Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

üçaylara girdiğimizin gecesi gece allah rızası için 2 rekat namaz kıldım oğlumu birkere rüyamda görüm diye rabbime yalvardım ister bebeklik istr çocukluğunu yada gençliğini onu göreyimde hangi şekliyle olursa olsun diye...çok içten ve kalpten dualar ettim gözyaşları içinde ve rabbime şükürler olsun ki oğlumu gördüm rüyamda çok güzel bir karakolda askerdi bayan beyaz kıyafetli komutanı vardı askerlere nöbet yerlerini gösteriyordu sapğ taraf böcekli çok böcekli orda tutmayın nöbeti diğer 2 yer çok güzel orda tutun yemyesil çimenler vardı oğlum uzun boylu aynı babası gibi siyah saçlı zeytin gözlü nöbet yerine g,tti yere oturdu elinde de defter vardı bana baktı yüzüme bir gülücükler attı......o kadar mutlu oldumki çok ama çok güzeldi rüyamda da olsa yavrumun gençliğini gördüm ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN

Canım vardır bunda da bir hayır üzülme neolur zaten bebiş olsun diye bir çalışma olmamış olsaydı mucize olurdu ama şükürki geçmez dediğin bak 6 ay gelip geçiyor inş.diğer aylarda bebiş haberini alırız gecen ay korunmamı bıraktım aama olmadı kısmet bakalım önümüzdeki aylarda hep birlikte müjdeleriz bebişlerimizi hayırlısı ile

Canimm vallahi vardir bunda bir hayir.onumuzdeki sene o gunu bebwginle kutluycaksin bak suraya yaziyorum."""" yazdim""" unutmazsan eger gelip bu yaziyi bulur bir seyler yazarsin altina.

Insalah hersey guzel ucak. Ben nasil hastaneye gulerek girdim,gulerrk cikdimya ( gerci cikdigimda sokdaydim,bu benmiyim yanimda hemsire kucaginda bebek asansorun kalisi acildiginda karsimda edim,annem,kuzenim,edimin dayisi ve yengesi) o asansorden nasil inmisim,onlarjn yanina nasil gitmisim.esimin yuzundeki o ifadegi sevinci,saskinligi hic unutmuycam)allahim bu sevinci sanada ailenede yasatsin.sonrada sirasiyla buradaki butun melek annelerine yasatsin insallah. Hepinize saglam bebekleribizin huysuzlugu uzindenuykusuz geceler diliyorum atkadadlar.aynur inan suan bunlari yazarken agliyorum,ama bu baska bir gozyasi.senle konisduklarimiz,paylasdiklariniz daha dun gibi aklimda.ne buyukduro yucee raabbiim.sukurler olsun.insallah gjzel habelerini bekliycez.hergunayetelkursu oku.skinti basfimi hemen oku.asla kotu dusunme.bu bebek senimdir allahin izniyle.
Bize gelince ulkene gelmeni coookisterim.. Ama nerde.... Be ekde iyi cok sukur iki aylikoldu.mamada veriyorum azmaz sutde.allahim nasilonceki kaderimizi ayni yapdiysa yine aynisini nadib etsin.saglikli bir bebegin olsun.gerci bizimmkisi arada bir huysuzlaniyor ama sukurler olsun sagligi sahati yrinde.butun teyzelerinin elerinden oluyor hepinizdrnkardes bekliyir allahin izniyle.nasil melegiminkardesleri varsa cennetde allah bebegimede kardesler nasib etsin.gerci sizi goremiyorum,tanimiyirumda ama fark etmez bir melek annesi benim icin her aman yakinve ozeldir.opuyoruz senide yakinda dogucak olan bebisinide.allaha emanet ol Aaynur.

tüylerim diken diken oldu.Allahım yavrularımız cennette ve çok mutlular bundan eminim.biraz yangının sönmüştür umarım canım.için rahatlamıştır.ben de oğlumu ilk defa anneler gününde rüyamda gördüm çok tatlıydı.dönüp bana bakması falan çok güzeldi ya.

