Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

cnm kanamam kesileli 20 gün oldü dediğine göre bi 10 gün içinde yani 1 ay oldgnda gelmesi lazm benim normal adet gibi tam 1 ay geçmişti.
KIZLAR DOKTORLARIN DEDİĞİ DOGRÜ BENCEDE GALİBA BNM 9 AY OLDÜ Bİ İKİ AY ÖNCE KARNIMIN İÇİ CCAYIR CAYIR YANIYODÜ ANCA İYİLEŞİLİYO GALİBA.AMA 1 2 AYDIR İYİYİM DEMEKKİ ZAMANI GELİYO 9 10 AY İDEAL BENCE SEZERYAN İÇİN.GERÇİ 3 AY GEÇSE BİLE BİŞEY OLMÜYO AMA BÖYLE Bİ ACI YASAMIŞKEN KENDİMİZE SORN YARATMAYA GEREK YOK DİMİ

Canım sezeryan olduğum için biraz daha beklememi söyledi, ameliyat yerim ile ilgili herhangi bir problemim yok.
Dr. eğer erken gebe kalırsan bu yine bir erken doğuma ve düşük kilolu bebeğe neden olur dedi, ama arkasından da ilave etti, 8 aydan önce yani 6. ayda hamile kalırsan niye kaldın demeyiz, ama yine de bu riski almayalım dedi,
dr.umdan memnunun aynı zamanda perinatolog kendisi, söylediklerine inanıyor ve güveniyorum, hala deli gibi hemen hamile kalmak istiyorum, ama sanırım dinleyeceğim dr.umu, inşallah dediğin gibi su gibi akıp geçer zaman...

zelalim ve melek yavrum dün sizin yazdıkalrınızı okumuştum çok etkilenmişim demekki kahverengi akıntı
olayını sonra işyerinde lavaboya gittim peçetede kan görünce birden anlık bişeydi
bi panik oldum eyvah kanamam gelmiş dedim
sonra birden hamile olmadığım ve zaten regl durumunda olduğum aklıma geldi
gülsemmi ağlasammı bilemedim etkilenmişim bi an kendimi sizin yerinize koymuşum

ayy canımm kıyamam ya. benımde icimi cızlattın ama...ins en yakın zamanda sende artık hamıle olarak ama ıns kanama sıkıntısı bile yasamadan aramızda olcaksınn..allahın izniyle hepimiz,hepinizz

neden aldırmanı sölediler ben onu anlamadım canım.

canım umut yüklemem hemen kendine.olmayacak birsey yok tabiki ama bir defa bendede öle olmustu hatırlarsan.
hiç gecikmeyen ben 5 gün gecikmiştim.vücudumun tepkileride farklıydı ama sonuc negatif oldu.
bu nedenle bence akısına bırak hayatım.Rabbim ol derse hersey mümkündür.

ben kendi üzerime cok gidenlerdenim.benimle aynı zamanda hamile olan tanıdıgım saglıklı dünyaya getirdi.
ilk görmesine ben gitmiştim ve kucagıma vermişlerdi.o zaman cok kötü olmustum.
gecen hafta gene gördüm cocugu. kızım ondan 1 ay büyük olacaktı şimdi dedim.
cocuklardan kaçmıyorum asla.kucagıma alıyorum seviyorum. ne bilim tuhaf olsamda kaçmıyorum duygularımdan.

nerde oturuyorsun canım sen?doktorun nerde?

canım ya insalah sende cok yakında hamile kalıcaksın bu telaslara yeniden kapılacaksın
her tuvalete girdiğimde iç çamasırıma bakısımı görmen lazım
ömrümden ömür gidiyor
bugün siyah içcamasırı giydim psikolojimi bozmak istemioyrum görmeyeyim en iyisi dedim

canım atlatamaman cok normal nasıl bir acı bu kolaymı
cok şükürki senin normal doğummus
ben yüksek tansiyon ve catı darlığı nedeni ile sezeryan oldum
eşimde normal olmasını istemedi kıyamadı bana ama keske normal olabilseydi
ben eczacıyım ve ilk aylar eczaneme sürekli bebekler geliyordu zor kendime geliyordum
ne acılar ne acılar
bir süre sonra dokunmaya basladım bebeklere
canım bazen sevmek istiyor bazen göresim gelmiyor
melek anneleri azcık da tuhaf oluyor napalım
sen nasıl hissedeceksen nasıl iyi olacaksan ona göre davran
bu sürecte bencil ol
kendini düşün
kendine iyi bak
baskasının bebeği üzülür kırılır deme
önemli olan sensin
Allahım sabır versin sana
benim 10 ay oldu hala aglıyorum
ama ilk 3 ay aklıma geldikce off diyorum
ilk 3 ayım cok zordu
tekrar basın sağolsun
Rabbim cennette kavusmayı nasip etsin
melek evladın bizim meleklerimizle oyunlar oynuyor annesi onlar cok mutlu asla ağlama hüzün yok onlara
bunları düşün canım

kızlar kalp atısını duydum bugün
Rabbim devamını da nasip etsin insallah
çok tuhafım alısamadım ben derken kızımı özlüyorum derken
kalp atısını görünce hüngür hüngür ağladım muayene de
Rabbim gözlerimizden hep evlatlarımızın sağlığı mutluluğu için yaş akıtsın insallah

