Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar yemek yaparken mantarın yanında yavrusu vardı soganın yanında yavrusu vardı onları birbirinden ayırdım ama çok kötü oldum işte daldım daldım gittim ooof ne bileyim sizinle paylaşmak istedim beni anlasanız anlasanız siz anlarsınız bunu başkasına anlatsam tıkarlar beni valla bakırköy e kızlar ayşenazın size çok selamı var kayınvalidesinde orda net yok giremiyo kuzum

slm canlar hepinizi özlemişim malum fazla giremiyorum
bu ayda kırmızıları gördüm.bilmiyorum ama ben vazgeciyrum sanırım kızlar.
istekszlik gelmeye basladı.çok kararsızım.sanırım ara vericem.
kafam cokmu cok karısık.ne istedigimi bilmiyorum su anda.
dengem bozuluyor sanırım.sonunda bende psikoloğa gidicem sanırım.
cevremde3 kimse bilmiyor bu halimi.ama ne bilim

pes etmek yok canım yola devammm Bana sen guc verdın sımdı bende senı rahat bırakmam soyleyım Allah ın ıznıyle tez zamanda vercez sırayla mujdelerımızı .

aynen canım bu yazdığını ancak buradakiler anlar başkası duysa acısından ne yaptığını bilmiyor derler seni o kadar iyi anladım mesela bende kuvvetli bir rüzgar çıkınca oğlum geldi diyorum çünkü yavrumun cenazesinde ağaçlar yere yatıyordu rüzgardan kimse bilmez bu düşüncemi duysa kafayı yedi derler...

olmayacak diye umutsuzluk yapıyorsun vazgeçmiyorsun bnce ah bir o haberi alsannnn
canım hayırlısı böyleyemmiş hemde çok vakit geçti ya artık iyice dinlenmişsindir de :) bence çok yakındır haberi alman çünkü olmaması için bir sebep yok rabbim hayırlısını bekliyor emin ol bunları sana diyorum ama bende daha korunma sürecimi geçiremiyorum o ayrı :)

Canlar bir müjdeli haber de benden size:
İzmirli arkadaşımız da sağlıcakla bebeğini kucağına aldı. yanlız oğlumuzun sarılık değerleri yüksek çıktığından biraz hastanede yatmışlar. Hala değerleri yüksek. O yüzden haber verememiş izmirli dua edelim onlara, ihtiyaçları var. İzmirlimin sağlığı iyi.

Darısı hepimizin başına olsun innnnnnnşallllaaaaaahhhhhhhhhh.......

Bu arada topiğimizin 3 prensi 1 prensesi oldu.

Son düzenleme:

ben bi soru sormak istiyorum erken doğum yaptıktan sonra neden erken doğum yaptını anlamak için ne teslerin yapılması gerekiyo ben onu bil

ben erken doğum yaptım 28 haftalık bebeğimi kaybettim ama şimdi bilmek istiyorum neden eken doğum yaptım nasıl testler yapmam lazım ki neden erken doğum yaptığımı anlayayım

Bu arada topiğimizin 3 prensi 1 prensesi oldu.
hımmm bence eşitlenmesi lazım 2 prensesle tabii rabbim kime nasip etcek sırada kim var bilmiyorz.canlar bende çok kötüyüm b aralar.1 ay içinde 2 . kanama oldm diye dr a gittim yazmıştım parça gibi geldi düşük yapptım sandım.dr bhcg baktı negatif bide smear testi yaptı sonc haftaya.bakalım rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin.ben inanıyrm bizimde zamanımız var.tabii ne zaman bilmiyorz.

ben erken doğum yaptım 28 haftalık bebeğimi kaybettim ama şimdi bilmek istiyorum neden eken doğum yaptım nasıl testler yapmam lazım ki neden erken doğum yaptığımı anlayayım