günaydın cnm erkencisin :)

yaa kızlar siz görüyosnz ne güzel ben niye hiç göremiyorm meleğimiii ben rüyamda bile görmeyi haketmeyecek bişeymi yaptım neden bilmiyorm çook üzülüyorm.kaç gece düa ettim namaz kıldım küran okyp yattım ama yok.başka şeyler görüyorm kızımı görmüyorm aklıma geldikçe eşime sorüyorm o gördü diye.onada sorp sorp ğzmek istemiyorm.napalım rabbimin takdirine razıyız

sagolasın arkadaşım güzel duyguların için, allah senden razı olsun inş. rabbim bu mübarek günlerinb hatrına yavrularımızı hayırlısıyla sağ salim kucaklarımıza alıp sağlıkla büyütmeyi nasip eder allahımın gücü herşeye yeter. allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.... kandilinizi mübarek dularımız kabul olsun can dostlarım....

senin rüyanda çok güzelmiş çok mutlu oldum çok ihtiyacım vardı bu rüyaya şükürler olsun ki gördüm darsısı herkese...

canım üzülme sende görürsün inşdemekki zamanı var

herkese gunaydınlar olsun. bıgın cok ozel bir gun. helede bızım gıbı rabbınden bukadar gusel dıleklerı olan ozel anneler icin.
efendımızın 5 gece vardır ki dualar geri cevrılmez dedıgı gecelerden bir tanesi, ne mutlu ki rabbım ulastırdı yine hepimizi.
bu geceyi ins bol bol duayla, rabbımze daha da yaklasarak ve ıns en gusel duamız olan bu dunya da anne olma sıfatını her birimize nasip ets,n ıns.
ben bu gece topıktekı kader arkadaslarımın isimlerinide bir bir gecırıcem duamda.
sizde benı eksik etmeyın ins...hamılelerımız ıns saglıkla dogum haberlerini, bekleyenlerımız en tez ve hayırlı vakıtte bebeıs haberlerını paylassın ıns
mubarek aylar ve gunler hurmetıne.
herkesin duaları kabul olacak ins

sende görürsün rüyanda canım hiçte öyle düşünme.ben hep beni nasıl tanıyacak ahirette diyordum hiç emziremedim kucağıma alamadım
ona yakın olmadım beni tanımazki diyordum.allahım dedim beni tanırmı diye soardım kendime kaç kere gördüm rüyamda hepte tanıyordu beni bana bakıp öyle bi gülümsemesi vardı ki anlatamam gerçek gibiydi kucağıma alıp onu öpüp koklamam emzirmem.ama uzun zamandır gelmedi kızım rüyama
anneler gününde gelir belki diyordum ama olmadı

kızlar bu geceyi boş geçirmeyelim
hepimiz edebildiğimiz kadar dua edelim
hem persembe gecesi hem de kandil
çok önemli bizler için
birbirimize de içten dualar edelim
hamileleler sağlıkla evlatlarına kavussun insallah
hamilelik isteyenler tez zamanda hamile kalsın insallah
korunma sürecinde olanlarda bu süreci tez zamanda sükunetle atlatsınlar insallah
hepinizi cok seviyorum tek tek hepinize aksam dua edicem
Allahım dualarımızı yalvarıslarımızı kabul eylesin insallah
evlat acısının azı ya da coğu ile sınamasın bizleri insallah

bir sürü sey yazmısım kandilinizi kutlamamısım
kandiliniz mübarek olsun canlarım
dualarımız kabul olsun insallah

