Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

21 nisanda regl olmuştum. hesaplarıma göre yarın olmam gerekiyor. 18 ay oldu... ilk kez bu ay korunmadık. birşey olacağını sanmıyorum ilk aydan ama ne bileyim....Mübarek gün Allahım ne hayırlısıysa onu nasip etsin....
Hepinizin kandilini kutluyorum. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah....

Hepimizin kandili mübarek, duaları kabul olsun inşallah kızlar..
Canimm vallahi vardir bunda bir hayir.onumuzdeki sene o gunu bebwginle kutluycaksin bak suraya yaziyorum."""" yazdim""" unutmazsan eger gelip bu yaziyi bulur bir seyler yazarsin altina.
inşallah canım. Bir şeyler yazmak için bir yıl beklemek istemedim
Bu benim yavrumsuz geçen ikinci anneler günüm. Aslında anneler günü bu kadar koymadı da o laflar çok koydu işte canım.
Hepimiz inşallah bir dahaki anneler gününe senin gibi yavrumuzla gireriz canım

Canımmm inayım belli mi olur, Rabbim ol deyiverir belki de. Senin 18, benim 17 ay oldu. İçimiz çok yandı. Rabbim bu mübarek günün hatırına dualarımızı kabul etsin ve bizim için hayırlı kılsın inşallah..

İNAYYY
msn e giremiorum msnim bozuk fırsat olup yapmayı da beceremedim
burdan yarın haber ver insallah hakkında hayırlı olur canım dualarımdasın

canlar hepinizin mübaek regaib kandili mübarek olsn rabbim bü gece açılan elleri yakarışları düaları boş çevirmez biliyorm hepimiz birbirimizin düalarında olcaz inşallah.rbbim başta herşeyin hayırlısını versin hayırlı zamanda versin bizimde tüm ümmeti mühammedin müratlarınıda.hamiş olan melek anneleri innşallah sağ salim bebeklerini kücaklarına alıp büyütürler.bizimde hakkımızda hayırlısı..inanın yürekten rabbimden istedimi geri çevirmiyor.ben ilk kızımda yaşadım ağlaya ağlaya düa ettim.bi mübarek geceydi hatırlamıyorm bidaha da adet olmamıştım ondan sonra. hepiniz düamdasınız şimdiden söyliyim rabbim bilir herşeyi

kızlarr.. Kandiliniz mübarek olsun, Rabbim meleklerimizi bu gece rüyamızda görmemizi nasib etsin inşallah şuan en büyük arzum bu. Hamile olan kardeşlerim sağsağlim kavuşşun inşallah yavrularına AMİNNN. Benimki kucağı boş olan kardeşlerimide güzel Allah ım tez zamanda sevindirsin inşallah AMİİİN. Rabbim dualarımızı kabul etsin.

canım üzüldüm haklı cıkmak istemezdim ama vücudum banada bu oyunu oynamıstı.benim gibi hayal kırıklıgı yasa istemedigim içindi tüm çabam.
inş yanlıs anlasılmamısımdır.ama üzülme.korunmayı bırakınca olacaktır inş...

canım zamanla alısacaksın bunlara.bende nefret ediyordum bu laflardan.duymak istemiyordum.duyunca haykırasım geliyordu.
şimdi tepki vermiyorum.kimsenin beni anlaMASINI beklemiyorum.yasamayan bilmiyor cünkü.

cok cok sevindim dilayımmmm Rabbim gene nasip eder snaada hepimizede inşşşşş

canım buda bir sınav bunu böle düşün. inş birgün gelecektir rüyana inş

hepinizin ismini her namazımda zikrediyorum canlarım bende.

inayyy baya olmus.inşşşşş bu ay bebiş geliyordur. Rabbim sanada hepimizede nasip etsin inş

regaip kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kader arkadaslarım.
rabbim gönlümüzden geceni hayırlı zamanda hayırlısıyla saglıkla sıhhatle versin inş....

degerli melek annelerim..
diyecek bütün güzel seyleri söylemissiniz zaten.. hepinize katilip amin diyorum allahim bugün ellerini acip dua eden herkesin dualarini kabul eder insallah.
hepinizi seviyorum. tekrar kandiliniz mübarek olsun..
iyiki allah sizleri karsima cikarmis suan yazdiklarinizdan ötürü cok duygulandim karisik duygular icindeyim agliyorum iyiki varsiniz..

