Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yani bazen umutlanmak,saglam durmak ,olumlu durmak kolay ama... is basa dusunce ya da en ufak bıseyde guclu degılım ben.
hastanede narkozu beklemden amelıyata alınınca ve gıkım cıkmayınca hastane benı konusmusmus. herkes ,hemsıreler gelıp ne kadar guclusunuz dıolardı. sonra kızımda sonra
yenıden karsılastıgım ınsanlar ' aa mas iisin , guclusun sen dedıler de
ben guclu olmak istemıorum artık..

ne gücü canım gücmü kalmıs bir yerde
bana da herks öyle diyor değilim ben güçlü müçlü değilim diye bagırmak istiyorum

iç sesim cok kuvvetlidir benim
ve sen yarın o pıt pıt sesleri duyacaksın insallah içimden öyle geçiyor

canım benim sağ üst karnımda agrı var ya
amma sorunluyum

yokk yawrum sorunlu sen degılsın. bız artık boleyızzz hacıı
benımde sol kasıgımda agrım var. dusuk tehlıkesındeymısım gıbı yattım butun gun. ayaga kalkmaya korktum. yıne bıseyler gelırse dıe. cok sukur sımdılık bısey yok ama. pskopota dogru yollandım ben sonumuz hayır ola...

cok sukur burası varda. aynı frekansta, kader ortaklıgı yaptıgımız birbirimiz var da...
desarj olup, bosalıp rahatlıoruz bıraz. yoksa daha da zor olurdu emınım...

bakalımm dua edıp rabbımın uygun gorduklerını yasıycaz elbet. rabbım yolundan sasırtmasın, isyan ettırmesın de ıns.
nasıl dusunursen ole olurmus deyıp, evrene olumlu enerji gonerip bekleyelımm , yasayalımm

bende komik bir dizi var trt1 de onu izliyorum birazdan national geo den belgesel izlicem
ya da netten yalan dünyayı izlerim bu kafanın dağılması gerek
dizide dioki akısına bırak dio sürekli kadın sanki bana söylüo akısına bırak melek diorum

bencede iiyi ki burası var
bazen kimseyi üzmek istemiyorum yazmıyorum ama napayım
3 bebek dile kolay
hatalarım varsada cok pişmanım
hersey iyi olsun bu sefer
o kadar cok istiyorum ki

aminn canım ins ole olacak. yani bisekılde bıseyler olcak ve bunun iyi olma ihtimali aslında cok yuksek. ama iste bizim endiselı olmamızda cok normal canım. bızde fılm ızlıycezz
hayırlısı canım hakkımızda ama ıns hayırlı olan bu sefer gonlumuzden gecendır.

herkese ii geceler bu başlığı yeni gördüm sizlere yazmak istedim sizlerede belki morel olur dedim bende bebeğimi hemde ilk göz agrımı oğlumu acil sezeryanla dünyaya getirdim sadece 3 gün yaşadı 2 haziran 2011 de dogdu bir regaip kandiliydi 5 haz 2012 kaybettim tefferautaına giripte sizleride daha üzmek istemem bebeğimi kaybettin 4 ay sonra tekrar hamile kaldım veeee 5 haziran 2012 bebeğimi 2. oğlumu kucagıma aldım Allahın işi işte bir yavrumu kaybettim gün diğerini 1 sene sonra kucagıma aldım Rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürür oğlum şuan 11 aylık :)

mrb canım rabbim umudunu minik oğlunu sana bağışlasın bende canım oğlumu kaybedeli 6 ay oldu korunmayı bıraktım artık dr kornmayı bırakabilrsinz dedi ama işte insan kaydedince hep acabalarda yine bir problem olurmu diye çok korkuyor dikş yerleri falan vs.peki sen sorun yaşadınmı dikişlerle alakalı hamilelik boyunca seninde iki sezeryan arası süre daha kısaymış çünkü?

Merhaba hilma
Basin sagolsun
Ayrica Allah bagislasin evladini
Saka gibi ayni tarih
İki ayri goz yasi
Biri sevinc biri huzun
Cok etkileyiciymis
İnsallah Allah hepimiZe saglkli evlatlar nasip eder
Amin

banada herkes bunu söylüyor agız birliği yapmıs gibi.
evet güçlüyüm dogru ama bazen güçlü olmak cok yoruyor insanı

mrb basın saolsun hilma. kararan dünyanın ardfından güneş dogmus cok sevindim buna.
inşşş bizlerde öle oluruz.

