Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Allah (C.c) nasip ettirmeyeceği bir şeyi hayal ettirmez !!
Hz. Osman

kardelen umudunun kesildiği anda aklına getir canım
ve tabi hepiniz kızlar

Bak Türkiye ye yine yeni bebeğinle geldin. Gözün aydın olsun inşallah bu sefer sağlıcaklala kucaklarımıza alacağız inşallah canım

zelalperd canım benim çok ama çok sevindim canım dualrım seninle allah uzun ömürlü saglıklı kucagına almayı nasip etsin canım benim sakın bizi unutma bize umut ol ve hep buraya yaz tatlım

vallahi çok sevindim Allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına al inşallah darısı tüm bekleyen annelerimize olsun inşallah

olacakmı bu ay düşüncesiyle işimiz zorlaşıyor insanı bir tedirginlik kaplıyor düşünmeden denesen herşey daha kolay oluyor aslında canım inşallah bu ay sende melekyavrum,inay,tobeguk,melis öncelikli olmak üzere ve buradaki hepinizden mutlu haberler alırız

Canımm, cok tebrık ederım Rabbım sagsaglım kucagına almayı nasıp etsın ınsallahh Kızlar banada dua edın olur mu Rabbım esıme sıfa versın bende hamıle kalabıleyımn, Allah ım bırkez nasıp ettı bu duyguyu bınlerce kez sukurler olsun ama melek oldu kuzum Rabbım verdı Rabbım aldı cokta bısey deyıp gunaha gırmek ıstemıyorum.. sımdı hastaneye gıgıyoruz esımın sayısında artma yok hamıle kalma ıhtımalım yok gıbı gozukuyo ıcım acıyo,cok kafama takıyorum nolur banada du edın

herkese cok mu cok tesekkur edrım kızlar. rabbım ıns herbırımızın mutluluk haberlerini almayı nasip etsin. duaalrımdasınız.
malum kaynvalıde akraba ziyarteleri derken ben nete cok gırıp rahatca yzamıorum ama ıns haftaya evıme donunce rahat rahat yazarım.

melekyavrum aslında cok isabetli bir soru sormussun. aslında benim teshısı konmus bir kan pıhtılasmam yok. kızımdan once 9 haftalık bir dusugum vardı ama o arastırılmıstı. bi sıkıntı yoktu.
ama sımdı bir kan pıhtılasması testi yaptırmak istiyorum ben. omru veren rabbım. yeniden yanına almak isterse elden bisey gelmez elbet ama bu testi yaptırıcam ins.1500 tl gibi bir fiyat cıkardılarda bakalım hayırlısı artık. rabbım ins hayırla yonlendirsin ne yapılması gerekıyorsa...

bugun kızımın mezarına gittim. gorunce hem senınıp hem uzulup aglıyosun. butun duygular karmakarısık. onun kosulsuz cennette oldugunu bılınce rahatlıyosun ama onu gorunce yıne bir uzuluyosun iste...
o kadar ruhsuz bir haldeyım ki kızlar. bisey oldu ve ben hıc bisey hissedemiyorum. yeni hamilelikle de ilgili ozellikle. nasıl hissetmeliyim bilemedim, bulamadım. sevinip, heycanlansam ,hayal kursam olmaz. kurmasam kalsam ole, olumsuz olmak istemiyorum. hayatımda hıc bu kadar tepkısız ve ruhsuz kalmamıstım olaylar karsısında.
rabbım hayır edecektir elbet her sonu ama...nerede duracam ben simdi?

seni çok iyi anlıyorum.benzer ruh hali içindeyim.bence bzizmkisi bedenimizin acıya karşı hazırlıklı olmak için gösterdiği savunma mekanizması.tekrar aynı şeyleri olur ya yaşarız diye benimseyemiyoruz karnımızdakini.sanırım yavaş yavaş kontrollerimiz iyiye giderse ve kıpırtılarını hissedersek geçecek.biz de her hamile gibi bebiş sevinci yaşayacağız.forumda bi arkadaş yazmıştı çok sevdim bu sözü .bi insanın başına iki kere göktaşı düşmez ya.iyi düşünelim ve iyi olsun.

o his bencede " acaba " korkusu canım... sanki bir daha olacak korkusu, malesef ve bu korku nasıl yenilir bilmiyorum bilen varsa bana da söylesin....
çünkü bende yenidoğan yoğun bakımı olan yerde doğum yaparım diyorum... bir yavrum olursa sanki yine oraya gidecek gibi e daha korunma sürem bile bitmedi henüz ne planlar kafamda o derece

Mehtaaaaap öncelikle âmiiiiiiiiiin diyorum duana canııııııımmmmm....Uzun zamandır gelmiyordun ya takviminde 21. Haftayı görünce şaşırdım. Maşallah kocaman olmuşsunuz tatlım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Allah'a emanet ol
Canım o bebeği kucağına alana kadar Arafta kalacağız hepimiz. Hissettiğin duyguları hamile olan bütün arkadaşlar yaşıyor malesef. Allahım sana sabır, bizlere de gebelik nasip etsin inşallah.....

Teşekkür ederim canım darısı sana inşallah .çokça okuyorum sizleri ama yazamıyorum canım benim.