günüm şaşmadı
beklenen (mi acaba) regl geldi
güzel dualarınıza teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olur inşallah

aksam o kadar dua ettim ki hepimize
preeklamsi topiğindekilere bu sayfadakilere
yavas yavas tek tek aklıma getirdim isimlerinizi
ağlayarak yalvararak dua ettim hepimiz için
Allahım duysun da kabul etsin yakarışlarımı insallah

günüm şaşmadı

İNAY canım olsun bir daha ki ay olur umutsuzlanma
önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek
hamile kalırsın ne olcak
daha önce kaldın
üzülme sakın canım

Bende aynı melekyavrum herkesı tek tek zikrettim aglaya aglaya ettım dualarımı .Ama bugün çok hafıflemiş hissediyorum kendimi.Allahım kabul etsin iyişallah
Bugün en yakın arkadasımızın eşi doğum yapacak bebek inmiyomuş doğum kanalına 39 da suan alalım demiş doktor.çok heyecanlıyım sanki ben doğurucam bir yandanda öyle gergin sinirliyimki iş yerinde kafam orda Allahım iyişşallah saglıcakla gelir benim meleğimdende haber getirir .kardeş kardeş büyüyeceklerdı oysaki.Allahım güç versin bana akşam görmeye gidicez acıkçası sabırsızlanıyorum bir yandan da görmek için.sanki oğlumu görücem

İNAY canım olsun bir daha ki ay olur umutsuzlanma
önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek
hamile kalırsın ne olcak
daha önce kaldın
üzülme sakın canım

İyişallah en kısa sürede sende hamıle kalır bebeğini kucagına alırsın arkadasım

sağolun kızlar
yok üzülmüyorum akşam çok dua ettim hayırlıysa olsun diye demekki hayırlı değilmiş şimdi...

demekki benimki, seninkine abla yada abi dicek melekyavrum :)

gene kahverendgi akıntılarım basladı kızlar dualarınızı esirgemeyin

canım dualrım seninle bu mübarek ay yüzü hürmetine receb ayı rabbimin ayı inş.bu defa seni üzecek hiç birşey olmıcak mevlamın izniyle bol bol yasin oku canım bende okucam senin için hepimiz için artık kuranı öğrendim yavaşta olsa okuyabiliorum çok şükür Allah yardımcın olsunki ondan başkasına muhtaç etmesin seni inş.

canımm benim hep gebeliğimde vardı hiçte kötü düşünmemiştim......sonra idrar yollarımda yanma da vardı iltiahp çıkmıştı sonra sadece bir ilaçla geçmişti korkma korkmaa keşke kadın doğumcu arkadaşımız olsaaaa :)

kızlar sizle bişey paylaşcam hep brda diyorz ya bizim bibirimize anlattıklarımızı baskasına anlatsak dalga geçer.be de şüan öyle bi drmdayım karnımın içinde bişey atıyo sanki pıtpıt arada göğüslerim acıyo ne biliyim sanki içimde midem ekşiyo yanıyo bazen bide çoook ekşi yiyorm bişey var gibi.farklı hislerim var belkide yine bizim psikolojimizin oynları

günüm şaşmadı
Hayırlısı bitanem. İlk aydan olacak diye bir şey yok biliyorsun. Kendine iyi bak inayım. İnci tanesini de öp yerime
Canım Dr un ne diyor bu duruma?
Benim bir arkadaşımın Rahmi'nin 3 te 2 si kan doluydu. 4 ay boyunca lekelenmesi oldu. Şimdi kızı 6 aylık oldu ve çok sağlıklı. Bir çoğumuzun gebeliği sorunsuzdu da ne oldu?
Hiç canını sıkma sen de melekyavrum. Rabbim yeter ki ol desin, sağlıcakla alırsın sen o bebeği kucağına...
Canım senin bedenindeki durum nedir bilmiyorum ama vücutlarımız bizle dalga geçiyor, onu gaaaayet iyi biliyorum

canım ben bu hamileliliğimi bu ay beklemiyordum acıkcası
hatta sabah uyanınca midem yanıyordu
yemek borum özellikle
normal de hiç olmazdı
adet günümüde hatırlamadığım için bilemedim
birde biraz kan gelmiş devamı gelmemişti
meğer hamileymişim
insallah sonu da gelir
senin de hayırlısıysa olsn canım
önemli olan sağlıkla gelmesi

kızlar dediklerinizi dinlicem
doktoru aradım
yapacak birsey yok dedi
sakın endişelenme üzme kendini dedi
akışına bırak dedi
bu haftalarda doğru olan bu dedi
ama bulantın azalırsa gel bir bakalım dedi
yoksa normal bir durum lekelenme ilk üc ay da dedi
bir de ben hergün kan sulandırıcı iğne ve aspirin oluyorum ya ona baglıyorum bu lekeleri
insallah da öyledir:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…