cnm kanamam kesileli 20 gün oldü dediğine göre bi 10 gün içinde yani 1 ay oldgnda gelmesi lazm benim normal adet gibi tam 1 ay geçmişti.arkadaslar herkese ii geceler... benim size bir sorum olacak.. ben yaklaşık 50 gün once 36 haftalık bebeğimi kaybettim.. sorunsuz giden bir gebelikti ve aniden kalbi durdu.. normal doğum yaptım.. doğumdan sonra 30 gün kanamam oldu.. ilk bir hafta yoğun, sonrası lekelenme seklinde.. 30 günden sonra hala adet olmadım.. ilk adetimi ne zaman olmam lazım.. doğum yapalı 50 gün, kanamam kesilelei 20 gün oldu..
Feriha saglıklı sıhatlısın çok şükür bunca zaman nasıl geçtiyle 2 ayda su gidip akıp geçer iyişallah. Doktor dediyse bir bildiği vardır herhalde.
Ama merak ettim beklemeni neye dayanarak istedi muayene ettimi , ameliyat yerinden dolayı mı bekle dedi
zelalim ve melek yavrum dün sizin yazdıkalrınızı okumuştum çok etkilenmişim demekki kahverengi akıntı
olayını sonra işyerinde lavaboya gittim peçetede kan görünce birden anlık bişeydi
bi panik oldum eyvah kanamam gelmiş dedim
sonra birden hamile olmadığım ve zaten regl durumunda olduğum aklıma geldi
gülsemmi ağlasammı bilemedim etkilenmişim bi an kendimi sizin yerinize koymuşum
Rabbim nasıl da hediyesini vermiş.bu kadar acıyı ancak böyle bi hediye dindirir galiba.benim de oğlum 22 eylülde öldü.kızım inşallah eylül sonu dünyaya gelecek.aldır dediler kıyamadım.Rabbimin verdiğini kabul ettim 2 buçuk ay onunla savaştık ve yenildik. isyan etmedim.ağladım hem de çok ama özlediğimden.sınavı geçtik inşallah ve Allahım başak bi mucizesini verdi.çok şükür
Arkadaslar bu vucüdum beni deli edecek bana oyunmu oynuyor napiyor neyin nesi anlamadim.. Bunca yil adetim düzenli geldi hatta araliktan sonrada yani dogumdan sonrada düzenliydi ancak gecen ay adetim düzensizdi iki gün sonra geldi bu ayda öyle suan 2 gündür bekliyorum tik yok heryerim agriyor sanki gelecek gibi hayir yok!? Ister istemez ümitleniyor insan ama isin garibide biz hic bir sekilde korunmuyoruz fakat (ayip olucak ama sizden baskasinada anlatamiyorum affedin) iliskiye girdigimizdede icime bosalmiyor tabi yinede olma ihtimal vardir bu durumdada degilmi? Kendimi sartlandirmicam diyorum ama icten ictede heves bagladimbelim bile agriyor hay allahim 3 yildir bu sekilde iliskiye giriyoduk beklenmedik zamanda anneler gününemi bi sürpriz olcak acaba esim imkansiz desede allahin isi bu bence ol derse olur bellimi olur?! Kendimimi kandiriyorum yaa
çok tesekkur ederim arkadaslar.. hepimizin acısı cok buyuk.. hala atlatamadım.. bebekli arkadasların ortamına bir turlu giremiyorum.. canım cok yanıyo.. siz nasılsınız , yanı illaki çevrenizde küçük bebeği olan arkadaslarınız vardır.. nasıl davranıyorsunuz???
Canım sezeryan olduğum için biraz daha beklememi söyledi, ameliyat yerim ile ilgili herhangi bir problemim yok.