Öncelikle başın sağolsun ceren allahım sabırlar versin sana da. Neden erken doğum yaptığını sana dr.un söylemedi mi? Nasıl bir süreç oldu anlatırsan belki yardımcı olmaya çalışırız , bir çok sebepten olabiliyor çünkü. Mesela ben yüksek tansiyon nedeniyle erken doğum yaptım, diğer nedenler; rahim ağzı yetmezliği olabilir, enfeksiyon kaynaklı olabilir vs...
En doğru bilgiyi dr.un verecektir, biliyorum bebeğini kaybettikten sonra aynı dr.a gitmek kabus gibi olabilir ama nedenini öğren ki ikinci gebeliğinde önlemini alabilesin.
Bir de bebek kayıplarında genetik ile alakalı bir takım testler yapılıyor özellikle üni. hastanelerinde onları da yaptırmanı tavsiye ederim. Kanında pıhtılaşma var mı ona bakıyorlar.
Yukarıdaki diğer mesajında terapiyle ilgili de sormuşsun, onu da cevaplamaya çalışayım.
Valla tabiki bir mucize olmuyor, psikiyatriste gittim kendimi süper hissediyorum gibi değil ne yazık ki, ama en azından seni koşulsuz, sorgusuz dinliyor, senin göremediğin, belki de acıdan farkedemediğin ayrıntıları farketmeni sağlıyor ve bir takım tavsiyelerde bulunuyor, kafanı nasıl dağıtabilirsin, kendini nasıl huzurlu hissedebilirsin fln gibi.
Ama sonuçta herşey insanın kendi içinde bitiyor, ben de hala kendimi kötü hissediyorum ve hala çok acı çekiyorum, yapmamız gereken sabretmek ve tevekkül etmek sanırım.
Umarım yardımcı olabilmişimdir...

ferihan sizinle görüşmek isterim 2 gündür yazılarınızı okuyorum ben burda yeni üye oldum benimle aynı durumda olan insanlar var diye ne kötü bi cümle Alllah yardım etsin bize belki bizde birbirimize yardım ede biliriz hamilelik için mayıs haziran erken değilmi ne bileyim ben hayırlısı olsun tabi ama öncesinde neler yapıcaksın test falan ne bileyim üffffffffffffff bi şeyler yazarmıksın bana

Seni bana Allahmı çıkardı karşıma dur anlatayım istersen özelden tel nonu at ben yeni olduğum için özel msj hakkım yok atamam sana ama sen telini atarasan araraım seni ya özür dilerim belki telini vermek istemesin o zaman burdan sana başımdan ne geçti hepsini anlatırım ben biraz yazı yazmayı pek sevmemde

öncelikle sağol seninde başın sağolsun seni ççok iyi anlıyorum ...hayatta yaşana bilecek en büyük acılardan birini yaşadık. Sabır demişsin sabır etmekten başka yapabilecek hiç bi şey yok ben şimdi hiç düşünmüyorum ikinci bi hamilelliği , en az 1 sene beklicem en azından ama şunu biliyorum bir dahakine her şey yolunda gitmesi için ne gerekiyosa yapıcam...tabi Allahımda yardım etsin çok yüce yaradanım bir aynı acıyı yaşatmasın bana ve hiç kimseye melek annesi olmak çok zor.Allahım yardım etsin istiyorum çünkü bu hamileliğimde resmen basiretim bağlandı resmen bu son beni beklemiş ben hiç ama hiç uyunmadım kısmetin ötesine geçemiyo insan ben en ufak şeyi kafaya takarım aslında bi rahatlık bi saflık manyak gibi dilim elim bağlandı normal dedikçe dr.lar ben normaldir heralde dedim yoksaa hastaneye yatardım çıkmazdım ben böyle olacağını hiç tahmin bile etmedim ne bileyim bilsem idrar yolu enfesiyonda daha hastaneye yatardım ben böyle olacağını hiç bilemedim yavrum kuvezde yatarken devamlı özürdiledim annecim affet beni anlamadım özür dilerim böyle olmasını istemedim diye şimdide mezarına gittiğimde devamlı aynı şeyi soylüyorum çok kötüyüm Alahım neden böyle bi sınav için beni seçti bilmiyorum ben ne salakmışım boş şeyleri kafaya takıyomuşum şimdi bebeğimden sonra kendime bakıyorumda ya ne aptalca şeylere üzülmüşüm şimdiki üzüntüm tam bi delirme noktası of of ne acı bu acıyla ömrümün sonuna kadar yaşıcam çok özlüyorum yavrum bide çok buyük vicdan azabı duyuyorum ben doktoru iyimi secemedim ben ben derken kafayı yicem en azından neden yavrum erken doğdu öyle kötü bi şeyki suyun dan diye gelmesi yapabilecek hiç bi şey yok doğuruyosun yavrunla ayrılıyosın razıydım küvezden çıkabilseydi sağlıklı bi şekilde ama oda olmadı şimdi bi melek annesiyim onla kavuşacağım zamannı bekliyorum...bir gün elbet kavuşucaz Allahım izin verirse ebedi hayatımızı birlikte geçirmemiz için izin versin istiyorum hemde çok rüyamdaa göremiyom yavrum her gece yatmadan dua ediyorum yavrumu göreyim diye doya doya rüyamda seveyim bari diye ama oda daha yok (((( of of

