Kizlarrrrr az önce doktorla telefonda görüstüm ve bi kac soru sorduktan sonra onayladi ve dediki negatif cikmasinin nedeni gec yumurtlamadan olabilir pazartesiye tekrar test yap egerki pazartesine gelmezse hamilesin allllllahimmm okadar umutlandim suan korundugumuz halde olursa bu oglumun bana hediyesi mucizesi cok sevinirim cok heycaiyim nolur gelmesin hayallerim suya düsmesin.. Dualariniza ihtiyacim var.......
kendini bilmez ne kadar insan var etrafımızda
herkes herşeyi konuşuyor söylüyor
bana biri geçenlerde şey diyor
sende çok kafana takıyorsun bebek olayını diyor bu kadar stres yapma hani ölen öldü demeye getiriyor. iş o anlar ne diyesim geliyor biliyormuzunuz sanki bizim yaşadıklarımız çok kolay da
seninde bebeğin hastalansın arkasından da ölsünde o zaman nasıl kafaya takılıyormuş nasıl üzülüyormuş kolaymıymış bunlar
yaşada o zaman görüşelim diyesim geliyor.
bana akıl vermeye çalışanlardan nefret ediyorum acımı rahatca yaşatmayanlardan
ya ben iyiyim diyorum ama eşimde dahil anlamıyor beni 7 ay öncesine bakış daha iyiyim
ama içimden ölünceye kadar çıkmayacak bu acı her zaman her an aklıma geliyor kızım ama yinede rabbime binlerce kez şükürler olsun
onun melek yüzünü gördüm gözlerini ağlamasını bile duydum inşallah daha uzun süreli emanetlerde vericek rabbim
Dün koridorda nöbet tutarken bebeğimin öldüğünü bilen bir öğrencim yanıma geldi.
Elinde beyaz bir Gül. Uzattı, saf saf aldım.
"Ben bari kutlayayım öğretmenim, anneler gününüz kutlu olsun!" Dedi.
Teşekkür etmemle donup kalmam bir oldu. Dondum resmen, yüzüne bakakaldım
Çocuk da yüzüme baktı baktı arkasını döndü gitti..
O an Dünya üzerime yıkıldı da, beni ezdi de ezdi...
Ağlamaya başladım ve tuvalete kendimi zor attım.
Anneler günü bu kadar koymamıştı bana ama o sözler paramparça etti içimi, yaktı, yıktı, geçti....
Niye yazıyorum bunları buraya bilmiyorum ama...
Anlarsınız işte siz....
Iyisallah hayalindeki gibi olur beklenmedik anda gelenden daha guzeli ne olabilir .
Gecmiste yazdiklarinida okudum arada umutsuzluga dustugun anlar olmus ama goruyorumki sen artik yeni bebege hazirsin arkadasim baksana nasil heyecanlisin.iyisallah gonlunden gectigi gibi olur.
Dualarim seninle.Hadi bir hamilemiz,onden gidenimiz daha olsun,umut olsun iyisallah
Sabahtan izinliyim bugün hastaneye gidip pıhtılsşma sonucunu alacagım iyişallah doktorumuda görebilirsem göstereceğim daha 3ay bile dolmadı bir umut dermi ki diyorum muayene edip hersey yolunda bırakın korunmayı bir iki aya.
Bu kan da pıhtılaşma olsada olmasada iğne ilaç yinede verıyor herhalde doktorlar önlem amaçlı dimi arkadaslar siz hamılelıkten ne kadar önce bu iğnelere başladınız
Ilk defa dün uzun süre sonra yataga yattigimda huzurlu ve umutlu yattim sabah kalktim ve hepsi yikiliverdi tuvalete oturmamla birlikte.. Olmadi iste napalim kismet degilmis hayirlisi olsun napalimbugün ayin 15 oglusum tam 5 aylik bugün üzülmicem diyodum bi sebebim var diyodum.. Hakliyimisin aysenazim oyununu oynadi vucüdum benimle...
