Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

melekcimm korkma. allahın izniyle hıc bisey olmaz. 10 gundur olmuo ama oncesınde uc kere ole kahve lekenme oldu bende de.doktor
hıc bısey yok merak etme dedı. dusuk tehlıkesı falan var mı die kadını yıycemç yok dio ınanmıorum. kadında demıstır ne manyak die.gercı durumu ogrenınce hak vermıstır de.
ılıskıden sonra falan bu tarz lekelenmen olursa korkma dedı. kesede bısey yok cunku dedı. sende kontrol oldun doktorunda zaten normal demıs. sıkma canını.
evet tuvalette o renkle karsılastıgında yuregındekı sıcacık acıyı aynısını bende yasıorum ve o an bunları dusunmek mumkun olmuo ama
merak etme. ıns sonuna kadar saglıkla erıscez be guselım.
yani biz bole hıssetmelı agzımı her actıgımızda hep bunu solemelıyız. cunku hersey olacagına varıo ve bızım elımızden bısey gelmıo. o yuzden olumlu olucaz, telas etmıycez ıns..

bırde tobegukcum cok dogru bısey demıs.

sankı sorunsuz, problemsız bır hamılelık yasadık gecırdık de noldu. onemlı olan rabbımın dılemesi. o isterse...
yani ıns hıc bir olumsuzlukla karsılasmayalım ins yıne. hıc korkmayalaım ama gercekten rabbım zaten noktasına kadar yazdı olacakları...ıns sorunsuz bır gebelık ve onun sonunda da evlatlarımız kucagımızda olsun.

canım sende devam ettimi ya
insallah devamı gelmez
biz ilişkiye girmiyoruz korkumuzdan
hatta ayrı yataklarda yatıyoruz
eşim deli yatıyorum ben tekme falan atarım die korkuyorum dio
salonda yatıo

canım sende devam ettimi ya
insallah devamı gelmez
biz ilişkiye girmiyoruz korkumuzdan
hatta ayrı yataklarda yatıyoruz
eşim deli yatıyorum ben tekme falan atarım die korkuyorum dio
salonda yatıo

ay kıyamam. haklısın ınsan cok tedırgın oluo aslında...
benımde uc gun ust uste ole gunde bır kere oldu lekelenme. doktora gıttık ama korkmayın bisey yok dio. e yapcak bisey kalmıo bize. o yuzden saldım bende. dedıgım gıbı 10 gundur bısey gelmedı. ıns gelmez de ama. doktor o kadar rahat kı...
kı burda ılk 5 ay kontrol sadece alttan. dusun zaten o kadar bırkalıyo ki alttı. yanı lekelenme olmaması mucize olur herhalde.
kadın dedı. smear aldım o kanama yapar. dedı... ama bunlar cok realıst ya.ultrasona, kesenın durumuna guvendıgım icin benım icin hıc bır sorun yok dio.
ne bılelım artık mecbur oldugumuza kabul edıoruz bızde

Devam edio ya
Allaha biraktim napayim

Canım dualarım seninle.Sorun olmaz inşallah.Benim 4 düşüğümdede kanamam olmuştu.Ama son hamileliğimde hiç kanamam olmamıştı.Herşey çok güzeldi ama yine olmadı.8.aya kadar kanaması olan bi tanıdığım sağlıcakla doğum yaptı.Yani hep aynı şeye geliyoruz.nasibi olan öylede böylede geliyo.bide şu an hangi ilaçları kullanıyosun merak ettim.son gebelikte dr bana bağışıklığı baskılayıcı ilaç vermişti.Aslında kortizonmuş o galiba yeni öğrendim

öyle olabilir haklısın cnm

haklısın cnm senin dediğin gibi öyle mide yanmam hiç olmaz normalde bide deri döküntülerim olüyo bü sabah baktım yüzüme 2 bebeimde de olmştü bü deri döküntüsü bilmiyorm yaa bakalım görücez haziranın 5 inde
sanada rabbim yardım etsin cnm dr ün dediği gibi kötü düşünme normaldir bide aspirinde yapıyo olabilir dediğin gibi

