Arkadaslar ayin 9-10 gibi gelmesi gerekiyodu tik yok daha olmasi mümkün olmayan birsey ama allahin istegiyle oldugunu bildigim icinde iyice umut bagladim.. Ilk geciktigi gün test yaptim negatif cikmisti yarin aksama kadar beklicem gelmezse ikinci testide yapmak istiyorum bile bile ama cesaret edebilirmiyim ayri konu.. Normalde adet öncesi hep sancilarim olurdu o yok sadece karnim bi tuhaf agriyor ve belime vuruyor sancisi... Offffffff gelicekse gelsin kendimi daha fazla kaptirmadan emir berkemin bana anneler günü hediyesimi diyorum imkansiz bisey gercek olsun istiyorum
CANIM hayırlısı bakalım güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta koyma sen biran önce yap testi gelsin bebişler sırayla
kaynanaların iğne gibi sokarcasına laflarından nefret ediyorum bir doğruyu onlar biliyor gelinler hep yanlış biliyor sakın getirtme şimdilik bence sen anca kendini çekersin bu dönem ekstradan sitres sinşr e gerek yok gına getirirsin bak gelirse çünkü perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş aman moraller yüksek tın de geçsin bazen iyi oluyor buşekilde davranmak
Canim benim bende melegimi gorememisfim.ikinci hamileliyimde yuce allahima dua ederken once saglikli,hayirli,uzun omurlu evlat olmadini isterken,bide icden ice ya rabbim eger yuzsuzluk etmis olmazsam bir azda meleyime benzesin,meleyimi gorenler isde meleginde aynen buna benziyordu dedinler.ona hr bakdigimda yuzunu gormedigim masum melegimide gormus olurum diye hep dualar etdi.e
Hastaneden geldikden bir hafta sonra annemle,kayinvidem cok saskin vaziyetdebak isde suan sanki onu kucagimda tutuyorum dedi.insallah gunu geldiginde allah sizlerede ikinci sansi,umudunuzu verdiginde size isde melegini gormek istiyordun bak doya doya deer.benzemwsede sorun yok zatem cennette onlari doya doya opub kouycaz.insallah seneye bugun anneler gununu yanliz ve kalbi kirik,gozu yasli geciren butun melek annelerinin kucaklarinda bebekleri olurda valla anneler gunu oldugunu bile unutursunuz uykusuzlukdan gunleri sasirirsibiz.yeterkibuna inaninu umydunizu kayb etmeyin.cunku ben hic kaybetmemisdim.
canım olab,ilir neden olmasın dünyada olmicak bişey yok.Allah ol der oluverir.sadece kendini fazla kaptırma derim ben.
ben öle olmustum.5 gün gecikince vücudumda tepkileri farklı olunca iice kaptırmaya baslamıstım.
ve bir gece yarısı kırmızıyı görünce düşük yaptım diye korkmustum.artık düşünmemeye calısıyorum bu yüzden.
olacaksada olur olmayacaksada ne yaparsam yapayım olmaz.inş Rabbim gönlüne göre versin ve hayırlı zamanda olsun inş.
bu defa mutluluktan agla inş.
bu duygular hep olacak canım.bende öle düşünüyorum.hamile kalsam sevinirmiyim istedigimi gibi diyorum.yok diyorum cünkü bir yanımız buruk.
kızımı düşünücem elbette.ama karnımdakinide düşünmem gerekecek.buna göre davranıcam.ama karmasık duygular bizi hep saracak malesef
ne kadar güsel ugur böcegi.inş bizimkilerde ilk meleklerimize benzerler sima olarak. kaderleri benzemesin.yani bizi terketmesinler inş bu dünyada.
agla canım içine atınca ne oluyor benim gibi saglıgında sorun cıkartır sadece.duyguların için hiç kendini suclama.
normal olan aglamak ama neden diye sorgulama canım.isyana gidersin.Allah böle uygun gördü bizlere.ötesi yok.
Arkadaslar ayin 9-10 gibi gelmesi gerekiyodu tik yok daha olmasi mümkün olmayan birsey ama allahin istegiyle oldugunu bildigim icinde iyice umut bagladim.. Ilk geciktigi gün test yaptim negatif cikmisti yarin aksama kadar beklicem gelmezse ikinci testide yapmak istiyorum bile bile ama cesaret edebilirmiyim ayri konu.. Normalde adet öncesi hep sancilarim olurdu o yok sadece karnim bi tuhaf agriyor ve belime vuruyor sancisi... Offffffff gelicekse gelsin kendimi daha fazla kaptirmadan emir berkemin bana anneler günü hediyesimi diyorum imkansiz bisey gercek olsun istiyorum
canım benim güzel kalpli arkadasım
cok sağol
daha cok yeni aynurcum
kalp atısını duyayım öyle inanıcam canım senin ne kadarlık oldu bu arada
kızlar
offff elim şişmiş cok erken değilmi yüzük iz bırakıyor
dün tahlil oldum protein yok idrarda tansiyonum düşük ama neden ödem olduki kilo almadım daha
preeklamsi ilk şişmeyle gelmişti
bu haftalarda şişermiki vücut
cnm bnm kadın gebelik sitelerinerine bakarsan en iyi sonç 7 8 gün geçmesidir bende öylle düşünüyorm ben şahsen 1 hafta geçmeden pek bakmam istemem.çünkü 3 4 gün farkettiren bi çok neden var.stres ilaç küllanmak gibi yada limdi daha iyi testler varmış haftasını bile gösteriyomş onlrdan yapabilirsin.Adetimin ilk geciktigi gün yaptim test negatif cikti bu aksam isten gelince hala yoksa bidaha yapmak istiyorum sizce o ilk test herseyi acikliyormu
Bugün 3.gün ...