inş canım hepiniz dualarımdasınız sende bizim için edermisin
rabbim başkasının başkasına ettiği duayı daha çabuk kabul edermiş.şöyle etrafıma bakıyorumda
artık insanlar başkalarının iyi olduklarını istemiyorlar.birbirine dua bile etmiyorlar.banada dua edermisiniz diyorum
yok ben genel olarak ediyorum herkese diyorlar. Isim söylemek çok mu zor işte.
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde bi arkadaşım vardı o kaç yıldır hamile kalamamıştı kayınvaldesigil artık kısır gibi lf ediyorlarmış çok zoruna
gidiyormuş bunun anlatırdı çok üzülürdüm eşimede anlatmıştım.eşimde bi gece tam yatacakken allahım dedi bizden önce hasibeye evlat ver dedi ona laf söyleyemesin dedi. Bende kızdım ben zaten hamileyim dedim öyle dua mı edilir dedim.ertesi ay oda hamile kaldı ben kızımı doğurdum hastaende yoğum bakımda hasibeyi arıyorum dua edermisin yasin okurmusun kızıma eh okuayabilirsem okurumda ailenden birileri okusun dedi. Doğum yaptı bebeğini aldı kucağına slm bile vermez oldu artık.düşünebiliyormusun benim kocam ona dua ediyor üzülüyor onun için ama o arkadaşımız bi yasini okumayı bize çok görüyor dualarında yer bile vermek istemiyor.

eh canım eşinin de işte duası kabul olmus
o da isteyerek eder miydi hiç böyle bir dua
boşluğuna gelmiş demekki
ben sanabolbol dua ederim aksam canım benim

bende ıns teker teker ısımleriniz zıkrederk edıcem dualarımı ketencım hıc merak etme. ve rabbım kabul edecek ıns. onun hazineleri cok genıs cunku
onun icin zor, olmaz yok ins ve bu topıgı bizleride bu gece kapısından cevırmez ıns...
bız ona dayanıp guvenelım ıns o tevekkul edıp kendıne yaslananları bos cevırmez... dıger hamılelıklerımızde de cok dualar ettık ve hepsi okadar gusel kabul oldu ki
rabbım bizi ahırette herkesin kıskanacagı bir mertebeye erıstırdı, meleklerimiz bizim lutuflarımız ıns. zordu.cok guctu belkı ama lutufumuz onlar.
ve ıns bu lutuftan sonra bizide anne eyleyecek ,bu dunya da normal bir anne. ama biz her zaman ozel anneler olucaz. cunku ıns bız hıc mı hıc evlatsız kalmayacaz.
hem bu dunya hem otelerde anne olucaz. herkese nasıp olmazdı rabbımde bızlerı sectı sadece. hamdolsun...bundan sonra bebeklerimize sukurler edelım ıns

Herkesin bu mübarek günü kutlu olsun,
allahım en büyük dileğimizi gerçekleştirsin inşallah,
en önce hamilelerimiz bebeklerini sağsalim alsın kucaklarına inş,
sonra da biz hamile kalmayı bekleyenler tez vakitte bu güzel mucizeyi bir kez daha yaşayalım hayırlısıyla
Ben de hepimiz için edeceğim dualarımı kendim için ne diliyorsam siz melek anneleri için de aynı şeyi diliyorum,
Özellikle hamilelerimiz bizi de unutmayın dularınızda, hamilelerin duası ekstra kabul olurmuş,
Hepinizi öpüyorum çokkk....

Bende rüyamda iki kez sarılın erkek bebek gördüm biri daha bebekti diğer seferde 2-3 yaşlarında büyümüştü ama benim bebeğim diye görmedim ama iki seferinde de kucagıma aldım öptüm sevdim siZce bu bebek benim oğlum olabilir mi Allahım böyle göstermiş olabilirmi bana babeğimi.ben hiç görmedim oğlumu hayalini bile kuramıyorum ki

Kandilimizde mubarek olsun arkadaşlar inanırmısınız bir haftadır bugünü bekliyorum dua edicem dualarım kabul olacak iyişsllah diye .bende hepimiz için dua edicem .cünkü bizi en çok biz anlarız en içten biz dua ederiz gibime geliyor .Allahım hepimize en kısa sürdede saglıklı evlatlar versın iyişallah.simdi annemle kayınvaldemı de arıcam yasın okusunlar diye bende akşam olucaö iyişallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…