Canimm vallahi vardir bunda bir hayir.onumuzdeki sene o gunu bebwginle kutluycaksin bak suraya yaziyorum."""" yazdim""" unutmazsan eger gelip bu yaziyi bulur bir seyler yazarsin altina.
21 nisanda regl olmuştum. hesaplarıma göre yarın olmam gerekiyor. 18 ay oldu... ilk kez bu ay korunmadık. birşey olacağını sanmıyorum ilk aydan ama ne bileyim....Mübarek gün Allahım ne hayırlısıysa onu nasip etsin....
Hepinizin kandilini kutluyorum. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah....
Ilk defa dün uzun süre sonra yataga yattigimda huzurlu ve umutlu yattim sabah kalktim ve hepsi yikiliverdi tuvalete oturmamla birlikte.. Olmadi iste napalim kismet degilmis hayirlisi olsun napalimbugün ayin 15 oglusum tam 5 aylik bugün üzülmicem diyodum bi sebebim var diyodum.. Hakliyimisin aysenazim oyununu oynadi vucüdum benimle...
kızlar canım çok sıkkın. işe başadım yaa herkes çok ii davranıyo ama o iyi davranış ekstra bi alaka bile acımı daha çoğaltıyoo...her kesin gözünde acıyan bi bakış offfbazısı bilmiyo bi kaç kişi pot kırdı erkeklerden bilmiyolarmış hadi hayırlı olsun bebek dediler of işte o zaman bir daha kötü oluyorum. 2 gündür baş ağrısıyla çıkıyorum işten kısacası sarstı beni iş hiç konuşmuyorum susuyorum yanıma benden büyük ablalar geliyo ya hiç acıya saygı duymuyolar oooo gençsin olur daha ,bak hiç korunma üfff üfff ne saçmalama ne saçmalama anlatamam size.. hele en azından çoçuğun oluyo o lafa deliriyom ya tam manyak sanki benim çoçuğum bakıyım ben çoçuğum olucakmı olmucakmı diye bi deneyim dedimde öyle oldu ne saçmalık yaaaa Allah sizii inandırsın bizim milletimiz gibi manyağı yok.
üçaylara girdiğimizin gecesi gece allah rızası için 2 rekat namaz kıldım oğlumu birkere rüyamda görüm diye rabbime yalvardım ister bebeklik istr çocukluğunu yada gençliğini onu göreyimde hangi şekliyle olursa olsun diye...çok içten ve kalpten dualar ettim gözyaşları içindeve rabbime şükürler olsun ki oğlumu gördüm rüyamda çok güzel bir karakolda askerdi bayan beyaz kıyafetli komutanı vardı askerlere nöbet yerlerini gösteriyordu sapğ taraf böcekli çok böcekli orda tutmayın nöbeti diğer 2 yer çok güzel orda tutun yemyesil çimenler vardı oğlum uzun boylu aynı babası gibi siyah saçlı zeytin gözlü nöbet yerine g,tti yere oturdu elinde de defter vardı bana baktı yüzüme bir gülücükler attı......o kadar mutlu oldumki çok ama çok güzeldi rüyamda da olsa yavrumun gençliğini gördüm ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN
yaa kızlar siz görüyosnz ne güzel ben niye hiç göremiyorm meleğimiiiben rüyamda bile görmeyi haketmeyecek bişeymi yaptım neden bilmiyorm çook üzülüyorm.kaç gece düa ettim namaz kıldım küran okyp yattım ama yok.başka şeyler görüyorm kızımı görmüyorm aklıma geldikçe eşime sorüyorm o gördü diye.onada sorp sorp ğzmek istemiyorm.napalım rabbimin takdirine razıyız
herkese gunaydınlar olsun. bıgın cok ozel bir gun. helede bızım gıbı rabbınden bukadar gusel dıleklerı olan ozel anneler icin.
efendımızın 5 gece vardır ki dualar geri cevrılmez dedıgı gecelerden bir tanesi, ne mutlu ki rabbım ulastırdı yine hepimizi.
bu geceyi ins bol bol duayla, rabbımze daha da yaklasarak ve ıns en gusel duamız olan bu dunya da anne olma sıfatını her birimize nasip ets,n ıns.
ben bu gece topıktekı kader arkadaslarımın isimlerinide bir bir gecırıcem duamda.
sizde benı eksik etmeyın ins...hamılelerımız ıns saglıkla dogum haberlerini, bekleyenlerımız en tez ve hayırlı vakıtte bebeıs haberlerını paylassın ıns
mubarek aylar ve gunler hurmetıne.
herkesin duaları kabul olacak ins
21 nisanda regl olmuştum. hesaplarıma göre yarın olmam gerekiyor. 18 ay oldu... ilk kez bu ay korunmadık. birşey olacağını sanmıyorum ilk aydan ama ne bileyim....Mübarek gün Allahım ne hayırlısıysa onu nasip etsin....
Hepinizin kandilini kutluyorum. Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah....
günüm şaşmadı
beklenen (mi acaba) regl geldi
güzel dualarınıza teşekkür ederim hepimiz için hayırlısı olur inşallah
günüm şaşmadı
aksam o kadar dua ettim ki hepimize
preeklamsi topiğindekilere bu sayfadakilere
yavas yavas tek tek aklıma getirdim isimlerinizi
ağlayarak yalvararak dua ettim hepimiz için
Allahım duysun da kabul etsin yakarışlarımı insallah
İNAY canım olsun bir daha ki ay olur umutsuzlanma
önemli olan sağlıkla kucağa alabilmek
hamile kalırsın ne olcak
daha önce kaldın
üzülme sakın canım
İyişallah en kısa sürede sende hamıle kalır bebeğini kucagına alırsın arkadasım
gene kahverendgi akıntılarım basladı kızlar dualarınızı esirgemeyin
gene kahverendgi akıntılarım basladı kızlar dualarınızı esirgemeyin
Hayırlısı bitanem. İlk aydan olacak diye bir şey yok biliyorsun. Kendine iyi bak inayım. İnci tanesini de öp yerimegünüm şaşmadı
Canım Dr un ne diyor bu duruma?gene kahverendgi akıntılarım basladı kızlar dualarınızı esirgemeyin
Canım senin bedenindeki durum nedir bilmiyorum ama vücutlarımız bizle dalga geçiyor, onu gaaaayet iyi biliyorumkızlar sizle bişey paylaşcam hep brda diyorz ya bizim bibirimize anlattıklarımızı baskasına anlatsak dalga geçer.be de şüan öyle bi drmdayım karnımın içinde bişey atıyo sanki pıtpıt arada göğüslerim acıyo ne biliyim sanki içimde midem ekşiyo yanıyo bazen bide çoook ekşi yiyorm bişey var gibi.farklı hislerim var belkide yine bizim psikolojimizin oynları
kızlar sizle bişey paylaşcam hep brda diyorz ya bizim bibirimize anlattıklarımızı baskasına anlatsak dalga geçer.be de şüan öyle bi drmdayım karnımın içinde bişey atıyo sanki pıtpıt arada göğüslerim acıyo ne biliyim sanki içimde midem ekşiyo yanıyo bazen bide çoook ekşi yiyorm bişey var gibi.farklı hislerim var belkide yine bizim psikolojimizin oynları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?