Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Canım ya kıyamam. Neden o kadar uzun gidiyor? Şehir dışına mı çıkıyor? Bu sene tayinci değildiniz galiba, bahsettiğini görmedim canım. Yaz tatili geliyor ya ben daha sık girerim artık, haliyle seni de yalnız bırakmayız canım.
Allah yardımcınız olsun dilaycığım...

amin canım amin İçimden çom agır kötü sözler geçiyor ama yine de bu işin ekmeğini yiiyoruz susuyorum yinede göreve şehir dışına gidiyor buna çok şükür diyorm dilimin ucuylada olsa 9 ay ayrılığıda yaşamıştık siirtte maalesef bu yıl tayıncı degiliz 2014 te kısmet inş.her yıl adanaya gidiyodum ama bu yıl gitmk istemiyorum nedense yoruldum artık herşeyen ailemide kısa süre önce ziyaret ettm ancak bayrama eşim gelirse birlikte gideriz gelmezse de kısmet canım ya teşekür ederim beni yanlız bırakmıcağın için

Allah bu süreyi göz açıp kapanana kadar geçirmenizi nasip etsin inşallah canım. Malesef her mesleğin sıkıntısı var. Ben de eşimle 1,5 yıl ayrı yaşamak zorunda kalmıştım. Yalnız doğuya göreve giden bendim ayrılığı bilirim. Tabi sana daha zor bir de çocuk var.
Allah yardımcın olsun. Bu sefer kaçıyorum tatlım. İyi geceler

iyi geceler cnm rabbim kolaylık versin çok zor ama işte yapcak bişe yok maalesef sağselim olsun da gerisini çkmye razıyım ben

en sevdiğim çocukluk gençlik arkadaşım dostumn kankimin tayını siirte çıktı siirt artık dahada güzel olcak çok mutluyum yanlızlıktan geçte olsa kurtulcam

canım çok sevindim bunları hiç konuşamıycaz gibi gelmişti sanki şimdilik yazdıgım gibi tatlım belimde sıkıntılarım var onlar geçsin bende bırakıcam inşallah

Cnm iyi haberlerle geleceğini zaten biliyorduk:)) gözümüz aydın hepimizin.
belki yaşadığın bu iki endişeli gün artık o kadar da strese girmemeni ve herşeyin aslında yolunda olduğunu görmeni sağlamıştır,
Anlık endişeler, acabalar çok normal ama sakın hep en kötüyü düşünme,
kendine sürekli tekrarla, ben bu bebeğe sağıkla kavuşacağım diye.
Rabbimin izni ve buradaki herkesin dualarıyla olacak bu sefer.
Kendine ve bebişine çoookkk iyi bak.

Bu gece bi rüya gördüm hayır olsun

küçücük bi bebek evdeyiz millet sevdi yaklaşsana yanına dediler
kızımı sardıkları pembe örtüyü ayaklarına örttüm bu bebeğin bu çok küçük
bi bebek dedim sonra kızım demeye başladım derken büyüdü
7-8 aylık bibebek gibi oldu yani kızımı gördüm ben kucakladım onu annemlere gittim kardeşimin kucağına verdim
oda halamın kucağına vermiş halamı severken gördüm kızımı
tombiş kızım benim ya melek kızım çokta güzeldi o kapkara saçları
eşimin teyzesi kızımın niyetine bi takım almışmış kızım öldükten sonr averdi onubana
onu hayır olsun diye komşulardan biri doğum yapmış kızı olmuşmus ona gönderivermiştim
kızımın üstünde o takımı gördüm.ne kadar mutlu oldum bi bilseniz büyümüş tombiş sevimli bi kız olmuş
uzun zamandır rüyama gelmiyordu kızım

oo sen gune iyi baslamıssın o zaman ne gusel. bende sankı kızımı gordum ama yuzunu cok net hatırlamıorum ya. babası yemek yedırıodu sankı. ama pek net degıldı. neyse onada sukur. senın ruyanda cok guselmıss..