amin canım inss
insan yınede ınanamıyo dımı. ıns sonuda gelır saglıkla,uzun omurle... daha yaklasık en az 10 yurek korkusuyla gırecegımız doktor muaynesi vardır ama ıns onların sonucu da bebekle olur ıns.
butun melek annelerimm de ıns bunları bir bir yasasın, rabımın dılegıyleee

gözün aydın canım ben ağladım okuyunca senin ağlaman çok normal.. bizim sevinçlerimiz de farklı işte herşeyin değerini daha iyi anlıyoruz değil mi
senin yazdığını okuyunca bian hayal ettim kendimi.. bian önce gelsin istiyorum o günler sabredemeyeceğimi anladım dişlerimi yaptırıyorum malum biraz uzun oluyor randevu almalar falan mecbur bekleyecem :) şimdi

canım benim sen yeni geldin bilmezsin
ben de ocakta bırakmıstım korunmayı 6ay bitmişti
2 ay denedim olmadı
sonra bir dişim vardı sorunlu o bir şişti bir şişti
3gün işe gidemedim
tüm yüzümün solu balon oldu agrısını demiyorum bile
belki hamile kalmısımdır diye agrı kesici de içmedim
diş ağrısını öyle gecirdim
sonra adet oldum
hemen dişciye gittim kanal tedavisi tam 1.5 ayımı aldı
diş bitti
adetime yakınken basladık denemelere
Allahın işi hamile kalmısım
şok oldum
demekki varmıs zaamanı
2ay da olmadı 1haftada oldu
kısmet
sende peşimden gelirsin insallah

Oglenden beri icim sismis durumda,guzel bir haber nasil bu kadar yikici olabilir
Arkadasimin oglu dogmus resmini koymuslar, beraber doguracaktik oysaki.
Haftaya bir diger ,10 gun sonrada en yakin arkadaslarimimizin oglu dogacak.
Hazirlamaya calistim kendimi ama bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim.
Esimle gezip tozuyoduk ne guzel birden gordum internette,resmen soldum eve geldik esime yorgunum dedim.
Napsam bilemiyorum su an ,bogazim dugum dugum
Dayanirim diyodum haberleri beni bu hale getirdiyse onlari nasil gorucem kucagima alicam bilmiyorum.Allahim dayanama gucu ver.
Melegim oglum cok ozledim seni

kocamaannn bir maaşallah, ve kocamaannn bir gözün aydın, en en güzel günler sizi bekliyor,rabbim kem gözlerden korusun bebişini ve seni...

ahhh arkadaşım, biz bu acıyla yaşamaya mahkumuz, son nefesimize kadar geçmeyecek özlemimiz, ama bir gün elbet kavuşacağız onlara, onlar en güzel yerde bizi bekliyorlar...
Çok çok iyi anlıyorum seni, daha önce de yazmıştım sana, görmeyi kaldıramayacaksan gitme, görme be güzelim, kimse sana bu yüzden kırılmaz, kırılamaz, kendini hazır hissettiğinde görürüsün, belli mi olur belki o zaman meleğinin kardeşi de karnında olur, ne bileyim belki o zaman bu kadar canın acımaz...

canlarımmmmmm ben size demedimmi hersey hep böle güsel gidecek.
siz o güsel yüreklerinizi ferah tutun yeterki.
bizde peşinizden gelecegiz inş :90:

canım normal tüm bunlar.yüklenme bırak duygularını aksın.kasılma kesinlikle.
hepimiz yasadık bunları.ama zamanla yavaslicak bu duygular.
geçmicek ama daha az dayanıksız olacaksın emin ol.

İstanbul'dayım canım, dr.um da Acıbadem Maslak'ta...
istersen ismini verebilirim, riskli gebelik uzmanı.

ben anadolu yakasındayım canım.uzakmıs bana zor olur orası benim için

canıııımm ne kadar sevindim senin adına biz nekadar dısardan olan haberlere üzülsekte birbirimiz adına çoook sevinicez.vee bü çook güzel bi dygu ...inşallah rabbim sağ salim doğrp büyütmeyi nasip etsin cnm

canım nasıl zor o duygu bilirim
hepimiz biliriz
cok acıtıyor
bende bir sürü emek verdim diyorsun
ama yok ki care
ömür boyu bu acı bizimle
Allah bir daha bizi evladımızla sınamasın ne diyeyim
hep bir burukluk zor cok zor
herkes kıyamadığı evladının resimlerini paylasırken
biz topraga koyduk Allahım sabır ihsan eyle hepimize
tekrarrını azını coğunu yasatma hiçbirimize

bu gece artık zor bir gece.bu anneler gününde evlatlarımız yok.
ve ben mezarını bile yaptıramadım.
oysa ben kızıma hediye verecektim.
cok kötüyüm bu gece.

bu gece artık zor bir gece.bu anneler gününde evlatlarımız yok.
ve ben mezarını bile yaptıramadım.
oysa ben kızıma hediye verecektim.
cok kötüyüm bu gece.

Canım seninde annler günün kutlu olsun mezarını yaptıramadım diye üzülme yaptırısın elbet bu ay olmazsa diğer ay rabbim ömür verdiği müddetçe yaptırcaksın bende yaptırmadım içim acıyor çok bakımsız gibi geliyor ama adanaya ggider gitmez yaptırcam artık kısmet olursa.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…