Dr. eğer erken gebe kalırsan bu yine bir erken doğuma ve düşük kilolu bebeğe neden olur dedi, ama arkasından da ilave etti, 8 aydan önce yani 6. ayda hamile kalırsan niye kaldın demeyiz, ama yine de bu riski almayalım dedi,
dr.umdan memnunun aynı zamanda perinatolog kendisi, söylediklerine inanıyor ve güveniyorum, hala deli gibi hemen hamile kalmak istiyorum, ama sanırım dinleyeceğim dr.umu, inşallah dediğin gibi su gibi akıp geçer zaman...
zelalim ve melek yavrum dün sizin yazdıkalrınızı okumuştum çok etkilenmişim demekki kahverengi akıntı
olayını sonra işyerinde lavaboya gittim peçetede kan görünce birden anlık bişeydi
bi panik oldum eyvah kanamam gelmiş dedim
sonra birden hamile olmadığım ve zaten regl durumunda olduğum aklıma geldi
gülsemmi ağlasammı bilemedim etkilenmişim bi an kendimi sizin yerinize koymuşum
çok tesekkur ederim arkadaslar.. hepimizin acısı cok buyuk.. hala atlatamadım.. bebekli arkadasların ortamına bir turlu giremiyorum.. canım cok yanıyo.. siz nasılsınız , yanı illaki çevrenizde küçük bebeği olan arkadaslarınız vardır.. nasıl davranıyorsunuz???
kızlar kalp atısını duydum bugün
Rabbim devamını da nasip etsin insallah
çok tuhafım alısamadım ben derken kızımı özlüyorum derken
kalp atısını görünce hüngür hüngür ağladım muayene de
Rabbim gözlerimizden hep evlatlarımızın sağlığı mutluluğu için yaş akıtsın insallah
Rabbim gözlerimizden hep evlatlarımızın sağlığı mutluluğu için yaş akıtsın insallah
gözün aydın canım ben ağladım okuyunca senin ağlaman çok normal.. bizim sevinçlerimiz de farklı işte herşeyin değerini daha iyi anlıyoruz değil mi
senin yazdığını okuyunca bian hayal ettim kendimi.. bian önce gelsin istiyorum o günler sabredemeyeceğimi anladım dişlerimi yaptırıyorum malum biraz uzun oluyor randevu almalar falan mecbur bekleyecem :) şimdi
Oglenden beri icim sismis durumda,guzel bir haber nasil bu kadar yikici olabilir
Arkadasimin oglu dogmus resmini koymuslar, beraber doguracaktik oysaki.
Haftaya bir diger ,10 gun sonrada en yakin arkadaslarimimizin oglu dogacak.
Hazirlamaya calistim kendimi ama bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim.
Esimle gezip tozuyoduk ne guzel birden gordum internette,resmen soldum eve geldik esime yorgunum dedim.
Napsam bilemiyorum su an ,bogazim dugum dugum
Dayanirim diyodum haberleri beni bu hale getirdiyse onlari nasil gorucem kucagima alicam bilmiyorum.Allahim dayanama gucu ver.
Melegim oglum cok ozledim seni
nerde oturuyorsun canım sen?doktorun nerde?
amin canım inss
insan yınede ınanamıyo dımı. ıns sonuda gelır saglıkla,uzun omurle... daha yaklasık en az 10 yurek korkusuyla gırecegımız doktor muaynesi vardır ama ıns onların sonucu da bebekle olur ıns.
butun melek annelerimm de ıns bunları bir bir yasasın, rabımın dılegıyleee
Oglenden beri icim sismis durumda,guzel bir haber nasil bu kadar yikici olabilir
Esimle gezip tozuyoduk ne guzel birden gordum internette,resmen soldum eve geldik esime yorgunum dedim.
Dayanirim diyodum haberleri beni bu hale getirdiyse onlari nasil gorucem kucagima alicam bilmiyorum.Allahim dayanama gucu ver.
İstanbul'dayım canım, dr.um da Acıbadem Maslak'ta...
istersen ismini verebilirim, riskli gebelik uzmanı.
bu gece artık zor bir gece.bu anneler gününde evlatlarımız yok.
ve ben mezarını bile yaptıramadım.
oysa ben kızıma hediye verecektim.
cok kötüyüm bu gece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?