Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım yazdıklarını okurken bir kac ay once yasadıklarımıza gıtmemek mumkun degıl. bende en cok bu konuda zorlandım. etrafımda yakınımdakı bebekler...
benım eltımle aynı dogum yaptık biz. mevludu bırlıkte yapacaktık.herseyı hazırlamıstıkç ve asla hayatımdan cıkmayacak insanlar dusun. gercı ben bır kere gordum ve
almanyaya geldım. ama bi kac ay sonra gerı donecegım zaman. gecem gunduzum mahvolmustu. nasıl gorurum sımdı ben onları diye...
ama sole dusun istersen, bende ise yaramıstı. yani bundan 6-7 ay sonra birisi sana hamıle olacacgın, bir sene sonra onlardan 1 yas kucuk evladınla onların yanına gıddcegını garanti ettiginde uzuntun nasıl olur?
evet somut olarak karsında gordugunde,sesını, agusunu duydugunda kendıne hakım olmak zor ama ole olmak zorunda.
ve en onemlısı, evladımızın olmesını ne biz sectık ne de onlar evlatlarının yasamasını secıp karar verdi. rabbım ole uygun gordu ve bu zor ama
kıymetli mertebeye bizi koydu. rabbımın uygun gorup verdıgını kıskanmamam lazım diye dusundum ben. ve cok rahatladım.
o bebegıde tahmın etmedıgım kadar rahat karsıladım sevdım..ıns senın icin de ole olur. hepsi bır gun gerıde kalıp, hayatta biriktirdiklerimiz olucak merak etme
sadece sımdılık bıraz dısımızı sıkmamız lazımm

gecen sene bu zamanlar , ANNEELR GUNU icin cok gusel bir suprız yapmıstı esim. ilk anneler gunu hediyemi ondan cok gusel almıstım. o zamanlar bakınca
anneler gununu hediye alıp vermekle yetınmenın, o gun bırazcık daha annesine sevgı dolu seyler soylerek gecıstırmenın anneler gunu oldugnu dusunurdum. ama hıc mı hıc ole degılmıs.
benım annler gunum, kızımı gordugum ılk dakıkaydı. karsılıksız, beklenyısız bırbırmıze bakıslarımızın degdıgı ilk ve tek anmıs.
bır anlık da olsa , ıkı gunluk de olsa rabbım bizi normal bir anne degıl, melek annesi eyledi. bizim gunumuz bugun mü?! bilmem...
ama yıne de butun melek annelerimm ,eksik ama ANNELER GUNUMUZ kutlu olsunnn rabbım hepımızı bu dunyada da anne eylesin ins

inşallah inşallah dişimde sürer bakalım ne kadar sürerse daha sonra bırakacam korunmayı doktorda bakar tabi ne derse artık inşallah 3 ay anca dayanırım derken artık biraz daha uzatabilim daha iyi olur

anneler günümüz kutlu olsun ama ben sevmiyorum bu günü

bugün nasıl biter bilmiyorum boğazım düğüm düğüm bi yandanda bi sevinç var içimde.ilk defa oğlumu rüyamda gördüm.büyümüş 8-9 aylık gülücükler saçıyor etrafa Mete diye sesleniyorum dönüp bakıyor ve gülüyor.yavrum benim çok özlemişim

az önce kayınvaldemi aradım hiç içimden gelmeye gelmeye
şekeri cıkmıs depresyonda
herseyi cok biliyor
dün kalp atısını duyduk diyorum
1 aylık bebeğin kalp atısımı duyulur dedi
tövbe yarabbim
yok dedim 7 haftanın içindeyiz dedim sanki yalanı mı olur bunun
neyse asıl bomba sonra geldi
işe gidip para kazanma derdine düşüp sakın dikkat et dedi
bu cocuğa birsey olursa ne oluruz biz dedi
yoksa baska birsey ben kapatıyorum dedim
sanki derdim para kazanmak işime gitmemi kadın nasıl görüyor
bu son sansmıs Allahım sabır
tüm sinirim bozuldu

eşimde annesini buraya getirmek isstiyordu
kafası dagılsın diye ben bu kadını cekemem cidden
psikoloji falan bırakmaz bende

inş cnm huzursuzum ben bu konuda cok fazla.

hay ben o kelimeyi söyledgi anın ...............tövbe ya.
nasıl yakıstırmalar bunlar bölemi destek olacak hamfendi.
eşinede söleseydin keske.sana moral vereceğine depresyonamı sokmaya calısıyor ruh hastası.

