hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar verir umarım.Yoksa bu şekilde yaşamak çok zor gerçekten

Canııııımmmmmmaşallah ikinize desağolsun inay haberlerinizi getirdi.
İyi dileklerine yürekten amiiiiiiiiin diyorum 24kasımcığım....
Allah'a emanet olun
Kardelenciğim İnan bütün melek annelerinin bir an önce yavrularına kavuşmalarını diliyorum ama ennnnn çok senin ve melekyavrum için diliyorum inan!!!!! Sizin acınızın yanında bizimkiler devede kulak gibi geliyor. Ama inanıyorum ki siz bizden daha salih, daha temiz, daha iyi insanlarınız ki Rabbim sizi daha da yüceltmek için bunu uygun gördü. Rabbim yüreğinize ferahlık versin inşallah...
Bu gecenin hürmetine Rabbim ennnnn kısa sürede kucaklarımızı doldursun inşallah....

hayırlı cumalar melek annelerim allah dualarımızı bu mübarek günde kabul etsin inşallah canlarım

maşallah sizlere 24 kasım darısı bize ve bizimgibi yada değil evlat hasretiyle yanan herkese olsun inşallahh
yavrunla ailenle bir ömür mutlu olursunuz inşallahh

aminn aynurcum aminnnnnnn allahım karnımızdaki yavrularımızı bize bağışlar inşallahh
biz onun emanetine çok iyi bakacaz sözzzzz

artık mutlu günlere sayılı zaman kaldı canım, geriye değil hep ileriye güzel geleceğine bak:))))))).

bunlar hepimiz için geçerliii umudumuzu yitirmeden moralimizi bozmadan hiiiiiç strese girmedenn en güzel günlerii karşılayalımm heppp beraberr inşallahhhhhhhhh AMİN AMİN AMİNNNNNNNN

Belki de dönüşte senden güzel haberler alırız belli mi olur :))) hadi inşallahhhh....

aysenazım bandırmadan iyi haberlerle dönersin insallah canımmmmmm

güle güle git gel inşallah hayırlı haberlerleee :) etraf konuşur canını sıkar kulaklar tıkanacak ve bildiğini okuyacan boşver :)

hayırlısıyla inş kızlar. benim daha var bat. gecen ay denge bozuldu. netten baktıgımda 25te olmalıymısım.
kulaklarım tamamen tıkalı artık umursamıyorum hiçbirşeyi.

son 1 haftadır nescafe manyagıyım.içmeden duramıyorum malesef.

canlar bu ara ikilem içindeyim.bazen yeniden bebek istemedigimi düşünmeye basladım.
yani bir tuhafım.bu aydan sonra eger olmazsa üzerinde durmicam. bilemiyorum.

herkese selamlar
cok mu cok karısık duygular icindeyim. bu haberi vermenin bu kadar zor olcagını dusunmemıstım ama...zormus...
insan cok tedirgin ,cok korkak oluyo. esimden baska bilende yok sayılır.
ama siz beni anlayıp en icten dualarınıza benide ekleyecegınız icin solemek istiorum.

kızlar 6 haftalık hamileyim ama cok korkak ve urkegım. kan testlerim oldu. ve kese gorundu cok sukur ama kalp atısları icin 2 hafta sonra gıdıcem bakalım. aslında korunuyoduk ama sadece ben gelmeden once bıkac gun korunmamıstık. rabbim nasip etti.
lutfen dualarınıza ekleyin beni...cok tedirginimm

dedigim gibi kimseye soleyesim gelmiyor ne dense. gerci korktugumdan soleyemıorumda. neyse iste.
bakalım rabbım bizim icin dielrse ins sonuna erdircek. bu sefer olumsuz dusunmek istemesemde bunu saglamak gercekten cok zormus...
bu arada 'melek bebeklere kardes gelior ' dieede bir topik actım azonce. linkte almamızım yaww. neyse iste simdi biraz salak gibiyimde...

