Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

inş canım. bende kilo vermek istiyorum.61 ile 62 de gezimniyorum hala .bi 55lere düşseydim ama nerdeeeeeeeeeee

canım bende eşimle cok sıkıntı yasadım o dönemler
ama suan cok iyiyiz
sadece zaman ve karsılıklı anlayıs

sezeryandan sonra belde sorun yasanabilir demişti doktorumda ilk 3ay hatta 6 ay agır işler yapmamak lazım aslında
yaaa o koca kışda gecer baharda geçer yaz da gecer

kızlar kilolar gider merak etmeyin benim 7.ayımda 29 kilo gitmişti
ben preeklamsi nedeni ile normal de kilo almadım
58 ile hamile kalıp 85 ile bitirmiştim
şimdi 56.5-57 arasında değişiyorum

sadece belli şeyler var erken yiyorsunuz aksam yemeğini
sonra yemek asla yok
ekmek az yiyoruz
bol su
yeşil cay
bol spor
bazen vücudu sasırtıp aksam sadece corba ya da salata
inanın sabahına bile kilo değişiyor
bir de normalde 1.5 tabak yiyorsanız 1 tabak yiyin
yani porsiyonunuzu azaltın
bunları yapın istediğiniz kadar kilo verirsiniz
tabi arada coşup kendinizi şımartmak serbest
insanız sonucta

dilaynurum daha gitmedim doktora öğleden sonra zaten hemen haber veririm

doktordan gelınce yaz merak ederizz.. ama iyisin ins. devam etmedi sanırım dımı?

Özay yakaladım seni gitme bir yere!...
Melekyavrum haberini bekliyorum canım....
Zelal özel mesaj kutunu boşaltır mısın canım??

doktordan gelınce yaz merak ederizz.. ama iyisin ins. devam etmedi sanırım dımı?

Özay yakaladım seni gitme bir yere!...
Melekyavrum haberini bekliyorum canım....
Zelal özel mesaj kutunu boşaltır mısın canım??

canlarım cok sağolun

bebiş iyi dedi doktor merak etme dedi
tüm gebelik iğne ve coraspin devam dedi
lekeler için progesteron verdi
birde akıntım vardı fitil verdi
2gün cok kötüydüm
sanırım kısa bir depresyon yasadım
kendimi bir türlü engelleyemedim
Allahım insallah bir daha evlat acısı ile sınamaz bizleri
tek duam bu

yani sonuctan emındım ins ama ınsan merak edıor yınede. cok sukur melekcimmm. ıns sag salım sonuna kadar gıdıp o sondan mutlu bslangıca adım atacaz rabbımn ıznıyle. uzulmen depresdıf hıssetmek cok normal ama iyi olmak ıcın elımızden geleni yapmalıyız. cok sewındım. gozun aydın. ıns hıc sorun yasamayızzz bu sefer

melekyavrum çok şükür güzel haberlerle gelmişsiniz maşallah rabbim esirgesin bebişinle seni
ayşenazım 2 gün kalmış kırmızılara inş.gelmezde bebiş haberleriyle şenlenir topik heycanla bekliyoruz
derinsum korunmayı bıraktım ama hamişlik yok birazcık bu ayda umutsuzum ama kısmet bir hafta sonra yine gider gider beta hcg ye baktırırım artık kısmet bakem sen nezaman bırakcaksın?
lavinyam nerelerdesin toprağım

Cok sevindim rahatladim oh be saglicakla gelicek iyisallah bebegin..

Allah razı olsun hepinizden
bugün benle sevinenler sizin güzel haberlerinizle de ben sevinirim insallah tez zamanda
çok sağolun iyiki varsınız

cok cok sevindim canım benim.sana diyorum hersey cok güsel olacak.
ay keske yakın olsaydık.bebegini sevmeyede gelirdik. :104:

canım 2 gün kaldı evet ama ben sanmıyorum.öle gerginimki regl öncesi oldugu gibi.
bugün keyifsiz birgün.hissediyorum bu ayda olmayacak ama hayırlısı tabiki.
Rabbim en dogrusunu bilir.

canım kaç ay oldu senin

bugün benle sevinenler sizin güzel haberlerinizle de ben sevinirim insallah tez zamanda
hemencecik üstüme alınıyorum sende iyiki varsın inş.ama umutsuzum bu ayda çok hemde şimdiden başladı bile adete 11 gün var bacaklarda göğüslerde kasıklarda offffff yaaa gecen ayda aynı böle olmuştum ama tık yokmuş megersem şimdi hiç aldanmıyorum bu ağrılara gayet serinim sadece :18:
inş.canım hayırlı zamanlarda güzel haber ler duymak istiyoruz umtsuzluğa kapılma dicem ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş bende çok umutsuzum ki adete daha çok var acı ama hissedemiyorum birdaha hamiş olmayı uzak gibi sanki

sevincez tabii cnm yaa sabah dün yazdıgını gördüm yarın dr a gitcem demişsin hemen yazdım.bende bakalım bü ay bişey olmadıysa kırmızıyı görürsem diyetisyene gidicem biraz kilo vereyim bi kontrolümde falan kadın doktorümada gidicem aynı gün baska bi dr a tekrar ücret ödenmiyo ya biz bebek düşünüyorz dicem belki özel dürümümüz varya bizim bi ilaç falan verir bazı arkadsslarımızı içiyo ya.bilinçli hareket etmek lazım yaa.

Çok sevindim canım.
Hatırlar mısın bilmem ama bir Dr a gitmiştim ben. O doktor da bizim yaşadıklarımızın aynısını yaşamıştı ve bana "ben bile perinatolog olduğum halde bebeğimi kurtaramadım tobeguk, bazen yapabileceğimiz pek bir şey olmuyor malesef. Ama enn büyük şansımız şu ki sen de bizim gibi sıranı savdın!" Demişti.
BİZ DE SIRAMIZI SAVDIK! melekyavrum...
Bu sefer Allah'ın izniyle her şey güzel olacak canım

mayıs 28 i görsün kan tahlili yaptırcam çok merak içerisndeyim sonuç negatifse mecburen iki yada üç ay hamişlik hayalleri bitiyor bu sayfa kısa süreliğine kapanıyor ve pozitifse bu uzun bekleyiş daha heycanlı olcak vakit daha çabuk gececek alllahın izniylee belki daha kısa belki daha uzun ama 2..3 ay kesin ÇÜNKÜ benim beyaz atlı prensim :123: gidiyor annesinin böcükü ile evdeyiz ve yanlızız beklicez ayrılık hasret bir yana birde tehlikeler olmasa rabbim sağ selim gidip dönmek nasip etsin inş.beni yanlız bırakmayın tamammı kızlar ŞİMDİDEN HÜZÜN ÇÖKTÜ AĞLICAM ŞİMDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…