mayıs 28 i görsün kan tahlili yaptırcam çok merak içerisndeyim sonuç negatifse mecburen iki yada üç ayhamişlik hayalleri bitiyor bu sayfa kısa süreliğine kapanıyor ve pozitifse bu uzun bekleyiş daha heycanlı olcak vakit daha çabuk gececek alllahın izniylee belki daha kısa belki daha uzun ama 2..3 ay kesin ÇÜNKÜ benim beyaz atlı prensim :123: gidiyor annesinin böcükü ile evdeyiz ve yanlızız beklicez ayrılık hasret bir yana birde tehlikeler olmasa rabbim sağ selim gidip dönmek nasip etsin inş.beni yanlız bırakmayın tamammı kızlar ŞİMDİDEN HÜZÜN ÇÖKTÜ AĞLICAM ŞİMDİ
amin canım amin İçimden çom agır kötü sözler geçiyor ama yine de bu işin ekmeğini yiiyoruz susuyorum yinede göreve şehir dışına gidiyor buna çok şükür diyorm dilimin ucuylada olsa 9 ay ayrılığıda yaşamıştık siirtte maalesef bu yıl tayıncı degiliz 2014 te kısmet inş.her yıl adanaya gidiyodum ama bu yıl gitmk istemiyorum nedense yoruldum artık herşeyen ailemide kısa süre önce ziyaret ettm ancak bayrama eşim gelirse birlikte gideriz gelmezse de kısmet canım ya teşekür ederim beni yanlız bırakmıcağın içinCanım ya kıyamam. Neden o kadar uzun gidiyor? Şehir dışına mı çıkıyor? Bu sene tayinci değildiniz galiba, bahsettiğini görmedim canım. Yaz tatili geliyor ya ben daha sık girerim artık, haliyle seni de yalnız bırakmayız canım.
Allah yardımcınız olsun dilaycığım...
amin canım amin İçimden çom agır kötü sözler geçiyor ama yine de bu işin ekmeğini yiiyoruz susuyorum yinede göreve şehir dışına gidiyor buna çok şükür diyorm dilimin ucuylada olsa 9 ay ayrılığıda yaşamıştık siirtte maalesef bu yıl tayıncı degiliz 2014 te kısmet inş.her yıl adanaya gidiyodum ama bu yıl gitmk istemiyorum nedense yoruldum artık herşeyen ailemide kısa süre önce ziyaret ettm ancak bayrama eşim gelirse birlikte gideriz gelmezse de kısmet canım ya teşekür ederim beni yanlız bırakmıcağın için
Allah bu süreyi göz açıp kapanana kadar geçirmenizi nasip etsin inşallah canım. Malesef her mesleğin sıkıntısı var. Ben de eşimle 1,5 yıl ayrı yaşamak zorunda kalmıştım. Yalnız doğuya göreve giden bendimayrılığı bilirim. Tabi sana daha zor bir de çocuk var.
Allah yardımcın olsun. Bu sefer kaçıyorum tatlım. İyi geceler
melekyavrum çok şükür güzel haberlerle gelmişsiniz maşallahrabbim esirgesin bebişinle seni
ayşenazım 2 gün kalmış kırmızılara inş.gelmezde bebiş haberleriyle şenlenir topik heycanla bekliyoruz
derinsum korunmayı bıraktım amahamişlik yok birazcık bu ayda umutsuzum ama kısmet bir hafta sonra yine gider gider beta hcg ye baktırırım artık kısmet bakem sen nezaman bırakcaksın?
