herkese merhabalar
doktordan geldim. yaxayım dedım. kalb atıslarını duydum cok sukur. rabbım ins tamamına erdırıse ,o dilerse ın bu sefer bebek annesi eyler beni... hepimizi inss...9 haftalık suan. ins hersey yolunda gıder ve olması gerektıgı gıbı mutlu sonlanır
Günaydın kızlarr,
ben dra gitmiştim, gebelik öncesi son bir kez kontrol olmak için, hem de mayısın sonu haziran başı gibi çalışmalara başlayacağımızı söylemek için, dr.um biraz daha beklememi söyledi, toplam 7 ay geçmiş olsun dedi, moralim bozuldu biraz, ben bu ay da adetimi olayım sonra başlarız diye planlıyordum, moral bozulunca tansiyon da yüksek çıktı kontrolde, 24 saatllik holter takıldı, neyse ki sorun çıkmadı, normamiş tansiyonum.
Ama ben 1.5/2 ay daha sabretmek zorundayım, biraz hevesim kırıldı((
canımmm, sevindim
herkese ii geceler bu başlığı yeni gördüm sizlere yazmak istedim sizlerede belki morel olur dedim bende bebeğimi hemde ilk göz agrımı oğlumu acil sezeryanla dünyaya getirdim sadece 3 gün yaşadı 2 haziran 2011 de dogdu bir regaip kandiliydi 5 haz 2012 kaybettim tefferautaına giripte sizleride daha üzmek istemem bebeğimi kaybettin 4 ay sonra tekrar hamile kaldım veeee 5 haziran 2012 bebeğimi 2. oğlumu kucagıma aldım Allahın işi işte bir yavrumu kaybettim gün diğerini 1 sene sonra kucagıma aldım Rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürür oğlum şuan 11 aylık :)
canım lütfen üzülme .her şeyde var bi hayır unutma.beklemen gerekiyorsa 2 aycık daha.sen kaç ay dayandın bebeksizliğe.hakkında hayırlısı olsun.
herkese merhabalar
doktordan geldim. yaxayım dedım. kalb atıslarını duydum cok sukur. rabbım ins tamamına erdırıse ,o dilerse ın bu sefer bebek annesi eyler beni... hepimizi inss...9 haftalık suan. ins hersey yolunda gıder ve olması gerektıgı gıbı mutlu sonlanır
heyy selam entelkedııı. allah razı olsun canım...rabbım hayırla butun melek annelerine ve tabiki sana da nasip etsin ins
canım sevin kürtaj olmadığın için benim kürtajlarım cok agır geçmişti
rahmin zaten yorgundu
cok sevindim adına
sana kürtaj zor yazamadım
hem kürtaj olsa 3ay korunman lazımdı
şimdi en kısa zamanda hamile kalcaksın inanıyorum canım
ya sen bunu hep yapıyorsun
öyle seyler yazıyorsun ki hayranım sana
doğumumdan bu yana yazdığın seyler bana hep umut oldu
cok sağol canım
Allah razı olsun senden
yaa ne mutlu bana sizlere umut ola biliyorsam.bizi bizden baskasi anlayamaz.hepimiz ayni yoldan gecdik insallah yine ayni yolda devam edecegiz.simdi ben kucagimda bebegimle otura biliyorsam sizlerde bir gun oturacaksiniz.hepinize uzun ve uykusuz geceler diliyorum canim melek annelerim.bir tek umudunuzu k.[/QUOTEayb etmeyin.allaha siginin o sizi hic bir.zaman yanlis birakmaz.bazilarinzi uzun sure.bekletnis oa bilir ama inanin ondada vardir bir hayir.]
arkadaslar herkese ii geceler... benim size bir sorum olacak.. ben yaklaşık 50 gün once 36 haftalık bebeğimi kaybettim.. sorunsuz giden bir gebelikti ve aniden kalbi durdu.. normal doğum yaptım.. doğumdan sonra 30 gün kanamam oldu.. ilk bir hafta yoğun, sonrası lekelenme seklinde.. 30 günden sonra hala adet olmadım.. ilk adetimi ne zaman olmam lazım.. doğum yapalı 50 gün, kanamam kesilelei 20 gün oldu..
arkadaslar herkese ii geceler... benim size bir sorum olacak.. ben yaklaşık 50 gün once 36 haftalık bebeğimi kaybettim.. sorunsuz giden bir gebelikti ve aniden kalbi durdu.. normal doğum yaptım.. doğumdan sonra 30 gün kanamam oldu.. ilk bir hafta yoğun, sonrası lekelenme seklinde.. 30 günden sonra hala adet olmadım.. ilk adetimi ne zaman olmam lazım.. doğum yapalı 50 gün, kanamam kesilelei 20 gün oldu..
