Oglenden beri icim sismis durumda,guzel bir haber nasil bu kadar yikici olabilir
Arkadasimin oglu dogmus resmini koymuslar, beraber doguracaktik oysaki.
Haftaya bir diger ,10 gun sonrada en yakin arkadaslarimimizin oglu dogacak.
Hazirlamaya calistim kendimi ama bu kadar zor olacagini tahmin etmemistim.
Esimle gezip tozuyoduk ne guzel birden gordum internette,resmen soldum eve geldik esime yorgunum dedim.
Napsam bilemiyorum su an ,bogazim dugum dugum
Dayanirim diyodum haberleri beni bu hale getirdiyse onlari nasil gorucem kucagima alicam bilmiyorum.Allahim dayanama gucu ver.
Melegim oglum cok ozledim seni
canım benim sen yeni geldin bilmezsin
ben de ocakta bırakmıstım korunmayı 6ay bitmişti
2 ay denedim olmadı
sonra bir dişim vardı sorunlu o bir şişti bir şişti
3gün işe gidemedim
tüm yüzümün solu balon oldu agrısını demiyorum bile
belki hamile kalmısımdır diye agrı kesici de içmedim
diş ağrısını öyle gecirdim
sonra adet oldum
hemen dişciye gittim kanal tedavisi tam 1.5 ayımı aldı
diş bitti
adetime yakınken basladık denemelere
Allahın işi hamile kalmısım
şok oldum
demekki varmıs zaamanı
2ay da olmadı 1haftada oldu
kısmet
sende peşimden gelirsin insallah
bugün nasıl biter bilmiyorum boğazım düğüm düğüm bi yandanda bi sevinç var içimde.ilk defa oğlumu rüyamda gördüm.büyümüş 8-9 aylık gülücükler saçıyor etrafa Mete diye sesleniyorum dönüp bakıyor ve gülüyor.yavrum benim çok özlemişim[/QUOTE.
Ne guzel keske bende görsem hic görmedim oğlumu rüyamda
Canım seninde annler günün kutlu olsun mezarını yaptıramadım diye üzülme yaptırısın elbet bu ay olmazsa diğer ay rabbim ömür verdiği müddetçe yaptırcaksın bende yaptırmadım içim acıyor çok bakımsız gibi geliyor ama adanaya ggider gitmez yaptırcam artık kısmet olursa.......
az önce kayınvaldemi aradım hiç içimden gelmeye gelmeye
şekeri cıkmıs depresyonda
herseyi cok biliyor
dün kalp atısını duyduk diyorum
1 aylık bebeğin kalp atısımı duyulur dedi
tövbe yarabbim
yok dedim 7 haftanın içindeyiz dedim sanki yalanı mı olur bunun
neyse asıl bomba sonra geldi
işe gidip para kazanma derdine düşüp sakın dikkat et dedi
bu cocuğa birsey olursa ne oluruz biz dedi
yoksa baska birsey ben kapatıyorum dedim
sanki derdim para kazanmak işime gitmemi kadın nasıl görüyor
bu son sansmıs Allahım sabır
tüm sinirim bozuldu
eşimde annesini buraya getirmek isstiyordu
kafası dagılsın diye ben bu kadını cekemem cidden
psikoloji falan bırakmaz bende
dunaynanin en ozel anneleri,guzel melek anneleri hepinizjn anneler gunu kutlu olsun. belkide bugunun agirligini kalbinizde cok.aci bir.sekilde yasiyorsunuz. unutmayin siz cennetde melekleri olan ozel annelersiniz,tabiki bende.insallah bir.gun bu dunyadada.bebekleriniz olucak,ve o zaman ne.kadar sansli oldugunuzu dusuneceksiniz. hem bu dunyada hem oteki dunyada anne olmk.herkese nasib.olmaz. o guzel meleklerimiz bu gece hepimizi ziyarete gekicek bizleri opecek kulagimiza "anneler gunun kutlu olsun anne"diyecekdir. sizleri cok seviyorum,opuyorum.onumuzdeki anneler gununu kucaginizda bebeklerinizle gecirmeyi diliyorum.
.......belli mi olur belki o zaman meleğinin kardeşi de karnında olur, ne bileyim belki o zaman bu kadar canın acımaz...
