Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

yawrum test yapsana ...nasıl sabredıosun? yani gununde gecmıs. ama sende haklısın. benımde suphelerım vardı ama gunum gecmeden test almaya cesaret edemedım. ama pozitifti.. belli olmaz ki. rabbımın isi. bızde normalde mayısta baslmayı dusunuyoduk. sadece ıkı gece korunmamıstık. rabbım ole yazmıs nasıp etti. olur mu olur.
ama olmazsada hıc sorun degıl. zaten henuz nıyetıne gırıp gercekten korunmama nıyetınde degılmıssınız. yani ıns tamamen bırakırsan da rabbım hayırlısını, en guzelını nasıp eder ins. hem sana hem diger kızlara , hepimize ınss

CANIM hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta koyma sen biran önce yap testi gelsin bebişler sırayla

Adetimin ilk geciktigi gün yaptim test negatif cikti bu aksam isten gelince hala yoksa bidaha yapmak istiyorum sizce o ilk test herseyi acikliyormu
Bugün 3.gün ...

ben adetim gecikmeden öğrendim silik çizgi ile hiçç belli olmaz merakla haberini bekliyorum imkansız değil :)

canım benim güzel kalpli arkadasım
cok sağol
daha cok yeni aynurcum
kalp atısını duyayım öyle inanıcam canım senin ne kadarlık oldu bu arada

sagol arkadaşım allahım devamına eriştirsin sağlıkla sıhhatle inş... çok sevindim adına ...
Teyzesi bizde bu hafta sonu kontrole gittik hayırlısıyla allahımın izniyle bebeğimiz haziran ayında inş. Sağlıkla sıhhatle bizlere kavuşur....yarım kalmış duygularımızı tamamlar.. allahım başka acı ağrı göstermez cümlemize inş... Rabbim çok büyük herşey onun elinde hayırlısı olsun cümlemiz için, bekleyen tüm melek anneleri arkadaşlarımı tez zmanda hayırlısıyla sevindirsin inş.....kimselerin boynunu bükük bırakmasın rabbim , allaha emanet olalım hepimiz inş... çok öpüyorum,

çok erken değil mi tatlım , sıcaklardan olabilir, bol su tüketmeye çalış, ve tansiyon takibini kesinlikle ihmal etme....

Adetimin ilk geciktigi gün yaptim test negatif cikti bu aksam isten gelince hala yoksa bidaha yapmak istiyorum sizce o ilk test herseyi acikliyormu
Bugün 3.gün ...
cnm bnm kadın gebelik sitelerinerine bakarsan en iyi sonç 7 8 gün geçmesidir bende öylle düşünüyorm ben şahsen 1 hafta geçmeden pek bakmam istemem.çünkü 3 4 gün farkettiren bi çok neden var.stres ilaç küllanmak gibi yada limdi daha iyi testler varmış haftasını bile gösteriyomş onlrdan yapabilirsin.

Yok kizlar yok testi yaptim cikmadi yine.. ama adetimde gelmiyor

canım strest yüklüyorsun bölece kendine.akısına bırakmayı dene.
bende ilk senin gibi oldum sonra geldi kırmızılar malesef.biz böle kendimize strest yüklersek olmaz zaten gelmez bebekler.

yarın yada öbürgün daha olmazsa kan testi yaptır hemen çıkmayabilir duruma göre değişr canım yaa... yoksa da sıkılacak bir durum yok zaten sonuçta daha korunmayı da bırakmamışsınız..

canım strest yüklüyorsun bölece kendine.akısına bırakmayı dene.
bende ilk senin gibi oldum sonra geldi kırmızılar malesef.biz böle kendimize strest yüklersek olmaz zaten gelmez bebekler.

