Melekyavrum hic korkma bisey olmaz insallah ilk kizimda 6 aya kadar kanamam oldu cok sükür simdi 3 yasinda
canım saldım artık
olur ya da olmaz artık yarın bir doktora gidicem
sonuc iyi olursa dünya benim olur olmazsa da dünyanın sonu değil
benim de eşimin de vicdanı rahat biz elimizden geleni yaptık
Takdir ALlahın
canım saldım artık
takdir allahın
canım sen ruhunu hiç rahat bırakmıyorsun.seni çok iyi anlıyorum endişelerin var ama kendine cok strest yüklüyrsun.
olamayacak canım benim bişey olmayacak kuzuna.Rabbim sana bir daha aynı acıyı yasatmayacak inş
bazı hamileliklerde kanamalar görülüyormus.sadece dinlenmen gerek bol bol.
mekeğim hep aklımdasın gece gündüz dua ediyorum aklıma her geldikçe evladını ona bağışla diyorum
Melekyavrum tüm kalbim dualarım seninle Rabbim sana bagışlasın evladını.Lütfen sende stres yapmamaya calış ve olumlu düşün lütfen.Olumsuz seyler aklına getırme hersey yolunda iyişallahcanım saldım artık
Takdir ALlahın
canım cok haklısın ama daha önceki gebeliklerimde böyle değildim
kızımda tansiyon cıkıncaya kadar hep rahattım
işte kayıp fazla olunca insan beynine söz geçiremiyor
ne olduysa son 2 gündür oldu
zaten sürekli oyun oynuyorum netten
beynimi baska seylere yoruyorum artık
yarın gidicem ne olcaksa olsun napayım artık
Devam edio ya
Allaha biraktim napayim
melekyavrum inan bu ara giremesemde hep aklımda ve dualarımdasın ne olur üzme kendini bu sefer alıcaksın bu bebegi kucagınan allahın izniyle
canım çok sagol biliyosun eşimle ilgili bir sürü sıkıntı yaşadık ayrılma noktasına bile geldik ama şimdi çok şükür yavaş yavaş atlatıyoruz korunmayı bırakmadım çünkü belimde sıkıntı var omurilik birbirine girmiş durumda ve hiç bişey çare olmuyo sadece dr fiziktedavi diyo bu kadar ne yaşadın bu hale geldin dedi bende anlattım ee haklısın tabi dedi şimdi hedefim belim kaldı bide kilo var onunla ugraşıyorum işte canım öyle böyle zaman geçiyo bu günleri nasıl gördüm koca kış nasıl geçti
selam canlar ayy melekyavrüm gittimiki yaa dr a cnm merak ediyoorm.rabbim yardımcısı olsn.kızlar ben bü ay kendimi çok thaf hissediyorm bende bişeyler var sanki bide ilginç bişey oldü kndil gecesi düa ettim küran okdm namaz kıldım bebeğimi görmek için rüyamda ama görmedim yanlız rüyamda biri bana sen niye üzülüyosn niye bebeğini göremiyosn diye dert ediyosn senin zaten bebeğin var olacak diyo.o aklımdan çıkmıyo.belkşi gerçek değil ama etkilendim yaa..ama haziranın 5 ine kadar beklicem.gerçekten haziranda 10 ay olck bebeğimi kaybedeli ve 2 hamilelik geçirdim böyle yoğn hissetmemiştim.sizle paylaşmak istedim
Belki çok dertlisin.. Belli yeter bittim diyorsun..
Belki kendinden geçmişsin.. Belki aglıyorsun..
DUY..! Rabbin sana söylüyor sabredenlere mükafatları hesapsız ödenecektir hemen
Belki de onca insanın arasında neden senin seçildiğini soruyorsun
Oysa Rabbinin seçtikleri hep kıymetlidir !
bu yazı bana çok ama çok iyi geldi kuşum ister istemez 2 gündür beyin sorguluyo neden ben diye ama gerçekten istem dışı oluyo ve fark ettigimde hemen tövbe ediyorum .sen süpersin tatlım
selam canlar ayy melekyavrüm gittimiki yaa dr a cnm merak ediyoorm.rabbim yardımcısı olsn.kızlar ben bü ay kendimi çok thaf hissediyorm bende bişeyler var sanki bide ilginç bişey oldü kndil gecesi düa ettim küran okdm namaz kıldım bebeğimi görmek için rüyamda ama görmedim yanlız rüyamda biri bana sen niye üzülüyosn niye bebeğini göremiyosn diye dert ediyosn senin zaten bebeğin var olacak diyo.o aklımdan çıkmıyo.belkşi gerçek değil ama etkilendim yaa..ama haziranın 5 ine kadar beklicem.gerçekten haziranda 10 ay olck bebeğimi kaybedeli ve 2 hamilelik geçirdim böyle yoğn hissetmemiştim.sizle paylaşmak istedim
evet cnm aynen hayırlısı neyse o olsn ama tühaf hislerim belirtilerim var heppimizin hakkında hayırlısı ben bişey yoksa diyetisyene gidicem fazla kilolarım var onları vermek istiyorm zaten bü kdar yogn hisler tasırken bişey yoksa dicek bişeyde yoktr rabbim ne zaman isterse.kızım epey büyüdü tam bi kardeş zamanı tabii rabbimin takdiriinş canım rüyan bu ay gercek olur. bende tuhaf tuhaf rüyalar görüyorum.
bazen hatırlamıyorum bazen hatırlıyorum.geneldede bebeklerle dolu rüyalarım.
bu gecede afedersin ama ögürüyorum rüyamda.
2 günüm kaldı regl tarihime.ama ne bilim olacakmısım gibide geliyor.
hayırlısı neyse o olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?