lavinyam nerelerdesin toprağım
canlarım cok sağolun
bebiş iyi dedi doktor merak etme dedi
tüm gebelik iğne ve coraspin devam dedi
lekeler için progesteron verdi
birde akıntım vardı fitil verdi
2gün cok kötüydüm
sanırım kısa bir depresyon yasadım
kendimi bir türlü engelleyemedim
Allahım insallah bir daha evlat acısı ile sınamaz bizleri
tek duam bu
Bu gece bi rüya gördüm hayır olsun
küçücük bi bebek evdeyiz millet sevdi yaklaşsana yanına dediler
kızımı sardıkları pembe örtüyü ayaklarına örttüm bu bebeğin bu çok küçük
bi bebek dedim sonra kızım demeye başladım derken büyüdü
7-8 aylık bibebek gibi oldu yani kızımı gördüm ben kucakladım onu annemlere gittim kardeşimin kucağına verdim
oda halamın kucağına vermiş halamı severken gördüm kızımı
tombiş kızım benim ya melek kızım çokta güzeldi o kapkara saçları
eşimin teyzesi kızımın niyetine bi takım almışmış kızım öldükten sonr averdi onubana
onu hayır olsun diye komşulardan biri doğum yapmış kızı olmuşmus ona gönderivermiştim
kızımın üstünde o takımı gördüm.ne kadar mutlu oldum bi bilseniz büyümüş tombiş sevimli bi kız olmuş
uzun zamandır rüyama gelmiyordu kızım
melekyavrum çok şükür güzel haberlerle gelmişsiniz maşallahrabbim esirgesin bebişinle seni
ayşenazım 2 gün kalmış kırmızılara inş.gelmezde bebiş haberleriyle şenlenir topik heycanla bekliyoruz
derinsum korunmayı bıraktım amahamişlik yok birazcık bu ayda umutsuzum ama kısmet bir hafta sonra yine gider gider beta hcg ye baktırırım artık kısmet bakem sen nezaman bırakcaksın?
lavinyam nerelerdesin toprağım
Bu gece bi rüya gördüm hayır olsun
küçücük bi bebek evdeyiz millet sevdi yaklaşsana yanına dediler
kızımı sardıkları pembe örtüyü ayaklarına örttüm bu bebeğin bu çok küçük
bi bebek dedim sonra kızım demeye başladım derken büyüdü
7-8 aylık bibebek gibi oldu yani kızımı gördüm ben kucakladım onu annemlere gittim kardeşimin kucağına verdim
oda halamın kucağına vermiş halamı severken gördüm kızımı
tombiş kızım benim ya melek kızım çokta güzeldi o kapkara saçları
eşimin teyzesi kızımın niyetine bi takım almışmış kızım öldükten sonr averdi onubana
onu hayır olsun diye komşulardan biri doğum yapmış kızı olmuşmus ona gönderivermiştim
kızımın üstünde o takımı gördüm.ne kadar mutlu oldum bi bilseniz büyümüş tombiş sevimli bi kız olmuş
uzun zamandır rüyama gelmiyordu kızım
Rüyan hayır olsun inşallah hep güzel haberlerin habercisi olsun bende geçen gün meleğimi severken gördüm nur yüzlüm diye seviyordum Allahım bana bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalllahhh
herkese selamlarr kader arkadaşlarımm
ya ankarada sınavım vardı bi kaçgün ona çalıştım ve sınava gittim geldim dilaynurum..... şimdide geçtim mi kaldım mı sorulara bakıp onu araştırıyorum ve sınırdayım bazı soruların cevaplarını hatırlamıyorm dua edin lütfen...... geçersem çok güzel bir işim olabilir ve çalışmak istiyorummmmm..... özellikle babam çok istiyor hatta memleketime bile gidebilirim ama ne varki gzel bir çalışma yapamadım...... kafam almıyorr zehir gibiydim eskiden ama şimdi oğlumdan sonra dağıldımmm... bir kere kaldım bu sınavdan oğluşuma hamileydim ve aşermem çok kötüydü çalışamamıştım şimdide oğluma hasretlikten çalışamadımhamile bir bayan da vardı sınavda onu görünce dağıldım zaten geçen sene karnımı okşayıp "oğlum kopya ver annene " diye severdim karnımı çok çok zor ...