Biliyorum canim haklisin zaten stres yaptigimin farkindayim ama kafam cok karisik hic olmamisti ki böyle iki testimde negatif ama icimde bi his var belim agriyor fln böyle belirtilerden dolayi atamiyorum iste bu hissi..neyse tamam canlarim cumaya kadar zamam vericem kendime oluruna birakicam stres yapmican oldu oldu olmadi haftaya bi doktora gidiyim.. Ya sigara iccem icemiyorum ya zarar verirse olmazsa diye isyerinde ödüm kopuyor cok kaptirdim galiba dün bi yazi okumustum bi kadin yazmis benim oglusum kendini 3 ay göstermedi testlerde fln diye sonrasinda ultrasonda görünmüs bende taktim ya bendede böyle olursa diye cok istiyorum galiba her nekadarda oglumu cok istesemde icim kipir kipir olmadi degil

vücudumuz bize oyun oynayabiliyor yada bilinç altımız.ben yasadıgım için seninde hayal kırıklıgı yasamanı istemiyorum.
bende öle oldum cünkü.5 gün geciktim.mide bulantıları,asırı cikolata yeme istegi,acıkma,bel ve kasık agrıları falan filan.
bunları yaptı vücudum bana 2 kere test yaptım cıkmadı.5. günün gecesi regl oldugumda düşük yaptıgımı sandım.
o kadar kaptırmıstım artık kendimi.bu nedenle yoksa sende benim durumuma düş istemiyorum.
ama varsaaaaaaaaaaa inşşş vardır tabi hayırlısıysa hep öle diyorum o zaman cok kutlu olurum canım benim.

cumayi sabirsizlikla bekliyorum ümidim var umutsuz olmicam ama üzülmicemde sonucta temmuz haziran baslicaz demistik
yaptik denedikde olmadi diye birsey yok ama bu gercekten olacak olursa mucize olmus olur ve yinede sevinirim..
herseyin hayirlisi artik..
heycan yaptim esimi ise yolladigim an kendi kendime hamis rolü yapiyorum zaten kaptirdim kendimi iyice minik bebegime.. :))

SELAM AAYNUR Dogrumu okuyorum gercekden onunuzdeki aymi geliyor bebek? Yaa gecmez dediyimiz zaman nasilda cabucak gecdi.sukurler olsun. Insallah saglikla kucagina almayi nasib eder o yuce rabbim.kendini nasil hiss ediyordun?en onemlisi ruh sagligindi,moralini yuksek tut ve dualarini her gun yap.insallah be kez sevincini tam yasiyicaksin.akitdigin gozyaslari yerine gozlerinden uyku aksin bu defa.darisi butun diger melek annelerinin basina.yaa hayat ne qarip demi aynur gecen sene bu gunlerde tanismisdik,hemen hemen hergun konusup agliyorduk.hepimiz ayni yoldan gecdik ayni aciui yasadik.sulurler olsuno guzel allahima.sabrimizin mukafati olarak bu guzelbebekleri nasib etti bizlere.insallah pesimizden ayni yolu tekrar butun melek annelerimiz yurur,nasil ayni aciyi yasadika,ayni sevinci yasamayida nasib etsin o Guzel Allahik. Guzel haberlerini bekliycez.hersey guzel olucak insallah.bebegini kucagina alinca yasadigin butun skintilari unutacaksin.ama melegini asla unnutmuycaksin.ve birgun ne kadar sansli oldugiunun farkina varicaksin.ne mutlu bizlre hembu hemde oteki dunyada evlat sahibi olmak.onlqr bizi cennetin kapisinda bekleyen bitanecik masum meleklerimiz opuuyorum senide yakinda dunyamiza hayirlisiyla gelicek olan bebisinide