Kizlarrrrr az önce doktorla telefonda görüstüm ve bi kac soru sorduktan sonra onayladi ve dediki negatif cikmasinin nedeni gec yumurtlamadan olabilir pazartesiye tekrar test yap egerki pazartesine gelmezse hamilesin allllllahimmm okadar umutlandim suan korundugumuz halde olursa bu oglumun bana hediyesi mucizesi cok sevinirim cok heycaiyim nolur gelmesin hayallerim suya düsmesin.. Dualariniza ihtiyacim var.......
Gunaydın emırberkem şu an üzgünsün ama en azından artık hazır oldugunu içinin nasıl tekrar huzur doldugunu görmüş oldun iyişallah sadece bir aycık beklersın hazıranda güzel haberlerını alırız
Sağlık olsun daha vaktin vardı canım zaten, ben de 13 aralıkta doğum yaptım dr. bir kaç ay daha bekle dedi,
sen de öbür aya hem psikolojik, hem de fizyolojik daha da iyi olursun, böylelikle daha da hazır olmuş olursun yeni gebeliğine.
canımm uzulme olmasada uzulme.bole hıssedıosan artık.bu kadar heyecanla karsıladıysan zaten hıc korunmazsınız bundan sonra kı zaten.
bahar gelıp cıckeler acar senın ıcınde ıns. korunmayı bırakmak ve beklemekde gusel
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır giremiyorum malum çalışmaya başladım ve fırsatım olmuyor. Geçmişe bakabildiğim kadar umutlar, hayaller , bekleyişler çoğalmış. Bunlara çok sevindim. Hamiş olanlara tek tek hayırlı olsun demek istiyorum, Allah sağ salim kavuştursun sizleri bebişlerinize inşallah. Kızlar bir önerim olacak bilmiyorum yapıldı mı, geçmişe çok bakamadım. Tablo yapsanız kim kaç ay sonra hamile kalmış, meleğini kaybetme sebebi neymiş v.b diye ve bunu güncel tutsak. Yani sadece bi öneri çünkü bizlerin örneklere, umutlara, hayallere çok ihtiyacı var
Ilk defa dün uzun süre sonra yataga yattigimda huzurlu ve umutlu yattim sabah kalktim ve hepsi yikiliverdi tuvalete oturmamla birlikte.. Olmadi iste napalim kismet degilmis hayirlisi olsun napalimbugün ayin 15 oglusum tam 5 aylik bugün üzülmicem diyodum bi sebebim var diyodum.. Hakliyimisin aysenazim oyununu oynadi vucüdum benimle...
Kızlar pıhtılaşma sonucunu aldım .hastanede hemen doktoruma gösterdım iki tanesinde mutasyon saptanmış yazıyodu ama heterezigotmuş hafıfmiş dedi doktor ama ben yinede bir sonraki hamıleliğinde önlem alıcam düşük doz iğne verıcem dedi smear testı aldı muayenede ettı yumurtalıklar guzel sagdan yumurtlamışsın,rahım içide çok iyi bak burası sezeryan yerın hiç birsey kalmamış dedi tamamen iyileşmişsin ama yinede 2-3 ay bekleyın sonra hemen başlayın dedi AY COK MUTLU OLDUM .yani 5-6 da onay verdi çok sevinçliyim Allahım millet bebeği kucagında mutlu mesut ,biz daha korunmadayız bu haberle seviniyoruz Allahım bugünlere de geldik şükür hersey adım adım gelecek iyişallah