dunaynanin en ozel anneleri,guzel melek anneleri hepinizjn anneler gunu kutlu olsun. belkide bugunun agirligini kalbinizde cok.aci bir.sekilde yasiyorsunuz. unutmayin siz cennetde melekleri olan ozel annelersiniz,tabiki bende.insallah bir.gun bu dunyadada.bebekleriniz olucak,ve o zaman ne.kadar sansli oldugunuzu dusuneceksiniz. hem bu dunyada hem oteki dunyada anne olmk.herkese nasib.olmaz. o guzel meleklerimiz bu gece hepimizi ziyarete gekicek bizleri opecek kulagimiza "anneler gunun kutlu olsun anne"diyecekdir. sizleri cok seviyorum,opuyorum.onumuzdeki anneler gununu kucaginizda bebeklerinizle gecirmeyi diliyorum.

cnmm ağlattın beni yaa ne güzel sözler ne güzel dilekler bnlar.ben ozaman 12 den önce yatıcam belki gelir meleğim rüyama o gül yüzünü hiç görmedim belki nasip bügündür.

.......belli mi olur belki o zaman meleğinin kardeşi de karnında olur, ne bileyim belki o zaman bu kadar canın acımaz...

[QUOTE zelalperd.....
ama sole dusun istersen, bende ise yaramıstı. yani bundan 6-7 ay sonra birisi sana hamıle olacacgın, bir sene sonra onlardan 1 yas kucuk evladınla onların yanına gıddcegını garanti ettiginde uzuntun nasıl olur?

Agzinizdan bal damliyor.. Sagolun.

Iyisallah boyle olacak.iyisallah benimde ,bizimde saglikli evlatlarimiz olacak..
Iyisallah o gunler geldiginde burda bebislerimizi nasil buyuttugumuzu paylasiyor oluruz

Gercekten konusabildigim o kadar az kisi varki cok uzuluyorum hemen aglamaya basliyorum o yuzden kimseye acmak istemiyorum ne hissettigimi , bir burasi var sizler varsiniz.Allahim hepimizin yuzunu guldursun iyisallah..

Arkadaslar ayin 9-10 gibi gelmesi gerekiyodu tik yok daha olmasi mümkün olmayan birsey ama allahin istegiyle oldugunu bildigim icinde iyice umut bagladim.. Ilk geciktigi gün test yaptim negatif cikmisti yarin aksama kadar beklicem gelmezse ikinci testide yapmak istiyorum bile bile ama cesaret edebilirmiyim ayri konu.. Normalde adet öncesi hep sancilarim olurdu o yok sadece karnim bi tuhaf agriyor ve belime vuruyor sancisi... Offffffff gelicekse gelsin kendimi daha fazla kaptirmadan emir berkemin bana anneler günü hediyesimi diyorum imkansiz bisey gercek olsun istiyorum

aaa hadi bakalım canım
of cok heycanlı Allahım insallah nasip eder

güzel haberlerini bekliyoruz
olmazsa üzülmek yok sakın
sonraki ay olur neden olmasın hakkında hayırlısı olsun insallah canım

aaa hadi bakalım canım
of cok heycanlı Allahım insallah nasip eder

güzel haberlerini bekliyoruz
olmazsa üzülmek yok sakın
sonraki ay olur neden olmasın hakkında hayırlısı olsun insallah canım

Insallah canim hemen gelip ilk size yazicam.. olursa mucize olur gercekten olmazsada üzülmicem elbet hayal kirikligi yasarim ama haziran temmuz baslicaktik yani sanki yapmak istedikte olmadi diye hayal kurup üzülmek yok.. Bu sadece bi mucize olabilir iste cokk heycanliyim ya ben yarin nasil calisirim kendi kendime streslere girdim onu bunu tutmam kaldirmam off aksam olsada ciksa biseyler ya sabir hakkimda hayirlisi neyse o olsun diyorum.. Bu arada kayinpederim bugün esime arzu bi aya kalmaz hamile olur hergün rüyamda görüyorum demis bu bi tesadüf olabilirmi ya

CANIM hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta koyma sen biran önce yap testi gelsin bebişler sırayla

kaynanaların iğne gibi sokarcasına laflarından nefret ediyorum bir doğruyu onlar biliyor gelinler hep yanlış biliyor sakın getirtme şimdilik bence sen anca kendini çekersin bu dönem ekstradan sitres sinşr e gerek yok gına getirirsin bak gelirse çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş aman moraller yüksek tın de geçsin bazen iyi oluyor buşekilde davranmak