kendini bilmez ne kadar insan var etrafımızda
herkes herşeyi konuşuyor söylüyor
bana biri geçenlerde şey diyor
sende çok kafana takıyorsun bebek olayını diyor bu kadar stres yapma hani ölen öldü demeye getiriyor. iş o anlar ne diyesim geliyor biliyormuzunuz sanki bizim yaşadıklarımız çok kolay da
seninde bebeğin hastalansın arkasından da ölsünde o zaman nasıl kafaya takılıyormuş nasıl üzülüyormuş kolaymıymış bunlar
yaşada o zaman görüşelim diyesim geliyor.
bana akıl vermeye çalışanlardan nefret ediyorum acımı rahatca yaşatmayanlardan
ya ben iyiyim diyorum ama eşimde dahil anlamıyor beni 7 ay öncesine bakış daha iyiyim
ama içimden ölünceye kadar çıkmayacak bu acı her zaman her an aklıma geliyor kızım ama yinede rabbime binlerce kez şükürler olsun
onun melek yüzünü gördüm gözlerini ağlamasını bile duydum inşallah daha uzun süreli emanetlerde vericek rabbim

ketenımm helvamm gunaydın, nasılsın?
maalesef bu acıdan gecmemıs hıc bır kımse bızı anlayamaz. onlar konu kapatmaya, daha gencsınız cok olur demeye devam edıp iyi yaptıgını sanırlar. bılmezler ki aslında konusmak, melegımkzden bahsetmek, ya acınız cok buyuk bu kadar zor ımtıhan herkese nasıp olmaz demeyı nereden bılsınler be gulum. sallaaa etrafındakı herseyii salla bizi bizden baskası anlamaz ki

ben bu ay yine kırmızıları gördüm.
benim anlayamadığım bebek olduktan sonra hamile kalma şansı daha yüksek değil midir?
bir kez doğurdum, bu rahim aramıyor mu ikinci bi bebek
öyle derler hep ama 4. kez negatif bir sonucum var...1o ay geçti yabende bebiş istiom
allah tüm isteyenlere tez zamanda nasip etsin...

Dılaynurum rabbim sabrını versin yaklaşık 7 aydır neler çektğini görüyorum çok şükür bir kızın var inş.rabbim gönlüne göre versin bu siteyi bana her anlatmanda çok üzülmüştüm ve sonunda buldum rabbim tüm herkesin sabrını versin tüm herkesin rabbim gönlüne göre versin mübarek 3 aylar yüzü suyu hürmetine hamile arkadaşlar dualrınıza benide katın 7 yıldır çocuğum olmuyor 2 ay önce tüp bebek denememiz negatifle sonuçlandı.maalesef bende hasret kaldım bir bebeğe kokusuna herşeyine ama işte ......inş.mevlam benide bir çocuk la müjdelendirir..

Dün koridorda nöbet tutarken bebeğimin öldüğünü bilen bir öğrencim yanıma geldi.
Elinde beyaz bir Gül. Uzattı, saf saf aldım.
"Ben bari kutlayayım öğretmenim, anneler gününüz kutlu olsun!" Dedi.
Teşekkür etmemle donup kalmam bir oldu. Dondum resmen, yüzüne bakakaldım
Çocuk da yüzüme baktı baktı arkasını döndü gitti..

O an Dünya üzerime yıkıldı da, beni ezdi de ezdi...
Ağlamaya başladım ve tuvalete kendimi zor attım.

Anneler günü bu kadar koymamıştı bana ama o sözler paramparça etti içimi, yaktı, yıktı, geçti....

Niye yazıyorum bunları buraya bilmiyorum ama...
Anlarsınız işte siz....

canım zelaliminde dediği gibi bizi bizden baskası anlamaz ne yaZIKKİ

anlıyorum canım.sinir bozucu bir durum.
benimde anneler gününde kv aradı.anneler günün kutlu olsun sende bir annesin sonucta dedi.
beni bu sözler yerle bir etti.donuk vaziyette cevap veremedim.
ama o devam etti bu tarz konusmalara.sinirimden kuduruyorum.sessizliktende anlamaz bunlar?

zor bir durum olmus gercekten...ınsanlarda haklı aslında bızım gıbı melek annelerinin anneler gunu kutlansamı kutlnmasa mı bilemıolar. benımde annemler, kv arayıp kutladıgında kutladı onlarda ama beklemedıgın ıcın donup kalıosun gercekten. bogazına dızılıo bısey dıemıosun. rabbım ıns hepımızı bu dunyada anne eyleyecek ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…