Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Kizlarrrrr az önce doktorla telefonda görüstüm ve bi kac soru sorduktan sonra onayladi ve dediki negatif cikmasinin nedeni gec yumurtlamadan olabilir pazartesiye tekrar test yap egerki pazartesine gelmezse hamilesin allllllahimmm okadar umutlandim suan korundugumuz halde olursa bu oglumun bana hediyesi mucizesi cok sevinirim cok heycaiyim nolur gelmesin hayallerim suya düsmesin.. Dualariniza ihtiyacim var.......

Iyisallah hayalindeki gibi olur beklenmedik anda gelenden daha guzeli ne olabilir .
Gecmiste yazdiklarinida okudum arada umutsuzluga dustugun anlar olmus ama goruyorumki sen artik yeni bebege hazirsin arkadasim baksana nasil heyecanlisin.iyisallah gonlunden gectigi gibi olur.
Dualarim seninle.Hadi bir hamilemiz,onden gidenimiz daha olsun,umut olsun iyisallah

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır giremiyorum malum çalışmaya başladım ve fırsatım olmuyor. Geçmişe bakabildiğim kadar umutlar, hayaller , bekleyişler çoğalmış. Bunlara çok sevindim. Hamiş olanlara tek tek hayırlı olsun demek istiyorum, Allah sağ salim kavuştursun sizleri bebişlerinize inşallah. Kızlar bir önerim olacak bilmiyorum yapıldı mı, geçmişe çok bakamadım. Tablo yapsanız kim kaç ay sonra hamile kalmış, meleğini kaybetme sebebi neymiş v.b diye ve bunu güncel tutsak. Yani sadece bi öneri çünkü bizlerin örneklere, umutlara, hayallere çok ihtiyacı var

Ilk defa dün uzun süre sonra yataga yattigimda huzurlu ve umutlu yattim sabah kalktim ve hepsi yikiliverdi tuvalete oturmamla birlikte.. Olmadi iste napalim kismet degilmis hayirlisi olsun napalim bugün ayin 15 oglusum tam 5 aylik bugün üzülmicem diyodum bi sebebim var diyodum.. Hakliyimisin aysenazim oyununu oynadi vucüdum benimle...

Gunaydın emırberkem şu an üzgünsün ama en azından artık hazır oldugunu içinin nasıl tekrar huzur doldugunu görmüş oldun iyişallah sadece bir aycık beklersın hazıranda güzel haberlerını alırız

Sabahtan izinliyim bugün hastaneye gidip pıhtılsşma sonucunu alacagım iyişallah doktorumuda görebilirsem göstereceğim daha 3ay bile dolmadı bir umut dermi ki diyorum muayene edip hersey yolunda bırakın korunmayı bir iki aya.
Bu kan da pıhtılaşma olsada olmasada iğne ilaç yinede verıyor herhalde doktorlar önlem amaçlı dimi arkadaslar siz hamılelıkten ne kadar önce bu iğnelere başladınız

Dr.una göre ve kayıp sebebine göre değişiyor cnm,
mesela ben preeklampsi nedeniyle bebeğimi kaybettiğim için, pıhtılaşma olmadığı halde kullanacağım, çünkü preeklampsi, tansiyon, bebekte gelişim geriliği kanla alakalı olaylar,
bana d.rum gebelikle birlikte kullanacağımı söyledi,
sadece çok ciddi boyutta pıhtılaşma olanlarda 2/3 ay önceden başlanıyor iğneye...

Sağlık olsun daha vaktin vardı canım zaten, ben de 13 aralıkta doğum yaptım dr. bir kaç ay daha bekle dedi,
sen de öbür aya hem psikolojik, hem de fizyolojik daha da iyi olursun, böylelikle daha da hazır olmuş olursun yeni gebeliğine.

canımm uzulme olmasada uzulme.bole hıssedıosan artık.bu kadar heyecanla karsıladıysan zaten hıc korunmazsınız bundan sonra kı zaten.
bahar gelıp cıckeler acar senın ıcınde ıns. korunmayı bırakmak ve beklemekde gusel