CANIMMMMMMMMMMMM cok cok sevindim Allah tamamına erdirsin inş

Nazar değmesin saglıcakla gelsin bebeğin iyişallah darısı başımıza yeni topiğine yazmak bizede nasip olsun

neeeeeeeeeeeeyyyyyy diye bi şaşkınlık ve sevinç nidası atıyorummmm.harikasın zelalperd.çok mutlu oldum.dört gözle hamiş haberi bekliyordum ve sonunda geldi.darısı diğer kızlara.Rabbim sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi ve sonunda özlediğine kavuşmayı nasip etsin.

sanki benim hamile öyle çok sevindim ağladım Allahım sana bağışlasın meleğinin kardeşini
kimselere söyleme bizde eşimle kararlaştırdık özellikle 3 ay gizli kalacak :)
daha gebe kalmadan tedirginim yenidoğan yoğunbakımlı hastane falan araştırdım hatta, tedirgin olman normaldir elbet,, ama ben kendi kendime karar verdim ona kavuşacak gibi mutlu olacam .... çünkü önceki gebeliğimde ilkti, ama içime doğmuştu sanki daha hastalığını öğrenmeden önce bile kıyafetler almaya çekinirdim... bu sefer öyle olmayacak içimde ve sizle yaşayacam sevinci :) bu sefer kucağıma alacaz evlatlarımızı inşallah
çok çok çok mutluyummmm

canlar bu ara ikilem içindeyim.bazen yeniden bebek istemedigimi düşünmeye basladım.
yani bir tuhafım.bu aydan sonra eger olmazsa üzerinde durmicam. bilemiyorum.

aslında keşke bende öyle düşünsem diyorum sonra bi bakmışsın hamileyizz :) gel gitler olur elbet çok iyi anlıyorum ama en hayırlı vakitte rabbim verecek bebişlerimizi bide o stresi atarsan daha kolay gebe kalabilirsin bence

canlarımm hepinizden allah razı olsunnn
rabbım her bırınıze yaastsın, nasip etsin tezx vakıtte ins. bende dua edıorum sizler icin.
kızlar ' lem yelid' 70000 defa duasını okuyun lutfennn.
ins hersey cok gusel olucak hepimiz icinnnn

maşallahh canım benim allahım seni ve bebeğini korusun inşallahhhhhh sırada melek yavrum ayşenazın ve ben varım inşşşşşş

strest yapmıyorumda ne bilim isteksizlik gelmeye baslyor arasıra.
bazende gene deligibi istiyorum.

suana kadar 20000 tane cektim bakalım lem yelidi

Bu ne kadar güzel bir haberrr,
allahım hayırlı huzurlu ve sağılklı bir hamilelik süreci nasip etsin, vakti zamanında da kucağına almak nasip olur inşallahhhh,
korkular, endişeler çok normal ama içini de gönlünü de ferah tut lütfennn... Bu sefer herşey çok güzel olacakk öyle düşün arkadaşım...

canım benim bende ilk senin hamilelik haberlerini canı gönülden bekliyorum
o kadar duygulandırdın ki beni cok sağol canım
Allahım senin de o güzel kalbine göre tez zamanda bebek nasip etsin insallah

canım o kadar biliyorumki hislerini
ya bir daha mı bastan baslıcaz diye üzüp duruyoruz kendimizi her evladımızı kaybedince ama napalım
bak benim bir müşterim var
tam 6 bebek kaybetti hemde bizim gibi düşük falan değil
6 erken doğum dile bile zor
7.bebeği de 6.ayda doğduğu için malesef engelli
şuan 4 yasında konusamıyor yürüyemiyor
ama öyle bir bakıyorki o cocuğa melekler gibi
şimdi 8.gebeliği
tam 8 gebelik
ve 31.haftasında o kadar mutluyumki onun için
beni sıksık ilaç istemek iiçin arar
her aradığında ya bir sey olduysa diye korkarak acarım
ama çok şükür hersey yolunda
bizim de olucak kardelen
yeniden yeniden yeniden deniyeceğiz
eczaneme o kadar teyze gelip bana ölü doğumlarını anlattıki oooo neler var dersin
babannemin ya 5 bebeği ölmüş 5 cocuğu var ama
bizimde olucak canım
ümidimiz olsun yeterki
olucak olucak
olumsuzluk yok
biliyorum ikimiz içinde gebe olduğumuzu ögrenmenin bir önemi yok
defalarca öğrendik sonuc hep boş
bende düşünüyorum sürekli bu gebeliğim kacıncı ayda sonlancak acaba diyorum sonra kendine gel diyorum
lütfen düşürmemeye calıs moralini
hep umutla bakalım yarınlara
kendim kadar istiyorum senin de güzel haberlerini
cünkü biliyorum ki o soğuk odalarda sende defalarca aynı acı haberi aldın
ama bundan sonra olmıcak
birbirimizin desteği ile aşıcaz herseyi

canım benim cok sevindim inan
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
zelalim senin düşüğün varmıydı ben mi yanlıs hatırlıyorum
sormamın sebebi de kan sulandırıcı iğne olcakmısın bu gebeliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…