herkese selamlarr kader arkadaşlarımm

ya ankarada sınavım vardı bi kaçgün ona çalıştım ve sınava gittim geldim dilaynurum..... şimdide geçtim mi kaldım mı sorulara bakıp onu araştırıyorum ve sınırdayım bazı soruların cevaplarını hatırlamıyorm dua edin lütfen...... geçersem çok güzel bir işim olabilir ve çalışmak istiyorummmmm..... özellikle babam çok istiyor hatta memleketime bile gidebilirim ama ne varki gzel bir çalışma yapamadım...... kafam almıyorr zehir gibiydim eskiden ama şimdi oğlumdan sonra dağıldımmm... bir kere kaldım bu sınavdan oğluşuma hamileydim ve aşermem çok kötüydü çalışamamıştım şimdide oğluma hasretlikten çalışamadım hamile bir bayan da vardı sınavda onu görünce dağıldım zaten geçen sene karnımı okşayıp "oğlum kopya ver annene " diye severdim karnımı çok çok zor ...
bi kaç gündür hep oğlum aklımda hastane köy mezarı onu düşünmeden geçen bir dk yok zaman geçtikçe daha kötü oluyorum galiba 3 ayım bitti bugün itibariyle önce drdan izin var 3 ay anca beklerim diyordum ama çok şükür daha da bekleyebilirim ama anca 4 ay belki bilemiyorum kızlar doktora gidicem tamam derse bırakıcam zaten 3-4 ay demişti

Rüyan hayır olsun inşallah hep güzel haberlerin habercisi olsun bende geçen gün meleğimi severken gördüm nur yüzlüm diye seviyordum Allahım bana bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşalllahhh

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum doktorsitesine bugün yazdımda 5 ay erken diyor bi kadın doğumcu ama bende umursamıyorum sabır diliyorum ama sabretmek çok zor, bi hamile kalayımda gerisi önemli değil canımı düşünmüyorum canımdan can istiyorum :)

senin doktorunun ne dediği önemli çünkü o muayene ediyor kontrol ediyor herşeyi ben nette 2 sene beklemen gerek diyenleri de gördüm... bir sıkıntı olmaz diyenleri deee

doktorum bekle derse napabilirim ki o bakıyor biliyor neticede ve artık kaybedemeyiz herşeyde dikkatli olmalıyzz .. rabbim ne derse o biz tevekkülü elden bırakmayalım :)

Benim doktorum bünyemide benide biliyor ben dert etmiyorum rahatım o yüzden mahalleden arkadaşımda dün duydum gebeymiş 2 aylık sezeryenle doğurmuştu beşinci ayında gebe kalmş farkında değil :) Allahın hikmeti 10 sene istedi olmadı 7 aylık bebeği var şimdi iki aylık hamile :) Doktora gitmiş bir sorun yok demiş sezeryenle ilgili...

canım Allah kavustursun. mecburiyet oldumu elden ne gelir?inş hamişlik vardır o kadar beklemek zorunda kalmazsın.
ama olmazsada olmaz.hemen olacak diye birsey yok.biliyorsun ben 3 ay oldu bırakalı.hemen olmuyor.
kişiye göre değişiyor.sakın üzülme.hayırlı zamanda gelsin.saglıkla sıhhatle uzun ömürle.....

güzel haberlerini bekliyorummm :) az kaldı bakalım
bu arada melekyavrumm umarım hala endişelerin devam etmiyordur demiştim bende de vardı ve hiç bir sorun yoktu olabiliyor böyle şeylerr

güzel haberlerini bekliyorummm :) az kaldı bakalım
bu arada melekyavrumm umarım hala endişelerin devam etmiyordur demiştim bende de vardı ve hiç bir sorun yoktu olabiliyor böyle şeylerr

inş canım.bu ayda beklentim yok ama benim nedense.yarın regl günüm.olmasamda test yapmaya niyetim yok.

9. aya girdim melegim

iyi canım olsun daha iyi bünyen rahatlamıstır
daha sağlıkla hamile kalırsın
merak etme sakın
aysenaz bir sıkıntın vardı ne oldu
beyninde düzeldimi biraz

alın tabiki canım
umutsuz olma ama kızına canına sarıl
2ay geç olsun ne olcak
bak ben ağustosta 5senelik evli olcam
yeter ki sağlıkla gelsin bekleriz dilayım
bu arada bende 1sene eşimin askerliğini beklemiştim
cok zor oluyor

canımsın
fatma doktora sormaya bile gerek yok
mutlaka folbiol alıyorsun hergün 1 tane
onun dısındaki seyleri danıs elbette ama folic asitini ihmal etme

kesinlikle öyle canım
biz sıramızı savalım artık insallah
sen napıosun
bebek calısmaları nasıl gidio
stres yapmamaya calıs önemli olan sağlıklı bir gebelik gerisi boş
hamile kalan biri gene kalıyor aksini pek görmedim ben
ama önemlisi sağlıklı gelmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…