Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok şükür çokkk :) çok sevindim
onun atan ufacık kalbi bize ne kadar büyük umut oluyor sizin her heyecanınıza ortak oluyorum

anneler gününün böyle geçeceğini hiç düşünmemiştim içimde bir hüzün tarifsiz ama kuzumu rüyamda görüyorum çok şükür onu rüyamda seviyorum çok özlüyorum çok hasretim o benim en kıymetlim....

canım lütfen üzülme .her şeyde var bi hayır unutma.beklemen gerekiyorsa 2 aycık daha.sen kaç ay dayandın bebeksizliğe.hakkında hayırlısı olsun.

Rabbim nasıl da hediyesini vermiş.bu kadar acıyı ancak böyle bi hediye dindirir galiba.benim de oğlum 22 eylülde öldü.kızım inşallah eylül sonu dünyaya gelecek.aldır dediler kıyamadım.Rabbimin verdiğini kabul ettim 2 buçuk ay onunla savaştık ve yenildik. isyan etmedim.ağladım hem de çok ama özlediğimden.sınavı geçtik inşallah ve Allahım başak bi mucizesini verdi.çok şükür

canım lütfen üzülme .her şeyde var bi hayır unutma.beklemen gerekiyorsa 2 aycık daha.sen kaç ay dayandın bebeksizliğe.hakkında hayırlısı olsun.

Canım çok sağol evet bekleyeceğim az birazcık daha napalım,
anlarsın işte beni, valla günleri sayıyordum, az kaldı diyodum ama dr.umun sözünden de çıkamam,
bizler artık hiç birşeyi riske atamayız,
dediğin gibi herşeyin hayırlısı,
rabbim güzel günler gösterecek bizlere, en önce sizlere :)))

Gözün aydın, rabbim devamını getirsin, en önemli telaşını atlattın, sonrası da çooook güzel olacaktır...

yaa ne.mutlu bana sizlere umut ola biliyorsam.bizi bizden baskasi anlayamaz.heoimiz ayni yoldan gecdik insallah yine ayni yolda devam edecegiz.simdi brn kucagimda bebegimle otura.biliyorsam sizlerde bir gun.oturacaksiniz.heoinize uzun ve uykusuz geceler amdiliyorum canim melek annekerim.

Arkadaslar bu vucüdum beni deli edecek bana oyunmu oynuyor napiyor neyin nesi anlamadim.. Bunca yil adetim düzenli geldi hatta araliktan sonrada yani dogumdan sonrada düzenliydi ancak gecen ay adetim düzensizdi iki gün sonra geldi bu ayda öyle suan 2 gündür bekliyorum tik yok heryerim agriyor sanki gelecek gibi hayir yok!? Ister istemez ümitleniyor insan ama isin garibide biz hic bir sekilde korunmuyoruz fakat (ayip olucak ama sizden baskasinada anlatamiyorum affedin) iliskiye girdigimizdede icime bosalmiyor tabi yinede olma ihtimal vardir bu durumdada degilmi? Kendimi sartlandirmicam diyorum ama icten ictede heves bagladim belim bile agriyor hay allahim 3 yildir bu sekilde iliskiye giriyoduk beklenmedik zamanda anneler gününemi bi sürpriz olcak acaba esim imkansiz desede allahin isi bu bence ol derse olur bellimi olur?! Kendimimi kandiriyorum yaa

arkadaslar herkese ii geceler... benim size bir sorum olacak.. ben yaklaşık 50 gün once 36 haftalık bebeğimi kaybettim.. sorunsuz giden bir gebelikti ve aniden kalbi durdu.. normal doğum yaptım.. doğumdan sonra 30 gün kanamam oldu.. ilk bir hafta yoğun, sonrası lekelenme seklinde.. 30 günden sonra hala adet olmadım.. ilk adetimi ne zaman olmam lazım.. doğum yapalı 50 gün, kanamam kesilelei 20 gün oldu..