Son düzenleme:
tam 4 gün var günüme. sanmıyorum bu ay olacagını.ilaç kullandıgım için korunmak zorunda kalmıstık.
belki bikaç gün.... ama neden bu bekleyiş o zaman? kafamdan atıyorum o günün gelişini.
ama bazen tıkanıp kalıyorum şimdi oldugu gibi...... :18:

bende aynıyım cnm aslında beklemiyorm ümit etmiyorm ama biz kenidimizimi kandırıyorz neden olüyo böyle şeyler anlamıyorm ben şüpheleniyorm bü ay .bü dönemleri ne zzaman atlatırız onüda bilmiyorm

bende aynıyım cnm aslında beklemiyorm ümit etmiyorm ama biz kenidimizimi kandırıyorz neden olüyo böyle şeyler anlamıyorm ben şüpheleniyorm bü ay .bü dönemleri ne zzaman atlatırız onüda bilmiyorm

bende anlayamıyorum.nasıl bir ruh halidir bu? sanırım kendimi hayalkırıklıgından kurtarmak için bu düşüncelerden uzak durmaya veriyorum.
ama olsunda istiyorum. bu ay olursa mucize birazda.cünkü bi dönem korunduk ilaç kullandım diye ama bilemyorum. :18:

canım dualara cok ihtiyacım var
az az hala devam eedior bıktım
coraspin 100 folbiol ve clexane 0.4 iğne bunlar hergün
progestan hap kullanmaya basladım şimdi de
kan sulandırıcılar sebeeptir insallah lekelere
Allahım bu sefer acısın halime ne diyim

Benim doktorum coraspin vermedi.Israrla sormam rağmen vermedi.bütün dr lar veriyodu bana coraspini aslında.ya kafanı karıştırmak için demiyorumda nette bi ara okuduğumu hatırlıyorum.coraspin plasenta previa riskini artırıyomuş diye.hepsi perinatolog hepsi kadın doğumcu niye yöntemler farklı anlamıyorum.herşeyide tek tek anlatmıyolar sormadıkça

Canım endişelerini çok iyi anlıyorum ama lütfen sakin olmaya çalış,
aspirin kan sulandırıyor, eee bi de kan sulandırıcı iğne de oluyorsun, nedeni onlardır belki, sordun mu dr.a sebep bu olabilir mi diye,
hem arkadaşlar da yazmışlar kanaması olup sağlıkla doğan bir sürü bebek var,
bak annem bana hamileliğinde 9 ay kanama yaşamış, hiç durmamış kanması ama sağlıkla doğmuşum,
senin öyle uzun da sürmeyecek, ilk üç ay olur böyle kanmalar, sonra kesilecek, sen de mutlu mesut bebeğini büyütmeye devam edeceksin rabbimin izniyle.

melekcımm aklım sende...tedırgınlıgını, hıslerını cok ii anlıorum ama lutfen bıraz rahat bırak kendını.
bırıncısı sakır sakır kanaması olup hıc bırsey olmayan doguran ınsanlar tanıorum. bunu aklından cıkarma.
ıkıncısı zaten kanını sulandırmak ıcın ıctıklerının bu lekelenmeye sebep olması cok mantıklı. hatta kk de bıle yazmıslar. okumussundur.
ve en onemlısı 'hep tekrarla' onu yaratan, seni ona ev sahıbı yapan rabbım, ol derse oluyo...sadece ona sıgınıp bol bol dua et. elımızden baska bırsey gelmez cunku.
korkudan olsek, artık tuvalete gıtmekten korkup camasırına bakmaktan bi halde olsak ole. sadece dua et ve tabi dınlen. yani bildigin yat.
ıns bısey olmayacak.

Canım sakin ol ne olur, hepimiz senin için dua ediyoruz , yat dinlen hiçbirşey olmayacak Allah ın izniyle Birde canım, bel kasık agrısı ya da farklı bir şikayetin var mı ?

insallah kızlar öyledir
kokulara duyarlılığım çok azaldı
sabah çok öğürüyordum onlar azaldı
yapabileceğim birsey yok artık
kaderime razı olmaktan baska
her zaman yaptığım sey yani
3 defa yaptım 4.yüde yaparım napalım

ya melegım kendını bu kadar dınledıgın ıcın bole oluo. tabıkı zaman zaman azlıp artacak. hem zaten maksımum 10.11ç haftalara kadar suruyo. yanı o da maksımum
yavas yavas azalması cok normal.
bak ne dıycem. sana yazdım az once. sonra facede kuzenımın ' kızım, hılalım dogdu..sukurler olsun' haberını okudum. basladım aglamaya. halada aglıorum.
bızde cok ıstedık evladımızı saglıkla kucaklamayı. rabbım bize nasıp etmedıyse hasa, bızı onlardan ayırıp adeletsızlıgınden mı? asla... bıze en guzelını verdı ama sımdı gozukmuo. ama verdı. ole ıstedı ole oldu. o yuzden lekelenmende olsa cok cok uzulme nolur. tedırgın olma gıttı mı gıtmedı mı die?
yeniden hamıle kaldırıp, ıcıne o emanetı veren rabbımın vardır bır bıldıgı. ve ıns bu sefer bızıde gorunurde, bu dunyada mutlu eylesınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…