Günaydın kızlarr,
ben dra gitmiştim, gebelik öncesi son bir kez kontrol olmak için, hem de mayısın sonu haziran başı gibi çalışmalara başlayacağımızı söylemek için, dr.um biraz daha beklememi söyledi, toplam 7 ay geçmiş olsun dedi, moralim bozuldu biraz, ben bu ay da adetimi olayım sonra başlarız diye planlıyordum, moral bozulunca tansiyon da yüksek çıktı kontrolde, 24 saatllik holter takıldı, neyse ki sorun çıkmadı, normamiş tansiyonum.
Ama ben 1.5/2 ay daha sabretmek zorundayım, biraz hevesim kırıldı((

günaydın..üzülme derim ben şöyle düşün ki erken olupta tekrar üzücü bir olay gecırmektense bırak akışına ıkı ay daha bekleyıp sorunsuz bır gebelık ve sağlıklı bır bebek inşallah kucagına almayı nasip eder allah.tezz vakıtte inşallah aminn..bende ılk bebeğini kaybeden bır anne olarak olma adayı olarak duygularımı paylaştım senınle

Son düzenleme:

Teşekkür ederim arkadaşım, aslında doğru söylüyorsun, geç olsun güç olmasın derler, zaten bu kadar ay çok zor da olsa geçti, 2 ay da geçer herhalde, rabbim hepimizin kucağını hayırlısıyla tez vakitte doldursun inşallahh...
Senin de kaybın yeni mi arkadaşım??

aynen canım öyle..zaten ne kadar çok üzerıne düşersen o kadar olmuyor inan buna.ben gecen yıl ekim ayında evlendım.ve o ay hamıle kalmıştım özellikle çalışmadığımız halde :) aralık başı gibi de ölü bebek teşhisiyle kürtaj oldum.10 haftalıkken..

ay masallah ne kadar guzel. rabbım bizide senin gibi hem melek hem bebek annesi eylesin ins...cok sewındım senın icin. bıze de nasip olsun inss

bende canım güçlü falan olmak istemiyorum ben.sadece sağlıklı uzun ömürlü bi evladım olsun onun mutluluğunu yaşamak istiyorum
hep aynı şeyler bi arkadaş var en ufak şeyde pinpirikli hemen doktora gider uzaırda uzatır ayağı ağrısa ölür biter dedimki benim yaşadığımı sen yaşasan herhalde ölürsün dedim.
Bi hafif bi ağrıyı bile duyarmadık kimse bırakmadı neden oldu ki nasıl olduki vs vs benim acım başıma gelse demekki

korunmayı bıraktıgım an hemen hamile kaldım ben de 6 ay sonra kalmayı planlamıştık nasılsa hemen olmaz demişti ama ilk aydan tutunmuştu yavrucak hiçbi sorun yaşamadım canım hiç bi sıkıntı olmadı dikişlerde o konuda rahat ol. ama tabi ilk bebeği kaybedince bir tedirgin bir telaşlı oluyor insan hiçbişeyi ilk hamileliğin gibi yaşayamıyorsun sevinemiyorsun plan yapmıyorsun bebeğe hiçbişey almıyorsun o yüzden kafama çok taktıgım dogumun son 1 ayını hep hastane geçirdim erken dogum tehlikem vardı 36. haftada dünyaya geldi paşa hiçbişeyde olmamıştı belkide annelerinimutlu etmek için o gün harekete geçti işte böle hiç kafana takma Rabbim yüzünüzü gülürür inş.

Merhaba hilma
Basin sagolsun
Ayrica Allah bagislasin evladini
Saka gibi ayni tarih
İki ayri goz yasi
Biri sevinc biri huzun
Cok etkileyiciymis
İnsallah Allah hepimiZe saglkli evlatlar nasip eder
Amin

evt hala düşündükçe bir garip oluyorum dogum drum hemşireler anestezi uzm hepsi bir tuhaf olmutu ben söleyince
Allah inş. isteyen herkese nasip eder.

inş. canım inş. Rabbim szlerinde kucagını doldursun

ay masallah ne kadar guzel. rabbım bizide senin gibi hem melek hem bebek annesi eylesin ins...cok sewındım senın icin. bıze de nasip olsun inss

inş. Rabbim nasip eder

nasıl bir kaderdir... aynı gün olması rabbim sabrına hediyeni vermiş :) çok mutlu oldum... benimde daha bekleme 2 ay 20 gün falan oldu var ama sizin gibi 4 ayda bırakmayı planlıyorum bende doktorumdan izin almıştım hergün kuru soğan yiyorum doğal antibiyotik dikişlere iyi gelsin niyetiyle :) yiyebilen kızlar varsa yesin tavsiye ederim doktorumda dikişlerden sıkıntı olmaz demişti 8. ayda fazla dikişte gerlme oluyor o zamanada iyileşmiş oluyor demişti...

şimdi dişlerimi yaptırıyorum hem mecburi bekleme olur :) daha gidicem

herkese merhabalar
doktordan geldim. yaxayım dedım. kalb atıslarını duydum cok sukur. rabbım ins tamamına erdırıse ,o dilerse ın bu sefer bebek annesi eyler beni... hepimizi inss...9 haftalık suan. ins hersey yolunda gıder ve olması gerektıgı gıbı mutlu sonlanır

canımmm, sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…