Bugun kalakar kalkmaz ılk ogluma gıttık, coook zordu oglumun yanıbasına varınca bogazım dugumlenıyor gozyaslarım akıyor ama konusamıyorum sadece ben geldım annem dıyebıldım. basında oturdum topragına dokundum, baktımm baktımmm. bugunler gecer mı atlatırmıyım hıc bılmıyorum. korunmuyorum ama tekrar hamıle kaldıgımda aynı heyecanı aynı mutlulugu yasayamazmısım gıbı gelıyo, yaa oglumu unutursam dıyorum acaba baska cocuk yapmasam mı dıyorum cook karısıgım ılk gozagrım benım kucuk erkegım melegım , kotuyum kızlar

cnmm ağlattın beni yaa ne güzel sözler ne güzel dilekler bnlar.ben ozaman 12 den önce yatıcam belki gelir meleğim rüyama o gül yüzünü hiç görmedim belki nasip bügündür.

Canim benim bende melegimi gorememisfim.ikinci hamileliyimde yuce allahima dua ederken once saglikli,hayirli,uzun omurlu evlat olmadini isterken,bide icden ice ya rabbim eger yuzsuzluk etmis olmazsam bir azda meleyime benzesin,meleyimi gorenler isde meleginde aynen buna benziyordu dedinler.ona hr bakdigimda yuzunu gormedigim masum melegimide gormus olurum diye hep dualar etdi.e
Hastaneden geldikden bir hafta sonra annemle,kayinvidem cok saskin vaziyetdebak isde suan sanki onu kucagimda tutuyorum dedi.insallah gunu geldiginde allah sizlerede ikinci sansi,umudunuzu verdiginde size isde melegini gormek istiyordun bak doya doya deer.benzemwsede sorun yok zatem cennette onlari doya doya opub kouycaz.insallah seneye bugun anneler gununu yanliz ve kalbi kirik,gozu yasli geciren butun melek annelerinin kucaklarinda bebekleri olurda valla anneler gunu oldugunu bile unutursunuz uykusuzlukdan gunleri sasirirsibiz.yeterkibuna inaninu umydunizu kayb etmeyin.cunku ben hic kaybetmemisdim.

kızlar gün işe başladım üf çok kötü masamı çekmeceye toplamışlar açtım ,baktım masamı yerleştireyim dedim takvim de hafta hafta işaretlemişim gebeliğimi 28 haftada kalmış devamı öylecekamış ,oğlumun ismin yazmışım önümdeki kağıt parçasına o da öyle kalmış,bir fiş oğluma alışveriş yapışım .üf Allahım benim hikayem niye yarım kaldı.ne ümüt ,ne mutluymuşum işin en kötü tarafıda bu acı ömrümün sonuna kadar benle kalıcak olması bir yavrumda olsa ilk göz ağrımın cnm yavrumun öldüğü gerçeğini değiştirmicek hiç bir zaman ve hiç küllenmicek. bu hep canım çok yakıcak üffffffffff herkes ne kadar mutlu şimdi ben wc gidip ağlıcam ....

canım olab,ilir neden olmasın dünyada olmicak bişey yok.Allah ol der oluverir.sadece kendini fazla kaptırma derim ben.
ben öle olmustum.5 gün gecikince vücudumda tepkileri farklı olunca iice kaptırmaya baslamıstım.
ve bir gece yarısı kırmızıyı görünce düşük yaptım diye korkmustum.artık düşünmemeye calısıyorum bu yüzden.
olacaksada olur olmayacaksada ne yaparsam yapayım olmaz.inş Rabbim gönlüne göre versin ve hayırlı zamanda olsun inş.
bu defa mutluluktan agla inş.

bu duygular hep olacak canım.bende öle düşünüyorum.hamile kalsam sevinirmiyim istedigimi gibi diyorum.yok diyorum cünkü bir yanımız buruk.
kızımı düşünücem elbette.ama karnımdakinide düşünmem gerekecek.buna göre davranıcam.ama karmasık duygular bizi hep saracak malesef

ne kadar güsel ugur böcegi. inş bizimkilerde ilk meleklerimize benzerler sima olarak. kaderleri benzemesin.yani bizi terketmesinler inş bu dünyada.

agla canım içine atınca ne oluyor benim gibi saglıgında sorun cıkartır sadece.duyguların için hiç kendini suclama.
normal olan aglamak ama neden diye sorgulama canım.isyana gidersin.Allah böle uygun gördü bizlere.ötesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…