SELAM AAYNUR Dogrumu okuyorum gercekden onunuzdeki aymi geliyor bebek? Yaa gecmez dediyimiz zaman nasilda cabucak gecdi.sukurler olsun. Insallah saglikla kucagina almayi nasib eder o yuce rabbim.kendini nasil hiss ediyordun?en onemlisi ruh sagligindi,moralini yuksek tut ve dualarini her gun yap.insallah be kez sevincini tam yasiyicaksin.akitdigin gozyaslari yerine gozlerinden uyku aksin bu defa.darisi butun diger melek annelerinin basina.yaa hayat ne qarip demi aynur gecen sene bu gunlerde tanismisdik,hemen hemen hergun konusup agliyorduk.hepimiz ayni yoldan gecdik ayni aciui yasadik.sulurler olsuno guzel allahima.sabrimizin mukafati olarak bu guzelbebekleri nasib etti bizlere.insallah pesimizden ayni yolu tekrar butun melek annelerimiz yurur,nasil ayni aciyi yasadika,ayni sevinci yasamayida nasib etsin o Guzel Allahik. Guzel haberlerini bekliycez.hersey guzel olucak insallah.bebegini kucagina alinca yasadigin butun skintilari unutacaksin.ama melegini asla unnutmuycaksin.ve birgun ne kadar sansli oldugiunun farkina varicaksin.ne mutlu bizlre hembu hemde oteki dunyada evlat sahibi olmak.onlqr bizi cennetin kapisinda bekleyen bitanecik masum meleklerimiz opuuyorum senide yakinda dunyamiza hayirlisiyla gelicek olan bebisinide
kızlar canım çok sıkkın. işe başadım yaa herkes çok ii davranıyo ama o iyi davranış ekstra bi alaka bile acımı daha çoğaltıyoo...her kesin gözünde acıyan bi bakış offfbazısı bilmiyo bi kaç kişi pot kırdı erkeklerden bilmiyolarmış hadi hayırlı olsun bebek dediler of işte o zaman bir daha kötü oluyorum. 2 gündür baş ağrısıyla çıkıyorum işten kısacası sarstı beni iş hiç konuşmuyorum susuyorum yanıma benden büyük ablalar geliyo ya hiç acıya saygı duymuyolar oooo gençsin olur daha ,bak hiç korunma üfff üfff ne saçmalama ne saçmalama anlatamam size.. hele en azından çoçuğun oluyo o lafa deliriyom ya tam manyak sanki benim çoçuğum bakıyım ben çoçuğum olucakmı olmucakmı diye bi deneyim dedimde öyle oldu ne saçmalık yaaaa Allah sizii inandırsın bizim milletimiz gibi manyağı yok.
Sabahtan izinliyim bugün hastaneye gidip pıhtılsşma sonucunu alacagım iyişallah doktorumuda görebilirsem göstereceğim daha 3ay bile dolmadı bir umut dermi ki diyorum muayene edip hersey yolunda bırakın korunmayı bir iki aya.
Bu kan da pıhtılaşma olsada olmasada iğne ilaç yinede verıyor herhalde doktorlar önlem amaçlı dimi arkadaslar siz hamılelıkten ne kadar önce bu iğnelere başladınız
Dr.una göre ve kayıp sebebine göre değişiyor cnm,
mesela ben preeklampsi nedeniyle bebeğimi kaybettiğim için, pıhtılaşma olmadığı halde kullanacağım, çünkü preeklampsi, tansiyon, bebekte gelişim geriliği kanla alakalı olaylar,
bana d.rum gebelikle birlikte kullanacağımı söyledi,
sadece çok ciddi boyutta pıhtılaşma olanlarda 2/3 ay önceden başlanıyor iğneye...