üniverside hastanelerinde ne tesleri yapıyolar sen yaptırdın mı ?
birde korkmuyomusun ya aynısı olursa diye, şimdi hangi doktora gidiceksin senin erken doğumunda suyun geldimi? senin nasıl oldu anlatırmısın
erken doğum teşisin tam koyuldumu senin

Cnm seni o kadar iyi anliyorum ki ama olacak olan oluyor engelleyemiyorsun, ben iyi dr.a da gittim herşeyime dikkat de ettim hastaneye de yattım ama olmadı, engelleyemedik erken doğumu. Benim bebeğim erken doğdu ama inanır mısın 1 kere bile makinaya bağlanmadı hep kendi kendine nefes alabildi sadece çok küçüktü büyümesini ve yanıma gelmesini bekliyordum, ama bir gece de herşey tepetaklak oldu, 1 gecede kaybettim kızımı. Yaşasaydı herşeye razıydım ama olmadı.
Artık bizler başka insanlarız bu acı başka kişiler yaptı bizi, ben de çok şaşırıyorum önceden kızdığım üzüldüğüm şeylere, şimdi tek bir acım tek bir üzüntüm var. Azalıcak mı yada küllenicek mi bilmiyorum ama, yeniden gebe kalmazsam başedemiyeceğini düşünüyorum, allahım hayırlısını verir inşallah.
Bana dr.lar 6 ay süre verdi, tabi ki korkuyorum, uykularım kaçıyor, stresten tansiyonum yükseliyor ya aynısı olursa diye, ama bir kez daha denemekten başka çarem yok, allahtan istediğim önce hayırlısıyla sakin huzurlu bir gebelik ve tabi ki vakti zamanında doğacak sağlıklı bir bebek, umarım hepimizin dilekleri gerçekleşir bir gün.

hoşgeldin demek adetten olmuş artık hepimiz aynı yollardan geçiyorum malesef benim 7 ay oluyor kızımı kaybedeli kucağıma bile alamadım ve benim başka evladım yok ayrıcadfa tekrarlama riski var kalıtsallık gösterebilir ki bu demek oluyor ki asla evladım olamaz ama rabbim nasip edecek buna inanıyorum korunma sürem bu ay bitti ve çok korkuyorum aynı acıları yaşamaktan ama rabbim büyük inş olacak.35+3 te doğumyaptım ben doğumda öğrendim kızımın karnında kocaman bi tümör olduğunu karnı hamile bi kadın gibi şişik durumdaydı önce karaciğer dediler sonra hemanjiom dediler vs. vs 14 günyaşadı küvezde dokunamadım bile ona tıp fakültesiinde yattı ilaçlarla küçülsün dieye uğraştılar ama kötü huyluymuş küçülmediği gibi büyümeye devam etti malesef sebebi nedeni bilinmiyormuş herhangi bi kokladığım parfümden yediğim bi meyveden sebzeden bişey tetiklemiş o derece büyümesini velhasıl rabbim o kadar ömür biçim.ama hamileyken hep kucağıma alabilecekmiyim derdim nasip olacakmı derdim hep içime doğmuş gibi allahım onı bize bağışla derdim doğuma gitmeden öncede allahım ilkinin kalp atışını duyamadım bunda 9 aydır taşıyorum hareketlerini hissettim kalp atışını duydum şükürler olsun dedim ama ne olur bağışla bize dedim belki bunları yaşayamayanlarda vardır elbette ama ne olur bağışla dedim sonrada doğum oldu ama sezeryanla yaptım mecburen

Son düzenleme:

amin inşallah canım inşallah burda hamile kalıp sonrada kucağımıza aldıgımız güzel günleride yazarız paylaşırız.deriz artık ya benimki mısıl mısıl uyuyo.veya ben derim ya benimkinin gazı var fln:)) eminim o güzel günler yakında canım..inşallah Allah hakkımızda en hayırlılarını nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…