Günaydın kızlarr,
ben dra gitmiştim, gebelik öncesi son bir kez kontrol olmak için, hem de mayısın sonu haziran başı gibi çalışmalara başlayacağımızı söylemek için, dr.um biraz daha beklememi söyledi, toplam 7 ay geçmiş olsun dedi, moralim bozuldu biraz, ben bu ay da adetimi olayım sonra başlarız diye planlıyordum, moral bozulunca tansiyon da yüksek çıktı kontrolde, 24 saatllik holter takıldı, neyse ki sorun çıkmadı, normamiş tansiyonum.
Ama ben 1.5/2 ay daha sabretmek zorundayım, biraz hevesim kırıldı((
çok tesekkur ederim arkadaslar.. hepimizin acısı cok buyuk.. hala atlatamadım.. bebekli arkadasların ortamına bir turlu giremiyorum.. canım cok yanıyo.. siz nasılsınız , yanı illaki çevrenizde küçük bebeği olan arkadaslarınız vardır.. nasıl davranıyorsunuz???
herkese ii geceler bu başlığı yeni gördüm sizlere yazmak istedim sizlerede belki morel olur dedim bende bebeğimi hemde ilk göz agrımı oğlumu acil sezeryanla dünyaya getirdim sadece 3 gün yaşadı 2 haziran 2011 de dogdu bir regaip kandiliydi 5 haz 2012 kaybettim tefferautaına giripte sizleride daha üzmek istemem bebeğimi kaybettin 4 ay sonra tekrar hamile kaldım veeee 5 haziran 2012 bebeğimi 2. oğlumu kucagıma aldım Allahın işi işte bir yavrumu kaybettim gün diğerini 1 sene sonra kucagıma aldım Rabbim inşallah hepinizin yüzünü güldürür oğlum şuan 11 aylık :)
nasıl bir kaderdir... aynı gün olması rabbim sabrına hediyeni vermiş :) çok mutlu oldum... benimde daha bekleme 2 ay 20 gün falan oldu var ama sizin gibi 4 ayda bırakmayı planlıyorum bende doktorumdan izin almıştım hergün kuru soğan yiyorum doğal antibiyotik dikişlere iyi gelsin niyetiyle :) yiyebilen kızlar varsa yesin tavsiye ederim doktorumda dikişlerden sıkıntı olmaz demişti 8. ayda fazla dikişte gerlme oluyor o zamanada iyileşmiş oluyor demişti...
şimdi dişlerimi yaptırıyorum hem mecburi bekleme olur :) daha gidicem
verende Allah alanda Allah fazla söze gerek kalmıyor Allah yardımcımız olsunRabbim nasıl da hediyesini vermiş.bu kadar acıyı ancak böyle bi hediye dindirir galiba.benim de oğlum 22 eylülde öldü.kızım inşallah eylül sonu dünyaya gelecek.aldır dediler kıyamadım.Rabbimin verdiğini kabul ettim 2 buçuk ay onunla savaştık ve yenildik. isyan etmedim.ağladım hem de çok ama özlediğimden.sınavı geçtik inşallah ve Allahım başak bi mucizesini verdi.çok şükür
Geçen arkadaşıma tarif ederken dedim ki: aynı yanardağ gibi patlayıp patlayıp sönüyo.Aynen böyle.Bi bebek gördüğünde yanardağ harekete geçiyo sanki sonra külleniyo ta ki bi sonraki patlamaya kadar.Apartmanda 4 hamileydik ve sadece ben bebeğime kavuşamadım.O bebekleri her gördüğümde içim yanıyo.Zamanla şimdiki kadar olmıycaksın tabi ki ama illaki alışıcaksın.İçin şu anki kadar olmasada hep sızlıycak.Ta ki yeni bi bebeğin olup kucağına alana kadar.O duyguyuda henüz bilmiyorum bi bebeğim olmadığı için.
Allahım yavrunu sana bagıslasın iyişşallah bizede versin en doğru zamanda.
İyiki yazmışsın buraya, umut dolu hikayen .bende bugün yarın doğurmuş olacaktım bebeğimi ,5 ayım dolunca tekrar hamıle kalırsam yine mayısa denk düşecek doğumum belki bu kabus ayı unutabilirim güzel bir aya döner yenıden diyorum .dilek işte keşke olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?