Son düzenleme:
Kızlar pıhtılaşma sonucunu aldım .hastanede hemen doktoruma gösterdım iki tanesinde mutasyon saptanmış yazıyodu ama heterezigotmuş hafıfmiş dedi doktor ama ben yinede bir sonraki hamıleliğinde önlem alıcam düşük doz iğne verıcem dedi smear testı aldı muayenede ettı yumurtalıklar guzel sagdan yumurtlamışsın,rahım içide çok iyi bak burası sezeryan yerın hiç birsey kalmamış dedi tamamen iyileşmişsin ama yinede 2-3 ay bekleyın sonra hemen başlayın dedi AY COK MUTLU OLDUM .yani 5-6 da onay verdi çok sevinçliyim Allahım millet bebeği kucagında mutlu mesut ,biz daha korunmadayız bu haberle seviniyoruz Allahım bugünlere de geldik şükür hersey adım adım gelecek iyişallah

Son düzenleme:

günaydin yeflim dogru söylüyorsun aslinda bende inanamiyodum sevinecegime hep derdim bundan sonra heycanlanmam istemem ben emir berkemi istiyorum kimse o olamaz diye ama oluyormus evet kimse yerini dolduramiycak ama icimde hala umut ve sevinc varmis.. insallah yakinda zamanda gerceklesir..

canim bende araligin 15inde dogum yaptim, hamilelikte oldugu gibi dogumdan sonrada vucüdum cok cabuk iylesti fakat doktorda bana haziran temmuz demisti yinede, planimizda öyleydi.. simdiki durum bi mucize olacakti cünki biz (GeriCekmeYöntemiyle) ''korunuyorduk'' ki korunma degil.. o yüzden hep mucize diyorum.. ama oyun oynadi iste 6 gün gecikti .. neyse insallah yakinda hepimiz farkli güzel haberleri verebiliriz.. saglik olsun dedigin gibi ümitlendim üzüldüm ama sabredicem..

doktorum vitaminler folibol folik asiti yolliycak madem haziran temmuz kesin baslicaksiniz ki ben onayliyorum o halde önden tedbirini
al artik dedi simdi olsaydida iyi olurdu ama siz temmuz haziran denedinizde olmadi diye bisey yok dedi o da yani olumsuz olma
kendi kendine denemisde olmamis hayaline kapilma dedi bu bi sefere mahsus bi olaydi az kaldi dedi ve icimi rahatlatti ..
hadi bakalim hayirlisi

üzüldüm ama biraz üzüldüm gercekten, sadece bi anlik heyecana kapildim oglum bana anneler günü hediyesi mi yolladi dedim ummadik anda.. yanilmisim .. vakti degilmis.. gec olsunda saglikli hayirli sekilde olsun ne diyelim.. umarim yakin zamanda hepimizden iyi haberler aliriz..
sanirim 6inci ayda korunmayi birakiriz artik 7inci ayi beklemeden gercekten esimde bende cok istedik ihtiyacimiz varmis gercekten
bu mutluluga.. 6 günde olsa cok güzel 6 gün gecirdik hayal ettik hayali bile iyi geldi ne yalan söyleyim..

tablomuz var canım dilaynur yaptı sağolsun o gelince bir güncelleme yapar....

zaten bırakmamıştın korunmayı üzülme ve bence artık başla çalışmalara :) bence hazırsın

çookkk sevindim tamamen geçti dedi demek :) e 8 aya kadar da bayağı geçer gebelikte.... inşallah bir sıkıntı oluşturmaz :)

canım arkadaşım allah senden ve sevdiklerinden razı olsun, yüce rabbim kimseleri sıkıntılarda dertlerde bırakmasın arkadaşım, allahım güç kuvvet versin bizlere, yarım kalmış duygularımızı tamamına erdirsin inş. evet arkadaşım allahımın izniyle 1 ay var teyzesi inş. zamanınında sağ salim sıhhatli bir bebek nasip eder rabbim, meleğimin hatrına sevdiklerinin hatrına bizlere bağışlar inş., başka acı ağrı göstermesin cümlemize kimseleri evlat acısıyla sınamasın rabbim, çok zor hepimizi bunları yaşadık yaşıyoruz, allahım bu dünyadaki en büyük sınavaımızdı rabbimin bize verdiği sabırla allaha şükürler olsun ki dayandık.....asla isyan etmedik etmeyecez de, bunlar bizim kaderimizmiş arkadaşlar, bizler özle anneleriz unutmayın bunları, rabbim yeni doğacak bebeklerimize inş. hayırlı ömürler veriri sağlıkla sıhhatle yanımızdan hiç ayırmasın inş., bizlerin umudu olsun allah izin veririse,