bi kaç gündür hep oğlum aklımda hastane köy mezarı onu düşünmeden geçen bir dk yok zaman geçtikçe daha kötü oluyorum galiba 3 ayım bitti bugün itibariyle önce drdan izin var 3 ay anca beklerim diyordum ama çok şükür daha da bekleyebilirim ama anca 4 ay belki bilemiyorum kızlar doktora gidicem tamam derse bırakıcam zaten 3-4 ay demişti
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum doktorsitesine bugün yazdımda 5 ay erken diyor bi kadın doğumcu ama bende umursamıyorum sabır diliyorum ama sabretmek çok zor, bi hamile kalayımda gerisi önemli değil canımı düşünmüyorum canımdan can istiyorum :)
senin doktorunun ne dediği önemli çünkü o muayene ediyor kontrol ediyor herşeyi ben nette 2 sene beklemen gerek diyenleri de gördüm... bir sıkıntı olmaz diyenleri deee
doktorum bekle derse napabilirim ki o bakıyor biliyor neticede ve artık kaybedemeyiz herşeyde dikkatli olmalıyzz .. rabbim ne derse o biz tevekkülü elden bırakmayalım :)
mayıs 28 i görsün kan tahlili yaptırcam çok merak içerisndeyim sonuç negatifse mecburen iki yada üç ayhamişlik hayalleri bitiyor bu sayfa kısa süreliğine kapanıyor ve pozitifse bu uzun bekleyiş daha heycanlı olcak vakit daha çabuk gececek alllahın izniylee belki daha kısa belki daha uzun ama 2..3 ay kesin ÇÜNKÜ benim beyaz atlı prensim :123: gidiyor annesinin böcükü ile evdeyiz ve yanlızız beklicez ayrılık hasret bir yana birde tehlikeler olmasa rabbim sağ selim gidip dönmek nasip etsin inş.beni yanlız bırakmayın tamammı kızlar ŞİMDİDEN HÜZÜN ÇÖKTÜ AĞLICAM ŞİMDİ
canım Allah kavustursun. mecburiyet oldumu elden ne gelir?inş hamişlik vardır o kadar beklemek zorunda kalmazsın.
ama olmazsada olmaz.hemen olacak diye birsey yok.biliyorsun ben 3 ay oldu bırakalı.hemen olmuyor.
kişiye göre değişiyor.sakın üzülme.hayırlı zamanda gelsin.saglıkla sıhhatle uzun ömürle.....
güzel haberlerini bekliyorummm :) az kaldı bakalım
bu arada melekyavrumm umarım hala endişelerin devam etmiyordur demiştim bende de vardı ve hiç bir sorun yoktu olabiliyor böyle şeylerr
9. aya girdim melegim
hemencecik üstüme alınıyorum sende iyiki varsıninş.ama umutsuzum bu ayda çok hemde şimdiden başladı bile adete 11 gün var bacaklarda göğüslerde kasıklarda offffff yaaa gecen ayda aynı böle olmuştum ama tık yokmuş megersem şimdi hiç aldanmıyorum bu ağrılara gayet serinim sadece :18:
inş.canım hayırlı zamanlarda güzel haber ler duymak istiyoruz umtsuzluğa kapılma dicem ama kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş bende çok umutsuzum ki adete daha çok var acı ama hissedemiyorum birdaha hamiş olmayı uzak gibi sanki
sevincez tabii cnm yaa sabah dün yazdıgını gördüm yarın dr a gitcem demişsin hemen yazdım.bende bakalım bü ay bişey olmadıysa kırmızıyı görürsem diyetisyene gidicem biraz kilo vereyim bi kontrolümde falan kadın doktorümada gidicem aynı gün baska bi dr a tekrar ücret ödenmiyo ya biz bebek düşünüyorz dicem belki özel dürümümüz varya bizim bi ilaç falan verir bazı arkadsslarımızı içiyo ya.bilinçli hareket etmek lazım yaa.
Çok sevindim canım.
Hatırlar mısın bilmem ama bir Dr a gitmiştim ben. O doktor da bizim yaşadıklarımızın aynısını yaşamıştı ve bana "ben bile perinatolog olduğum halde bebeğimi kurtaramadım tobeguk, bazen yapabileceğimiz pek bir şey olmuyor malesef. Ama enn büyük şansımız şu ki sen de bizim gibi sıranı savdın!" Demişti.
BİZ DE SIRAMIZI SAVDIK! melekyavrum...
Bu sefer Allah'ın izniyle her şey güzel olacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?