melekcimm korkma. allahın izniyle hıc bisey olmaz. 10 gundur olmuo ama oncesınde uc kere ole kahve lekenme oldu bende de.doktor
hıc bısey yok merak etme dedı. dusuk tehlıkesı falan var mı die kadını yıycemç yok dio ınanmıorum. kadında demıstır ne manyak die.gercı durumu ogrenınce hak vermıstır de.
ılıskıden sonra falan bu tarz lekelenmen olursa korkma dedı. kesede bısey yok cunku dedı. sende kontrol oldun doktorunda zaten normal demıs. sıkma canını.
evet tuvalette o renkle karsılastıgında yuregındekı sıcacık acıyı aynısını bende yasıorum ve o an bunları dusunmek mumkun olmuo ama
merak etme. ıns sonuna kadar saglıkla erıscez be guselım.
yani biz bole hıssetmelı agzımı her actıgımızda hep bunu solemelıyız. cunku hersey olacagına varıo ve bızım elımızden bısey gelmıo. o yuzden olumlu olucaz, telas etmıycez ıns..
canım sende devam ettimi ya
insallah devamı gelmez
biz ilişkiye girmiyoruz korkumuzdan
hatta ayrı yataklarda yatıyoruz
eşim deli yatıyorum ben tekme falan atarım die korkuyorum dio
salonda yatıo
Devam edio ya
Allaha biraktim napayim
Devam edio ya
Allaha biraktim napayim
öyle olabilir haklısın cnmHayırlısı bitanem. İlk aydan olacak diye bir şey yok biliyorsun. Kendine iyi bak inayım. İnci tanesini de öp yerime
Canım Dr un ne diyor bu duruma?
Benim bir arkadaşımın Rahmi'nin 3 te 2 si kan doluydu. 4 ay boyunca lekelenmesi oldu. Şimdi kızı 6 aylık oldu ve çok sağlıklı. Bir çoğumuzun gebeliği sorunsuzdu da ne oldu?
Hiç canını sıkma sen de melekyavrum. Rabbim yeter ki ol desin, sağlıcakla alırsın sen o bebeği kucağına...
Canım senin bedenindeki durum nedir bilmiyorum ama vücutlarımız bizle dalga geçiyor, onu gaaaayet iyi biliyorum
haklısın cnm senin dediğin gibi öyle mide yanmam hiç olmaz normalde bide deri döküntülerim olüyo bü sabah baktım yüzüme 2 bebeimde de olmştü bü deri döküntüsü bilmiyorm yaa bakalım görücez haziranın 5 indecanım ben bu hamileliliğimi bu ay beklemiyordum acıkcası
hatta sabah uyanınca midem yanıyordu
yemek borum özellikle
normal de hiç olmazdı
adet günümüde hatırlamadığım için bilemedim
birde biraz kan gelmiş devamı gelmemişti
meğer hamileymişim
insallah sonu da gelir
senin de hayırlısıysa olsn canım
önemli olan sağlıkla gelmesi
haklısın cnm senin dediğin gibi öyle mide yanmam hiç olmaz normalde bide deri döküntülerim olüyo bü sabah baktım yüzüme 2 bebeimde de olmştü bü deri döküntüsü bilmiyorm yaa bakalım görücez haziranın 5 inde
kızlar dediklerinizi dinlicem
doktoru aradım
yapacak birsey yok dedi
sakın endişelenme üzme kendini dedi
akışına bırak dedi
bu haftalarda doğru olan bu dedi
ama bulantın azalırsa gel bir bakalım dedi
yoksa normal bir durum lekelenme ilk üc ay da dedi
bir de ben hergün kan sulandırıcı iğne ve aspirin oluyorum ya ona baglıyorum bu lekeleri
insallah da öyledir:26::26:
bende aynıyım cnm aslında beklemiyorm ümit etmiyorm ama biz kenidimizimi kandırıyorz neden olüyo böyle şeyler anlamıyorm ben şüpheleniyorm bü ay .bü dönemleri ne zzaman atlatırız onüda bilmiyormtam 4 gün var günüme. sanmıyorum bu ay olacagını.ilaç kullandıgım için korunmak zorunda kalmıstık.
belki bikaç gün.... ama neden bu bekleyiş o zaman? kafamdan atıyorum o günün gelişini.
ama bazen tıkanıp kalıyorum şimdi oldugu gibi...... :18:
bende aynıyım cnm aslında beklemiyorm ümit etmiyorm ama biz kenidimizimi kandırıyorz neden olüyo böyle şeyler anlamıyorm ben şüpheleniyorm bü ay .bü dönemleri ne zzaman atlatırız onüda bilmiyorm
Canım dualarım seninle.Sorun olmaz inşallah.Benim 4 düşüğümdede kanamam olmuştu.Ama son hamileliğimde hiç kanamam olmamıştı.Herşey çok güzeldi ama yine olmadı.8.aya kadar kanaması olan bi tanıdığım sağlıcakla doğum yaptı.Yani hep aynı şeye geliyoruz.nasibi olan öylede böylede geliyo.bide şu an hangi ilaçları kullanıyosun merak ettim.son gebelikte dr bana bağışıklığı baskılayıcı ilaç vermişti.Aslında kortizonmuş o galiba yeni öğrendim
canım dualara cok ihtiyacım var
az az hala devam eedior bıktım
coraspin 100 folbiol ve clexane 0.4 iğne bunlar hergün
progestan hap kullanmaya basladım şimdi de
kan sulandırıcılar sebeeptir insallah lekelere
Allahım bu sefer acısın halime ne diyim
Devam edio ya
Allaha biraktim napayim
Canım sakin ol ne olur, hepimiz senin için dua ediyoruz , yat dinlen hiçbirşey olmayacak Allah ın izniyleBirde canım, bel kasık agrısı ya da farklı bir şikayetin var mı ?
Benim doktorum coraspin vermedi.Israrla sormam rağmen vermedi.bütün dr lar veriyodu bana coraspini aslında.ya kafanı karıştırmak için demiyorumda nette bi ara okuduğumu hatırlıyorum.coraspin plasenta previa riskini artırıyomuş diye.hepsi perinatolog hepsi kadın doğumcu niye yöntemler farklı anlamıyorum.herşeyide tek tek anlatmıyolar sormadıkça
Canım endişelerini çok iyi anlıyorum ama lütfen sakin olmaya çalış,
aspirin kan sulandırıyor, eee bi de kan sulandırıcı iğne de oluyorsun, nedeni onlardır belki, sordun mu dr.a sebep bu olabilir mi diye,
hem arkadaşlar da yazmışlar kanaması olup sağlıkla doğan bir sürü bebek var,
bak annem bana hamileliğinde 9 ay kanama yaşamış, hiç durmamış kanması ama sağlıkla doğmuşum,
senin öyle uzun da sürmeyecek, ilk üç ay olur böyle kanmalar, sonra kesilecek, sen de mutlu mesut bebeğini büyütmeye devam edeceksin rabbimin izniyle.
insallah kızlar öyledir
kokulara duyarlılığım çok azaldı
sabah çok öğürüyordum onlar azaldı
yapabileceğim birsey yok artık
kaderime razı olmaktan baska
her zaman yaptığım sey yani
3 defa yaptım 4.yüde yaparım napalım
Melekyavrum hic korkma bisey olmaz insallah ilk kizimda 6 aya kadar kanamam oldu cok sükür simdi 3 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?