sen ne yaptın biraz büyüdümü bebeğimiz, sütüm yok diyordun ne yaptın mama verseydin bari ? allahım sıkıntı keder vermesin arkadaşım .. allaha emanet olalım ...çok öpüyorum türkiye ye gelmiyonmu bak sana uğur getirmişti ülkemm : )

kızlar canım çok sıkkın. işe başadım yaa herkes çok ii davranıyo ama o iyi davranış ekstra bi alaka bile acımı daha çoğaltıyoo...her kesin gözünde acıyan bi bakış offf bazısı bilmiyo bi kaç kişi pot kırdı erkeklerden bilmiyolarmış hadi hayırlı olsun bebek dediler of işte o zaman bir daha kötü oluyorum. 2 gündür baş ağrısıyla çıkıyorum işten kısacası sarstı beni iş hiç konuşmuyorum susuyorum yanıma benden büyük ablalar geliyo ya hiç acıya saygı duymuyolar oooo gençsin olur daha ,bak hiç korunma üfff üfff ne saçmalama ne saçmalama anlatamam size.. hele en azından çoçuğun oluyo o lafa deliriyom ya tam manyak sanki benim çoçuğum bakıyım ben çoçuğum olucakmı olmucakmı diye bi deneyim dedimde öyle oldu ne saçmalık yaaaa Allah sizii inandırsın bizim milletimiz gibi manyağı yok.

Canım konuşmuştuk seninle daha önce, bak ben de sırf bu düşüncesiz, manyak insanlar yüzünden işe gidemiyorum, hem kendime hem insanlara güvenemiyorum,
insanların umurunda değil biz acı çekiyormuşuz, yastaymışız, herkes o kadar bencil ki,
benim en yakın, en sevdiğim kuzenim bile, sen de herşeyi çok kafana takıyorsun, olmaz ki böyle diyor, nasıl sinir oluyorum, en son, insan evladını kaybedince böyle oluyor dedim sustu...
hayır anlamıyorum, evladı olanlar hele nasıl böyle vicdansız olabiliyor, empati yapmak zor birşey değil ki,
neyse rabbim herkesin evladını bağışlasın, bize de tez vakitte yine bir evlat nasip etsin, acılarımız son bulsun inşallahhh...
Sen de takmayacaksın, duymayacaksın başka çare var mı, bu dünyada hiç kimsenin ne olduğu, ne olacağı belli olmuyor,
elbet bizim de dolacak kucaklarımız,
elbet biz de evlatlarımızdan acıyla değil mutlulukla, gururla bahsedeceğiz...

evt kızlar ben hergün iğne oluyorum mesela
kollarım şuan delik deşik oldu bile bir de morartıyor bu iğneler
hep yarım kollu bluzler giyiyorum kimse anlamasın diye
feriha bana da tüm gebelik iğne yaptırcak doktor
insallah preeklamsi denen illeti önler bu iğneler
bebek aspirini de kullanıyorum bu arada
kollarımda morluk bile bana mutluluk veriyor
Allahım insallah kucaklamyı da sağlıkla nasip eder bu sefer

cnm seni çok iyi anlıyorum ben daha oğlumu kaybedeli 1 ay bile olmadı bende sesini duydum ama yüzünü göremedim resmine bile bakamadım kıyamıyorum onu küvezde öyle yatarken görmeye ama insanlara göre çok basit her gelen onlar çanak çömlek allah size sağlık versin diyo evet doğru allah eşime uzun ömür versin ama bizim içimiz yanıyo ne gece uykum var ne gündüz gözümden yaş hiç eksilmio resmen içim alev alev yanıyo ciğerim oyuluo sanki ama yok kimse anlamıyo bu acıyı hiç kimse inşallah rabbim birgün sağlıklı evlatlar nasip eder biraz olsun acım hafifler onlara bakıp oğlumu da severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…