ben adetim gecikmeden öğrendim silik çizgi ile hiçç belli olmaz merakla haberini bekliyorum imkansız değil :)
Yok kizlar yok testi yaptim cikmadi yine.. ama adetimde gelmiyor
Yok kizlar yok testi yaptim cikmadi yine.. ama adetimde gelmiyor
yarın yada öbürgün daha olmazsa kan testi yaptır hemen çıkmayabilir duruma göre değişr canım yaa... yoksa da sıkılacak bir durum yok zaten sonuçta daha korunmayı da bırakmamışsınız..
canım strest yüklüyorsun bölece kendine.akısına bırakmayı dene.
bende ilk senin gibi oldum sonra geldi kırmızılar malesef.biz böle kendimize strest yüklersek olmaz zaten gelmez bebekler.
Biliyorum canim haklisin zaten stres yaptigimin farkindayim ama kafam cok karisik hic olmamisti ki böyle iki testimde negatif ama icimde bi his var belim agriyor fln böyle belirtilerden dolayi atamiyorum iste bu hissi..neyse tamam canlarim cumaya kadar zamam vericem kendime oluruna birakicam stres yapmican oldu oldu olmadi haftaya bi doktora gidiyim.. Ya sigara iccem icemiyorum ya zarar verirse olmazsa diye isyerinde ödüm kopuyor cok kaptirdim galibadün bi yazi okumustum bi kadin yazmis benim oglusum kendini 3 ay göstermedi testlerde fln diye sonrasinda ultrasonda görünmüs bende taktim ya bendede böyle olursa diye cok istiyorum galiba her nekadarda oglumu cok istesemde icim kipir kipir olmadi degil
sagol arkadaşım allahım devamına eriştirsin sağlıkla sıhhatle inş... çok sevindim adına ...
Teyzesi bizde bu hafta sonu kontrole gittik hayırlısıyla allahımın izniyle bebeğimiz haziran ayında inş. Sağlıkla sıhhatle bizlere kavuşur....yarım kalmış duygularımızı tamamlar..allahım başka acı ağrı göstermez cümlemize inş... Rabbim çok büyük herşey onun elinde hayırlısı olsun cümlemiz için, bekleyen tüm melek anneleri arkadaşlarımı tez zmanda hayırlısıyla sevindirsin inş.....kimselerin boynunu bükük bırakmasın rabbim , allaha emanet olalım hepimiz inş... çok öpüyorum
Selam aaynur. Dogrumu okuyorum gercekden onunuzdeki aymi geliyor bebek? Yaa gecmez dediyimiz zaman nasilda cabucak gecdi.sukurler olsun. Insallah saglikla kucagina almayi nasib eder o yuce rabbim.kendini nasil hiss ediyordun?en onemlisi ruh sagligindi,moralini yuksek tut ve dualarini her gun yap.insallah be kez sevincini tam yasiyicaksin.akitdigin gozyaslari yerine gozlerinden uyku aksin bu defa.darisi butun diger melek annelerinin basina.yaa hayat ne qarip demi aynur gecen sene bu gunlerde tanismisdik,hemen hemen hergun konusup agliyorduk.hepimiz ayni yoldan gecdik ayni aciui yasadik.sulurler olsuno guzel allahima.sabrimizin mukafati olarak bu guzelbebekleri nasib etti bizlere.insallah pesimizden ayni yolu tekrar butun melek annelerimiz yurur,nasil ayni aciyi yasadika,ayni sevinci yasamayida nasib etsin o Guzel Allahik. Guzel haberlerini bekliycez.hersey guzel olucak insallah.bebegini kucagina alinca yasadigin butun skintilari unutacaksin.ama melegini asla unnutmuycaksin.ve birgun ne kadar sansli oldugiunun farkina varicaksin.ne mutlu bizlre hembu hemde oteki dunyada evlat sahibi olmak.onlqr bizi cennetin kapisinda bekleyen bitanecik masum meleklerimiz opuuyorum senide yakinda dunyamiza hayirlisiyla gelicek olan bebisinide.