Son düzenleme:

slm zelal.sen ne güzel gidebiliyorsun mezarına ben onada gidemiyorum..3 ay oldu bebeğimi doğumdan sonra kaybedeli..ama sadece bir kere gidebildim yavrumun mezarına...çünkü eşimin işinden dolayı memlekete çok uzağız.içimin ateşi daha sönmedi bitmio..eşime bazen bakıyorum gözleri açık yatakta uzun uzun dalıp gidiyor..daha önce onu böyle görmemiştim.atlatamadık henüz..ama Allah hayırlısıyla meleklerimizi yollarinşallah ozaman biraz olsun acılarımız hafifler..doğduktan 4 saat sonra kaybettim ben bebeğimi.doktorum hazirana kadar beklememmi tedavi yi şimdi yapmamamızı söyledi.ben aşılamayla hamile kalmıştım zaten.ama kendilğinden olursa olsun korunmanıza gerek yok dedi.korunmadık bu ay adetim 2 gün sürdü ağrısız şaşırdım bugün doktorumu arayıp sorucam hayırlısıyla inş iyi bi haber alırım test sonuçlarında...Allahım güzel rabbim sana ve tüm yavrusunu kaybedenlere bol bol sabır versin...

CANIM bende cekinerek sordum zaten
düşüğünde olduğunu hatırladım da
bence tahlili yaptırmaya calıs
Allahım bu evladını sağlıkla almayı nasip etsin sana canı gönülden diliiyorum

basın sağolsun canım
Rabbim sabır versin
daha acın cok taze zamanla düzeleceksin
buraya gel dök içini ben öyle geldim kendime

Cnm başın sağolsun allahım sana da sabır versin, ben de doğum yapalı 4,5 ay bebeğimi kaybedeli de 3,5 ay oldu, henüz atlatamamanız normal, ben de henüz kendimi hiç iyi hissetmiyorum, her gün aynı acı aynı kabus. Hiç geçmiyecekmiş gibi geliyor,
Psikiyatriste gidiyorum artık belki iyi gelir ne bileyim, imkanın varsa sen de düşünebilirsin...
Ben de mayıs sonu haziran başı gibi korunmayı bırakmayı düşünüyorum, o yüzden artık hem fiziksel hem de psikolojik olarak iyi olmak istiyorum, rabbim tüm melek annelerine bol sabır ve iyilik ferahlık versin inşallahhhh...

amin Allah tüm meleklerini kaybeden annelere sabır versin...umarım en kısa zamanda yavrularımızı kucağımıza sağlıkla sıhatle verir kurban oldugum Allah..zaten burda birbirimizi anlayan birtek bizler varız..yaşamayan acısını bilemez..ki yaşatmasın Allah kimseyede..psikyatri yerine kuran okumanı tercih ederim canım okadar insanın içini rahatlatıyorki..ama tabiki psikyatrininde faydası oluyordur.sana ne gibi bi faydası dokundu cnm eğer faydası oluosa bende gidiym..

Canım dua da okuyorum özellikle cumaları, rahatlatıyor gerçekten rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bebeğimi ilk kaybettiğimde de gitmiştim başka bir psikiyatriste, ama dr. gelmene gerek yok acın çok yeni istediğin gibi yaşaman lazım acını demişti, fakat günler geçtikçe acım azalmadı hiç, gündelik hayatımı etkilemeye başladı, iznim bittiği halde işe dönemiyorum mesela, insanlarla karşılaşmak, onlara açıklama yapmak istemiyorum, ücretsiz izindeyim şu an, ne zaman dönebilirim onu da bilmiyorum,
Şimdi gittiğim psikiyatr bu süreci yardım almadan, yalnız başına atlatmaya çalışmak sana haksızlık olur dedi, bol bol anlatıyorum hislerimi, korkularımı, gördüğüm rüyaları fln... allah izin verir de yeniden hamile kalırsam da devam edeceğim, malum bizim gebeliklerimiz çok endişeli geçecek, yardımsız zor olur gibime geliyor, şimdilik devam ediyorum sonrasını bilemem tabi,
Rabbim inşallah bize de güzel günler gösterecek, biz de gün gelecek acılarımızı değil, mutluluklarımız paylaşacağız inşallahhh...

selam canlar epeydir giremiyorm ben gene arıza yaptım ne yapayım ne diyim bilmiyrm artık her ayın 5 inde hastalanıyorm dr rahim incelmesi var dedi 3 ay kllancan dedi hormon düzenleyici hap verdi içiyorm 2. yi dün akşam wc gittim bi baktım parça gibi böyle kara kırmızı şişe kapağı gibi kan geldi.ee adetime daha 15 gün var 15 gün oldü yani.nerden geldi anlamadım.bizim herşeyin kötüsü geliyo aklımıza artık.düşükmü yaptım diyorm.bide daha rahim kalınlaşmadı ondan diyorm.eveli günde işlendim çok soba kaldırdık falan.bilmiyorm inşallah bişeyim yoktr.bide karnımağrı değil acıyo böyle içim acıyo yani o tür bi ağrı.ee şimdi adetmi oldm 5 inde napıcam bakalım allaahhhh diyorm of demiyorm..psikolojimiz hayatımız düzene girecekmii ne zaman bilmiyorm rabbim güç ver sen bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…