Başınız sağolsun sizin bebeğinizde melek oldu demek.Rabbim kolaylaştırsın bu süreci size.Durumunuz benimkine çok benziyo.Bende 35 haftalıkken aniden kalbinin durması sonucu oğlumu kaybettim ve normal doğum yaptım.55 gün sonra adet oldum ben.Biraz daha gecikebilir yani

mrb cnm başın sağolsun rabbim sabrını versin inş.benim 53.günümde geldi ilk adetim....tabi herkeste faklıdır

çok tesekkur ederim arkadaslar.. hepimizin acısı cok buyuk.. hala atlatamadım.. bebekli arkadasların ortamına bir turlu giremiyorum.. canım cok yanıyo.. siz nasılsınız , yanı illaki çevrenizde küçük bebeği olan arkadaslarınız vardır.. nasıl davranıyorsunuz???

Feriha saglıklı sıhatlısın çok şükür bunca zaman nasıl geçtiyle 2 ayda su gidip akıp geçer iyişallah. Doktor dediyse bir bildiği vardır herhalde.
Ama merak ettim beklemeni neye dayanarak istedi muayene ettimi , ameliyat yerinden dolayı mı bekle dedi

Çok geçmiş olsun en kısa sürede yüzün tekrar gülsün iyişallah

Bende ameliyat sonrası 2-3 hafta kadar normal adet gibi gördüm sonra 40 güne kadar lekelenme şeklinde geldi 40. gündede adet döngüm başladı gayet normal miktarda ve günde oldu ,28 günlük döngüye girdim gibi bakalım ama herkeste değişebilirmiş süt hormonuna da bağlı sanırım bende süt gelmesin diye baskılandı

Geçen arkadaşıma tarif ederken dedim ki: aynı yanardağ gibi patlayıp patlayıp sönüyo.Aynen böyle.Bi bebek gördüğünde yanardağ harekete geçiyo sanki sonra külleniyo ta ki bi sonraki patlamaya kadar.Apartmanda 4 hamileydik ve sadece ben bebeğime kavuşamadım.O bebekleri her gördüğümde içim yanıyo.Zamanla şimdiki kadar olmıycaksın tabi ki ama illaki alışıcaksın.İçin şu anki kadar olmasada hep sızlıycak.Ta ki yeni bi bebeğin olup kucağına alana kadar.O duyguyuda henüz bilmiyorum bi bebeğim olmadığı için.

arkadaşlar listede benim bilgilerim kalmış galiba.Ben hem yaşça büyüküm hem de kaybım çok fazla.

Doğum yılı 1981
Evlilik 2005
5 kayıp
sat bat yazmayım ben.Benim hamileliğim zor çünkü o şimdilik kalsın

Zelalperd kalp atışlarını duymuşsun çok sevindim.Herşey güzel olsun sağlıkla al evladını kucağına bu sefer inşallah
Emirberkem hakkında hayırlısı olsun.Ne korunanlar duydum sonra hamile olduğunu öğrenip şok olanlar.Bu psikolojiyle herşeyde olur bu bedenlerde ama.Düzensizlikte olabilir.Beden gerçekten çok etkileniyo ruh halimizden psikolojimizden.OLmasada üzülme daha erken zaten.

Allahım yavrunu sana bagıslasın iyişşallah bizede versin en doğru zamanda.

İyiki yazmışsın buraya, umut dolu hikayen .bende bugün yarın doğurmuş olacaktım bebeğimi ,5 ayım dolunca tekrar hamıle kalırsam yine mayısa denk düşecek doğumum belki bu kabus ayı unutabilirim güzel bir aya döner yenıden diyorum .dilek işte keşke olsa..

doktorunda dediği gibi zaten 7. aylarda anca gerilme oluyo o zamana kadar iyileşmiş oluyor Rabbim hepinizin yüzü güldürü inşallah

verende Allah alanda Allah fazla söze gerek kalmıyor Allah yardımcımız olsun

aynen dediğin gibi bebeği olmuş biri olarak söylüyorum acın hafifliyormu evet hafifliyor ama asla geçmior asla ilk bebeğinki gibi bir heyecan bir bekleyiş olmuyor hep bi korku içinde oluyorsun kucagına alsan bile içinde sızı kalıyor geçmiyor en azından benim öle sizlerin nasıl olur bilemem

inşallah inşallah Allah gönlünüze göre versin bu sıkıntılı günleriniz çabuak geçiversin inşallah sizi takip edicem bundan sonra burda istediğinizi sorabilirsiniz sizlernde güzel günleri göreceğinize inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…