UMUTLA BEKLEYENLERİMİZİN LİSTESİ
[TABLE="class: grid, width: 400, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]:123:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] isim [/TD]
[TD]evlilik [/TD]
[TD]bebek [/TD]
[TD]dogum yılı [/TD]
[TD] sat [/TD]
[TD]bat [/TD]
[TD]snç [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DILAYNUR[/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]üçüncü bebek çalışması[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]4 MAYIS [/TD]
[TD]2 HAZİRAN:18: [/TD]
[TD]gell bebiş gell gell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ketenhelva[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]İKİNCİ BEBEK ÇALIŞMASI[/TD]
[TD]1986[/TD]
[TD]5 MAYIS [/TD]
[TD]5 HAZİRAN:18:[/TD]
[TD]gel bebiş gel gelll[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AYŞENAZZ[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]ikinci bebek çalışması[/TD]
[TD]1986[/TD]
[TD]22 nisan[/TD]
[TD]22 mayıs:18:[/TD]
[TD]Gel bebiş gell gell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seda ecrin[/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]ikinci bebek çalışması [/TD]
[TD]1990[/TD]
[TD]27 nisan[/TD]
[TD]25 mayıs:18:[/TD]
[TD]gel bebişş gell gell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmabeyza[/TD]
[TD]2006[/TD]
[TD]2006[/TD]
[TD]5 mayıs[/TD]
[TD]5 haziran :18:[/TD]
[TD] gell bebiş gell gell[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cerenball [/TD]
[TD]2010[/TD]
[TD]1982[/TD]
[TD]17 nisan [/TD]
[TD]13 mayıs :18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]derinsuberfu[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emirberkem [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]gel bebiş gell gel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen49 [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melekyavrum[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]1983[/TD]
[TD]28 mart[/TD]
[TD]bebişi yolda[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]greathopes [/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]:26:[/TD]
[TD]9 ocak[/TD]
[TD]bdt 16 eylül[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zelalperd [/TD]
[TD]2009 [/TD]
[TD]1985[/TD]
[TD]8 mart[/TD]
[TD]bdt 13aralık [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mehtapibrahim [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]bebişi yolda[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]özay37barış [/TD]
[TD]2009[/TD]
[TD]1985[/TD]
[TD]28 eylül[/TD]
[TD]bebişi yolda[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aynurr [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]bebişi yolda[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]uğurböceği [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD][/TD]
[TD]geldi bebişimiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşem [/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD][/TD]
[TD]geldi bebişimiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24 kasım[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD][/TD]
[TD]geldi bebişimiz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LAVİNYA54[/TD]
[TD]2012[/TD]
[TD]İKİNci bebek çalışması[/TD]
[TD]1987[/TD]
[TD]5 mayıs[/TD]
[TD]korunma süresinde :18::18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]feriha81[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]1982[/TD]
[TD]:18:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceren4[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD]1981[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeflim[/TD]
[TD]2008[/TD]
[TD]1982[/TD]
[/TR]
[TR]
[TR]
[TR]
[/TABLE]
cnm seni çok iyi anlıyorum ben daha oğlumu kaybedeli 1 ay bile olmadı bende sesini duydum ama yüzünü göremedim resmine bile bakamadım kıyamıyorum onu küvezde öyle yatarken görmeye ama insanlara göre çok basit her gelen onlar çanak çömlek allah size sağlık versin diyo evet doğru allah eşime uzun ömür versin ama bizim içimiz yanıyo ne gece uykum var ne gündüz gözümden yaş hiç eksilmio resmen içim alev alev yanıyo ciğerim oyuluo sanki ama yok kimse anlamıyo bu acıyı hiç kimse inşallah rabbim birgün sağlıklı evlatlar nasip eder biraz olsun acım hafifler onlara bakıp oğlumu da severimkendini bilmez ne kadar insan var etrafımızda
herkes herşeyi konuşuyor söylüyor
bana biri geçenlerde şey diyor
sende çok kafana takıyorsun bebek olayını diyor bu kadar stres yapma hani ölen öldü demeye getiriyor. iş o anlar ne diyesim geliyor biliyormuzunuz sanki bizim yaşadıklarımız çok kolay da
seninde bebeğin hastalansın arkasından da ölsünde o zaman nasıl kafaya takılıyormuş nasıl üzülüyormuş kolaymıymış bunlar
yaşada o zaman görüşelim diyesim geliyor.
bana akıl vermeye çalışanlardan nefret ediyorum acımı rahatca yaşatmayanlardan
ya ben iyiyim diyorum ama eşimde dahil anlamıyor beni 7 ay öncesine bakış daha iyiyim
ama içimden ölünceye kadar çıkmayacak bu acı her zaman her an aklıma geliyor kızım ama yinede rabbime binlerce kez şükürler olsun
onun melek yüzünü gördüm gözlerini ağlamasını bile duydum inşallah daha uzun süreli emanetlerde vericek rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?