Dün koridorda nöbet tutarken bebeğimin öldüğünü bilen bir öğrencim yanıma geldi.
Elinde beyaz bir Gül. Uzattı, saf saf aldım.
"Ben bari kutlayayım öğretmenim, anneler gününüz kutlu olsun!" Dedi.
Teşekkür etmemle donup kalmam bir oldu. Dondum resmen, yüzüne bakakaldım
Çocuk da yüzüme baktı baktı arkasını döndü gitti..
O an Dünya üzerime yıkıldı da, beni ezdi de ezdi...
Ağlamaya başladım ve tuvalete kendimi zor attım.
Anneler günü bu kadar koymamıştı bana ama o sözler paramparça etti içimi, yaktı, yıktı, geçti....
Niye yazıyorum bunları buraya bilmiyorum ama...
Anlarsınız işte siz....
sen ne yaptın biraz büyüdümü bebeğimiz, sütüm yok diyordun ne yaptın mama verseydin bari ? allahım sıkıntı keder vermesin arkadaşım .. allaha emanet olalım ...çok öpüyorum türkiye ye gelmiyonmu bak sana uğur getirmişti ülkemm : )
üçaylara girdiğimizin gecesi gece allah rızası için 2 rekat namaz kıldım oğlumu birkere rüyamda görüm diye rabbime yalvardım ister bebeklik istr çocukluğunu yada gençliğini onu göreyimde hangi şekliyle olursa olsun diye...çok içten ve kalpten dualar ettim gözyaşları içindeve rabbime şükürler olsun ki oğlumu gördüm rüyamda çok güzel bir karakolda askerdi bayan beyaz kıyafetli komutanı vardı askerlere nöbet yerlerini gösteriyordu sapğ taraf böcekli çok böcekli orda tutmayın nöbeti diğer 2 yer çok güzel orda tutun yemyesil çimenler vardı oğlum uzun boylu aynı babası gibi siyah saçlı zeytin gözlü nöbet yerine g,tti yere oturdu elinde de defter vardı bana baktı yüzüme bir gülücükler attı......o kadar mutlu oldumki çok ama çok güzeldi rüyamda da olsa yavrumun gençliğini gördüm ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
Canım konuşmuştuk seninle daha önce, bak ben de sırf bu düşüncesiz, manyak insanlar yüzünden işe gidemiyorum, hem kendime hem insanlara güvenemiyorum,
insanların umurunda değil biz acı çekiyormuşuz, yastaymışız, herkes o kadar bencil ki,
benim en yakın, en sevdiğim kuzenim bile, sen de herşeyi çok kafana takıyorsun, olmaz ki böyle diyor, nasıl sinir oluyorum, en son, insan evladını kaybedince böyle oluyor dedim sustu...
hayır anlamıyorum, evladı olanlar hele nasıl böyle vicdansız olabiliyor, empati yapmak zor birşey değil ki,
neyse rabbim herkesin evladını bağışlasın, bize de tez vakitte yine bir evlat nasip etsin, acılarımız son bulsun inşallahhh...
Sen de takmayacaksın, duymayacaksın başka çare var mı, bu dünyada hiç kimsenin ne olduğu, ne olacağı belli olmuyor,
elbet bizim de dolacak kucaklarımız,
elbet biz de evlatlarımızdan acıyla değil mutlulukla, gururla bahsedeceğiz...
Insalah hersey guzel ucak. Ben nasil hastaneye gulerek girdim,gulerrk cikdimya ( gerci cikdigimda sokdaydim,bu benmiyim yanimda hemsire kucaginda bebek asansorun kalisi acildiginda karsimda edim,annem,kuzenim,edimin dayisi ve yengesi) o asansorden nasil inmisim,onlarjn yanina nasil gitmisim.esimin yuzundeki o ifadegi sevinci,saskinligi hic unutmuycam)allahim bu sevinci sanada ailenede yasatsin.sonrada sirasiyla buradaki butun melek annelerine yasatsin insallah. Hepinize saglam bebekleribizin huysuzlugu uzindenuykusuz geceler diliyorum atkadadlar.aynur inan suan bunlari yazarken agliyorum,ama bu baska bir gozyasi.senle konisduklarimiz,paylasdiklariniz daha dun gibi aklimda.ne buyukduro yucee raabbiim.sukurler olsun.insallah gjzel habelerini bekliycez.hergunayetelkursu oku.skinti basfimi hemen oku.asla kotu dusunme.bu bebek senimdir allahin izniyle.
