yani bazen umutlanmak,saglam durmak ,olumlu durmak kolay ama... is basa dusunce ya da en ufak bıseyde guclu degılım ben.
hastanede narkozu beklemden amelıyata alınınca ve gıkım cıkmayınca hastane benı konusmusmus. herkes ,hemsıreler gelıp ne kadar guclusunuz dıolardı. sonra kızımda sonra
yenıden karsılastıgım ınsanlar ' aa mas iisin , guclusun sen dedıler de
ben guclu olmak istemıorum artık..
iç sesim cok kuvvetlidir benim
ve sen yarın o pıt pıt sesleri duyacaksın insallah içimden öyle geçiyor
canım benim sağ üst karnımda agrı var ya
amma sorunluyum
bende komik bir dizi var trt1 de onu izliyorum birazdan national geo den belgesel izlicem
ya da netten yalan dünyayı izlerim bu kafanın dağılması gerek
dizide dioki akısına bırak dio sürekli kadın sanki bana söylüo akısına bırak melek diorum
bencede iiyi ki burası var
bazen kimseyi üzmek istemiyorum yazmıyorum ama napayım
3 bebek dile kolay
hatalarım varsada cok pişmanım
hersey iyi olsun bu sefer
o kadar cok istiyorum ki
herkese ii geceler bu başlığı yeni gördüm sizlere yazmak istedim sizlerede belki morel olur dedim bende bebeğimi hemde ilk göz agrımı oğlumu acil sezeryanla dünyaya getirdim sadece 3 gün yaşadı 2 haziran 2011 de dogdu bir regaip kandiliydi 5 haz 2012 kaybettim tefferautaına giripte sizleride daha üzmek istemem bebeğimi kaybettin 4 ay sonra tekrar hamile kaldım veeee 5 haziran 2012 bebeğimi 2. oğlumu kucagıma aldım Allahın işi işte bir yavrumu kaybettim gün diğerini 1 sene sonra kucagıma aldım Rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürür oğlum şuan 11 aylık :)
yani bazen umutlanmak,saglam durmak ,olumlu durmak kolay ama... is basa dusunce ya da en ufak bıseyde guclu degılım ben.
hastanede narkozu beklemden amelıyata alınınca ve gıkım cıkmayınca hastane benı konusmusmus. herkes ,hemsıreler gelıp ne kadar guclusunuz dıolardı. sonra kızımda sonra
herkese ii geceler bu başlığı yeni gördüm sizlere yazmak istedim sizlerede belki morel olur dedim bende bebeğimi hemde ilk göz agrımı oğlumu acil sezeryanla dünyaya getirdim sadece 3 gün yaşadı 2 haziran 2011 de dogdu bir regaip kandiliydi 5 haz 2012 kaybettim tefferautaına giripte sizleride daha üzmek istemem bebeğimi kaybettin 4 ay sonra tekrar hamile kaldım veeee 5 haziran 2012 bebeğimi 2. oğlumu kucagıma aldım Allahın işi işte bir yavrumu kaybettim gün diğerini 1 sene sonra kucagıma aldım Rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürür oğlum şuan 11 aylık :)
günaydın..üzülme derim ben şöyle düşün ki erken olupta tekrar üzücü bir olay gecırmektense bırak akışına ıkı ay daha bekleyıp sorunsuz bır gebelık ve sağlıklı bır bebek inşallah kucagına almayı nasip eder allah.tezz vakıtte inşallah aminn..bende ılk bebeğini kaybeden bır anne olarak olma adayı olarak duygularımı paylaştım senınle
Teşekkür ederim arkadaşım, aslında doğru söylüyorsun, geç olsun güç olmasın derler, zaten bu kadar ay çok zor da olsa geçti, 2 ay da geçer herhalde, rabbim hepimizin kucağını hayırlısıyla tez vakitte doldursun inşallahh...
Senin de kaybın yeni mi arkadaşım??
yani bazen umutlanmak,saglam durmak ,olumlu durmak kolay ama... Is basa dusunce ya da en ufak bıseyde guclu degılım ben.
Hastanede narkozu beklemden amelıyata alınınca ve gıkım cıkmayınca hastane benı konusmusmus. Herkes ,hemsıreler gelıp ne kadar guclusunuz dıolardı. Sonra kızımda sonra
mrb canım rabbim umudunu minik oğlunu sana bağışlasın bende canım oğlumu kaybedeli 6 ay oldu korunmayı bıraktım artık dr kornmayı bırakabilrsinz dedi ama işte insan kaydedince hep acabalarda yine bir problem olurmu diye çok korkuyor dikş yerleri falan vs.peki sen sorun yaşadınmı dikişlerle alakalı hamilelik boyunca seninde iki sezeryan arası süre daha kısaymış çünkü?
Merhaba hilma
Basin sagolsun
Ayrica Allah bagislasin evladini
Saka gibi ayni tarih
İki ayri goz yasi
Biri sevinc biri huzun
Cok etkileyiciymis
İnsallah Allah hepimiZe saglkli evlatlar nasip eder
Amin
banada herkes bunu söylüyor agız birliği yapmıs gibi.
evet güçlüyüm dogru ama bazen güçlü olmak cok yoruyor insanı
mrb basın saolsun hilma. kararan dünyanın ardfından güneş dogmus cok sevindim buna.
inşşş bizlerde öle oluruz.
ay masallah ne kadar guzel. rabbım bizide senin gibi hem melek hem bebek annesi eylesin ins...cok sewındım senın icin. bıze de nasip olsun inss
herkese merhabalar
doktordan geldim. yaxayım dedım. kalb atıslarını duydum cok sukur. rabbım ins tamamına erdırıse ,o dilerse ın bu sefer bebek annesi eyler beni... hepimizi inss...9 haftalık suan. ins hersey yolunda gıder ve olması gerektıgı gıbı mutlu sonlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?