çok erken değil mi tatlım , sıcaklardan olabilir, bol su tüketmeye çalış, tansiyon takibini kesinlikle ihmal etme....[/]
kendini bilmez ne kadar insan var etrafımızda
herkes herşeyi konuşuyor söylüyor
bana biri geçenlerde şey diyor
sende çok kafana takıyorsun bebek olayını diyor bu kadar stres yapma hani ölen öldü demeye getiriyor. iş o anlar ne diyesim geliyor biliyormuzunuz sanki bizim yaşadıklarımız çok kolay da
seninde bebeğin hastalansın arkasından da ölsünde o zaman nasıl kafaya takılıyormuş nasıl üzülüyormuş kolaymıymış bunlar
yaşada o zaman görüşelim diyesim geliyor.
bana akıl vermeye çalışanlardan nefret ediyorum acımı rahatca yaşatmayanlardan
ya ben iyiyim diyorum ama eşimde dahil anlamıyor beni 7 ay öncesine bakış daha iyiyim
ama içimden ölünceye kadar çıkmayacak bu acı her zaman her an aklıma geliyor kızım ama yinede rabbime binlerce kez şükürler olsun
onun melek yüzünü gördüm gözlerini ağlamasını bile duydum inşallah daha uzun süreli emanetlerde vericek rabbim
Rabbime binlerce kez şükürler olsunki benim yavrumu çok sevmiş cennetine layık görmüş....ve benimde 2012 hayatımın dönüm noktası oldu içim hep ferahladı acıda olsa hep rabbime sığındım çok şükür artık namazıma düştüm kuranımı öğrendim öğreniyorum...eskiden yaptığım kötü alışkanlıkları bıraktım ve......haca gitmeye karar verdim eşimle konuştum annemle konuştum 2014 yılında yazılyorum kısmetimde varsa annem ve teyzemle gidiyorum bebeğim dahi olsa rabbime emanet edip gitcem rabbim iseyen herkese nasip etsin bu güzel haberi sizinle paylaşmak istedim hacı aday adyı olmak bile beni çok duygulandırdı bugün hep ağladım bütün bu anlattıklarım=AYTUĞ OĞLUM SAYESİNDE ALLAH ONDA BİNKERE RAZI OLSUN NURLAR YAĞSIN YAVRUMUN TOPRAKLARINA HAYATIMI DEĞİŞTİRDİ ADETA CANIM OĞLUM.............
kendini bilmez ne kadar insan var etrafımızda
herkes herşeyi konuşuyor söylüyor
bana biri geçenlerde şey diyor
sende çok kafana takıyorsun bebek olayını diyor bu kadar stres yapma hani ölen öldü demeye getiriyor. iş o anlar ne diyesim geliyor biliyormuzunuz sanki bizim yaşadıklarımız çok kolay da
seninde bebeğin hastalansın arkasından da ölsünde o zaman nasıl kafaya takılıyormuş nasıl üzülüyormuş kolaymıymış bunlar
yaşada o zaman görüşelim diyesim geliyor.
bana akıl vermeye çalışanlardan nefret ediyorum acımı rahatca yaşatmayanlardan
ya ben iyiyim diyorum ama eşimde dahil anlamıyor beni 7 ay öncesine bakış daha iyiyim
ama içimden ölünceye kadar çıkmayacak bu acı her zaman her an aklıma geliyor kızım ama yinede rabbime binlerce kez şükürler olsun
onun melek yüzünü gördüm gözlerini ağlamasını bile duydum inşallah daha uzun süreli emanetlerde vericek rabbim
Dün koridorda nöbet tutarken bebeğimin öldüğünü bilen bir öğrencim yanıma geldi.
Elinde beyaz bir Gül. Uzattı, saf saf aldım.
"Ben bari kutlayayım öğretmenim, anneler gününüz kutlu olsun!" Dedi.
Teşekkür etmemle donup kalmam bir oldu. Dondum resmen, yüzüne bakakaldım
Çocuk da yüzüme baktı baktı arkasını döndü gitti..
O an Dünya üzerime yıkıldı da, beni ezdi de ezdi...
Ağlamaya başladım ve tuvalete kendimi zor attım.
Anneler günü bu kadar koymamıştı bana ama o sözler paramparça etti içimi, yaktı, yıktı, geçti....
Niye yazıyorum bunları buraya bilmiyorum ama...
Anlarsınız işte siz....
Dün koridorda nöbet tutarken bebeğimin öldüğünü bilen bir öğrencim yanıma geldi.
Elinde beyaz bir Gül. Uzattı, saf saf aldım.
"Ben bari kutlayayım öğretmenim, anneler gününüz kutlu olsun!" Dedi.
Teşekkür etmemle donup kalmam bir oldu. Dondum resmen, yüzüne bakakaldım
Çocuk da yüzüme baktı baktı arkasını döndü gitti..
O an Dünya üzerime yıkıldı da, beni ezdi de ezdi...
Ağlamaya başladım ve tuvalete kendimi zor attım.
Anneler günü bu kadar koymamıştı bana ama o sözler paramparça etti içimi, yaktı, yıktı, geçti....
Niye yazıyorum bunları buraya bilmiyorum ama...
Anlarsınız işte siz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?