Bize gelince ulkene gelmeni coookisterim.. Ama nerde.... Be ekde iyi cok sukur iki aylikoldu.mamada veriyorum azmaz sutde.allahim nasilonceki kaderimizi ayni yapdiysa yine aynisini nadib etsin.saglikli bir bebegin olsun.gerci bizimmkisi arada bir huysuzlaniyor ama sukurler olsun sagligi sahati yrinde.butun teyzelerinin elerinden oluyor hepinizdrnkardes bekliyir allahin izniyle.nasil melegiminkardesleri varsa cennetde allah bebegimede kardesler nasib etsin.gerci sizi goremiyorum,tanimiyirumda ama fark etmez bir melek annesi benim icin her aman yakinve ozeldir.opuyoruz senide yakinda dogucak olan bebisinide.allaha emanet ol Aaynur.
senin rüyanda çok güzelmiş çok mutlu oldum çok ihtiyacım vardı bu rüyaya şükürler olsun ki gördüm darsısı herkese...tüylerim diken diken oldu.Allahım yavrularımız cennette ve çok mutlular bundan eminim.biraz yangının sönmüştür umarım canım.için rahatlamıştır.ben de oğlumu ilk defa anneler gününde rüyamda gördüm çok tatlıydı.dönüp bana bakması falan çok güzeldi ya.
yaa kızlar siz görüyosnz ne güzel ben niye hiç göremiyorm meleğimiiiben rüyamda bile görmeyi haketmeyecek bişeymi yaptım neden bilmiyorm çook üzülüyorm.kaç gece düa ettim namaz kıldım küran okyp yattım ama yok.başka şeyler görüyorm kızımı görmüyorm aklıma geldikçe eşime sorüyorm o gördü diye.onada sorp sorp ğzmek istemiyorm.napalım rabbimin takdirine razıyız
yaa kızlar siz görüyosnz ne güzel ben niye hiç göremiyorm meleğimiiiBen rüyamda bile görmeyi haketmeyecek bişeymi yaptım neden bilmiyorm çook üzülüyorm.kaç gece düa ettim namaz kıldım küran okyp yattım ama yok.başka şeyler görüyorm kızımı görmüyorm aklıma geldikçe eşime sorüyorm o gördü diye.onada sorp sorp ğzmek istemiyorm.napalım rabbimin takdirine razıyız
Herkese gunaydınlar olsun. Bıgın cok ozel bir gun. Helede bızım gıbı rabbınden bukadar gusel dıleklerı olan ozel anneler icin.
Efendımızın 5 gece vardır ki dualar geri cevrılmez dedıgı gecelerden bir tanesi, ne mutlu ki rabbım ulastırdı yine hepimizi.
Bu geceyi ins bol bol duayla, rabbımze daha da yaklasarak ve ıns en gusel duamız olan bu dunya da anne olma sıfatını her birimize nasip ets,n ıns.
Ben bu gece topıktekı kader arkadaslarımın isimlerinide bir bir gecırıcem duamda.
Sizde benı eksik etmeyın ins...hamılelerımız ıns saglıkla dogum haberlerini, bekleyenlerımız en tez ve hayırlı vakıtte bebeıs haberlerını paylassın ıns
mubarek aylar ve gunler hurmetıne.
Herkesin duaları kabul olacak ins
inş canım hepiniz dualarımdasınız sende bizim için edermisin
rabbim başkasının başkasına ettiği duayı daha çabuk kabul edermiş.şöyle etrafıma bakıyorumda
artık insanlar başkalarının iyi olduklarını istemiyorlar.birbirine dua bile etmiyorlar.banada dua edermisiniz diyorum
yok ben genel olarak ediyorum herkese diyorlar. Isim söylemek çok mu zor işte.
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde bi arkadaşım vardı o kaç yıldır hamile kalamamıştı kayınvaldesigil artık kısır gibi lf ediyorlarmış çok zoruna
gidiyormuş bunun anlatırdı çok üzülürdüm eşimede anlatmıştım.eşimde bi gece tam yatacakken allahım dedi bizden önce hasibeye evlat ver dedi ona laf söyleyemesin dedi. Bende kızdım ben zaten hamileyim dedim öyle dua mı edilir dedim.ertesi ay oda hamile kaldı ben kızımı doğurdum hastaende yoğum bakımda hasibeyi arıyorum dua edermisin yasin okurmusun kızıma eh okuayabilirsem okurumda ailenden birileri okusun dedi. Doğum yaptı bebeğini aldı kucağına slm bile vermez oldu artık.düşünebiliyormusun benim kocam ona dua ediyor üzülüyor onun için ama o arkadaşımız bi yasini okumayı bize çok görüyor dualarında yer bile vermek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?