Arkadaslar ayin 9-10 gibi gelmesi gerekiyodu tik yok daha olmasi mümkün olmayan birsey ama allahin istegiyle oldugunu bildigim icinde iyice umut bagladim.. Ilk geciktigi gün test yaptim negatif cikmisti yarin aksama kadar beklicem gelmezse ikinci testide yapmak istiyorum bile bile ama cesaret edebilirmiyim ayri konu.. Normalde adet öncesi hep sancilarim olurdu o yok sadece karnim bi tuhaf agriyor ve belime vuruyor sancisi... Offffffff gelicekse gelsin kendimi daha fazla kaptirmadan emir berkemin bana anneler günü hediyesimi diyorum imkansiz bisey gercek olsun istiyorum
aaa hadi bakalım canım
of cok heycanlı Allahım insallah nasip eder
güzel haberlerini bekliyoruz
olmazsa üzülmek yok sakın
sonraki ay olur neden olmasın hakkında hayırlısı olsun insallah canım
Arkadaslar ayin 9-10 gibi gelmesi gerekiyodu tik yok daha olmasi mümkün olmayan birsey ama allahin istegiyle oldugunu bildigim icinde iyice umut bagladim.. Ilk geciktigi gün test yaptim negatif cikmisti yarin aksama kadar beklicem gelmezse ikinci testide yapmak istiyorum bile bile ama cesaret edebilirmiyim ayri konu.. Normalde adet öncesi hep sancilarim olurdu o yok sadece karnim bi tuhaf agriyor ve belime vuruyor sancisi... Offffffff gelicekse gelsin kendimi daha fazla kaptirmadan emir berkemin bana anneler günü hediyesimi diyorum imkansiz bisey gercek olsun istiyorum
az önce kayınvaldemi aradım hiç içimden gelmeye gelmeye
şekeri cıkmıs depresyonda
herseyi cok biliyor
dün kalp atısını duyduk diyorum
1 aylık bebeğin kalp atısımı duyulur dedi
tövbe yarabbim
yok dedim 7 haftanın içindeyiz dedim sanki yalanı mı olur bunun
neyse asıl bomba sonra geldi
işe gidip para kazanma derdine düşüp sakın dikkat et dedi
bu cocuğa birsey olursa ne oluruz biz dedi
yoksa baska birsey ben kapatıyorum dedim
sanki derdim para kazanmak işime gitmemi kadın nasıl görüyor
bu son sansmıs Allahım sabır
tüm sinirim bozuldu
eşimde annesini buraya getirmek isstiyordu
kafası dagılsın diye ben bu kadını cekemem cidden
psikoloji falan bırakmaz bende
cnmm ağlattın beni yaa ne güzel sözler ne güzel dilekler bnlar.ben ozaman 12 den önce yatıcam belki gelir meleğim rüyama o gül yüzünü hiç görmedim belki nasip bügündür.
Insallah canim hemen gelip ilk size yazicam.. olursa mucize olur gercekten olmazsada üzülmicem elbet hayal kirikligi yasarim ama haziran temmuz baslicaktik yani sanki yapmak istedikte olmadi diye hayal kurup üzülmek yok.. Bu sadece bi mucize olabilir iste cokk heycanliyim ya ben yarin nasil calisirim kendi kendime streslere girdim onu bunu tutmam kaldirmam off aksam olsada ciksa biseyler ya sabir hakkimda hayirlisi neyse o olsun diyorum.. Bu arada kayinpederim bugün esime arzu bi aya kalmaz hamile olur hergün rüyamda görüyorum demis bu bi tesadüf olabilirmi ya
Bugun kalakar kalkmaz ılk ogluma gıttık, coook zordu oglumun yanıbasına varınca bogazım dugumlenıyor gozyaslarım akıyor ama konusamıyorum sadece ben geldım annem dıyebıldım. basında oturdum topragına dokundum, baktımm baktımmm. bugunler gecer mı atlatırmıyım hıc bılmıyorum. korunmuyorum ama tekrar hamıle kaldıgımda aynı heyecanı aynı mutlulugu yasayamazmısım gıbı gelıyo, yaa oglumu unutursam dıyorum acaba baska cocuk yapmasam mı dıyorum cook karısıgım ılk gozagrım benım kucuk erkegım melegım , kotuyum kızlar
Canim benim bende melegimi gorememisfim.ikinci hamileliyimde yuce allahima dua ederken once saglikli,hayirli,uzun omurlu evlat olmadini isterken,bide icden ice ya rabbim eger yuzsuzluk etmis olmazsam bir azda meleyime benzesin,meleyimi gorenler isde meleginde aynen buna benziyordu dedinler.ona hr bakdigimda yuzunu gormedigim masum melegimide gormus olurum diye hep dualar etdi.e
Hastaneden geldikden bir hafta sonra annemle,kayinvidem cok saskin vaziyetdebak isde suan sanki onu kucagimda tutuyorum dedi.insallah gunu geldiginde allah sizlerede ikinci sansi,umudunuzu verdiginde size isde melegini gormek istiyordun bak doya doya deer.benzemwsede sorun yok zatem cennette onlari doya doya opub kouycaz.insallah seneye bugun anneler gununu yanliz ve kalbi kirik,gozu yasli geciren butun melek annelerinin kucaklarinda bebekleri olurda valla anneler gunu oldugunu bile unutursunuz uykusuzlukdan gunleri sasirirsibiz.yeterkibuna inaninu umydunizu kayb etmeyin.cunku ben hic kaybetmemisdim.
kızlar gün işe başladım üf çok kötü masamı çekmeceye toplamışlar açtım ,baktım masamı yerleştireyim dedim takvim de hafta hafta işaretlemişim gebeliğimi 28 haftada kalmış devamı öylecekamış ,oğlumun ismin yazmışım önümdeki kağıt parçasına o da öyle kalmış,bir fiş oğluma alışveriş yapışım .üf Allahım benim hikayem niye yarım kaldı.ne ümüt ,ne mutluymuşum işin en kötü tarafıda bu acı ömrümün sonuna kadar benle kalıcak olması bir yavrumda olsa ilk göz ağrımın cnm yavrumun öldüğü gerçeğini değiştirmicek hiç bir zaman ve hiç küllenmicek. bu hep canım çok yakıcak üffffffffff herkes ne kadar mutlu şimdi ben wc gidip ağlıcam ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?